Sprid kärleken
Lovisa Worge Ung
Lovisa Worge Ung

Lovisa Worge Ung – Hon steg från okända hästtjej till Bianca Ingrossos handflata, gjorde en (kort) period som börsmäklare på Handels och är nu delägare i en framgångsrik verksamhet med Sveriges mest kända socialist.

Breakits Julia Lundin tittar närmare på början av förhållandet och förutspår dess framtida kurs för Ani. I november 2021 skickade Bianca Ingrosso ut en viss sms-konversation som, innan vi ens hade hört henne säga “Caia”, började spekulationerna om hennes framtidsplaner. Lovisa Worge, som varit hans assistent sedan en längre tid, avslöjade nyligen att han slutar för gott.

Efter det svarar Bianca Ingrosso på följdfrågan “Om du skulle starta ett annat företag än Caia, vad skulle det vara?” började tänka utan någon uppmaning.Bianca Ingrosso twittrar, “Ja, vad skulle det vara…. @lovisaworge,” när Lovisa Worge kommenterar, “Pirr!!!” på ett foto hon delade.

Vi förstår äntligen innebörden av alla dessa hemliga meddelanden. Sveriges hetaste influencer och tv-stjärna just nu (ja, men visst är Bianca Ingrosso vårt lands svar på familjen Kardashian!) Ani Who är ett nytt företag som hon och hennes tidigare assistent, Lovisa Worge, lanserade tillsammans.2018 är första gången Lovisa Worge har träffat Bianca Ingrosso.

Bianca Ingrosso tog in henne på en anställningsintervju för rollen som assistent eftersom hon är en 21-årig hästintresserad modell. Hon är inte ensam om att vilja ha jobbet; 5 000 andra unga kvinnor har också letat efter det. Intervjun utspelar sig i Wahlgrens värld.

Det handlar om en något spänd situation där Lovisa Worge försöker få övertaget medan hennes snart blivande chef väljer ett bamsekram. Trots den skakiga början gjordes rätt val bland de två. När arbetskamrater blir vänner behöver de praktiskt taget aldrig ta en paus från varandra. Lovisa Worge förekommer i dussintals av Bianca Ingrossos YouTube-klipp, inklusive de där paret äter, jobbar och festar.

Allmänhetens ögon öppnar sig för den nya medhjälparen nu. Män börjar Googla efter namnet “Lovisa Worge”. När Caia Cosmetics släpps hösten 2018 kommer hon att finnas tillgänglig på Bianca Ingrossos hemsida. Lovisa Worge blir en influencer med hjälp av Bianca Ingrossos dreadlocks och marknadsför många produkter, framför allt Caia.

Det är inte längre förvånande att hon dyker upp i marknadsföringskampanjer för stora varumärken; hon har till och med en egen annonskampanj uppkallad efter sig. Följare checkar in. Allt är dock inte lätt och luftigt. Kanske måste hon jobba på sin influencerkarriär lite längre innan hon lyckas skapa några svarta spalter för kvällstidningarna.

Efter att ha lagt upp en video på Instagram där ordet “Reklam” inte syns, fick hon omedelbart sparken av reklambyrån. Mitt i kaoset bestämmer hon sig för att hålla en fest för att fira sin dotters födelse. Det dricks och dansas vid bordet, och allt är inspelat till förmån för många miljoner tittare.

Säsongen växlar och Lovisa Worge tänker inte fortsätta jobba som assistent så länge hon kan hjälpa det. Hon arbetar nu heltid för Caia. Hon tar sig så småningom till Stockholms Handelshögskolan. Bianca Ingrosso är överväldigad av rädsla.

Nej, jag är inte nöjd. Jag har försökt övertyga Lovisa att stanna, och jag har gjort det klart att du kan spendera ditt arv hur du vill. Hon säger: “Du kan ha en kocktjänst på Caia, så länge du inte lämnar mig”, och ger oss en inblick i Wahlgrens liv.

Men Lovisa Worge kommer aldrig att bli någon bra tjänsteman; efter bara ett år lockar Bianca Ingrosso henne tillbaka med ett erbjudande om Ani Who, snart känd som “Ani”, där hon äntligen kan ta på sig rollen som kreativ chef.

Lovisa Worges personliga följare på 165 000 på Instagram fortsätter att växa stadigt. Med all sannolikhet kommer marknaden för influencers företag som Koka och Ani att växa till att bli lika stor som Caias inverkan på snacksindustrin.

Kolla in verk av Matilda Djerf, Ida Warg och Petra Tungrden (Adoore, Djerf Avenue respektive Ida Warg Beauty). Det här är de blivande affärsmännen att hålla ett öga på. De vet hur man omvandlar unga fans till betalande kunder, och det de säger väger mycket mer än någon skyltkampanj. Initieringsperioden är betydligt kortare än hos onlinehandlare med liknande stil.

Mystik som helhet är ett område där det inte har varit lika stor konkurrens för influencers att lansera nya varumärken. Vi har sett skapandet av Nootka Jewerly av Lisa Olsson (427 000 följare), Gynning Jewerly av Carolina Gynning (403 000 följare) och av Sofia Wistam (205 000 följare).

Ett antal andra influencers, som Nicole Falciani för Edblad, Angelica Blick för Safira och Alice Stenlöf för Guldfynd, har också samarbetat kring kollektioner. Vi överlåter till experterna inom smykologi om svårigheten att fånga smycelia eller få dem att flyga blir för stor. Men det är fascinerande.

