Linnea Henriksson Gravid 2023

Sprid kärleken
Linnea Henriksson Gravid 2023
Linnea Henriksson Gravid 2023

Linnea Henriksson Gravid 2023 – Linnea Henriksson väntar barn. På Instagram visar hon upp sin babybula och skriver: “Med en ny man på väg till den här världen kommer du redan att veta hur viktig en liten pojke som Smtjejer är för mig.” Dagen innan hennes albumsläpp släppte hon också en remix av låten med sex andra musiker. Linnea Henriksson, en 32-årig svensk artist och sambon Wille Alin, gitarrist i hennes band, meddelade på torsdagskvällen att de väntar barn tillsammans.

Hon uppdaterar sina Instagram-följare om de senaste nyheterna och uppmuntrar dem att köpa biljetter till hennes kommande semesterevenemang så snart som möjligt eftersom skivspelaren redan är uppställd. Många gratulerade Henriksson på sociala medier, och hon svarade med ett nytt Instagram-inlägg där hon tackade sina fans, diskuterade utmärkelsens betydelse i feminismens sammanhang och inkluderade lite av sin egen musik.

Linnea Henriksson släpper idag en remix av sin låt “Smtjejer”, med henne själv och sex andra artister för att hedra Internationella kvinnodagen. Förutom Imenella och Beri har albumet även bidrag från Molly Sandén, Peg Parnevik, GRANT och Frida Hyvönen, som alla tar med sina egna unika erfarenheter och perspektiv till bordet.

Jag baserade den ursprungliga Smtjejer på samtal jag haft med de få orättvisorer jag känner tillräckligt väl för att skriva en tolk av Stors långa Svartskallar. Men jag tror att vi alla kan ha nytta av att arbeta tillsammans i en kampanj, och Linnea tipsar om att göra en remix med andra artister som du hämtar inspiration och styrka från kan hjälpa dig att se saker från olika vinklar.

Frida Hyvönen känner sig hedrad över att bli tillfrågad att delta i den nya versionen av Smtjejer, och hon är överväldigad av känslor. Jag har ägnat min karriär som musiker och kompositör till att kämpa för jämställdhet för kvinnor i branschen, och även om vi har gjort några framsteg är det fortfarande en lång väg kvar att gå. Vi måste hjälpa varandra att känna igen mönster och utveckla lösningar. Detta, säger hon, gäller alla strukturella maktobalanser.

Linnea Henrikssons första album släpptes för sex år sedan, när hon var 36 år. Nu är hon populär med sin senaste sketch, “Det lilla”, som kan ses som en sammanfattning av hennes senaste år. Moderskap är konstnärens berättelse om hennes liv som mamma, anledningarna till att hon anses vara en “carpe diem”-person och moderskapshackarna hon anser vara de bästa.

Det har gått 13 år sedan Linnea Henriksson, nu 36, tog hela Sverige med storm i musiktävlingsprogrammet Idol. Där och då såg åskådare henne ta sina första trevande steg mot att förverkliga sin dröm om att bli konstnär. Sedan dess har Linnea släppt ett album, varit värd för Melodifestivalen och medverkat i flera stora tv-produktioner, senast Den blomstertid. Ja, Linnea har jobbat stenhårt för att komma dit hon vill.

Nu har musikern, eller vad hon nu föredrar att heta, ett nytt album ute som heter “Det lilla”. Jag är ganska nöjd för tillfället. Jag är precis där jag vill vara, säger Linnea. Aktuell med helt ny musik: Linnea Henriksson. När moderskapet ringer svarar en pigg Linnea.

Jag är stressad av att jag inte har en aning om hur morgondagen kommer att utvecklas. Det är bara något som “kommer med jobbet”. På grund av detta, säger hon, har hon kommit att tro att hon inte är “mammamaterial”, att hon är “egoistisk” och “väljer sina sparkar framför den trygghet hon hade som barn.” Den Blomstertid, ett program där hon och hennes artistkompis Tusse genomförde ett storskaligt musikaliskt projekt på en gymnasieskola, vann pris i somras.

Gymnasiet kan vara en överväldigande tid, även om det är början på vad det än är du vill göra med ditt liv. Jag reflekterade över en programidé och kände igen mig i de ungdomar jag mötte. Projekten har avslutats och Linnea har släppt sitt andra studioalbum. Karaktärerna i Det lilla har mognat de senaste åren och Linnea berättar att böckerna beskriver händelser från hennes eget liv.

Albumet är en representation av mitt liv under de senaste åren. Den djupa upplevelsen av att vara förälder, liksom andra händelser, tvingade mig att reflektera över vad som verkligen är viktigt för mig och vart jag vill komma med min musik.

Det är tydligt att Linnea har haft tid att tänka. Hon delar med sig av sina innersta tankar, erfarenheter och de beslut hon tvingades fatta via innerliga texter och vacker musik. Linnea säger att hon är stolt över slutresultaten och ser fram emot att få ställa sig på scenen och träffa sin publik.

