Sprid kärleken
Lasse Holm Ställer In
Lasse Holm Ställer In

Lasse Holm Ställer In – Den nuvarande “Så mycket bättre”-artisten Lasse Holm säkrar hela sin vinterturné. Detta beror på att när han går framåt borde han lätta lite. “Jag kände att det var överdrivet”, säger artisten Expressen, trots att han har ett tydligt schema framför sig. För en månad sedan meddelades att 79-årige artisten Lasse Holm, som nu är aktuell i TV4:s “Så mycket bättre”, ger sig ut på vårturné nästa år.

Sundsvalls-Tidning rapporterar att planerna plötsligt har reviderats och att hela “Nutida nostalgi – hits från förr till nu”-resan redan är igång. Förra veckan var vi tvungna att ställa in hela turnén. Enligt en taleskvinna för arrangören Jubel, “Vi hoppas kunna boka nya datum snart,” så beror detta på att vi inte har kontroll över omständigheterna. Jag måste gå bort från det här ett tag.

Holm sa till Expressen i en kommentar att resan blev för mycket för honom och att han hade en fruktansvärd plan på gång. Jag fyller 80 år på lördag. Han säger att det var helt fel och att han hade en riktig plan för mig. Han har blivit tillsagd att “lugna ner sig” av hustrun till Lasse Holm. Artisten säger till tidningen “Holm, for helvete, ta det lugnt nu ett tag”, efter en sammankomst med nära och kära och, framför allt, bandet, hans kollegor.

Beräknas avslutas nästa sommar. Enligt Holm är nästa sommar fullbokad, därför behöver han ta en paus och begränsa sig. Jag har också haft att göra med högfärdiga läkare som har sagt till mig att “håll käften, din dweeb” tidigare. De två sista konserterna kommer att äga rum som planerat. På måndags- och tisdagkvällar arrangerar Rival i Stockholm två konserter med Lasse Holm.

Konsertserien “Lasse Holm – ett liv av hits” kommer att gå som planerat, enligt arrangören Stockhouse. Som väntat är konserterna nu i stort sett över. Joakim Jordansson, representant för organisationen, uppger i en kommentar att de redan har fått en del rörande meddelanden angående senareläggning av föreställningen till ikväll.

Om man får tro Sundsvalls Tidning kommer Lasse Holms vårturné att annonseras med låten “Nutida nostalgi – hits från förr till nu. Enligt Expressen försöker Holm – som fyller 80 år den här veckan – skaka av sig nostalgin för att hans fru har bett honom att lugna ner sig. När det gäller min mamma är det inget alternativ att släcka ljuset i mörkret. Men jag känner mig bevakad.

Du måste sätta gränser för dig själv. Att vara alltför självförsörjande är något jag brukar göra. Jag har också haft att göra med högfärdiga läkare som har sagt till mig att “håll käften, din dweeb” tidigare. “Nutida nostalgi – hits från förr till nu” ska Lasse Holm göra sig redo för på sin vårturné, enligt Sundsvalls Tidning. Enligt Expressen försöker Holm – som fyller 80 år den här veckan – skaka av sig nostalgin för att hans fru har bett honom att lugna ner sig.

Lasse Holms vårturné ses som

“Nostalgi för alla – hits från förr till nu” är Lasse Holms vissa vårturné. Den här veckan fyller Lasse Holm 80 år. Han säger: “Min fru har beordrat mig att “krympa ihop mig.” Mycket är det Lasse Holms schema. Utöver sina nuvarande projekt var han artist och låtskrivare för “Så mycket bättre” för inte så länge sedan.

På sommaren han kommer att fira 20-årsjubileet av “Diggiloo”-turnén, som han också gör sig redo för. Som Sundsvalls tidning tidigare rapporterat har hans tidigare planerade vårturné skjutits upp. Jag fyller 80 år på lördag. Han kände att det var överdrivet, trots att han hade ett tydligt koncept framför sig, säger Lasse Holm till Expressen.

Mår du bra?

När det gäller min mamma är det inget alternativ att släcka ljuset i mörkret. Men jag känner mig bevakad. “Lunga ner dig,” min hustru har rägt. “Okej, älskling, låt oss ta en paus nu ett tag”, tänkte de efter att ha tillbringat tid med familj, vänner och – viktigast av allt – bandet, mina partners.

Du måste sätta gränser för dig själv. Att vara alltför självförsörjande är något jag brukar göra. Jag har också haft att göra med högfärdiga läkare som har sagt till mig att “håll käften, din dweeb” tidigare.

“Jag är inte 25 längre”, meddelar Lasse Holm sin turné. Lasse Holm, som firar sin 80-årsdag den här veckan, hävdar att hans fru har rådet honom att ta det lugnt. Hon frågade den älskade konstnären “Är du 25 eller?” Efter midsommar är det meningen att Lasse Holm ska åka igen, men vinterturnén är inställd.

Under hösten framfördes “Så mycket bättre” av Lasse Holm. Ursprungligen planerad att göra ett stopp i Växjö den 26 april som en del av en miniturné, har den älskade musikern – som har spelat in hundratals låtar som artist och låtskrivare och haft över 70 låtar på Svenskatoppen – valt att skjuta upp hela turnén.

“Sikta mot Stjärnorna” och “Diggiloo” har presenterats av Lasse Holm, som även har startat skivbolag, musikförlag, och studior. Holm skapade också sommarserien “Diggiloo”, som framförs live varje år. Den här veckan fyller Lasse Holm 80 år och medarbetarturnén utannonseras av honom som ett sätt att fira sitt liv och hur roligt det har varit.

