Kylie Jenner Pojkvän

Sprid kärleken
Kylie Jenner Pojkvän
Kylie Jenner Pojkvän

Kylie Jenner Pojkvän – Kylie Jenner och Travis Scott är officiellt över. igen. Enligt ett reportage i Us Weekly har Kylie Jenner och Travis Scott gjort slut igen.Mötet kommer att äga rum efter att stjärnparet har firat nyår på flera plan. Kylie Jenner, 25, realitystjärna och mångmiljonär, och Travis Scott, 31, rappare, har varit i ett av och på-förhållande sedan 2017.

Och nu verkar det som att paret har sagt upp det igen, enligt en exklusiv Us Weekly. De planerade att tillbringa terminen tillsammans, men det slutade med att hon åkte till Aspen med sin familj och sina vänner istället.Detta har hänt så många gånger förut; dessa människor är välkända för sitt oförutsägbara beteende, men vi kan vara säkra på att de alltid kommer att vara underbara vänner och föräldrar.

Stjärnparet har två barn tillsammans, varav det senaste föddes i februari. Nyligen avslutade de sitt förhållande 2019, men senare samma år försonades de.Den senaste veckan spreds rykten om att Travis Scott hade lurat Kylie Jenner med 27-åriga influencern och modellen Rojean Kar. Han återvände till sina Instagram-kommentarer kort efter.Jag säger det här för sista gången här. Det här är en person som jag aldrig har träffat förut. Jag har aldrig varit i närheten av den personen”, skrev han. Travis Scott gör comeback för att ta sig an hatarna.

Rapparen Travis Scott har äntligen fått framgång

Världens mäktigaste man anklagas för att ha använt en influencer för att mobba Kylie Jenner.Jag säger det för sista gången. Han skrev på Instagram, “Jag känner inte den här personen.” Efter att modellen lagt upp ett klipp från inspelningen av en ny musikvideo där Travis Scott dyker upp i hennes Instagram-berättelser, började rykten spridas.

Men Scott själv har lagt ner sitt försvar och beklagar nu offentligt kritiken, som rapporterats av Daily Mail.Jag säger det här för sista gången här. Det här är en person som jag aldrig har träffat förut. Han skriver på Instagram, “Jag har aldrig varit vän med den personen.

” En hedersgäst”

TMZ har fått reda på att Travis Scott och Rojean Kar har haft en affär sedan en tid tillbaka. Men Scott insisterar på att han inte känner någonting alls mot henne.Kar var en “objuden gäst”, som Scott uttryckte det, vid föreställningen där de båda deltog.De aktuella händelserna är verkligen dramatiska. Rapstjärnan förklarar, “En objuden gästsmygfote under vad som skulle vara ett privat framträdande under vilket jag spelade in en video. “Bevis”-stormen bröt upp med ett dån.

Rojean Kar, en modell, gick ut och skrämde sig själv efter att Travis Scott kom tillbaka för att slåss mot otrohetsrykten.I ett svidande Instagram-inlägg hävdar hon att Scott är en lögnare och att han legat med Kylie Jenners bästa vän.

Redan för mer än fem år sedan började rykten cirkulera om att Travis Scott faktiskt var en bedragare. En källa nära TMZ hävdar att Kylie Jenner har upptäckt bevis på att hennes pojkvän var en bedragare.Detta borde ha lett till ett våldsamt avbrott. Enligt den information som finns ska Scott ha deltagit i ett spel i New York innan han återvände till Los Angeles i ett försök att lösa fallet.

Pressekreteraren för bandet förnekar dock gåvorna och hävdar att Travis ställt in konserten på grund av sjukdom. Här röker Kylie Jenner gräs med Travis Scott på fredagskvällen.Kylie Jenner och hennes pojkvän, rapparen Travis Scott, sågs äta gräs bak i en bil efter premiären av hans nya dokumentär tidigare i veckan.

Premiären av Netflix-dokumentären “Travis Scott: Look Mom I Can Fly” var i torsdags, och den deltog av tonårsmakeupmogulen Kylie Jenner, 22, och rapparen Travis Scott, 28.I den senaste dokumentären kommer vi att kunna följa rapsuperstjärnan Travis Scott när han tar sig till toppen. Santa Monica, Kalifornien fungerade som inramning för festligheterna, och parets ettåriga dotter, Stormi Webster, gjorde sin debut på röda mattan.

Men det var inte bara snacks och champagne som stod på menyn den kvällen; paret har tydligen också grillat en gris tillsammans, enligt Daily Mail.Kylie la upp ett klipp av dem som spelade “hagelgevär” på sin Instagram, där Travis kan ses lägga sin mun mot hennes innan hon blåser ut honom.

Kylie och Travis har visat sin kärlek till gräs tidigare, så det här är inte första gången de har gjort det. Kylie höll en stor fest när Travis fyllde 28 i vår värld, och där skröt hon om hur hög hon var på cannabis i alla dess former, som rapporterats av Inquisitr.

