Sprid kärleken
Liam Payne Son
Liam Payne Son

Liam Payne Son – Kanske Bear Payne har X-Factor. Efter att ha besökt en skylt för sitt senaste spår, “Teardrops”, sa Liam Payne att hans 6-åriga son skulle vara intresserad av att bli skådespelare. Efter sin splittring med ex-flickvän Cheryl Cole publicerade den tidigare medlemmen i One Direction ett foto av hans barnbjörn som tittade på en annons, vilket gav fansen en sällsynt syn i hans familjeliv.

Hans anmärkning på Instagram -fotot från 1 mars tycktes spegla Bears spänning till skylten: “Jag vill vara på en skylt en dag pappa.” Trots Liam och Cheryls bästa ansträngningar för att hålla Bear ur rampljuset kunde fans inte låta bli förvånade över hans omvandling under åren.

Människor på sociala medier frågade: “Hur är han så stor?” Någon mer sa: “Han är så stor, det verkar som om han föddes igår!”Enligt Liam, som daterade Girls Aloud -stjärnan från 2016 till 2018, har paret redan diskuterat behovet av att hålla sin unga borta från sociala medier.

Kartlägga relationen History of Cheryl Cole och Liam Payne

Under en intervju med Stephen Barlett den 20 juni 2021’s The Diary of a CEO Podcast avslöjade 30-åringen: “Självklart skyddade vi hans identitet att börja med. Det är inte att vara pretentiös eller något annat än det faktum att jag vill ge honom en chans att bli först. ” “Jag gjorde mitt val att vara där jag var vid 14/15, så jag anser att han kan göra sitt eget val då också.”

Han berättade för People i mars 2022, “Jag ser honom två gånger i veckan, tre gånger i veckan ibland.” Dessutom får han alltid min odelade uppmärksamhet när vi fångar upp. För att undvika distraktioner kontrollerar jag alltid att jag inte multitasking.

Precis som en mamma och en dotter. Tidigare supermodell Yolanda Hadids dotter Gigi Hadid blev berömd efter att ha dykt upp på de riktiga hemmafruarna i Beverly Hills. Hon började sin karriär som tonåring och har inte slutat gnälla om modevisningar sedan.

Scott Eastwood, det femte barnet till Clint Eastwood, har utmärkt sig i skådespelarvärlden, efter att ha spelat i filmer som Suicide Squad, Snowden, The Fate of the Furious och Pacific Rim. Bon Jovi -sångaren och hans tredje barn delar en slående likhet.

Dessa två kan ses under DC National Ceremony 2017 för Jefferson Awards Foundation som hölls vid huvudstaden Hilton i Washington, DC. De är flankerade av musikerens fru, Dorothea Bongiovi, och deras yngsta son, Romeo Bongiovi.

Payne hade tidigare berättat för folk att han “alltid ville bli en ung pappa”, men att bli far i så ung ålder var inte en enkel resa. Han utarbetade sin uppfattning om att han hade “att lära sig” för att vara far gradvis under en efterföljande intervju i december 2020. Mycket måste hända innan jag kunde få en fot. Jag tänkte: “Min pappa tar hand om alla”, så jag tänkte att jag bara skulle laga mat.

Musikern har prioriterat sin sons behov och bedriver en solo -musikkarriär sedan hans uppdelning från Cheryl i juli 2018. Jag ser honom två gånger i veckan, tre gånger i veckan ibland,” kommenterade han 2022 om Bear. Dessutom får han alltid min odelade uppmärksamhet när vi fångar upp. För att undvika distraktioner kontrollerar jag alltid att jag inte multitasking.

Tillagd Payne: “Så jag gillar att ge honom dessa stunder och det är viktigt, han behöver att han i sitt liv behöver sin pappa i sitt liv, och jag är glad att han ser på mig som en superhjälte, och jag hoppas för att behålla det så. “

Efter att ha publicerat en video till YouTube i juli 2023 avslöjade Payne att han har varit nykter i cirka sex månader efter sin vistelse i ett rehabiliteringscenter. Enligt videon uttryckte han sin tacksamhet att Bear och Cheryl för att han tillät honom lite tid att återhämta sig, och han fortsatte med att säga, “Det är ingen mening att försöka vara pappa när du inte har något att lära.”

