Marie Olsson Nylander Mamma

Sprid kärleken
Marie Olsson Nylander Mamma
Marie Olsson Nylander Mamma

Marie Olsson Nylander Mamma – En rad ur Marie Olsson Nylanders Husdrömmar-profilen: “Att vara mamma är det bästa i mitt liv.” Fyrabarnsmamma Marie Olsson Nylander är mamma till många. Vi tittade in för att lära oss allt om mammas semester på Sicilien, hur mycket hon älskar att ha fullt hus med barn och svårigheterna att bli gravid igen efter cancerbehandling.

Marie Olsson Nylander, en framgångsrik svensk affärskvinna och tv-personlighet, och hennes familj tillbringar sommaren på Sicilien. Det kommer lite arbete, men jag lämnar min telefon där den är. Min kille får det ofta och mitt privata anteckningsblock av mig. Medan jag är borta på semester borde han svara, ställa sig och fixa det.

Marie Olsson Nylander avslöjar för sin mamma: “Jag tittade i arkiven och stötte på den här bilden på mina tre äldsta barn när de var små.” Marie Olsson Nylander avslöjar för sin mamma: “Jag tittade i arkiven och stötte på den här bilden på mina tre äldsta barn när de var små.” Endast diskreta bilder

Från vänster till höger: Bill (52), Vidar (20), Otto (18), Ingrid (13) och Solveig (7). Tillbringar tid mellan Höganäs och Sicilien. Vi har just nu podcasten “Syrran och jag”, Odd Mollys SS24-kollektion, ett hem-tv-projekt, ett hemfärgsprojekt och Ellos vinterhemtextilkollektion. Tänk på hur du var som nybliven mamma och hur du är idag.

Vilken är den mest anmärkningsvärda skillnaden, om någon?

För att visa min uppskattning har jag ofta behandlat yngre barn som om de vore tonåringar. Den huvudsakliga skillnaden är att när jag är hemma kan jag släppa min vakt och inte stressa över saker som utsmetad mascara eller lösa skruvar. Jag kan få barnen iväg till skolan eller dagis och sedan åka senare idag. Tidigare har jag duschat och fixat hår och smink.

Eftersom jag har levt längre vet jag att jag ska ta vara på den tid mina barnbarn vill tillbringa med mig och ha kul så mycket som möjligt. Maximera din njutning närhelst dina barn vill vara med dig, som Marie Olsson Nylander uttrycker det. Här visas en ung Solveig. Maximera din njutning närhelst dina barn vill vara med dig, som Marie Olsson Nylander uttrycker det. Här visas en ung Solveig.

Bilder är topphemliga, vad vet du nu som mamma som du önskar att du visste då?

Den sentimentala sidan av att älska så djupt kommer lätt för mig, men min kropp säger till mig att jag borde vara mer försiktig. Jag antar att jag inte borde ha varit så angelägen om kondition och styrketräning. De nio månaderna jag var gravid med Solveig var de lyckligaste i mitt liv. Solveig är det femte barnet till sina föräldrar och det femte barnet totalt. Men det var i alla fall inte säkert att Marie skulle bli gravid. Maries diagnos av bröstcancer följde tätt i hälarna på hennes och Bills beslut att skiljas.

Hur var det att vara mamma till tre barn, varav den yngsta var tre år, under en sjukdomsperiod?

Jag sa till mig själv att det skulle vara business as usual ändå. Medan barnen var i skolan och på eftermiddagarna jobbade jag och när de kom hem lagade jag mat och städade. Upplevelsen av att få en mobiltelefon i present liknar att drabbas av en flodvåg av känslor. Den andra veckan, efter att du har etablerat en rutin och är sugen på att komma tillbaka till jobbet, är den bästa. Det viktigaste för mig var alltid barnen. Inte dem, tack och lov; Jag var “glad” över att vara den som blev sjuk. Men det är enkelt på ett indirekt sätt.

Marie var en introvert på den tiden, föredrar att arbeta och vistas inomhus istället för att gå ut och umgås. Veckans kompisar som barnen tog med sig hem var det sötaste. Vi förökade oss och huset surrade snart av liv; Jag gillade det. Marie Olsson Nylander trivs bara med ett fullsatt hus. Alla är i stan för ett snabbt stopp. Marie och hennes exman Bill försonades efter ett års mellanrum medan hon genomgick behandling för cancer. Det tog dock inte lång tid innan indikatorer visades på att hon var gravid.

Efter att ha genomgått cancerbehandling, hur utmanande var det att bli gravid?

Obeskrivlig glädje fyllde mitt hjärta. Vilken underbar förklaring! Jag trodde dumt nog att det skulle räcka med ett barn för att säkerställa mitt fortsatta fysiska och känslomässiga välbefinnande. Maries graviditet drog ut på tiden och hon hade en stor kappa mot slutet av säsongen. Först i vecka 30 avslöjade hon att hon inte skulle kunna genomgå någon mer utvidgning av sin livmoder. Efter all den sorgen var Solveig vår stråle av hopp. Alla i hushållet litade på henne.

