Sprid kärleken
Lykke Li Pojkvän
Lykke Li Pojkvän

Lykke Li Pojkvän – Lykke Li Zachrisson, tillsammans med Kim Kardashian, visade upp sina växande babybulor på röda mattan vid InStyle Awards i Los Angeles i oktober förra året.Det lilla tillskottet har satts på nu. Lykke Li delade den glada nyheten i sociala medier på torsdagskvällen. Hon och hennes man, producenten Jeff Bhasker, har välkomnat en pojke. För alltid och alltid älskar jag dig.

Mitt liv kommer aldrig att bli detsamma. Jag har fått mitt livs kärlek. Mitt enda mål i livet är att alltid göra rätt för dig. Tiny pixie, I love you forever”, skriver Lykke Li. Musikern är för närvarande bosatt i Beachwood Canyon med sin partner i Los Angeles. Han har letat efter barn länge.

Gud, allt jag vill ha mest i livet är en familj. Det ser ut som det bästa alternativet som finns. Om det vore rätt skulle jag kasta ut det nu. I en intervju med Elle i juni 2014 sa hon: “Min dröm är att vara hemma med min familj, att ha husdjur och att kunna åka på vägen och göra en film eller en turné däremellan.” Gillar att vara på hem” Hon förklarade i en intervju med Vogue att hon blev gravid tvingade henne att sakta ner från sitt hektiska liv.

Mitt intryck av mig själv är att jag är en komplett homebody. Jag tycker om att stanna hemma och titta på kriminalprogram som “The Fall”, men hon varnade mig för att om jag stannar uppe för sent kommer jag att somna när jag tittar på den. ANNONS Tillbaka till att bli föräldrar: Lykke Li och Jeff Bhasker. Lykke Li har delat med sig av den glada nyheten att hon är gravid och ser fram emot att få ett barn till.Gravida Lykke Li har lagt upp en Instagram-bild på sig själv.

Lykke Li, en artist, är gravid vid 37 års ålder. I torsdags delade hon den glada nyheten på Instagram, där hon har över 380 tusen följare, genom att lägga upp en nakey bild på hennes gravidmage.Det är Lykke Lis yngre syskon. 2016 födde hon sin son Dion, som hon delar med sin man, producenten Jeff Bhasker. Lykke Li lämnade Sverige 2012 och bor nu i Los Angeles med sin man Jeff och deras bebis Dion.

Grattis och lyckönskningar strömmar in för Lykke Li i kommentarsfältet från personer som Little Jinder, Bahar Pars och Jennie Hammar. Brad Pitt ryktades dejta Lykke Li. För två år sedan började rykten cirkulera om att Lykke Li hade gift sig med Hollywoods superstjärna Brad Pitt. Twomois Instagram-inlägg om upploppet blev snabbt viralt och skapade rubriker i tidningar och i sociala medier.

Ett rykte spreds dock snabbt om att Lykke och Brad inte hade sett varandra på två år, något som den amerikanska tabloiden Page Six hade rapporterat då. Det här är Lykke Lis vän, Jeff Bhasker. Jeff Bhasker, bror till Lykke Li, föddes den 4 mars 1974 i Kansas.Utöver sitt arbete som producent är 49-årige Jeff även känd som artisten Billy Cravens.

Han har samarbetat med ett brett spektrum av artister, inklusive Lady Gaga, Kanye West, Beyoncé och Taylor Swift. Han har vunnit fyra grammisar under sin karriär, inklusive en 2012 för Kanye Wests “All of the Lights.”Molly Sandén, 30 år, och hennes pojkvän David Larsson har varit tillsammans sedan december 2019. David är lika oerfaren musikaliskt.

som Molly och har sjungit med The Royal Concept. Han spelar också med sin flickvän Molly, och han har lagt upp många bilder från deras spel tillsammans på Instagram.I januari meddelade Molly Sandén sin graviditet på TikTok, och hon delade också med sig av den glada nyheten att hon och hennes man David väntar barn på Instagram. gamla svenska sångerskan Lykke Li värmde upp hela sommaren. Då kan vi prata om den mest omtalade romansen i amerikanska medier.

Two Moi, ett populärt sextingkonto, postade ett Instagram-inlägg om ryktena om att Brad Pitt och Lykke Lis har setts tillsammans och till och med poserat för ett foto tillsammans för podcasten. Jag såg dock aldrig den här bilden, även om den möjliga romantiken diskuterade den länge.

Frasen “BRAD PITT R LYKKE LIS NYA POJKVN” Hemma i Sverige, långt ifrån Hollywood, drog Fanny Klefelt upp tidningen ur brevlådan och sa att hon hade vetat att Lykke och Brad hade blivit fastlåsta. Vill du höra min ramblingar? Fanny Klefelt frågade lyssnarna på radioprogrammet Gott Snack och fortsatte: Ny pojkvän av Lykke Li. Hollywoodskådespelaren Brad Pitt. Hon kunde inte tro hur gott det var och hon slutade äta det.

Hon förklarade sedan i Expressen att hon hade hört talas om romanen från “två överlägsna släktingar”, men gjorde det klart att detta inte utgjorde förstahandskunskap. Istället för att höra det från “någon som känner någon”, “känner hon någon.” Och nu har romansen mellan Brad Pitt och Lykke Li blommat ut igen.

