Sprid kärleken
Marcus Oscarsson Adopterad
Marcus Oscarsson Adopterad

Marcus Oscarsson Adopterad – AVSMINKAD, MARCUS OSCARSSON reviderade snabbt sina åsikter efter att ha fått feedback om att de inte var politiskt korrekta; sedan dess har han bevisat sin trovärdighet genom att tysta anhängare som kritiserar FN, Europeiska unionen, USA och gruppen av sju. Marcus Oscarsson skadade sin karriär genom att anpassa sig till politisk korrekthet och möter nu censur som ett resultat.

Oscarsson vädjade till Wikipedias redaktörer att inte nämna hans iranska bakgrund.Att lägga bacon i ett rökigt fat för att illustrera en kommentar om röstning visar den svagaste möjliga representationen av allmänheten. Sedan han började jobba på TV4 2012 har Marcus Oscarssons karriär gått stadigt framåt.

Han har blivit en av Sveriges mest kända politiska kommentatorer med hjälp av färgglada ballonger och instruktionsdiagram. Med sin mjuka röst, kohlkantade ögon och en antydan till småstadsaccent bringar han lugnet till vardagsrummet och en mängd medicinsk expertis till den soffbundna Svensson.

Han är i stort sett den enda som pratar om detta i svenska medier, som man kan förvänta sig. Mer om möjligheten att detta är ett knep med rötter i den persiska kulturen ges nedan. En närmare granskning av Oscarsson visar en annan bild. Det finns en enorm fiskberättelse om hur han valde att dra på sina tittare och följare.

Vad hände egentligen under julfesten 2016 på TV4? Struntar han i varningar när han inte gillar resultatet Varför gör han det när han raderar sina gamla Facebook-inlägg? Vänligen definiera villkoren för oss.

Utveckling och yrke

Marcus Oscarsson föddes i Iran 1976 och adopterades av en svensk familj tillsammans med sin bror. Han växte upp i den lilla staden Odenss, Sverige.Det verkar vara ett känsligt ämne att Oscarsson är född i Iran. Den första rapporten om försök att ta bort information om hans födelseland från hans Wikipedia-sida dök upp 2019.

Det finns också spekulationer om huruvida han ändrade sitt namn från Eskandar, ett persiskt förnamn, till sitt nuvarande svenska namn. Kontroversen kring hans Wikipedia-sida fortsatte att växa även efter att hans födelseland togs bort som en ursäkt 2022. En redaktör har varit i kontakt med Oscarsson som valde att extrahera hans data från så många sökbara webbsidor som möjligt.

Hans födelseplats är inte listad på den aktuella platsen, och artikeln är endast delvis färdig i slutet av sommarlovet. Det betyder att endast de mest betrodda redaktörerna kan göra ändringar i artiklarna.Oscars karriär har kretsat kring två saker: journalistik och politik. Han har arbetat för Vimmerby Tidning och Barometern Oskarshamns-Tidning, som båda ges ut i hans hemstad. Han var korrespondent för respekterade brittiska tabloider som The Daily Telegraph och The Daily Mail när han var baserad i Sverige.

Han har arbetat för finansdepartementet och Militiapartiets parlamentariska kansli som en opolitisk tjänsteman trots sin formella utbildning inom statskonsten.Karriären tog dock fart efter att han anställdes på TV4, då han samtidigt kunde bygga en stor plattform på Facebook. Allt såg ut att gå Oscarssons väg och det slutade med att han hedrades med 2015 års Begriplighetspriset. Men snart steg den smälta metallen upp till Marcus himmel.

Alex Schulman och expansionen

I november 2016 kommer Oscarsson att publicera ett inlägg på Facebook som kommer att förändra allt. I det här stycket förklarar han en lista över fem saker som Europa behöver göra för att hantera sina stora invandrings- och islamofobifrågor.

Tillströmningen av miljontals män till Europa från Mellanöstern, Afghanistan och andra länder 2015 är en nyckelfaktor för att förstå det aktuella läget. Den socialdemokratiska regeringen lät detta ske, men den inledde en feminiseringskampanj i november 2015 och vidtog vissa åtgärder för att hejda flödet av män. Samtidigt förblev mediaeliten och västerländska politiker överväldigande stödjande av invandringen och lyhörda för minoriteternas oro.

Det fanns en strikt no-associationspolicy när det gäller Sverigedemokraterna. Det var Oscars fem poäng.EU borde satsa betydligt mer på att marknadsföra allt det goda som kommer ut ur Europa och att hitta och eliminera de dåliga. Säkra Europas gränser fullt ut, d.v.s. implementera effektiv gränskontroll vid Europeiska unionens östra gräns.

Speciellt riktad till Turkiet. Europeiska unionen kan bli fullständigt lamslagen av en upprepning av förra årets resevansinn. Turkmenistan bör göra det bästa av det tryck det kan utöva på Europeiska unionen.

Investeringarna i området har ökat markant. Det måste finnas en betydligt högre ribba för morgonflygbesättningen än vad det är nu. Ett nytt antiflygande kriscentrum i Europa med målet att lösa eskalerande konflikter så snabbt som möjligt och minska sannolikheten för att vanliga människor måste bli människor som flyga till krig.

