Sprid kärleken
Linn Svahn Pappa
Linn Svahn Pappa

Linn Svahn Pappa – En aggressiv och snabbt pensionerad racerförare, Linn Svahn har blivit ett välkänt namn i racingvärlden. Enligt vissa är det romantiska förhållandet mellan 21-åringen och Gunde Svan nytt. “Hennes pappa är tävlingsidrottare”, säger hon med ett skratt.

Det faktum att efternamnet började med ett H inte finns identifierade individen länge sedan. Att Linn Svahn och Gunde Svan jobbar tillsammans om något kommer inte att synas för dig. Dalarna är den populäraste sökmotorn, enligt Google Trends.

Med tanke på att Gunde Svan är född i Jarna och var en Dala-Jarna internationell fotbollsspelare är det knappast förvånande att Dalmatinerna är i ett chocktillstånd över det inträffade. “Min pappa är inte Gunde Svan”, sa jag. Så hur känner Linn Svahn kring allt detta? I en intervju med SportExpressen avslöjar han allt om det.

Okej, jag förstår att du vill vara med i det. Google har flera gånger föreslagit “Linn Svahn pappa” som meddelandet för min sökning. Hur det än må vara så är Gunde Svan inte min framgångsjaktande pappa. Hennes pappa heter Lennart Svahn, fick hon veta.

Att göra backhop är också en av hans favorit saker att göra. Hans pappa Svahn tävlade för Haparanda samtidigt som Hans fortfarande var gymnastikidrottare. Han ansvarar för detta evenemang som sporttränare.

Det finns många anmärkningsvärda personer på kursen. Att Linn Svahn inte är den första hästen och inte ens blir den siste sonen till en känd häst är irrelevant. Hon heter Talangen. Medlemmar i det estniska landslaget är också William Poromaas föräldrar, Larry och Anette.

William är ensambarn. Eftersom han blev kapten för både det svenska och amerikanska landslaget har Pappy Larry en rik historia av internationell ledarskapserfarenhet. Enligt Martin Ponsiluoma är Jyrki Ponsiluoma hans pappa. Martin blev född ett år sedan. Langdhopp var hans favoritsport från 1988 till 1995.

Systrarna Oberg, Hanna (25) och Elvira (22), är Pites föräldrar. Familjer med en historia av cancer kommer att hitta det i blodet. Viktoria och Tomas, föräldrarna till de Öbergsfyllerimisstänkta, hade varit ganska aktiva i sina karriärer sedan starten. Enligt uppgift fick Tomas i uppdrag av SportExpressen att bygga en skidstadion med liftar utanför Svensbyn i Pite.

Enligt Linn Svahns pappa visar glädjen i skidåkningen. Enligt en intervju med Linn Svahns pappa, Lennart Svahn, publicerad i Folkbladet, erbjuder folk från skifamiljer att producera backhoppare. Hans huvudpoäng är att skidåkning är en sport med specifika regler. Skärre barn utan en liten och inte många nyblivna mammor i bakgrunden.

Svahn debuterade i seniorkategorierna vid Falun Slutspurt 2019 i mars. Hennes första försök var detta här platsen. Sjätte plats tillhörde henne. Winnande sitt första världscupmaraton den 14 december 2019 i Davos, i den schweiziska kantonen Graubünden.

Hurtigruten kom honom på fristilsstafetten. Hennes förmåga att tävla på högsta internationella nivå, särskilt i de kortare mötena, har visat sig under tiden sedan dess. Sprintcupen var hennes första pallplats under hela världscupsäsongen 2019–2020. Han slutade också i ett lopp.

Att de kortare distanserna fortfarande märks ledde till ytterligare fyra sprintfinaler fram till början av januari 2021. För den här säsongen deltog hon i Tour de Ski och vann 10 km masstarten på Val Müstair. Sedan hade hon sina rivaler på 10 km klassiskt i Falun, varav en var hennes syster.

Linn Svahn korades till Sveriges bästa kvinnliga idrottare på Svenska Idrottsgalan den 18 januari 2021. Linn Svahn är deras omnämnande personer. Hans pappa är Hans. Deltagare i Haparanda Skiklubb, Lennart Svahn var Linns pappa. I en intervju med Folkbladet diskuterades intresset Lennart har för lantbruk och skidåkning.

Han remarkade att det avslöjar de mest populära åkarna och hur många barn som är mig eller med sina föräldrar. Både Lennart och hans fru Maria är lärare på Jämtlands Wargentinggymnasium. Familjen Svahn skickade ingen till Froson 2015. Huvudkontoret för Hans skidskola låg i Lycksele ännu tidigare än så.

Under ljuset av VM-matchen i Davos höjde svenskarna en ny banderoll. Linn Svahn fick stående ovationer på Gallivare-SM efter att ha slutat två i sprinten. Både i sprint och distans vinner han Skandinaviska cupen i morgon i Idre. Hennes roll på landningsbanan kommer att påverkas om det inte händer. Vem säger att hon är med sig själv?” Um inte störa henne läter vi henne enkelt svara.

