Lasse Berghagen Sjuk

Sprid kärleken
Lasse Berghagen Sjuk
Lasse Berghagen Sjuk

Lasse Berghagen Sjuk – Han levde till 94 år och sörjdes av hela musikbranschen. Begravningen ägde rum på S:t Matteus i hjärtat av Stockholm. Loa Falkman, Towa Carson, Marie Göranzon, Malin Berghagen, Claes Elfsberg, och Jan Malmsjö var alla i området.

Det var ju godheten i sig. Han var snabb och glad och lättsam och pålitlig. Enligt Christina Schollins intervju med Svensk Damtida hade ”människan alltid varit glad med Lasse.” Närliggande sångerska Towa Carson blev förvånad över att Lasse Berghagen aldrig vaknade vid sin gravplats.

Bokstavligen vet jag inte svaret. – Jag vet faktiskt inte. Alla sa att Lasse skulle dyka upp, men om det var sant eller inte har jag ingen aning om. Hon säger till Hänt, “Jag pratade med Malin, men det var så mycket folk där att jag inte hann ställa några frågor.”

Lasse säger, “Förkyld” (förlorad). Senare bekräftade Lasse Berghagen att hans arbetsledare omkom i en olycka. Han förmedlade till Hänt sin ånger över att han inte kunde närvara vid Lasse Lönndahls begravning och få ett sista farväl av honom.

Jag var ledaren; Jag ville vara där och muntra upp honom på något sätt. Han var en fantastisk mördare. Men om man känner sig nere på soptippen, säger han, är det inte roligt att blanda ihop det med en stor grupp män nu.Lasse Berghagen lades in på sjukhuset på grund av ett hjärtproblem några dagar senare. Nu har stjärnan satt ord på sina känslor i ett brev till Aftonbladet.

Lasse Berghagen är en av våra mest älskade folkartister som har åstadkommit mycket under sin långa karriär. Många förknippar honom med låtarna “Allsng p Skansen” och “Stockholm i mitt hjärta”, som båda utspelar sig i Stockholms stad. Men också för låtar som “Teddybjörnen Fredriksson” och “En kväll i juni.”

På tisdagen skulle han resa till Västervik för att delta i Visfestivalen och dela ut ett prisvärt stipendium från Jontefonden. Han kanske till och med känner lite stolthet över möjligheten att ha en alldeles egen stjärna på “visans wall of fame” på Visvägen. Militären var dock tvungen att rycka in av hälsoskäl.

Lasse Berghagens instruktioner efter ett sjukhusbesök

Lasse lades in på sjukhuset för behandling av ett återkommande hjärtproblem som han tidigare opererats för. Malin Berghagens moster hävdar att allt gick väldigt långsamt. Pappa har hållit ihop det genom många skakande upplevelser, och han opererades för inte så länge sedan.

På torsdagen kom han hem efter att ha märkt att något inte stod rätt till. De väckte honom med toastbitar och sa att de behövde göra en ballong stukning där toasten går in i hans arm. Hon sa till Aftonbladet, “De gjorde det och sa senare att han inte behöver komma tillbaka mer, så det är vad vi hoppas på.”

Så det var inget dramatiskt där. Men det är ofta så när man har att göra med hjärtefrågor, och han hade några tankar och känslor innan han gick bort. Eftersom han inte insåg hur många år som hade gått bestämde han sig för att undersöka det. Lasse kom hem i säkerhet nästa dag och han skrev till tidningen “Jag mr mycket bra” och “Nu känns allt fint och jag ska bar njuta av sommaren.”

Lasse Berghagen, 77, avled sommaren 2021 i blodförgiftning. Han hade armen instoppad under byxorna. Strax efter kollapsade han av 40 graders feber och skickades till sjukhus i ambulans. Närhelst Hänt stöter på Lasse för tillfället berättar han hur han mår efter de dramatiska händelserna som har utspelat sig hemma i år. Jag är helt återställd; Jag stannade på sjukhuset i tio dagar, men läkaren sa att det var det bästa. Stimulans” är Lasse Berghagens karriärdom.

Lasse blev dock nyligen förkyld vilket gjorde att han saknade sin farfar, vännen Lasse Lönndahls, begravning. Men förutom det är konstnären fri som en nötkärna. Jag tog ledningen för att jag ville vara där och trösta honom på något sätt. Han var en fantastisk mördare. Lasse har redan nämnt att han missade öppningskvällens föreställning eftersom han var för full för att köra bil.

Lasse kommer att fortsätta arbeta med sina böcker nästa år och ser fram emot uppläsningar och föreställningar. Lasse har inga långsiktiga planer på att försvinna från platsen.Under kaoset fick Lasse en smak av hur hans liv skulle se ut om han inte kunde resa sig, och han bestämde sig för att han inte ville det. Lasse och hans fru Eva Berghagen, båda 71 år gamla, blev sjuka under den globala pandemin.

