Sprid kärleken
Lucianoz Familj
Lucianoz Familj

Lucianoz Familj – Rinkebysonen Luciano Axelsson ger liv åt genren dansbandsmusik. Luciano Axelsson hade hela sitt liv en passion för r&b-musik.Han har sedan dess blivit den svenska dansens obestridda kung.DN har följt resan från bilen till de hjärtevärmande människor som möttes längs vägen. Det är inte alltid lätt, men Luciano Axelsson lyckades skapa sig en framgångsrik karriär inom konsten.

Den romska ponnyn från Rinkeby var en framstående idrottare de första fem åren av sin existens. Varje morgon och eftermiddag sjöng han i duschen, i bilen och hela sträckan till och från skolan.Just nu är Stevie Wonder min ultimata musikaliska hjälte. Luciano Axelsson skriver att jag “stod framför bordet och lyssnade på hans ord.”

När han bara var 23 år dök en historia om honom upp i Expressen. Berättelsen nämnde en pojke vars söta röst drog till sig nyfikna åskådare från hela grannskapet.Ett stort skidföretag hade nått ut till honom, och nu kunde han äntligen fortsätta ett liv som artist. Alla hans nios arbetade.

Han arbetade som ströjobb för flera rekondfirmor under de kommande två decennierna.Bilarna förstördes och stenar kastades mot förarna. Både råttan och räven är säkert fästa vid sina stolar med Skinnet.Luciano Axelsson var den första stamkunden för Arbetsförmedlingen. Vid två separata tillfällen försökte han förbättra sin ekonomiska situation genom att kontakta socialtjänsten.

Jättelätt är något ingen människa någonsin känt. Det var omöjligt att hålla reda på alla olika tungomål. Sedan hans skivbolag köpte ut honom från hans kontrakt har han inte fått något album släppt på ganska länge. Men detta räckte inte för att avskräcka Luciano Axelsson.

Även om ingenting är lätt, insisterar han på att det är avgörande att ha mod.Medan han stod i talangjaks och spelade positiva låtar kunde ingen sova. Han blev ombedd att sjunga backup för Infinite Mass Rodrigo “Rigo” Pencheff i TV4:s “Körslaget” medan han bara var 16 år gammal.

Luciano har ett brett utbud av musikgenrer. Hans sving är ganska flytande. “Rigo” skröt nyligen för Stockholms stadstidning att han är en up-front talker.Enligt Luciano Axelsson var musiken det viktigaste i hans liv. Han gillade sin pappas svenska dansbandsmusik och skulle sjunga med honom, men han föredrog r&b, soul och pop.

En kompis till honom från Rinkeby lekte på en sidogata och han såg en möjlighet att etablera sig där. Med tiden växte Yasin Byns berömmelse i hela hans hemland och utomlands.Alla i Rinkeby verkar känna varandra. Det är ett bra råd, enligt Luciano Axelssons åsikt. Han sjöng en duett med sin klasskamrat Sherihan Hersi vid deras gymnasieavslutning.

Alla tog vi ett dopp i aulan. Instruktörerna log när vi klev in.Cherrie, som egentligen heter Sherihan Hersi, är den mest kända R&B-sångerskan i Sverige. Luciano Axelsson gick vidare till det specialiserade programmet för barn som aldrig har gjort gymnastik efter sin prestation i gruppklassen. TV4-versionen av “Idol” fick honom att provspela två gånger.

Det blev inget resultat. Han gjorde ett nytt försök mitt i kaoset. I utbyte mot sitt passionerade framförande av “Världens största” av R. Kelly fick Luciano Axelsson en guldbiljett.Han dök huvudet först in i sin strävan efter dunkel med bravur. Juran, nej och Yuri.

Smärtan i mina revben var intensiv. Jag hade inte ens för avsikt att försöka vinna. Ja, jag behövde desperat komma ut. Jag önskar att jag hade en bättre möjlighet i livet.Han var helt plötsligt ur tid med låten.Även om man anstränger sig så kommer ingenting någonsin att förändras. Vid den tiden kände jag mycket smärta.

Samma dag om två år valdes Luciano Axelsson till borgmästare igen. Stadens tjänstemän trodde inte att han hade gjort allt i sin makt för att skydda sig själv.Trots detta menar han att en säker ekonomisk förankring är avgörande. En höstkväll den 15 oktober markerade en vändpunkt i historien. Musik spelades i köket när middagen lagades.

Luciano Axelsson sjöng med i Stefan Borschs dansbands “Det är ju dej jag gr och väntar p” när han satt vid ett tombord.Hot Eyes danska hit “Det’ lige det” täcktes av den svenska gruppen Herreys och kom på fjärde plats vid Eurovision Song Contest 1984.

Gina Axelsson är syster till svenska fotbollslegendaren Luciano Axelsson och har titeln tagstäderskan. Ett kort videoklipp som hon spelade in på sin telefon och laddade upp till Tiktoks sociala nätverksapp fångade mig.Den skadliga videon blev viral. En halv miljon människor såg filmen under sin första vecka på nätet.

Luciano Axelsson sa enligt uppgift, “vi trodde att det här kunde bli något.”Han lämnade huset för att hämta en avancerad mottagare och headsetmikrofon från carporten. spelade in fler dansbandsframträdanden för TikTok och laddade upp dem. Hundratusentals svenskar besökte Klippen.

