Sprid kärleken
Lisa Nilsson Vikt
Lisa Nilsson Vikt

Lisa Nilsson Vikt – 52-åriga artisten Lisa Nilsson är sedan 2015 ensamstående kvinna.Hon berättar om utmaningarna hon möter i sina personliga relationer i podcasten “Hitfabriken” med Fredrik Ralstrand. Jag har kämpat med relationer som är ämnade att hålla, och jag har fått lära mig att ta det som kommer i min väg och vara glad om det någonsin blir till något. Hon skryter med att det faktum att hon har två barn.

Skev utgngspunkt, sa Lisa Nilsson.Under de senaste åren har hon mognat som person och fått förtroende för vem hon är. Men hon tror att det kan störa romantiska relationer också.Det är aldrig lätt att komma nära framgångsrika kvinnor eftersom det inte finns någon säkerhet i siffror.

Manligt inflytande

Lisa Nilsson diskuterar det inflytande som män – på jobbet och i hennes privatliv – haft på hennes beslutsfattande under året.Jag är lättpåverkad, därför har jag bestämt mig för att inte spendera resten av mitt liv i ett förhållande med en man, säger hon.

Hon hoppas hitta någon att dela sitt liv med i framtiden, men hon vill också tro att hon kommer att vara lycklig ensam.Jag har svårt att tro att det redan är andra gången. Men jag är absolut inte ute och letar efter illusioner just nu, säger Lisa Nilsson. Sångerskan Lisa Nilsson, som just nu är med i programmet “Kvinnan som är som jag”, har satt sig in i en vanlig vecka.

Hon är en romantiker i hjärtat men vill inte ha en sambo.Hon säger, “Jag har behövt det här utrymmet för att fullt ut och utan kompromisser utforska vem jag är och vad jag gör.” Det är dags att slå korken och dansa på bordet (eller på svenska, “Dags att dricka champagne och dansa på bordet). tabell”).

Utmaningen verkar rimlig efter Lisa Nilssons lysande kritiker- och kommersiella framgång med “Kvinnan som är jag”, som är inrymd i glas och metall på hennes köksö. Lisas splittring från Niklas Medin blev komplett när hon fick ett affärförslag av en vän, och kommunikationen skrevs i den mörkaste av mörk ironi..

Lisas “Kvinnan som är jag” är första gången hon har sammanställt ett korrekt porträtt av sig själv genom att sammanföra alla hennes olika aspekter, inklusive hennes privata reflektioner över hennes utveckling genom åren. Arrangemanget är slutresultatet av en lång process med kallt arbete.

Dessa flera rum i mitt hus, alla med sin egen unika musikstil, humor och inredning, är jätteroliga att mixa och matcha. Det finns inga meningsskiljaktigheter längre! Kombinationen av “Himlen runt dina öron”, Barbra Streisand, Sonja kesson och Kristina Lugn är slående.

Jag tror verkligen att jag har visdomen att veta det, fan, jag tror verkligen att jag har tur. Du ska inte lösa problem genom att säga dem, men jag känner att jag är det just nu. När jag känner mig trygg och fri att göra vad jag vill, känns framtiden som att det kommer att bli fantastiskt. Jag vill bara leva tillräckligt länge för att få allt gjort som måste göras. Det är en så vacker känsla av självständighet!

En vecka i en varanids liv

Sedan hon fick sitt arv har Lisa flyttat från sitt barndomshem i ett bullerbytäppa och 1920-talshus till ett modernare hem i Enskededalen. En blunder, om du frågar mig. Men Lisa ser det inte alls så.Hon säger medan hon smuttar på sitt nybryggda kaffe, “Om det är en fin dag och du inte vill se solnedgången över SL:s glittrande barer, så har jag samma sorts molnspel som ute i trädgården.”

Och jag är nu bosatt i mitt sommarhem. Hon bor här med sina systrar Signe och Irma och gör sin första solokonsert på Rivals varje vecka.Jag gick till produktionsbolaget Blixten & Co och sa till dem att jag inte ville jobba med barn längre.

Jag övertygade dem att sätta en gräns för hur mycket jag kan spendera genom att berätta för dem att jag bara kan spela en gång i veckan; å andra sidan betyder det att jag kan spela sex omgångar i följd av vilket spel jag vill. När jag har barn kan jag bara jobba deltid på kvällar och helger. Nu när de går i skolan kan jag inte längre lätt ta med dem någonstans, och när jag äntligen har dem vill jag inte missa mer än fem av de kommande sju kvällarna.

En kungörelse för industrin som helhet


Med hennes planer på att framföra “Kvinnan som är jag” under minst ett och ett halvt år framöver, inklusive en rikstäckande turné, gynnas alla inblandade.När jag gjorde det kände jag att jag gjorde ett uttalande för alla ensamstående föräldrar i branschen; från och med nu kan ingen säga att det inte fungerar. När mina barn går i skolan stannar jag hemma och ser dem lära sig.

