Sprid kärleken
Mario Kempe Fru
Mario Kempe Fru

Mario Kempe Fru – En hockeygalen familj, familjen Kempes: “Det enda sättet att få tag på honom var att sitta på en film med Gretzky och Lemieux.” Henne är hörda i NHL. Ett vinterguld vann också en av dem. Bröderna Kempe hade en milt uttryckt en fenomenal säsong 2017–2018. På Hammarby Sjöstad träffade Hockeysverige.se bröderna och deras supporter Papa Mikael. De är intresserade av hockey, och Mikael svarar: “Jag tycker att jag är ganska lämpad” för det.

En av dem hade en strålande karriär i KHL och gjorde sin NHL-debut den här säsongen; den andra har vunnit AHL och är världsmästare. Var och en av dem är en professionell ishockeyliga. Vår speciella referens är bröderna Mario och Adrian Kempe från Kramfors i Ångermanlands hockeyliga. Adrian har dykt upp som en nyckelspelare för Los Angeles Kings, medan Mario tillbringade förra säsongen med Arizona Coyotes.

Trots deras åldersskillnad på åtta år visar de två bröderna sitt engagemang för sporten. Men vad döljer det? Sverige Handboll. Om jag vill veta varför det här händer så ska jag gå och träffa mina bröder och deras pappa, Mikael, på kontoret till sportchefen på Göta/Traneberg. Mikael Kempe säger “Jag tror att jag är ganska sympatisk med deras hockeybesatthet”, när vi sitter på en bänk i Hammarby Kanal och solen reflekterar från det blå vattnet i kanalen.

Mario är föremål för en rolig historia. Det faktum att han inte hade lärt sig att åka skridskor var en av anledningarna till att han fick roll i en All Star-bild med Mario Lemieux och Wayne Gretzky. Han börjar sedan dra roliga skämt medan han ligger på tupplurskudden. Det var 2,5 timmar i videon. Att sitta och titta på matchen var allt han gjorde.

När Mario började spela gitarr fick han en klubba. Det kan ha varit de som väckte mitt intresse för hockey efter att han stulit en legobit. Överraskande nog skrattade Mikael Kempe över att Adrian inte hade kommit med något val. Det här är ljuden från brödernas hosta.

Har du någonsin haft möjlighet att spela ishockey på egen hand som barn?

Ja, det gjorde jag. Det trivdes i den gamla division 2-nivån. Skogsboll var min favoritsport, även om jag älskade att spela dem alla. Jag spelade för AIK och Vireberg som pojkvänsspelare. Jag behöll också min taekwondo-träning.

Bara kampsport, eller hur?

Jag föddes liten och otymplig, och det var början på allt. Min slutdestination var bowlinghallen. Min mentala och fysiska hälsa förbättrades båda av den underbara tränare jag träffade där. När Mario Kempe var yngre idrottade han på kvällarna. Vilken plåga. Fram tills jag var tolv eller tretton år ägnade jag mig åt kampsport. Efter det behöll hockeyn sin dominans.

Hur effektiv har din hockeyträning enligt dig varit hittills?

Det är fördelaktigt under träning. Saker som att gå ner för trappan är nu mer av en utmaning för mig än de var när jag var mycket smalare. Det har varit ett fruktbart medium för min undervisning. Jag har förmågan att tackla förutom passning. När ett barn når den åldern har deras kroppar lärt sig en hemlighet, till exempel hur man parerar en tackling som annars skulle kunna krossa trumhinnorna. Jag tror att det var där jag fick min första smak av kampsport.

Känd som Mikael Kempe

I taekwondo står vi och hoppar runt ganska mycket. Efter det kommer du att upptäcka att entusiasm är en självklarhet. Du kan se det på bilderna. Jag vid inte hur naturligt deras snabbhet är nu, men det är mycket extremt hos dom. Mario är hårdare än vissa kampsportares hårda av sin enorma bensstyrka och en explosivitet som jag märker från början när han tränar taekwondo.

Jag tävlade inte på Marios nivå, men Adrian Kempe erkände att han var rädd när han kom dit. Under tiden i Kramfors var bröderna aktiva medlemmar i Kramforsalliansens moderklubb, vilket de båda minns med förtjusning. Det var en enastående barndom i ljuset av mängden träning och undervisning som erhölls.

Efter avslutad skolgång skulle Adrian Kempe rusa till gymmet för att vara redo för träning. Enligt honom “försökte jag att titta på Mario och lära av honom när jag var liten.” Efter det var jag fri att åka bil när min pappa ville. Det kretsade kring nyfikenhet.

Dessförinnan, varje dag efter skolan, åkte jag och min pappa på ishalla hem. När han var anmärkningsvärt gammal började vi ta med honom. Efter att jag började gå till hockeygym hade vi inte mycket tid att träna tillsammans. Jag var dock den som drog mig tillbaka till min garderob mest under mina mörkaste timmar.

Även om få människor delar sin entusiasm för hockey, är varje pojke en stor förälskelse i sporten.
Jag såg att det var en konsekvent ökning av graden av intresse. Det kändes som att jag var helt ensam varje dag de första åren. När universitetet började göra den universella screeningen började inskrivningen att öka.

Mario Kempe Fru

Micke, hur mycket var dina avsikter när du la dig i pojkhockeyns omklädningsrum?

Bara, bara, bara… Med “förfrågan” antar jag att du menar… Mitt nuvarande fokus ligger på att anstränga mig för att motivera och inspirera. Jag känner mig fullbordad eftersom vi fortfarande är intresserade av varandra, vi har roligt och vi har en passion för hockey.