Linnea Henriksson Gravid 2023

Ja, jag planerade den här turneringen innan båten var klar. Det fanns inget entydigt sätt att skaffa barn.bDet finns en låt med titeln “Ingen annan” på Linneas förra album, Linnea Henriksson. Hon sjunger att hon “vill sitta still, köpa några barn och några husdjur” och nu, sex år senare, står hon här mer jordad än någonsin tidigare och med en bedårande liten son vid sin sida. Allt gott i livet har kommit till henne. Man kan känna Linneas tacksamhet och glädje när hon berättar om sin son Rune.

Jag hade turen att uppleva en snabb graviditet, vilket gjorde att jag kunde behålla min vanliga levnadsstandard. Fysiskt mådde jag bra, men känslomässigt var jag överallt. Jag hade aldrig varit så rädd för att misslyckas förut. Och du kan höra det på fartyget också; plötsligt blev allt ganska högt och hackigt på samma gång.

Linnea berättar att det inte var en promenad i parken för henne att få barn. Hennes livslånga kärlek till musik stod i centrum för hennes blomstrande yrkesliv. Men mot slutet hade idéerna om att bilda familj vuxit. Säger till Linnea:

Det fanns en tid i mig och Willes förhållande när vi började känna oss redo att bilda familj.Att vår familj välsignades med Rune och möjligheten att växa närmare varandra saknar motstycke. Har din relation med Wille förändrats efter att ni blev föräldrar.

Enligt min åsikt har allt blivit mycket starkare, och våra gemensamma upplevelser kommer bara att förbättras med tiden. Jag tycker det är fantastiskt att se en man som du vet älskar växa in i en ny roll, i det här fallet som förälder. Det har gått fem år sedan Linneas son Rune föddes och när hon ser tillbaka på den tiden inser hon att det har hänt mycket mer än vad som är normalt.

Hon gick från att vara en hårt arbetande artist där allt kretsade kring henne och hennes karriär till att vara en mamma som släpar och släpper i skolan samtidigt som hon försöker pussla ihop sitt trasiga liv. Ja, det finns ett dagligt logistikproblem att lösa, och med musiker för föräldrar blir det till besvär på rasterna.

Livet fortsätter att gå framåt eftersom vi har turen att kunna ta med antingen mina föräldrar eller Willes föräldrar på våra resor. Jag känner många människor som fick kämpa för att få barn och som också har varit med om hemska saker.

Linnea växte upp som mellanbarn i en stor familj med tre uppsättningar föräldrar. Hon säger att hennes barndom var underbar och att hon tänker på det ofta. Mina föräldrar var alltid där för att hjälpa oss barn oavsett vad vi mötte. Alla var välkomna, och jag hoppas kunna fortsätta med den traditionen i mitt föräldraskap. Jag vill att Rune alltid ska vara medveten om att hans liv är hans att forma hur som helst han finner lämpligt.

Linnea hävdar att hon har tänkt mycket på sedan hon blev förälder. Vad det handlar om att bli förälder som hjälper en att upptäcka vilka de är och vad de värdesätter högst i livet. Mitt liv har förändrats; Jag är nu en mer seriös person. Förut kunde jag låta jobbet avgöra allt, men nu, tack vare dig och lagen, är det inte möjligt. Det är fantastiskt hur ett barn kan fånga den känslan, och jag kan inte tänka mig att vara någon annanstans, säger Linnea.

Jag har utvecklats till en mer rättfram “carpe diem” typ av person och jag kunde inte vara gladare över det. På frågan om de planerar att skaffa fler barn svarar Linnea att tanken faller naturligt för henne vid det här laget. Hon är en syskon, och hon är uppvuxen eftersom de har så många barn. Hon och Wille har en stark känsla av nostalgi över de fina stunder de har just nu.

Jag tror verkligen att det är bra just nu. Jag är så tacksam att jag får uppleva allt jag och min sambo gör med vår son.Vad tror du att dina föräldrar har gett dig?Som musiker har jag mycket att säga till om i vad som händer, men moderskapet är ett helt annat bollspel. Allt beror på Rune och hans behov kommer först; det är skönt att kunna leva så.

Vad gör du när föräldrarollen verkar särskilt utmanande. Jag kan skriva själv när jag vill, vilket är till stor hjälp. Och jag, som alla andra i livet, är beroende av andras hjälp. Egentligen har jag haft en plan i åtanke hela tiden jag har jobbat på min skivvy, och den planen är att renovera mitt sommarhus.

Jag önskar att jag kunde vara där för att pyssla och laga saker, och kanske bli förvånad över hur mycket arbete det faktiskt finns. Och nu kan jag se min familj och jag sitta på balkongen i solskenet och äta pizza. Det är precis vad jag har fantiserat om den senaste tiden.

Linnea Henrikssons fokus de senaste åren har legat på de enklare sakerna i livet. Hon födde sin son Rune 2019, upplevde en liten barndom under pandemin när allt annat stod stilla och ändrade sedan hennes inställning till arbete och liv på ett antal subtila sätt. Albumet Det lilla, om ren som gtt är äntligen här.

Linnea Henriksson Gravid 2023
Linnea Henriksson Gravid 2023

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!