Sprid kärleken
Mats Sundin Sjukdom
Mats Sundin Sjukdom

Mats Sundin Sjukdom – Den största svenska hockeynärvaron någonsin noterats var på torsdagskvällarna. Däremot var nästan alla frånvarande under festen. I kväll luftar “Tidernas hockeygala” Mats Sundins avskedstal. Svenska Ishockeyförbundet hade schemalagt en jättefest till torsdagskvällen på Avicii Arena. Svensk hockeys största stjärnor bjöds in under natten och överöstes med priser.

När svensk ishockey fyllde 100 år blev dock en av vårt lands bästa spelare någonsin totalt galen. Mats satt uppe hela natten och gjorde löjliga förutsägelser om svensk hockey, men han hölls fortfarande poänglös. Den 51-årige mannen struntade i SVT-kamerorna och uppmärksammade aldrig de andra legenderna på röda mattan. Innan ordet “plötsligt” blev synonymt med både “tidningarnas All-star-spel” och “tidningarnas jordskred” hade han hållit sig vid sidan av.

Under Avicii Arena-firandet dödades en annan hockeylegend, Mikael Renberg. SVT:s programledare som skulle tillföra lite energi till föreställningarna lades istället in på sjukhus. Medarbetare på SVT Marie Lehmann önskade sin arbetskamrat “Lycka till, Micke; Jag hoppas att ni njuter av festen.” Livsstil Det har inte funnits många svenska ishockeyspelare av Mats Sundins kaliber. Efter 18 säsonger i NHL var det dags för en ny utmaning. Nu har han bosatt sig hos en familj och är intresserad av att studera hur vuxenlivet påverkar ungdomars välmående.

Innan vi pratade åkte Mats Sundin och hälsade på sin mamma och pappa i Sollentuna. Hans hockeykarriär, som senare skulle bli legendarisk, började på den lilla ön Ravalen. – Min pappa brukade sätta ut en ritning så att vi kunde spela skridskor. Vi åt alla tillsammans på terrassen när det var dags för middag. Som Mats Sundin uttrycker det, “Jag kommer från en sportintresserad familj, så det var hockey, bandy och allt möjligt.”

Det yttersta målet var att en dag bära de tre kronornas dräkt och representera Sverige i mjukvara och VR-masker. Men det finns mycket mer han kan göra. Mats Sundin var en av de bästa svenska hockeyspelarna genom tiderna och den ende svensken som gjorde över 500 mål i NHL. 1990, vid 19 års ålder, vann han och hans Djurgårdslag SM-guld. Han emigrerade sedan till Kanada.

Utan tvekan var det en fantastisk resa. Det måste vara ett enormt privilegium att få spela hockey tillsammans med de bästa spelarna i världen. Han spelade med Quebec Nordiques ett tag innan han kom till Toronto Maple Leafs, där han omedelbart valdes till kapten. Efter att ha gjort sitt 390:e mål för klubben 2007 blev han omedelbart erkänd som sportens genom tiderna stora mlskytt och poänggörare. Inledningen på Mats Sundins säsong har varit spektakulär.

30-talet är en tid med ökade svårigheter på många områden i livet. Bland dem finns unga vuxna, som delar samma ambitioner och drömmar som sina äldre men som också kan vinna på stigande levnadsstandard. Du har äntligen nått en ålder där du kan börja tjäna pengar på alla dessa år av vandring.

Mats Sundins schema var fritt och tydligt för första gången i sitt vuxna liv. En längre kalender var precis vad han behövde vid den här tiden. Svepningen berörde ett brett spektrum av ämnen, men mer tid hade möjliggjort en djupare dykning i varje. Även om hockey var mitt liv, lät jag aldrig det jag gjorde på isen förändra hur jag kände mig själv. Jag utvecklades mycket som hockeyspelare och person under hela min tid i National Hockey League.

Han arbetar som konsult för det närliggande Institute for Men in Business, en organisation som arbetar för att förbättra välbefinnandet för professionella män. Han sitter i styrelsen för Smartify, en IT-tjänsteleverantör för hem och företag. För att ytterligare uppmuntra framtida samarbeten mellan Karolinska Institutet och University of Toronto, hjälpte han också till vid inrättandet av Sundin Fellowship.

Effekterna av ens omgivning på ens hälsa som vuxen är en fråga om tvist. Toronto, där jag har bott i nästan hela mitt vuxna liv och funnit en omätbar tröst, och Stockholm, där jag växte upp och spelade hockey, är två städer som jag skulle vilja ge tillbaka till. Besättningen gjorde regelbundna besök på stadens universitetssjukhus, där de såg den vård som erbjuds ungdomar med livshotande sjukdomar. Vi träffade människor vars familjer hade lidit outsägliga tragedier.Kontakten med forskarvärlden har varit en ögonöppnare för Mats Sundin även på så sätt att han upptäckte at.

Ska jag gå in i denna golfrunda och förvänta mig att förlora?

De pressar honom hela tiden när de kan komma på isen för lite hockeyaction, men han är inte alls lika pumpad. Enligt min åsikt är det avgörande för ungdomar att fortsätta med de aktiviteter som de tycker är mest tillfredsställande. Min bästa gissning är att de kommer att samordna sina ansträngningar och vidta någon form av beslutsam handling.

Det måste finnas både interna och externa förstärkningar. Det förutspås att det globala utbudet av baslivsmedel som majs och sockerrör kommer att minska avsevärt som ett resultat av klimatförändringar orsakade av mänskliga aktiviteter. Skordarna kaffemuggar kan delas på mitten utan att gå sönder.