Lisa Nilsson Vikt

Det är alldeles för tidigt på klockan.” Jag är så gammaldags och traditionell att jag tror att det är något man gör när livet officiellt är över. Sedan lämnar du planeten med dina visdomsord efter att ha berättat för alla hur det gick till. Att prata om sig själv och ta ett uppehåll i karriären när man är 35–40 år gör att jag känner mig gammal.

Jag väntar på rätt rulle hela tiden, säger hon. Jag får regelbundet erbjudanden om andra spel. Det är så jag känner också. När en ny bok kommer ut som känns komplett, med en roll som verkar intressant och tid finns och jag kan klara av den med mina barn och mina veckor, säger jag ja igen.

Bry dig inte om att leta efter en ny kärlek

Hon har inte mycket längre kvar innan hon slår sig ner med en traditionell familj. För mig har jag ett familjeliv. Men mamma, pappa och barn är inte de enda formerna i världen. När du har barn behöver du en man vid din sida, annars hamnar du helt ensam. Men när du har många självständiga barn som jag – ljusa, roliga, smarta och älskvärda ungdomar som tittar på mig och förstår mig bättre än någon annan någonsin har – är du aldrig ensam. Vi är ett sällskap om tre.

Och jag har fortfarande min exman, som är deras pappa. Han är fortfarande här, och vi stöttar varandra som föräldrar. Vi råkar bara inte bo tillsammans. Någon att åka på weekendresor med eller någon som uppskattar teater lika mycket som jag.

Men att leva en sambo-livsstil vid en mans sida är något jag inte har någon lust att göra vid den här tiden i mitt liv… Jag behöver den här tiden ensam för att utforska vem jag är och vad jag vill ha av mitt arbete, samt varför jag är som jag är och hur mina relationer kom att bli som de är. Men i ett mer konservativt perspektiv är detta ännu inte fullt ut realiserat.

Hon ser ivrigt fram emot att fylla 50. Även om det är ovanligt vill jag fira min kommande födelsedag fullt ut. När jag fyllde 40 blev jag oväntat överkörd av bubbel hemma, men jag trotsade “den stora festen” ändå. Jag var orolig för att bli gravid, men den här gången ska jag släppa ut min inre baskemej och bli stor. Jag har redan börjat göra förberedelser; det ska bli så trevligt att fira min födelsedag.

Lindas son är sju år och hennes närmaste vän har också en jämnårig pojke.Ska vi inte längre möta dem i den konstellationen.Malin Bergström, en välrenommerad psykolog, ger goda råd.Jag och min bästa vän fick barn på en gång, för fjorton år sedan. Att samtidigt vara föräldraledare och sedan kunna följa upp de nya idéer och utmaningar som kommer med rollen är en stor prestation. Vi har åkt på många spelträffar tillsammans, både inhemska och internationella. Pojkarna är dock nu i skolåldern och har olika prioriteringar.

Mitt eget barn tycker om att vara aktivt (han är ett stort fan av idrott), medan hennes är en hemmänniska som föredrar att läsa och lägga pussel. När jag tar hem min vän och hennes son för första gången på ett tag, visar min son en rejäl fientlighet. Han hävdar att han inte längre vill vara vän med sin gamla “kompis”, och som ett resultat blir han irriterad och oförskämd.

Medan de var här låg grisarna utspridda i olika rum. Det kan göra dem sömniga, men jag kan inte tvinga dem att lyssna om de inte vill. Men det känns så spänt om vi inte kan se alla fyra lika långt tillbaka. Hur ska jag tänka.Jag kan relatera till det problem du beskriver.

Vuxna tenderar att tänka på sina vuxna vänners barn som kusiner eller andra släktingar. Och det brukar fungera märkbart bra så länge barnen är små. Men när de blir äldre och deras likheter blir mer slående kan de kanske förstå förväntningarna på att de ska gilla varandra och njuta av att umgås.

Om utgångspunkten är att du och din följeslagare vill umgås, så är det nog bra om mördarna är i olika rum eller gör olika saker. Jag tror att förväntningarna på att de ska vara vänner kan vara en plottwist som får din son att protestera och bli motbjudande.

Mitt råd är att njuta av dina kvinnliga preferenser utan att anta att män också kommer att njuta av dem. Men ge inte upp för Guds huvud kommer inte att vika. För barn att lära sig genom att göra något de ogillar är oväntat. Om vi tillgodoser deras preferenser för mycket kommer de inte att få chansen att lära sig något nytt om sig själva och andra.

Inget av det beror på hur man presenterar sig.Hur en person ser ut har en betydande inverkan på deras attraktionskraft.Det finns en mängd olika knep du kan använda för att göra dig själv mer tilltalande och bedöma om en annan person tror att du redan är det.Enligt kinesiologispecialisten Mi Ridell är det mycket talande tecken.

Lisa Nilsson Vikt
Lisa Nilsson Vikt

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!