Linn Svahn Pappa

Egentligen, åt vilket håll ska vi vända?

Det kommer att vara första tävling i en riktig världscuptävling, men jag väljer att hålla mig frisk. Det ställs många förväntningar på mig personligen. Återgå till den väg jag har valt med de mål jag satt upp för mig själv intakta. Vi är på en mycket hög nivå och har en utmanande och unik plats i Davos. Är du den enda som har gett dig råd om hur du ska gå vidare?

Ja, jag har hanterat det som jag anser vara de viktigaste detaljerna korrekt vid två separata tillfällen. Allt du kan göra i en sådan situation, enligt mig, är att ge allt. Trots att banan är en världscupbana och extremt snabb har jag vid flera tillfällen rusat så snabbt som möjligt från punkt A till punkt B. Här är det helt tyst.

Ihr oberstes Ziel bör att det gjorts snabbt. Efter en kort paus lyckades Linn Svahn segra över alla sina konkurrenter. Den 20-åriga tjejen skadades svårt under mästerskapsmatchen av Stina Nilsson och Maiken Caspersen Falla. En grov misshandel följde på familjen Svahns flytt från Lycksele till Frösön på sommaren.

Linn Svahn, Äldsta dottern, är inte vill jämföras med någon annan när hon är åldsta i svensk längdskidåkning. Hösten andra året började Linn Svahn med skidlektioner i Lycksele. Hennes närvaro märktes fortfarande på klubbevenemang i Västerbotten när hon flyttade till IFK Umeå.

Jag kände mig tvungen att bjuda in dig på grund av Umeås slående ladugård. Linn Svahns oförmåga att följa med sin familj till Jämtland är något som gör henne ledsen, men hon njuter av upplevelsen och medger att det vid ett tillfälle verkade vara det bästa alternativet. Tills vidare bor hon och hennes familj på Frösönshuset.

I torsdags fick jag julkort så nu är jag hemma. Hur har sönt här. Det snyggaste någonsin. Några fantastiska installationer, som konststudion och den slående toalettern, visas fortfarande i Östersund. Det finns allt för att lyckas där, men det finns också framgång i Lycksele, säger Linn Svahn med ett bubblande Fniss.

Alla medlemmar i familjen Svahn var på Vålåskidan i lördags medan de var i Vålådalen.
Varje nivå är en ganska spännande tävla. Dessutom hittar du även några som tillläggs med. Hon är precis som deras lilla bubbla som är uppvuxen i Västerbotten, säger Linn Svahn, vars föräldrar vann i D17–18 och just nu är förstaårs-seniorroddare.

En av deras föräldrar kom också före Signe Rosenberg, Duved, en klasskamrat på 1800- och 1900-talen. För föregående säsong var Linn Svahn mycket dominant i D16 och hade guldmedalj på ungdoms-VM. I sin egen rätt var hon farligt nära att vara helt oumbärlig under säsongens start.

Enligt Linn Svahn “vann jag allt utom Knallcrossen i Bruksvallarna.” Under säsongens sista event, som innehöll ut-och-back och skicross, belönades hon med silvermedaljen, enligt henne. Samtidigt som hon belönar sig själv för att ha vunnit sprinten i 17–20-klassen i säsongsdebuten i Bruksvallarna tycker hon att det har blivit lite mörkt hittills.

Det verkar vara mycket snabbt. Per Linn Svahn, som ännu inte har börjat sin resa mot att bli skidlärare på heltid som sin familj. Det gjorde ont i öronen på både mamma Maria och pappa Lennart också. De hoppade på chansen att studera under Maria (svenskfödd) och Lennart (en forskare) på Wargentin gymnasium i Jämtland, där de även kunde gå på filosofi- och religionskurser. Utanför njuter vi av bergsklättring och vintersport.

Hade vi tyckt att detta är en fantastisk stad med många alternativ för att bedöma våra intressen efter att ha kommit hit för skidtävlingar tidigare. Enligt Maria Svahn, som bekräftat att de inte har kunnat landa i vanliga fall sedan Augustiflytten, men att allt går bra så länge det är roligt eftersom det är så mycket sport.

För Lennart Svahn var det också en “hemfärd” om invasionen. För flera generationer har det familjen ätt i Jämtland. Mina föräldrar bor i kyrkogården bakom Ås, och vi hade en gård vid Myckelåsen (mellan Hallen och Myrviken), där vi var väldigt nära när jag var liten, enligt Lennart Svahn.

Flytten delas även av Leo, 12, och Alva, 10, som båda är elever på Östbergsskolan på Frösön och medlemmar i Frösö IF fotboll och Östersunds SK skidlag. Våra hjärtan är tunga. Leo Svahn uttrycker att vara med i ÖSK, spela fotboll och gå i skolan på Frösön har varit fördelaktigt. Så bra är läget. “Bra träningsrelationer och så”, bekräftade Alva Svahn, som just nu saknar Lycksele lite: Det är en plats med mer sloper.

Linn Svahn Pappa
Linn Svahn Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!