Sprid kärleken
Måns Herngren Ung
Måns Herngren Ung

Måns Herngren Ung – Naturligtvis känns det riktigt skönt att tjäna lite pengar på det här. Jag uppskattar det väldigt mycket. I efterhand inser jag att tyngden av ansvar blev lite för mycket att bära när jag gjorde filmer och tv-program. Jag ska inte säga att den var för stor, men den tyngde mig. Det motsvarar en månadsinkomst på 148 316 svenska kronor.

Enligt vad Felix Herngren tidigare har avslöjat för King Magazine: – Om du tittar på tv under lunchrasten gynnar det dig mer än antingen reklam eller film. Budgetar tenderar att skäras ned i reklambranschen, och i produktionen av en långfilm finns det ett chockerande antal människor som behöver chippa in.På exklusiva 151 kvadratmeter gör Felix Herngren sitt hem.

Men som sagt har det blivit väldigt organiserat i det avseendet den senaste tiden.Felix Herngren och hans fru Clara bor i det fina kvarteret stermalm i Stockholm på adressen Tysta Gatan. En 193 kvadratmeter stor grannvning i Hösten 2020 såldes för cirka 37 000 000 svenska kronor.

Paret har även ett fritidshus i Nacka som de köpt för 13,5 miljoner kronor. Däremot släppte hon ut sitt andra fritidshus för 4,9 miljoner svenska kronor. Den byggdes 1850 och har en massiv, sju tusen kvadratkilometerstor kupol. Det finns ett gym och en festsal förutom apelsinlunden, pensionatet och poolen.

Ja, festlig. Det är inte svårt att bilda sig intrycket att Felix Herngren är lite av en slacker hjälte. Men han tycker om att göra stora rutschbanor.Varje jul planerar Felix Herngren en extravagant lunch på Stockholms Operahus. Champagne och stark sprit i glasen, hors d’oeuvres, desserter och mer på de höga borden.

Kristian Luuk, Prins Daniel, Henrik Dorsin, Leif GW Persson, Styrelseproffset Michael Storkers, Henrik Schyffert, Fredrik Wikingsson, Jan Helin, Fredrik Wikingsson och David Batra sticker ut bland de andra anmärkningsvärda gästerna. Det brukar vara ganska trevligt och extremt tillmötesgående. Entreprenören Calle Schulman sa till Expressen att vissa “knoppa akter” efter att ha ätit, men att lunchen ofta är “absolut överg” mitt på dagen.

Det är otroligt generöst. Jag är gammal och trött, så jag brukar gå hem efter att ha ätit klart, medan de andra brukar stanna kvar tills någon gång efter middagen. Men de är tydligen mycket äldre än jag.På Södermalm i Stockholm ligger Mns Herngren.

Naturligtvis finns även Mans Herngren med på den vidsträckta balkongen. Även om han inte kan hänga med sin lillebror ekonomiskt så har det inte direkt skadat honom.Han och hans fru, Katalin Bachry Herngren, bor i en bostad på Folkungagatan, Södermalm, i Stockholm som är värderad till över 10 800 000 dollar. 2019 tog Mns Herngrens företag Encyklopädien in 1 897 000 svenska kronor, med en vinstmarginal på 45 %. Han är även vice VD för Meropa Film AB.

Vi är ungefär likadana nu som vi var för tjugo år sedan. När våra första barn var små bodde vi väldigt nära varandra på Lidingö, men vi sågs sällan. Om vi hade hållit oss så här nära varandra idag hade vi sett mycket mer. Vi är väldigt nära vänner. Mans Herngren har sagt till ICA-Kuriren att han och Felix är väldigt nära varandra; han pratar ofta med Felix och de går på systemmöten tillsammans.

Sade den yngre brodern:

Att arbeta tillsammans idag är mycket enklare än för tjugo år sedan. Vi har blivit mer avslappnade och säkrare i våra strävanden. Vi behöver inte längre bevisa vår förmåga att regissera en film. Vi är båda väldigt noga med vårt arbete och vill inte släppa något som inte känns fantastiskt, men det är mindre oroande just nu. Första året var en blandning av liv och död. Situationen är mindre akut nu.

Måns Herngren Ung

Det fanns ett samband som Felix Herngren gjorde.Herngrens hem är alltid lugnt, trots att han har sex barn och en extra son. Det här är barn till dagens tv-föräldrar. Felix Herngren, 54, regissör, serieförfattare, skateboardåkare och allroundvisionär, grundade det framåtsträvande produktionsbolaget FLX. Snart rullar han i deg, tillräckligt för att starta en egen fotbollsklubb.

