Linn Sömskar Pojkvän

Sprid kärleken
Linn Sömskar Pojkvän
Linn Sömskar Pojkvän

Linn Sömskar Pojkvän – Linn Sömskar har haft ett tufft år hittills.Skidstjärnan av allvarliga köldskador drabbad i januari, för att sedan inte träffa sin pojkvän.Just nu har paret inte setts på nästan ett halvår. Ja, det är svårt, men det finns inte så mycket man kan göra åt det, säger Sömskar. Nästa säsong är Linn Sömskars fokus när han går in i sin andra träningsvecka.

Hon må ha vunnit det prestigefyllda La Diagonal Ski Classics-loppet i januaris isiga förhållanden, men hon har fortfarande sina vanliga köldskador på sig. Knölarna har börjat växa igen, men den här gången är det inte normalt. De är korta och inte särskilt skarpa. Halva näsan ser fin ut, säger Sömskar.

Linn Sömskar låg på sjukhus i flera dagar i Italien, men återvände så småningom hem till Sverige. Den före detta världsmästaren plågas nu av ett nytt nummer: hon har inte sett sin norska pojkvän, Ragnar Bragvin Andresen, den före detta världsmästaren i rullskidor, på sex (!) månader. Som bekant har Norge rest en gränsmur på grund av coronapandemonium, vilket gör en laglig korsning omöjlig under de kommande 30 åren.

“Jättetrkigt”, muttrar Sömskar

Det är så uppenbart roligt. Jag saknar honom så mycket. Jag åkte dit i mitten av oktober, och vi har inte sett dem sedan dess. Jag håller mig informerad om reglerna och hoppas att de kommer att mildras. Ett annat alternativ är en vaccination mot coronavirus, även om processen tar tid.Berätta för den norska regeringen vad du har att säga.

Sömskar publicerade ett mycket berömt Instagram-inlägg för Norges nationaldag. Om jag kunde skulle jag spendera dagen hos dig och lära känna dig bättre, men tyvärr är saker som de är. En separation på mer än fem och ett halvt år är otillåten vid gränsen. Jag sa till min knyfe att inte släppa in bitterhet i det som borde vara en dag fylld av glädje och sång. Så det är till det bästa jag åker härifrån. Överväger inte att utmana lagen.

Hur reagerade folk på dig?

De flesta skickade in bra hjärtan. Tidigare hade många skickat in många förslag på att korsa gränsen illegalt, men jag följer alltid reglerna.Linn Sömskars kompis skulle kunna ta sig över gränsen till Sverige, men det vore ingen bra idé eftersom han skulle behöva sitta i karantän när han återvände till Norge. Det har varit ganska utmanande, men det går bättre när man har något att göra. Man blir dock något van vid situationen efter fem års långdistansförhållande.

Hon fortsätter:

Men närvaron av ovisshe gör det tyst. Ingenting kan planeras med någon framgång. En “brutal och känslolös jakt.” Så beskriver förbundsspampens skandalösa mamma Luis Rubiales sin sons avgngskraven.Nu rapporterar spanska medier att Marca har låst in sig i en kyrka och fastar i protest mot sin sons behandling. Luis Rubiales, ordförande för det spanska fotbollsförbundet, har stängts av från all fotbollsrelaterade aktiviteter i 90 dagar efter skandalen. som involverar den spanska landslagsspelaren Jennifer Hermoso och VM Gold Medal från föregående vecka.

Nu rapporterar det spanska nyhetsmediet Marca att Rubiales mamma, ngeles Béjar, har hålat i en kyrka i staden Motril, Spanien, och inlett en hungerstrejk för att protestera mot de “allvetande och blodiga” sommarattackerna. Hon säger sig också ha hörde att Hermoso “berättar sanningen” om den skandalösa kyssen och att “tydligt fanns ett samtycke till kyssen frn bda sidor.”

Hon borde ha sovit i kapellet en måndagsmorgon.Fullständig anarki i spansk fotboll Som ett resultat av Rubiales agerande under prisutdelningen under VM-finalen har hela fotbollsvärlden skakat och spansk fotboll har hamnat i fullständig anarki. På torsdagen hade Rubiales en valvaka vid ett oplanerat möte med guilden , där han orubbligt förklarade att han inte skulle lämna sin tjänst.

Det är en form av falsk feminism. Media kommer att fortsätta att försöka få din uppmärksamhet från mig. Men en snubb är en snubb. De planerar att fortsätta med den nuvarande kampanjen. Jag låter dock inte min inre oro komma på mig. Det är en fråga om galenskap, funderade han när han lade händerna på Jennifer Hermoso och fördjupade berättelsen.