Marie Olsson Nylander Mamma

Marie beskriver den djupa inverkan som bröstcancer hade på hennes synsätt. Jag tvingar mig inte eller ser fram emot det eftersom jag njuter av varje dag för vad den är. Behandla varje dag som om den vore din sista, och uppskatta ditt liv och människorna i det så mycket som möjligt. Lägg din tid på att hjälpa dem som och det du bryr dig om, inte de du anser vara oviktiga. Hennes fyra äldre bröder och systrar, Vidar, Otto, Ingrid och Solveig, älskade henne när hon var liten.

Vilka är de svåraste aspekterna av föräldraskapet för dig just nu?

Att Solveig inte kommer att kunna njuta av mitt sällskap så länge som hon gjorde med vår äldsta unge är inte en börda, utan snarare en välsignelse. Jag har alltid haft mycket jobb, men barnen kommer först. Jag slutar göra ett jobb när det tar för mycket av min tid.

Kan du berätta om din go-to-metod för att spara tid som mamma? Är det något du tar varje dag för att hålla dig igång?

Efter det investerar jag i en dyr ansiktskräm och schemalägger regelbundna ögonbehandlingar. För att “göra om” vilket scenario som helst rekommenderar jag att småbarnsmammor alltid har till hands våtservetter, kardborre, salva och ketchup. I Ingrids yngre år.

Enligt din åsikt, hur heta och mutor är de?

Jag föredrar dem rykande heta och använder dem sällan. När det har varit särskilt utmanande vet jag dock att jag har skrivit något kryddigt. Oavsett hur ungt barnet är försöker vi normalt prata med dem och förklara saker för dem. Eftersom mutorn förbättras med användning, applicerar jag den så småningom på mig själv.

Hur kommunicerar och samarbetar du och din partner när det gäller barnen?

Inte alls; Jag gjorde det mesta på klockan. Men saker och ting har lugnat ner sig nyligen, troligtvis för att de yngre barnen inte längre finns i närheten. Om man ska tro mitt ego så har ingen njutit av det, och det inkluderar mig. Eftersom jag aldrig haft en modersfigur i mitt liv är det viktigt för mig att vara det för mina barn. Den bästa delen av mitt liv är att bli mamma. Ett riktigt häpnadsväckande perspektiv på Solveigs dop.

“Ingen ska göra som vi gjorde”, som Marie Olsson Nylander sa. Kanske spelar hennes pappa en stor roll i alla hennes tidigaste minnen. Marie Olsson Nylander är tålig, målinriktad och trivs under press. Marie hävdar att projektet kostade mycket blod, svett och tårar. Det är en solig och varm dag i natursköna Höganäs. I SVT-avsnittet Husdrömmar 2012 flyttade Marie Olsson Nylander och hennes man Bill tillbaka till den vackert renoverade fastighet de köpte på 1800-talet.

Marie tvivlar på sin förmåga att ta sig hem från Sicilien den föregående natten. Hon verkar ganska ung, men hennes diskurs är snabb och full av spänning när hon beskriver den rosa herrgården Palazzo Cirillo på Sicilien. I andra säsongen av Husdrömmar Sicilien kommer fansen återigen att kunna se Marie och Bill när de oförtröttligt arbetar för att få det 450 kvadratmeter stora palatset med anor från slutet av 1700-talet att se ut precis som de vill ha det.

Som Marie uttrycker det, ända sedan vi blev kända har italienarna behandlat oss som om vi vore rika och fördubblat priset på allt vi köpte. Det finns bara fyra sovrum i hela femvåningshuset. Takhöjden sträcker sig ner åtta meter in i det underjordiska garaget. Marie hörs utbrista: “Det är så gulligt!”

Bill och Maries konstnärliga vyer kommer att utökas avsevärt under den kommande säsongen. Genom den stora härliga trädgården där blod- och vildapelsin odlas inrättar de två terrassrum med hamnutsikt. På grund av de höga kostnaderna för trädgårdsskötsel på grund av dess svåra underhållskrav. Marie klagar på att de breda stigarna gör det svårt att transportera byggmaterial och träd.

På samma sätt har de bekämpat den italienska stadsråttan. En säregen park i Termini Imerese, en gammal stad med en negativ inställning till historiskt bevarande. Marie och Bill är begränsade från att agera på sina önskningar tills de får godkännande. Däremot får de bygga en pool. Eftersom det regnar mycket på Sicilien, säger Marie att det inte kommer att finnas en gigantisk pool, bara en blygsam en för att bada och plaska runt.

Renoveringsprojektet plågas av återkommande problem. Det är dock Maries främsta bekymmer. Hon är en krävande projektledare som övervakar insatserna från sin italienska byggpersonal. De betraktar mig som en galning. Kvinnor i Italien sportar ofta trendiga skor och frisyr. Jag kommer att vara den som skriker och gör roliga gester, lovade hon. Mary Olsson Nylander. Utanför slottet på Sicilien finns Vidar, Otto, Solveig, Bill, Marie och Ingrid.

Marie Olsson Nylander Mamma
Marie Olsson Nylander Mamma

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!