Rapporter om romansen finns i både The Sun och Hollywood Life, vilket är förvånande med tanke på att både artisten och skdisarna är mormor och bor inom ett stenkast från varandra. Eftersom Brad och Lykke är morföräldrar har de lätt kunnat undvika upptäckt, enligt en tipsare som pratade med The Sun.

Lykke Li Pojkvän

Vi är de bästa vännerna, och det är allt vi kan vara. Tillsammans är vi föräldrar. Och min musik handlar om mitt liv. Det är ett komplicerat scenario, men det är väldigt Lykke Li, och jag är tacksam för allt i mitt liv, sa hon i en intervju med Svenska Dagbladet då.Romance Triangle med Brad Pitt Efter att en källa berättat för The Sun att Lykke Li och Brad Pitt skulle inte börja dejta förrän 2021, rykten började cirkulera om att de två var hemligt förlovade.

Att de bodde hos sina morföräldrar gjorde det lättare för Källan att undvika att läsa om romantik i media, sa han på hemsidan. Detta fick dock Page Six att uppmärksamma. Han har inte sett henne på över två år . Han såg henne senast för några år sedan. Inget dåligt kan sägas om dem; de ägnar sig åt enkelt bedrägeri, vilket framgår av sajtens ansvarsfriskrivning. Lykke Li lämnade Sverige och flyttade till USA 2012; hon bor nu i Hollywood.

Lykke Li har varit på Aftonbladets radar. Lykke Li, en svensk musiker, flyttade till Los Angeles 2012. Hon och hennes barns pappa, 48-årige superstjärnproducenten Jeff Bhasker, som har arbetat med Kanye West, Rihanna och Jay- Z, skild det året. Kort efter födelsen av deras son Dion bestämde sig paret för att skiljas. Nu bor Lykke Li i glittriga Hollywood och delar en byggnad med Brad Pitt och andra kända skådespelare och musiker.

Ryktet om de två älskande har dock glömts bort. Konstnären antyder dock för King att hon inte är den mest kända personen i sin bekantskapskrets.Hon berättade för tidningen, “Jag är mycket, mycket mindre framtidsinriktad än många av de människor jag umgicks med i Los Angeles. Men att vara framtidssäker kan ha känslomässiga återverkningar. Sedan hon började turnera på allvar för mer än två decennier sedan har Lykke Li täckt mycket mark.

Och den hektiska vardagen har inte alltid varit så enkel – Lykke Li säger till tidningen att hon länge drömt om att bli “vanilj”.Jag har observerat vanliga män i ett försök att lära av deras handlingar. Många av mina långvariga vänner har varit tillsammans med sina betydande andra under det senaste decenniet eller mer, men jag har rest mycket ensam.

Uppenbarligen har det varit ganska jobbigt. Jag önskar dock att jag kunde vara stillastående på jorden längre. Istället för att sitta på vägen och grubbla över sitt förflutna råder Lykke Li King att plocka fram lite prosciutto på fredagar.Konstnären berättar hur hon snabbt sveps upp i stormiga relationer trots att hon varit besatt av kärlek och tillgivenhet under ganska lång tid.

Lykke Li hävdar att hennes syn på kärlek har förändrats efter att hon de senaste åren genomgått en form av terapi med psykedeliska droger.Det hjälpte henne också att skriva sin senaste bok, “Eyeye”, säger hon till tidningen. Jag har rest världen runt med det här skidfartyget och genom terapin. Idag är mitt förhållande till kärleken inte alls lika destruktivt som det var förr. Jag jobbar inte för tillfället.

Jag är på en annan plats nu än jag var för några år sedan, säger Lykke Li till King. Båda deras föräldrar var musiker; Pappa var medlem i Dag Vag och mamma till Tant Strul. Hennes uppväxt var peripatetisk eftersom hennes familj ofta flyttade mellan Portugal, Marocko och Indien; Ändå släppte hon sitt första album, Youth Novels, när hon var 21 och bodde i Stockholm. Nu slappar hon på hotellrummet och funderar på att återvända hem till Sverige.

Eftersom USA är så totalt ur spåret tycker jag om att romantisera Sverige ganska mycket. Jag saknar Sverige mycket och kan inte vänta med att få komma hem igen. Lykke Li och hennes man, den amerikanske musikern Jeff Bhasker, välkomnade sin son Dion 2016. Hon beskriver en genomgripande förändring.

Det är som att se två sidor av samma person, men jag är förvånad över att finna att jag fortfarande är samma person som jag var tidigare.Jag vill att han ska känna sig älskad och accepterad för den han är. Jag är riktigt chill och avslappnad, kanske till och med för avslappnad ibland. Men mitt primära mål är att förbättra mig själv som person och övervinna mitt eget trauma för att bli en bra förälder.

Lykke Li har använt psykedeliska och andra metoder i sin strävan efter att se sina grannar som hon ser dem.Jag har gått igenom mycket terapi nyligen, och jag vet att området för psykiatrisk behandling har kommit lite längre i USA. Många nya idéer har kommit upp för mig som ett resultat av denna potentiella förändring av hjärnans nervbanor. Under sådana omständigheter är man förståeligt nog upplös.

Lykke Li Pojkvän
Lykke Li Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!