Både jag och Eva bar kronor i början av kaoset, som Lasse uttrycker det. Vi kunde bo på båda ställena och blev allmänt nedslagna. Men det fanns ingen halson eller något sånt där vi var och ingen hög feber heller.Efter att ha fått ett litet skärsår på armen förstärktes stjärnans läkningsförmåga kraftigt. När temperaturen sjönk till 40 grader på natten kallades ambulans till platsen för en mindre olycka på armbogen. Det regnade i två dagar, som Lasse mindes i P4 Extra med Titti Schul.

Lasse Berghagen Sjuk

Det visade sig att den korta sommaren på Armbgarden orsakade ökad feber och blodförgiftning.För många svenskar har Lasse Berghagen varit ett känt namn i decennier. Det är en i stort sett okänd figur som har gett otaliga leenden, skratt och välgjorda TV-program och sångframträdanden genom åren.

Trots sitt ungdomliga och sorglösa uppträdande blev 77-årige Lasse svårt sjuk. Det är olyckligt att även den yngste och friskaste mannen kan bli sjuk och få allt allvarligare biverkningar med tiden.
Allt började redan på försommaren när Lasse var sjuk i blodförgiftning, ett tillstånd som har visat sig dödligt i många fall. Han snubblade och gled upp armen och blev medvetslös.

Förlossningen som inträffade på grund av olyckan blev infekterad och Lasse dog av sepsis, en potentiellt dödlig infektion. Lasse Berghagen, 77, kan se ung ut för sin ålder, men han är på väg att gå in i medelåldern. Och för att göra saken värre är det lätt att ge efter för dålig hälsa när man är gammal.

Lasse Berghagen lades oväntat in på sjukhus med en blodinfektion under förrförra sommaren. Duvan skrek och satte sig på bordets armstöd under finsk flagga Ledaren, jag ville vara där och muntra upp honom på något sätt, säger Lasse till Hänt. Lasse Berghagen och Lasse Lönndahl hade varit bekanta sedan 1960-talet. De var mer än bara medkonstnärer; deras engagemang i Stallbröderna knöt dem som nära vänner.

Bra gravstenar

Lasse Lönndahls avgång rapporterades av Stoppa Pressarna ha inträffat under mellandagen. Han dog vid 94 års ålder. Lasse Lönndahl bisattes för några dagar sedan. Allt fungerade perfekt enligt hans planer. Han hade skrivit ner allt, och det hade blivit så. Towa Carson, en vännen på 86 år, berättar för Hänt hur musiken och allt var det bästa tänkbara. Flera gäster reagerade med oro när de insåg att Lasse Berghagen inte var där vid begravningen.

Men Malin Berghagen, folkmusikerns 56-åriga dotter, var på plats för att ta ännu ett avskedsfoto med sin farfars kompis, som hon känt sedan hon var liten. Det fanns ingen möjlighet för Lasse Berghagen att närvara vid begravningen. Lasse Berghagen säger, “Jag blev helt rädd.”

Det är omöjligt att förbise det faktum att han inte lyckades säkra en avskedsgåva från den legendariska artisten som tidigare var känd som “Sveriges första tonyidol”. Han var en fantastisk mördare. Men om du känner dig nere på soptippen säger Lasse Berghagen att det inte är kul att blanda ihop det med en stor grupp män nu.

Nu kan vi i hemlighet önska att Lasse Berghagen bättrar sig och snart återvänder till planen. Stoppa Teamet är under press att få tillstånd för en snabb uppfräschning Lasse Berghagen skulle ursprungligen jobba Krusenstiernska sommaren 2021, men fick ställa om på grund av sjukdom.
Att behöva berätta nyheten att Lasse Berghagen har blivit sjukskriven ännu en gång så nära konsertens början är oerhört ansträngande och bittert. Detta är helt utanför vår kontroll, därför hoppas vi på din förståelse.

Konserten är ombokad till kommande torsdag den 26 augusti. Köpta biljetter gäller för det nya datumet automatiskt och de som vill begära återbetalning har till den 1 juni på sig att göra det.Det finns ingen anledning att bli arg på Lars eftersom han är smidig när han behandlas väl med god mat och vin.

Lasse hade gärna suttit uppe längre, men läkaren har beordrat honom att vila i sängen en stund. Eftersom Lasse redan mår bättre har arrangören snabbt kunnat sätta ett nytt datum, tyvärr var Lasse Berghagen sjuk och kunde inte spela på Krusenstiernska grden i augusti förra året. Konserten flyttades till den 27 maj i år, men ställdes till slut in på grund av sjukdom. Vi är glada att kunna rapportera att Lasse Berghagen är helt återställd och tillbaka på jobbet.

Lasse Berghagen Sjuk
Lasse Berghagen Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!