Lucianoz Familj

Det är populärt bland lyssnarna. Axelsson Luciano tycker att det är en fantastisk genre. Han bestämde sig för att gå under det legendariska dansbandsnamnet med ett z i slutet, Lucianoz som artistnamn.För mig är detta en perfekt passform. Jag är en positiv människa som tycker om att hjälpa andra. Det är den perfekta matchningen, helt klart.

Innan han skrev på med ett nytt skivbolag framförde Luciano Axelsson två låtar för skivbolagets chefer: en cover på Stefan Borschs “Det är ju dej jag gr och väntar p” och en tolkning av “Inga blommor växer p en sjömans grav.

Jag tänkte: “Det här kan vara min chans!”

Chefer på skidföretag, hävdar han, uppskattade den “kontrast” som Luciano Axelsson representerade.Det är därför det är så fantastiskt. att det är möjligt att föra dansmusik till en yngre publik.Att hitta en Rinkebybo med passion för dans är en sällsynthet. Det är den coolaste delen.

I en sömlös övergång sa hon: “Det är ju dej jag gr och väntar p.” Antalet Spotify-lyssnare ökade med 2, 3 och 4 miljoner. Den första av många segrar för Lucianoz, och en guldmedalj.Melodifestivalen hade precis ringt för att höra av sig. Under andra akten i Melodifestivalens semifinal i rnsköldsvik uppträdde Luciano Axelsson inför en utsåld publik på Hägglunds arena och 2,3 miljoner åskådare hemma.

Han erbjöd en journal och ett exemplar av pjäsen “Piccadilly cirkus” av Pernilla Wahlgren som bonus, som om han faktiskt hade vunnit på lotteriet. Man kan säga att jag är en glad person. Det är det som gör mig så speciell, säger han.Han steg snabbt från buskerns rang till den stora Melodifestivalen-publiken. Veckan därpå följde han med Bianca Ingrosso och Carola Häggkvist i Kanal 5:s diskussionsprogram “Bianca”.

Snart kom ett samtal från “Allsng p Skansen” som frågade om han ville komma upp på sommarsång eller inte.Det enda som diskuterades var Luciano Axelssons livsduglighet som dansbandsmedlem.Han anser sig vara både svensk och nomad. Han är medveten om sin bakgrund, men identifierar sig mer med att vara en Rinkebybo än en nomad.

Kärlek finns, men världen har blivit för farlig för att barn ska kunna uppleva den.Svenska TV-nätverket SVT sände det fiktiva dramat “Leende guldbruna ögon” om en adopterad kung vid namn Lennart som strävade efter att bli dansbandssångare under sommaren 2007. Han startade sitt eget band, Lennartz, eftersom inga vita band skulle anse honom för den huvudsångarroll.

Bara nykomlingar utanför Stockholm var djärva nog att närma sig honom och starta en diskussion. Lennartz blev först känd efter att ha gjort sin debut på Myspace, vilket i slutändan ledde till en spelplats på “Allsong p Skansen.”Lennartz visste inte om det, men gruppen hade ett rykte om sig att vara falsk. Killarna hade slagit sig samman och gjort narr ur köttet.

Var Lucianoz omständigheter jämförbara?

Anställde han regelbundet ett dansband, eller var hans enda motivation jakten på ryktbarhet Lucianoz: Åh, så det är så äktenskapet är nu.Chocken with Hellström Raggas p i dmUnder det senaste året har han tagit sig fram som Lucianoz från det virtuella mörkret för att bli en stor aktör inom den elektroniska dansmusikbranschen.

Han skriver om sin kärlek till genren, sina gratiskonserter för äldre och den mest monumentala händelse han någonsin upplevt i sitt liv för den svenska tidningen Aftonbladet.Hkan Hellström frågade om jag ville sjunga tillsammans med honom, vilket kom som en stor överraskning. En bedragare som sjöng en cover av Pernilla Wahlgrens “Piccadilly Cirkus” under en reklampaus i Melodifestivalen i höstas chockade några åskådare.

Han var inte hemsk på att sjunga, men kemin var helt enkelt inte där. Nu har vi mer information än någonsin tidigare. Lucianoz, 30 år gammal, har ersatt kelgris som den främsta dansbandsstjärnan. Från relativt dunkel till att sjunga på Skansen på Victoriadagen och resa över hela Sverige som Hkan Hellströms sideman tog praktiskt taget ett helt kalenderår.

Reality-tv-dokumentären “Lucianoz: Dansbandet som räddade Stockholm” har premiär på TV4 i början av oktober. Eftersom de följer honom får vi också en titt på hans personliga liv.Det var lätt att gå med på deras begäran och deras entusiasm uppskattades mycket. Det finns inget annat för mig att göra än att invänta leveransen vid det här laget.

För att ge sin sanna identitet större uppmärksamhet har Lucianoz (eller Luciano Axelsson) sagt att berättelsens fokus skulle vända sig till honom. Höj din resning i Rinkeby.Han kallar sig “lyckodistributör” från Stockholms stadsdel Rinkeby och säger att hans pappa fick in honom i dansbandsmusik.

Han växte upp i Borlänge, och stadens folkpark var en viktig del av hans barndom. Jag blev fascinerad av hans diskussion om musik och hans entusiasm för dans. På frågan om sitt arv sa Lucianoz: “Jag är halv svensk.

Lucianoz Familj
Lucianoz Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!