Lasse Holm Ställer In

Programledare Lasse Holm i “Så mycket bättre” ger sig ut på en turné i vår, med stopp i Sundsvall, enligt arrangörernas besked för en månad sedan. Tyvärr är hela turnén nu utanför vägen. Lasse Holm hade en lång karriär med bland annat vinster i Melodifestivalen och hundratals släppta låtar, alla med eget bolag. Den nuvarande “Så mycket bättre”-artisten Lasse Holm säkrar hela sin vinterturné. Detta beror på att när han går framåt borde han lätta lite. “Jag kände att det var överdrivet”, säger artisten Expressen, trots att han har ett tydligt schema framför sig.

För en månad sedan meddelades att 79-årige artisten Lasse Holm, som nu är aktuell i TV4:s “Så mycket bättre”, ger sig ut på vårturné nästa år. Sundsvalls-Tidning rapporterar att planerna plötsligt har reviderats och att hela “Nutida nostalgi – hits från förr till nu”-resan redan är igång. Förra veckan var vi tvungna att ställa in hela turnén. Enligt en taleskvinna för arrangören Jubel, “Vi hoppas kunna boka nya datum snart,” så beror detta på att vi inte har kontroll över omständigheterna.

Jag måste gå bort från det här ett tag. Holm sa till Expressen i en kommentar att resan blev för mycket för honom och att han hade en fruktansvärd plan på gång. Jag fyller 80 år på lördag. Han säger att det var helt fel och att han hade en riktig plan för mig. Han har blivit tillsagd att “lugna ner sig” av hustrun till Lasse Holm. Artisten säger till tidningen “Holm, for helvete, ta det lugnt nu ett tag”, efter en sammankomst med nära och kära och, framför allt, bandet, hans kollegor.

Beräknas avslutas nästa sommar. Enligt Holm är nästa sommar fullbokad, därför behöver han ta en paus och begränsa sig. Jag har också haft att göra med högfärdiga läkare som har sagt till mig att “håll käften, din dweeb” tidigare. De två sista konserterna kommer att äga rum som planerat.
På måndags- och tisdagkvällar arrangerar Rival i Stockholm två konserter med Lasse Holm.

Konsertserien “Lasse Holm – ett liv av hits” kommer att gå som planerat, enligt arrangören Stockhouse. Som väntat är konserterna nu i stort sett över. Joakim Jordansson, representant för organisationen, uppger i en kommentar att de redan har fått en del rörande meddelanden angående senareläggning av föreställningen till ikväll. Det är anledningen bakom Lasse Holms vårturné.

Nyheten om Lasse Holms vårturné offentliggjordes för en månad sedan. Men nu ingriper han. Om man får tro Sundsvalls Tidning kommer Lasse Holms vårturné att annonseras med låten “Nutida nostalgi – hits från förr till nu.” Artisten meddelade precis att han ska ut på turné nästa år, men det har nu ändrats. Holm sågs i höstas i TV4:s “Så mycket bättre” och turnerar just nu för 20-årsjubileet av “Diggiloo” i sommar.

Enligt Expressen försöker Holm, som försöker skaka av sig nostalgin, bromsa takten eftersom hans fru har instruerat honom att: “Jag mår utmärkt, men du kan inte bränna ljuset i bägge ändar som min mamma sa.” Du måste sätta gränser för dig själv. Att vara alltför självförsörjande är något jag brukar göra. Jag har också haft att göra med högfärdiga läkare som har sagt till mig att “håll käften, din dweeb” tidigare.

Jag fyller 80 år på lördag. Att jag hade ett jäkla schema framför mig kände det överdos. Lasse Holm, som nu uppträder som Så Mycket Bättre, uppgav förra månaden att han ska ut på vårturné nästa år. Enligt Sundsvalls-Tidning har planerna ändrats och hela turnén, som nu heter Nutida Nostalgi – Hits Från Förr Till Nu, pågår just nu.

Förra veckan sköts turnén tyvärr upp i sin helhet. Vi härskar inte över undantag, så detta är resultatet. En talesman för arrangören Jubel har uttryckt optimism om att ett nytt datum kan planeras snart. Holm säger till Expressen att turnén blev för mycket för honom, och att han har mycket på tallriken. Jag fyller 80 år på lördag. Han säger till tidningen att det var löjligt och att hans fru sa åt honom att “lugna ner sig” oavsett hans svartsjuka tankesätt.

“Efter samråd med familj och vänner och framför allt bandet, mina kollegor, så tyckte de också: ‘Holm, för helvete, ta det lugnt nu ett tag'” , berättade artisten då. Holm har två kvällskonserter inplanerade på Rival i Stockholm på måndag och tisdag. Dessa är planerade att genomföras enligt normen.

I årets “Så mycket bättre”-säsong har Lasse Holm tveklöst uppmärksammats av de flesta. Dessutom kommer “Diggiloo”-turnén att vara ett firande av hans 20-årsjubileum nästa sommar. Artisten, som snart fyller 80 år, har blivit ombedd att lätta. Han har tillbringat hela sitt vinteruppehåll inomhus. Enligt honom har hans fru rådet honom att “Lugna ner gräva” (dra ner ditt hjärta).

Lasse Holm Ställer In
Lasse Holm Ställer In

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!