Vet allt som finns att veta om Bear Payne, son till Liam Payne, från hans namn till de skäl som hans föräldrar förbjuder honom att använda sociala medier. Den 22 mars 2017 välsignades Payne och Cheryl med ankomsten av deras son, en frisk 7 pund, 9 oz. Strax efter hans leverans delade de stolta föräldrarna ett Instagram -foto av Payne som höll sin nyfödda son i en Polaroid.

Liam Payne Son

“Jag är oerhört glad att välkomna vår nya pojke till världen, det är ett ögonblick som jag aldrig kommer att glömma resten av mitt liv och mitt favoritminne som jag har hittills,” sa Payne. Till att börja med gick han av någon anonym moniker.

Paret inkluderade det faktum att de ännu inte hade beslutat om ett namn på sitt barn i sitt tillkännagivande av hans ankomst. Payne och Cheryl diskuterade fördelarna med ett mer konventionellt namn för sin son innan de bosatte sig på “Bear”.

I maj 2017 beskrev Payne upplevelsen för total tillgång och sa: “Det var som en intern strid.” “Hon ville ha ett namn som var mer ovanligt och jag ville ha ett mer traditionellt namn,” sa hon. Och i slutändan bosatte hon sig på Bear eftersom det är den typ av namn som håller sig med dig långt efter att du har lämnat en lokal.

Inte mer än björn, i mina ögon. När det ursprungligen började var jag inte så glad. Vad jag menade var att jag inte var säker. Det här är något jag bara inte känner att jag får. Titta på honom nu; Han är björn. När du åldras börjar du bli känd med ditt namn hur som helst, avslutade han.

På ett uppträdande med James Corden på den sena sena showen i september 2017 avslöjade Payne mer information om ursprunget till hans sons namn. Enligt “remsan som ner” -sångaren, som talade med värd James Corden, “hänvisade en av barnmorskorna” till sin son som “björn” under leveransprocessen.

“Han hade den här saken där om de inte har ett bra gråt, de får flytande i lungorna, vilket är ganska allvarligt, så han var som att gå” grrr “, tillade han. Mannen sa äntligen: “Kille, jag är inte rolig”, efter att ha haft tio eller så läkare kommer in i rummet. Inte en enda sak är fel med honom. “Han tycker helt enkelt om att göra mycket ljud.” Och det har kvarstått sedan dess, så blev han slutligen känd som björn.

För honom är hans fars musik som socker. Det faktum att Paynes Son är Bears största beundrare är en av de älskande aspekterna av deras förhållande. Musikern hävdar att Bear var en tidig adopter av sin musik som en demo.

“Jag visade honom demot band av” bekant “för länge sedan, innan den släpptes,” sa Payne till människor i juli 2018. “När det släpptes tänkte han, ‘Jag minns den här!'”Att göra fantastisk musik för mina fans är något jag verkligen tycker om att göra,” fortsatte han. Att skapa något som din son älskar är ändå toppen av din existens. Han säger: “Hej, det är den här igen!” När jag säger “famili, famili” som svar på hans tårar eller ljud. Han tycker att det är riktigt härligt.

Payne och Cheryl har fattat det medvetna beslutet att skydda sitt barn från allmänheten sedan den dag han föddes. Föräldrarna respekterar i allmänhet sin son Bears rätt till integritet medan han är online, även om de publicerar Instagram -bilder av honom då och då (vanligtvis med handen i ramen eller ryggen till kameran).

I november 2018 sa Cheryl att hon och Payne ständigt har samtyckt till att hålla sin son borta från sociala medier under ett uppträdande på podcastbordet med Jessie och Lennie Ware. Jag gillar faktiskt att skicka ut brev [till media] för att säga som snälla respektera hans integritet och grejer för … det är inte hans val och det är inte upp till mig att fatta det beslutet, jag känner mig inte, och jag vill att han ska gilla Ha en barndom som alla andra som jag gjorde, “sa hon till reportrar.

Under en intervju med Stephen Barlett den 20 juni 2021: s podcast The Diary of a CEO uttryckte Payne en liknande uppfattning och diskuterade hur han lät sin son att utvecklas till sin egen individ.
Åh, din mamma och pappa är så Och så “du vet”, tillade han. “Och jag gjorde mitt val att vara där jag var vid 14/15, så jag anser att han kan göra sitt eget val då också.”

Liam Payne Son
Liam Payne Son

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!