Markiz Tainton Föräldrar

Sprid kärleken
Markiz Tainton Föräldrar
Markiz Tainton Föräldrar

Markiz Tainton Föräldrar – Läs även Loreens “Det känns tokbra”-kommentar.Markiz Talhaoui, nu 30 år gammal, deltog i Sveriges Mästerkock 2014 och har släppt flera kokböcker, inklusive en med titeln “I köket med Markiz” som innehåller det marockanska köket. Hon är artisten Loreens yngre syster.
Kevin Tainton är fysioterapeut och son till fitnessmodellen Blossom Tainton.

Paret har varit tillsammans i åtta år och har varit gifta i två.Blossom Tainton, 60, är en välkänd figur som har gjort det under större delen av sitt liv. Hon växte upp i underhållningsbranschen som dotter till den välkände koreografin Graham Tainton, och hon arbetade på den populära tv-serien Ebba och Didrik från 1980-talet. Blossom fungerade som Listans huvudprogrammerare redan 1990.

Mest känd är hon dock som medlem i den svenska tjejgruppen Afro-Dite, som vann Melodifestivalen 2002 med deras låt “Never let it go”, som hon framförde tillsammans med Kayo och Gladys del Pilar. Gruppen återvände till Melodifestivalen året därpå och igen 2012.

Blossom Tainton blev mer mainstream efter kontroversen kring hennes Afro-Dite-arv. 2005 hade hon den prestigefyllda tjänsten julvärd i SVT och sedan dess har Tainton positionerat sig som hälso- och fitnessexpert med sin egen tidning och tv-program.Har tre barn från två äktenskap.

2002 var ett banerår för Blossom Tainton; inte bara vann hon Melodifestivalen, utan hon gav sig också till sin mångårige pojkvän Hans Lindquist.Blossom har tre barn, inklusive tvillingarna Kevin och Robin från ett tidigare förhållande. Hon är för närvarande 38 år gammal. Elliot Lindquist, född 1994, är Afro-Dite-konstnärens son med sin pappa Hans.

Sedan de var små barn har sönerna följt med sin mamma vid röda mattan-tillfällen och familjen poserar fortfarande på bilder tillsammans nu när de alla är vuxna. Idag gav Kevin Loreens lillasyster, Markiz Talhaoui Tainton, till Sveriges mästare kock-profil. Blossom Tainton har blivit en stolt bonde tack vare sin man och deras barn.

De flesta minns 35-åriga Markiz Tainton från tv-spelet Nyhetsmorgon eller dokusåpan Sveriges mästerkock. Markiz är nu en morgoninspiratör på heltid, men hon är också värd för podcasten Vass Tunga och bloggar på Motherhoods systersajt, MBra.com. Markiz liv med maken Kevin Tainton och deras barn Liora, 4, och Sade, 2, krönikas där.

Det har varit en lång och krokig väg att bli föräldrar till två små barn.Markiz hade alltid velat bli mamma, men det var inte förrän hon träffade Kevin som hon kände sig redo att börja försöka bilda familj.Efter 14 år av dejting erkänner Markiz äntligen, “Jag träffade Kevin en natt på Sturekomniet.”

Inte ett supersexigt sätt att träffas på, jag vet,” hånar han. Efter att ha varit tillsammans ett tag slog vi oss en kväll ner i soffan för att titta på en film. Kevin tittade sedan allvarligt på mig och sa: “Jag kan verkligen se dig som mamman till mina barn.”

Graviditeten blev en succé och paret gifte sig och flyttade in i ett större hem 2013. Markiz föräldrar har flera barn från andra äktenskap, och han växte upp av sin mamma och två systrar. Det stod inte på kortet att hon inte skulle kunna bli gravid själv.När paret först försökte utan framgång sa Markiz att hon inte hade blivit gravid under de sju åren de hade varit tillsammans trots att hon aldrig tagit preventivmedel. Hon besökte en gynekolog för att se till att allt var i sin ordning.

En tuffa besked har erhållits av Jag. De upptäckte cystor fyllda med blod på båda mina äggstockar och antog felaktigt att jag hade äggstockscancer först. Markiz förklarar att när de varnade dem, feldiagnostiserade de endometrios och föreslog att IVF kunde vara ett alternativ för dem.

Markiz Tainton Föräldrar

Hej fina människor

Jag hoppas verkligen att ni alla har haft en fantastisk helg! Personligen har jag varit på en av mitt livs bästa motorcykelturer. Det var första gången på väldigt länge som jag var borta från Liora. Tanken på att åka och vara så långt borta att jag inte bara kan skynda mig hem har plågat mig i flera veckor.