Alla de spanska Virtual Machine-spelarna bestämde sig efter svälten att de skulle spela mer defensivt för sitt land så länge som Rubiales förblev i sin position. Dessutom har varenda tränare på den spanska landsbygden uttalat sig i opposition, med undantag för förbundskaptenen Jorge Vilda.

Från Bundle Hotel

Samtidigt rapporterar Onda Cero att det spanska förbundet är beredd att dra sig ur Uefa om Luis Rubiales tvingas lämna sin fasta tjänst.Det kan i sin tur innebära att spanska lag stängs av från europeiska tävlingar inklusive Champions League, Europa League och Europa League Cup. På söndag kommer ett stenhårt Göteborgsderby att äga rum på Gamla Ullevi mellan IFK Göteborg och Häcken.

Linn Sömskar Pojkvän

Efter att Arbnor Mucolli satte bollen i nättaket i minut 41 stod det snabbt 3-0 på resultattavlan. Blödde vatten efter att ha rankats i toppen av första halvlek. Häcken skulle dock få en straffspark efter att bollen landat i straffområdet. i den nyss namngivna Hausners hand (slag för Häcken).Pontus Dahlberg kom dock till undsättning och slog tillbaka Ibrahim Sadiqs attack.

Hucksters fick vänta ett tag innan slapsticken började. Vi är för försiktiga i strejkzonerna, där matcherna avgörs. Annars tycker jag det är ganska tråkigt. Men som Häckens Samuel Gustafson konstaterade i Discovery + måste vi först och främst uppnå fyra mål för att vinna detta.Men för Häcken kan det bli mycket värre. Klockan visade 51 minuter när Peter Abrahamsson återvände till Mucollis skott och Berg drog sig fram för att genomföra kvällens andra mål.

Tabeller med markerade hopp

Hawks hade två målchanser i andra halvlek, men de kunde aldrig konvertera. Blåste ut sina motståndare med 4-2 och hoppade upp till sjätte plats i Allsvenska Ligan. När vi ligger under med 3-0 i halvlek tycker jag att vi ska kalla en timeout, men när vi går upp med 4-0 blir det mycket svårare. Men jag kunde inte vara mer nöjd med hur vi avslutade matchen. Vi har gjort två mål och kunde ha gjort två till. Men första halvlek är det som gör ont i dag, säger Häckentränaren Per-Mathias Högmo.

Ett meddelande från IFK Göteborgs tränare Jens Askou:

En väldigt intensiv match igen. Det var en match där vi var tvungna att spela otroligt tight försvar hela tiden för att undvika att släppa in några mål. Även om de spelar många matcher just nu så har Häcken fortfarande mycket kvalitet. De spelar en fotbollsstil som är svår att svara på.Känslan av att vi behövde vinna med 5-0 eller 6-0 var mycket utöver det vanliga. Du sa på TV att Marcus Berg ser ut som 27; kan du utveckla det.

Även på ett fysiskt plan har det här varit en svår tid för honom, men vi jobbade lite hårdare i somras. Han var inte tvungen att spela i 90 minuter varje gång efter det. Och det är uppenbart att när det går bra och målen uppnås får kroppen lite mer energi. Det är bra för honom att känna att det finns en viss konkurrens inblandad. Han är fortfarande en liten kille som vill spela i 95 minuter varje gång (skratch). Förra veckan vann Linn Sömskar sin andra raka världscup i rullskidor.

Nu när vintern och lånehajcupen ligger bakom oss kan den nya studenten se fram emot en mer avslappnad termin.Sömskar sa till SVT Sport att målet är att rensa avloppet.Tvåfaldigt sprintande fjärdeplacering Linn Sömskar sprang sitt sista varv i världscupen i mars 2020. Den 33:e ringen ändrade sin riktning från sprint till längdhopp först nyligen. Hennes tredje säsong i Ski Classics långloppsserie blir hennes sista.

Svenskan har gått över från Team Eksjöhus till Team Engcon och har startat sjukgymnastprogrammet vid Umeå universitet. Hon har precis lämnat en föreläsning för när SVT Sport hämtar henne.Nu fokuserar vi på kalvens osteologi; vi har gått igenom ben, senor och ligament. Det var väldigt jobbigt i början, men det börjar kännas lite lättare nu, säger Sömskar. Mycket fräsch och spännande också; man hoppas kunna fortsätta titta ett tag.

Det är härligt att inte känna oro Studenter vid Ume universitet har haft möjlighet att skriva in sig som så kallade “elitidrottsstudenter” ännu en gång de senaste åren. Detta gör att de kan göra saker som att läsa på halvfart, byta till ett annat språk medan de skriver papper och mer. Sömskar kan fortsätta sin karriär som lngloppskare tack vare sin nya position och stödet från sin nya klubb.

Linn Sömskar Pojkvän
Linn Sömskar Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!