“Spela inte eftersom du vill bli något, spela eftersom du älskar sporten,” jag har alltid rekommenterat. De hade båda drömt om en framtid när de är välmående. Efter det ville vi veta vad som krävdes för att åka dit. Det kommer att diskuteras både “on ice” och “off ice” under vår session. En annan del av mental välbefinnande är att lära sig att slappna av och släppa stressen. Det här är inte bara pojkarnas namn, utan det är också något de säger.

Vilken del av ditt liv, att vara “på is” eller “off is”, är viktigast för din pappa?

Inget val mellan de två. Jag var för kyckling för att hinna med till den humana inspektionen vid flera tillfällen, men han stod tålmodigt bredvid bilen och transporterade mig ändå. Jag är tacksam mot honom för det. Hans konstanta närvaro gjorde det omöjligt för mig att inte göra någonting.

Vi ägnade stor uppmärksamhet åt tekniska utvärderingar, ritningar och detaljer. Det kan ha varit den mest märkbara griparen bland de som listas i folkräkningen. Så fort Micke säger: “Vi kommer inte att glömma den spontana hockeyn för du var ute och sjöng mycket, vi tyckte ändå att det var kul”, tar Mario Kempe upp historien. Ingen kan förneka det. Jag åkte skridskor över ön till skolan varje dag.

Har du blivit bättre på samma, Adrian?

Jag hade exakt samma upplevelse, om mitt minne inte stämmer. Som jag nämnde tidigare, gillade jag inte nödvändigtvis tanken på att resa hem från skolan. Men när jag kände mig friskare blev en sak väldigt tydlig: jag var tvungen att köra bil så ofta som möjligt.

Känslor av glädje eller besvikelse fyller ditt hjärta när du ser Mario och Adrian lyckas?

Ett spektrum av känslor har korsat. För det enda syftet att följa killarna och hänga med dem… Att ständigt vara på ön är en underbar och vacker sak. Avguda det… Det skulle vara en oöverträffad ambition att se Mario och Adrian utvecklas till skickliga hockeyspelare.

Mikael Kempe, nuvarande sportchef på Göta/Traneberg, de första svenska mästarnas hem (1922), säger: “Det låter kanske galet, men någonstans sa vi tidigt att vi skulle få chansen att vara fria, göra saker hur de borde göras, be om ursäkt om jag är dålig och gör många uppoffringar om vi inte lyckades.”

Denna grupp har flest medlemmar och dess huvudkontor ligger i Stockholm. Säsong fem har börjat.
Det var oerhört jobbigt att få en ansökan hos föreningen, även om jag kan skriva klubbens historia. Hammarby Sjöstad är Kempe-pojkarnas hem hemifrån när deras mamma besöker Sverige.

Ändå har Mario loggat tillräckligt med Arizona-tid, och Adrian är upptagen med att spela i LA medan mamma är tillbaka i USA. Under säsongen har vi haft flera djupgående diskussioner. Som Mario Kempe uttryckte det, “Om vi gör ett mål och det andra laget gör också, kommer vi att skriva grattis och gå vidare.”

“Online” TV-spel har precis dykt upp. Efter det är det enkelt att prata om internet. Bra strategi för att hålla kontakten med Adrian och resten av min personal. Om någon har flyttat långt ifrån sina barndomsvänner och inte längre håller kontakten med dem, kan det vara därför de inte deltar i tv-program.

Med stöd av sin bror och närheten av deras koppling, finner Adrian Kempe uppmuntran i Los Angeles och USA. Ingen kan förneka det. Jag känner det är fantastiskt. Att vara på samma sida med en jämförbar tidsskillnad gör det mycket lättare för oss att oftast hinna ikapp efter matcher. När det passar dig bäst kan vi chatta före, under eller efter spelen. Marios hävdar att det var något svårare att spela i Ryssland.

Förra säsongen gjorde Mario Kempe 18 matcher med Arizona Coyotes. Han gjorde två mål och lade till fyra poäng under hela matchen. Han tillbringade större delen av sin professionella karriär som en bas i Tucsons minor league-trup, där han gjorde 18 mål och lade till 37 poäng på 47 matcher.

Jag är fortfarande fylld av spänning inför min säsong. Att göra Coyotes-listan har alltid varit mitt mål. Jag hade varit där tidigare, men dimman gjorde det omöjligt att se eller åstadkomma någonting. Det var omedelbar tillfredsställelse när bollen hittade baksidan av nätet.

Tjugo matcher in, visste Dom att något måste ge. Eftersom mitt ursprungliga kontrakt var dubbelriktat och inte innehöll undantag, var det ett enkelt beslut att skicka ner mig. Jag uttryckte min oro över att kanske bli bänkad innan säsongen ens börjar. Jag gjorde övergången vid 28 års ålder i hopp om att ta mig till National Hockey League.

Det kanske inte var enkelt med tanke på min brist på erfarenhet och det faktum att den första klubben jag sökte till inte draftades, men jag var fast besluten att tjäna en plats. Därför upprepade jag min avsikt att fortsätta ansöka om min ansökan inte accepteras. Eftersom AHL är en lika bra liga var det bara frågan om att jobba sig ner därifrån. Efter det kunde jag inte sätta mig vid pianot förrän mitt namn ropades upp.

Berätta gärna stegen för att bli en berömd NHL-spelare. Att behålla en konkurrensfördel. Jag vet att jag har arbete att göra, men om jag kan fortsätta med min prestation från förra året kommer jag definitivt att kunna få en position. Personligen tror jag att Coyotes känner likadant.

Tre Kronor vann världscupen under Adrian Kempes ledning. Adrian Kempe har spelat 81 matcher för Lakers och är en veteran i ligan. I den matchen gjorde han sexton mål och slutade med sjutton poäng. Efter att ha deltagit i fyra slutspelsmatcher tilldelades han dessutom guldmedaljen i slutet av säsongen.

Mario Kempe Fru
Mario Kempe Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!