Har gråtit och haft så lite kraft att lämna henne; oroa sig för att hon skulle glömma mig och känna att jag har övergett henne (någon sa till mig att barn kan bli “anti” sina mammor om de går medan de är små). Ja, du förstår att det har varit en känslomässig röra. När jag var gravid tog jag beslutet att vår dotter aldrig skulle veta skillnaden mellan att vara med mig och Kevin. Vi är båda hängivna föräldrar, med den enda skillnaden är att jag förvarar björnar i mitt kylskåp.

Så när jag började ha dessa känslor innan jag gick, blev jag arg på mig själv för att jag visste att jag inte skulle visa sig vara en dålig mamma för någon. Om jag måste gå eller om vi båda måste lämna, borde Liora kunna umgås med sina många beundrande familjemedlemmar. Den senaste tiden har vi också haft problem med att få henne att ta tupplurar och flaskor, så det var jobbigt om hon inte äter.

Men idag när jag kom hem och faktiskt redan igår när vi skojade om dagen så kände jag en otrolig frid för Liora hade ätit så gott och så gott och var så nöjd med sin underbara pappa. Ibland kommer jag på mig själv att göra samma sak som jag lovade mig själv att jag aldrig skulle göra.

Jag har övertygat mig själv om att utan mig kommer saker och ting inte att fungera, och jag förväntar mig att den känslan kommer att bestå (jag älskar det faktum att min familj behöver mig, så jag förväntar mig att hålla fast vid det ett tag), men jag tror också att detta är en delad börda bland oss. Jag är Kevin, och tillsammans har vi äntligen åstadkommit det enda vi svor på att vi aldrig skulle göra.

Jag kunde inte ha bett om en bättre pappa till min dotter Liora än Kevin, och jag säger det inte bara för att jag älskar honom mer än något annat i världen; Kevin är verkligen världens bästa pappa. Precis lika mjuk och i harmoni som hon är. Hon har mig på övervåningen och hennes pappa i källaren. Tack för att du gjorde mig till mamma för ditt barn, Kevin.

Och “Kommer det att bli en flaskhals när barnvagnen äntligen är redo att gå ut.Liksom de flesta andra förstod eller brydde sig Liora inte mycket om Sade. Vi försökte presentera Sade som om hon vore en ny lekkompis, men hon satt bara där och verkade uttråkad. Besöket från Sade verkade gå bra för Liora, och jag tror inte att hon påverkades negativt på något sätt.

Låt det aldrig sägas att jag aldrig känt mig nedstämd. Jag var länge orolig för att min dotter Liora, då 1 och ett halvt år gammal, skulle känna sig försummad. Min man och jag hade en lång diskussion om det och kom fram till att lära våra barn medkänsla borde komma först och främst. Vi är verkligen fysiskt aktiva med vårt konstanta kramp och puss. Vi har lärt våra barn att det är okej att vara våldsam och sexuell. Varje morgon, kväll och när det regnar.

Jag tror att det kan vara avgörande för Liora att delta. Det har hjälpt henne att komma in i sin roll som storasyster. Blöja, klappa, och s vidare. Vi har ansträngt oss för att försäkra Liora och Sade om att det är helt normalt att känna känslor, vare sig de är glada eller ledsna.

Inget ovanligt eller fel, precis som de flesta känner. Jag tror att det är viktigt att möta människor där de är i sina känslor och att normalisera känslor, oavsett hur mörkt eller ljust det kan vara. Min nyckel till att förstå deras relation idag har varit deras närhet och närhet.

Jag vill lära mina barn att visa omsorg och medkänsla för varandra är avgörande i alla relationer. Materiella saker betyder ingenting, och jag förlänger lexsakes om du inte kommer över ditt motstånd mot dem. Även när det kommer till kläderna våra barn bär, delar vi aldrig upp dem; allt är deras. Jag minns att när jag var liten var det MYCKET att mina sex sinnen var mina och att dina inte fick vara som mina. Det var tufft eftersom vi alla var i samma ålder och gick igenom saker som “tuffa” puberteten och andra samtidigt.

Nu när jag har två barn (systrar), hoppas jag att Liora och Sade kommer att bilda ett starkt band med varandra och uppskatta varandras likheter och olikheter. Jag tror att det kommer att lära dem att respektera och förstå de andra män som de möter i livet.

Liora och Sade har en fantastisk prestation idag. Ja, så verkar det vara; det är vettigt. Men det är alltid tröstar om någon av dem är ledare, så det är bäst att bara säga att de kommer simmande överens. Det har varit nätter då jag har brutit mig in i deras sovrum för att se om någon gnällde och hittat en av dem snubbla över den andra. Spröd som ett hjärtat.

Markiz Tainton Föräldrar
Markiz Tainton Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!