Lovisa Worge Ung

Ryvelle, en serie träningskläder, grundades 2018 av Anna Nyström, en relativt okänd influencer för oss i Sverige men som faktiskt har mer än åtta miljoner följare. Eftersom nästan alla Anna Nyströms följare är män och varumärket riktar sig till kvinnor har hon haft svårt att konvertera kunder.

Eller som Kenza Zouiten Subosic, som försökte hålla sin klädbutik Ivyrevel flytande med hjälp av världens största sökmotor men till sist misslyckades trots ett samarbete med Google. Isabella Löwengrips Hermine Hold deltog i sin åttonde månadstävling.

Lovisa Worge har blivit varnad för att vägen framåt är förrädisk. Produkten kommer att kallas Blincvision och kommer att bli en formidabel rival på marknaden för ADAS. Blincvision har en reaktionstid på två millisekunder, vilket kan jämföras med det nuvarande genomsnittet på mellan hundra och femhundra millisekunder, beroende på vilken typ av teknik som används. Mänsklighetens typiska reaktionstid är cirka en sekund.

På svenska: “Blincvision är en helt ny anti-kollisionsprodukt. Vi är inte bara dubbelt så snabba som konkurrenterna, vår produkt är också mer exakt än något annat ADAS- eller AD-system på marknaden, som Magnus Andersson uttrycker det.Nuförtiden är radar, kameror och lidar de mest använda teknikerna för förarassistans, som inkluderar övervakning av platsen för ett fordon, vägmarkeringar, trafik och andra förare.

Ett barns plötsliga och oväntade utgång på trottoaren. Det är en oväntat grubblande bil framme. Minuter som kan vara skillnaden mellan liv och död på vägarna. Blincvision kombinerar AI-algoritmer med hård- och mjukvara. Lasrar riktar in sig på och identifierar föremål genom att skura området framför bilen med flera pulserande, högintensiva laserstrålar.

Genom att använda hårdvara och algoritmer tillsammans med AI kan systemet generera 4D-bilder av objekt i realtid, vilket gör att vi till exempel kan skilja mellan en tennisboll och ett barn. Dessutom är djupgåendet som krävs för att navigera säkert, till exempel stadstrafik, låg.Blincvision samlar in pixel-för-pixel-radering och använder betydligt mindre data än sina konkurrenter. På så sätt blir vi många snabbare, säger Magnus Andersson.

På så lite som 10-40 ms kan Blincvision skilja mellan objekt och vidta lämpliga åtgärder.
Med en hastighet av 70 kilometer i timmen betyder det att bilen kan svara på bara några centimeter. Med hjälp av äldre ADAS-teknik, “hade man behövt stanna nästan sex meter längre innan bilens automatiska bromssystem aktiverades”, säger Magnus Andersson.

Regleringar och säkerhetskrav är också en drivkraft för dessa produkter, förutom den växande marknaden för själv. -drivna fordon. Varje år är det 1,3 miljarder människor som fastnar i trafiken, varav 40 % sitter fast i städer.

Blincvision tar ett stort steg mot den förbättrade trafiksäkerhetsvision som EU kräver.” Självkörande bilar blir mycket snabbare och gör allt snabbare. Magnus Andersson förklarar varför det är avgörande att ha ett snabbt och pålitligt system i en sådan situation.

När det är dags för tekniken att ta fart på riktigt är vi redo.Enligt Magnus Andersson på Fordonsmarknaden är säkerheten inte en lika kraftfull köp-extra-faktor som underhållning och nöje. Säkerhet behandlas dock alltmer som normen och efterfrågas alltmer av myndigheter och regeringar.

Bara ett fåtal var villiga att betala mer för en krockkudde när den blev tillgänglig. Magnus Andersson säger, “Idag är det normen. För närvarande investerar Terranet cirka 70 miljoner svenska kronor i ett erbjudande före börsintroduktionen, och investerare kan välja att få sina aktier med eller utan en premie före börsintroduktionen.

Syftet med börsintroduktionen är att vi ska kunna fortsätta utveckla produkten och föra ut den på marknaden så snabbt som möjligt. 70 procent av utsläppen är garanterade och våra största ägare är med ombord.

Det är kul att våra trogna bönder tror på det vi gör och är övertygade om att de färdiga produkterna kan göra stor skillnad, både ekonomiskt och socialt, som Magnus Andersson uttrycker det. Nätbanken och småföretagarfavoriten Avanza blev båda hackade i måndags eftermiddag.

Varken appen eller hemsidan fungerade igen förrän klockan 11.30, då handeln på Stockholmsbörsen återupptogs efter att ha varit avstängd i två och en halv timme. Svavar hävdar att den felaktiga delen är “en komponent som hanterar inkommande trafik.”

Avanza har ännu inte fastställt vad som orsakade skadan men fortsätter att undersöka möjliga orsaker.Vår högsta prioritet är att se till att detta aldrig händer igen, säger Sofia Svavar.
När Avanzas app och hemsida slutade fungera hade företaget fortfarande möjlighet att bedriva affärer genom att ringa deras brevlåda.För Viaplays aktieägare är hacket.

Lovisa Worge Ung
Lovisa Worge Ung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!