När Felix Herngren fick barn var de väldigt små.Felix Herngren välkomnade sitt första barn vid 24 års ålder och ytterligare fyra barn under de kommande 22 åren. Han delar vårdnaden om sina tre äldsta barn, Fanny (numera 30), Vera (numera 25) och Leo (numera 21), med sin exfru Jenny Myrberg, som han skilde sig från 2003.Claras son Nils, som är 21 år, har en extra pappa i Felix Herngren tack vare ett tidigare förhållande.

Bli galen, bli galen! The Original Sweetheart, Fanny Herngren-Rosén

Fanny Herngren-Rosén, nu 30 år, fortsätter det arbete i filmbranschen som hennes pappa påbörjat på byrån Söderberg Agentur. Dessutom, för den som vill hänga med i tiden, hade mormor Fanny en liten roll som flygvärdinna i Papa Herngrens film Hundraringen, som kom ut ur mörkret och försvann 2013.

Fannys personliga liv definieras av tiden hon spenderar i kungliga Djurgården i Stockholm med sin 32-årige make William och deras 1-åriga dotter Milou. Fanny och Williams stolta pappa Herngren delade bilder som han tagit i Djurgårdens domkyrka när middagen närmade sig.

Vera Herngren Efter att ha arbetat i filmbranschen i några år har Vera Herngren, nu 25 år gammal, följt i sina systrars och pappas (!) fotspår. Hon har arbetat som regissör på en rad olika program, bland annat den kritikerrosade HBO Nordic-serien Björnstad och Netflix-succén Störst av allt. 2020 gjorde Vera Herngren sin regidebut med en annons för Johnny’s Mayo.

Clara Herngren, bonusmamma, var bland de första att gratulera sin dotter Vera till sommarens första solbränna.Vissa män har lite mer av det. Vera har det och mycket, mycket mer. På sina konton i sociala medier berömde hon Clara som “den coolaste, mest fashionabla, mest slumpmässiga kvinnan, bonussystern och syskonen någon, var som helst, någonsin kunde hoppas på att ha.”

Herr Leo Herngren, Sir

Leo Herngren, 20, är en grannstudent på ESCP, ofta betraktad som den äldsta handelsskolan i världen, enligt hans LinkedIn-profil. Skolan har platser i Paris, London, Berlin, Madrid, Warszawa och Turin, men huvudkontoret ligger i den franska huvudstaden.

Om allt går som planerat kommer Leo Herngren att ta examen från Handelshögskola 2024. Utöver hans akademiska prestationer mindes de gamla grekerna Leo den blinde, som rymde hela natten och försvann från klostret där han arbetade som statistiker.Här är en bild som Herngren Sr stolt visade upp vid sin sons första nattvardsgång.

“Både hjärtevärmande och vackert när ens barn först kommer in i vuxenlivet. I ett efterord sa Felix Herngren: “Säsongen fortsatte med full kraft. Herngren, Bill Bill the Femton Ring är bara en ung pojke, men precis som sin äldre släkt spelade han en statistisk roll i Hundraringen som spelade ut hela natten och försvann.På Bills födelsedag hyllade hans mamma Clara honom på sociala medier.

Ingen annan kan få mig att känna mig så säker som du gör. Men det finns ingen så vacker och fantastisk som du, skrev Claras mamma.Vi, Iris och Lisa från Herngren,Iris är äldsta dottern och hon är tjugo år gammal. Hon bor i en elegant del av Stockholm med sina föräldrar, bror Bill och syster Lisa. Detta på grund av hennes roll som Wilma, mamma till Alex (Felix Herngren) och Anna (Mia Skäringer), i den kritikerrosade och kritikerrosade TV4-serien Solsidan, även med Herngren i huvudrollen.

Lisa Herngren, femton år, är den enda kända man som har arbetat på någon av sin fars filmer eller produktioner, så vitt jag vet. Felix Herngren är en av de mest kraftfulla och karismatiska stuntskådespelarna i svensk film och tv. Han och hans storebror Mns Herngren fortsätter att dela ut lönecheckar och pengarna fortsätter att strömma in i miljontals.

Pengar är inte allt, men det kan göra stor skillnad, som min lillebror Herngren gärna säger. Bonus Family, Summer Camp och Harbor Monster är de tre största. Filmerna “Solsidan”, “Berts dagbok”, “Se upp för Jönssonligan” och så vidare borde ses, liksom filmerna “Se upp för Jönssonligan” och “Hundra’ringen som…”, men inte mer än två gånger.

Felix Herngren, 54, är utan tvekan den obestridda kungen av kreativitet och originalitet inom tv och film som chef för produktionsbolaget FLX. Hans 56-årige bror Mns Herngren har regisserat många av hans.

Måns Herngren Ung
Måns Herngren Ung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!