Kylie Jenner Pojkvän

Gästerna kunde fylla sina ansikten med gummibjörnar, chokladkakor, kakor och ringar – alla fyllda med cannabis. Kylie Jenner har släppt en rad skönhetsfokuserade singlar, men nu hotar en plastring att bryta berömmelsens långfinger. föregående födelsedag, den 10 augusti, fyllde Kylie Jenner 22. Instagrams mest populära stjärna och hennes man Travis Scott, 28, och deras dotter Stormi Webster, 1, firade hennes födelse ombord på en lyxyacht i Italien.

Kylies följare fick dock en rejäl chock när paparazzibilder på henne började dyka upp. Sociala medier hettar upp med prat om hur Kylies många plastikkirurgiska ingrepp har fått henne att se 10 år äldre ut än hon egentligen är. Om hon fortsätter att göra dessa operationer.

Kylie har inte bara fått fillers injicerade i sina läppar för att göra dem större, utan hon har också fått Botox, opererat näsan, rakat ner käken, injicerat samma ämne i sina barn och håret, genomgått en bröstförstoring och transplanterat sitt eget. kroppsfett in i hennes vardagsrum för att göra det större. Enligt pastor Mark Ho-Asjoe är det alla dessa skönhetsförbättringar som får Kylie att verka äldre än hon egentligen är.

Kylie har gjort det så att hon verkar betydligt äldre än hon faktiskt är. Alla procedurer får henne att se äldre och äldre ut. Om hon fortsätter med operationerna kommer hennes hud att se ut som en ballong runt hennes armar och ben. Och om hon slutar ta sina fillers skulle resten av hennes hår snart vara helt skalligt, sa han till magasinet Closer, enligt Daily Mail. Kylie Jenner vill ha fler barn, men hon är inte säker på om hon och Travis Scott, pappan till hennes dotter Stormi, ska bilda familj.

Enligt en källa som pratade med Us Weekly, har expaten varit i ett på-igen, off-again-förhållande de senaste månaderna och kan inte bestämma sig för om det ska vara mellan de två eller inte.Kylie vill ha fler barn, säger källan; hon är helt enkelt inte säker på om det blir med Travis. Kommer Kylie Jenner och hennes pojkvän, rapparen Travis Scott, att utöka sin familj genom att lägga till ett barn.

Nej, men Kylie Jenner är medveten om situationen. En insider avslöjade på “Hot Hollywood”-podden av Us Weekly att “Keeping Up with the Kardashians”-stjärnan ville ha fler barn men var osäker på om Travis Scott skulle bli pappan eller inte.De är fortfarande unga och försöker komma på nästa steg… Enligt informationen till Us Weekly vill Kylie ha fler barn men är osäker på om hon kommer att få dem med Travis.

Kylie Jenner och Travis Scott utvecklas snabbt som ett par

Relationen mellan de två föräldrarna verkar förändras snabbt och ofta; även om Jenner inte helt har släppt Scott så har hon helt klart andra intressen för män.Kylie och Travis har varit så deprimerade ett tag nu. De åker på semester och jobbar, och deras scheman ändras varje månad. Ingen av dem är helt accepterad eller kopplad till den andra romantiskt för tillfället, och Kylie har mycket tydligt varit inblandad i andra mord nyligen.

Det är möjligt att de kommer att träffas igen i framtiden, men just nu verkar det inte vara rätt tidpunkt; återigen, deras dynamik förändras alltid. Kylie Jenner har förnekat rykten om att hon och Travis Scott är ett föremål.

Efter att ryktet spridits om att hon och hennes ex-pojkvän Travis Scott har ett öppet förhållande satte Kylie Jenner upp fötterna.Det har ständigt spekulerats om att Kylie Jenner och hennes rapppojkvän Travis Scott har försonats sedan året slutade.

Tillsammans fostrar de sin treåriga dotter, Stormi Webster.

Travis Scott och Kylie Jenner började dejta 2017 och slutade två år senare. För att vara de bästa föräldrarna de kan vara för baby Stormi fortsätter de att hålla kontakten och arbeta tillsammans.SLUT PÅ FÖRHÅLLANDET EFTER UPR Efter att de äntligen insåg att de var på samma sida började de agera som om de var tillsammans igen. Istället är de helt enkelt goda vänner.

Det finns ingen så bra relation som den mellan Har och Har. Vi är de bästa vännerna. Vi vill det bästa för Stormi för vi älskar henne så mycket. I en intervju med Harper’s Bazaar sa Kylie Jenner, “Vi håller kontakten och samordnar.”

Nu har det återigen rapporterats att de har blivit romantiskt inblandade med varandra, men den här gången heter det att de också har ett öppet förhållande.Brittiska Daily Mail och amerikanska TMZ har båda skrivit om detta.

KIESZA JENNER KOMMER tillbaka till Stockholm efter kungligt bröllop

Kylie Jenner noterade rapporteringen och gick till Twitter för att kommentera gåvorna, som TMZ hävdar kom från mycket nära familjemedlemmar.Hon skriver, “Ni hitta verkligen på vad ditt hjärta önskar,” och ger en skärmdump av Daily Mail-artikeln. Kylie Jenner klargjorde i en efterföljande tweet att hon inte har några problem med att andra utövar polyamori, men att hennes relation med Travis Scott inte gör det. passa den formen.

Kylie Jenner Pojkvän
Kylie Jenner Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!