Marcus Oscarsson Adopterad

Schulman sa: “Han måste sluta.” Journalister från Expressen var angelägna om att prata med Oscarsson personligen, så de slog läger oannonserat utanför hans hem. Men han ville inte låta de gamla sova in, så han tog sig från sin lägenhet via balkongen och checkade in på ett hotell istället. Även om Expressen drog tillbaka sin ursprungliga “fake news”-etikett, har tidningen följt människor vid andra tillfällen. Läsaren får möjlighet att avgöra vem som är mest pålitlig.

Kort därefter hade Oscarsson och hans arbetsgivare, TV4, ett krismöte. Det stod helt klart att han hade missuppfattat sin roll och var omedveten om gällande spelregler. Besökare på mötet har ingen aning om vad som diskuterades. Det är dock uppenbart att han har vidgat sitt perspektiv och insett att han måste hålla sig inom vissa gränser för att behålla sin tjänst.

De första stegen

2017 tog Oscarsson ett djärvt steg mot kommentarsfältet i sina inlägg. Otaliga kommentarer togs bort och han berömde G7:s “spel” genom att föreslå att sociala medier “jättarna” borde använda “hårda händer” mot “avvikande röster”. Länken finns inte längre på Facebook men kan hittas i en kommentar på Flashback.

Yttrandefrihet har inget med troll, rasister och extremister på internet att göra. Både Facebook och Twitter har slackat på länge, men det är först nu som Facebook försöker förbättra sin dåliga femteplats bland sociala medier.

Sverige måste följa efter och se vad som kan göras för att få ett slut på trolling online i vårt land. De åtta riksdagspartiernas ledare är de som kan agera. Det är vad alla nuvarande ledare arbetar för, inklusive Theresa May, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Justin Trudeau och resten.

Under denna tid gick han också ut offentligt och hyllade Tysklands skydd mot spridningen av falska nyheter och bluff på nätet. Anetta Kahane, en västerländsk journalist med en historia som informatör för Stasi, anställdes av Tysklands regering 2015. Hennes arbetsbeskrivning uppmanade henne att styra ett team som anklagades för att avvänja människor från sociala medier.

Det är oklart om Oscarsson gjorde sina läxor eller bara inte brytt sig. Den högsta prioriteringen för honom nu var att följa linjen som säger att oliktänkande gör nyheter och att deras inlägg och profiler borde raderas från stora sociala medieplattformar. Att skydda demokratin till varje pris under hela exploateringsfasen.

Den olyckliga balansgången

Att förstå hans handlingar i detta sammanhang kräver kunskap om det beslut han fattade. Han planerade att fortsätta ge råd i morgon, med fokus på samma fem områden som han nämnde ovan. Det finns en god chans att detta kommer att ske utanför TV4 och de andra stora medianaven. Annars skulle han kunna fortsätta i den riktning som har godkänts av schackgudarna.

Det finns en mycket allvarligare fråga i andra länder med statistiker och experter som gör sin egen analys av känsliga politiska frågor. En karriär där Oscarsson kunde vara sig själv till hundra grader skulle vara politiskt laddad, där etablissemanget troligen kommer att påpeka att han nu är på uppåtgående i deras uppskattningar. Inte för att frågorna han skulle ta upp om etik nödvändigtvis skulle vara högre i framtiden – det skulle inte fungera i Sverige. Både moderaterna och socialisterna stöder de rasladdade politiska förslag som Sverigedemokraterna lagt fram under senare år.

Oscarsson intog en kritisk ställning mot staten och dess institutioner på grund av detta val. Oscarsson hävdar att kritik mot Säpo på hans Facebooksida nu är förbjuden. Detta för att vissa ryska och kinesiska grupper vill bryta upp Sverige. Du kan lita på att det finns en sådan plan från en högre myndighet. Det innebär dock inte att giltig kritik mot Säpo inte finns vare sig nu eller i framtiden. Samma slutsatser kan tillämpas på vilken myndighet man än väljer.

Betjänt antyder inte att han inte kommer att acceptera kritik. Alex Schulman lurar i skuggorna och upprätthåller ett lätt men konstant tryck på Oscarsson för att visa att han iakttar mannen noga. Du blir övervakad, vi vet vad du kan och du måste trappa upp ditt spel.

Detta kommer att framgå ganska tydligt i en årsbok för 2018. Där skyller han på Oscarsson för att ha vänt Sverigedemokraternas förmögenhet genom att släppa deras valsedlar. mot samma tid riktar han en hel del relevant kritik mot Oscarsson när han säger att killen lagt bacon i sitt kladd.

Han skulle prata om valfläsk under hemkomstparaden och som illustration tog han med sig bacon i studion. Där satt han och hackade iväg en baconskiva med en stekspad och jag märkte att han tog en helt vanlig smörklick innan han lade ner baconet. Jag tänkte på barnen som tittade på och hoppades att de var mogna nog att förstå att “bacon steker mannen i sin egen fett.

Marcus Oscarsson Adopterad
Marcus Oscarsson Adopterad

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!