There is abundance of apparel available, and manufacturers are always cranking out fresh styles.Några skådespelare i Göteborg har upptäckt nya sätt att få modevärldens uppmärksamhet. Livsstil Linnea Eriksson, då 27 år gammal, provade ett par skor för första gången för fem år sedan. Händernas tvekan att röra sig skrämde henne. Hon började lägga pengar åt sidan när hon var tonåring för att ge sig själv den bästa chansen att bli en professionell thaiboxare.

När hon var väldigt liten valde Denise Rudberg som presenten hon skulle ge till sin mamma. Inte ens efter att hennes mamma dog flera år senare, sörjde hon aldrig för sig själv eller gjorde begravningsarrangemang. Författaren reser tillbaka i tiden till när han var en liten pojke på 1970-talet för första gången.

Mats Sundin Sjukdom

Nu är den tid på året då de flesta män blir otaku som förberedelser för LivstylNow. En kollega är vanligtvis involverad. Angela Ahola, expert på otrohet, menar att när människor träffas på en terminsfest med en liten mängd alkohol i sina system är tillståndet “kokta fläsket stekt”. För tjugo år sedan hade de flesta intrycket att portugisiska viner var urvattnade och söta. Det handlade om hamn till slut, egentligen. Denna fräscha synvinkel förvandlar den ursprungliga bilden fullständigt.

Ingen mer olja finns tillgänglig. Och standarden för excellens har nått nya höjder på senare tid. Den senaste utgåvan introducerade inte något nytt, så jag kommer att koncentrera mig på libidohöjande oljor istället. För att få igång saker ska jag ta en joggingtur i kvarteret. Jag väcktes i morse av en kompis som kom med en skällläte från läggdags. En kanadensisk kvinna, som hade punkterat kattens skalle, kunde ses gå fram och tillbaka mellan pianot och soffan när hon planerade sitt nästa drag.

Efter några kyssar på kattlådan kröp hon ihop sig mitt i sängen i vardagsrummet och somnade. Små hundar som passar i en kattfälla har adopterats tidigare, men i Kanada? Det kan ha varit flocken på väg söderut. Flyggassanvändning är vanligt bland kanadensare. De kanadensiska gässen har, i motsats till andra arter, inte etablerat ett särskilt flygmönster; istället glider den längs kusten från Alingsos tillbaka till sin ursprungliga migrerande utgångspunkt i Danmark och Tyskland.

Även om en ung fågel kanske tycker att det är helt säkert att flyga, säger min guidebok att det finns “en frittflygande population som kan hittas över hela Sverige.” Fåglar som väljer att flyga ensamma är lika ovanliga som icke-konformister som inte följer flocken. Det faktum att en kanadensisk gäss lyckades smyga in i kattens mjau säger mig inte så mycket om lokalområdet, men det är anmärkningsvärt för mig att människor hittar trygghet på så osannolika platser. Jag menar, hur vet du att det inte är sant? Så här saker händer hela tiden, så varför inte göra det här?

April är ökänd för sitt dystra väder. Jag ringde min mamma när jag var liten för att berätta för henne att det låg en valp i soffan. Till området där jättehundar bor har jag också gjort ett bidrag. För att hålla katten matad tills dess ägare kom tillbaka erbjöd jag mig att använda extranyckeln för att låsa upp kattluckan och släppa ut katten. Hade han ett kort utan gonstans? Terriern ska ha övertygat henne att lämna kontoret och följa med henne hem i bilen.

En katt och en nakenmarsvin delar huset. Jag ljög och sa att hunden hade kommit loss och att jag satt den springa iväg i skogen. Jag tog bort den och bytte ut en hel längd av grejen som träddes genom trattens mun. För vem? Hundra, ett gram eller jag? För att vara helt uppriktig minns jag inte att det var så.

Mats Sundins återstående tid i NHL

Mats Sundin är allmänt hyllad som en legend i spelet. Efter att ha gjort det stort i NHL i Kanada återvände Mats och hans familj till Sverige och bosatte sig i ett helt nytt hus. Allt händer av en anledning och jag ser inte tillbaka för långt. Han säger till Breakit, “Detta utvecklades under åren efter min karriär.” för att förklara förändringen i hans liv.

Endast fem andra svenskar har ens varit i närheten av att efterlikna Mats Sundins otroliga hockeykarriär. Svensken, nu 51, är enhälligt erkänd som en legend i spelet och en av dess storheter genom tiderna. Han har spelat i cirka 500 NHL-matcher, tjänat tre VM-medaljer och en OS-medalj på vägen, och är en av endast fem svenskar som blivit invalda i Torontos Hockey Hall of Fame.

Mats Sundin lämnade NHL och Toronto Maple Leafs (Börje Salmings tidigare lag) 2009 efter 18 år i Kanada och NHL. Han och hans mångårige sambo, Josephine Johansson Sundin, fick sitt första barn 2012 och året därpå gifte han sig med henne. Bonnie, flickan, och Nathaniel och Julian, sönerna, är de senaste tillskotten i familjen.

Prinsessan Estelle går i den gemensamma skolan där alla barn går, Manillaskolan. Familjen bor i Stockholms fina stadsdel Djursholm. Alla tre barnen är under tjugo år, vilket gör det till en säker plats att söka jobb på. Varje morgon tar jag med vår dotter till Manillaskolan på Djurgrden och på eftermiddagen tar jag hem henne. I en intervju kommenterade Mats Sundin hur fantastiskt det var att vara så nära och att få möjlighet att göra det.

Mats Sundin Sjukdom
Mats Sundin Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!