Kishti Tomita Föräldrar

Sprid kärleken
Kishti Tomita Föräldrar
Kishti Tomita Föräldrar

Kishti Tomita Föräldrar – Det har varit svårt att få en intervju med Kishti Tomita under SIdol-säsongen. Den karmiska rödhåriga i juryn har haft det med Anders Bagge, Katia Mosally och Alexander Kronlund. Efter det börjar hon dock njuta av sitt arbete igen.

Det känns fantastiskt att bidra till att ge arbetssökande den framtid de tänker sig. Kishti sa till mig via telefon att hon ser dem som “konstnärliga fåglar” som vi behöver föda upp.17 år i Idol-juryn; showen har förändrats mycket under den tiden.

Under de 17 åren efter att Kishti först satt i Idol-juryn har programmets konkurrenter sett dramatiska förändringar. Detta tyder på en betydligt bättre standard 2021, med sökare som verkligen kan skrika, jämfört med 2004.Jag tror att det beror på att det är lättare än någonsin att få inspirerande och motiverande videor på YouTube med män i ett brett utbud av aktiviteter och tävlingar.

Sedan dess har jag insett att vi bröt ny mark genom att proklamera att prestationer uppmärksammas över hela linjen, inte bara inom idrotten utan också i främjandet av individualism och spridningen av konstnärliga uttryck genom sång. Det har tagit hela Sverige lite tid, men vi börjar äntligen göra framsteg.

Kishtis upplevelse var liknande när hon var vuxen. Som ett resultat av detta fick hon aldrig en chans att växa inom sitt område, trots att hon var både musikaliskt okunnig och ohämmad tonande och ofta uppträdde i skolan.

Därefter gick det snabbt utför. Jag brukade tänka mycket på vilken typ av flicka jag var – en som kunde höja mig över resten och packa på näshögarna – när jag var yngre. Istället befann jag mig omgiven av en folkmassa mitt på ljusa dagen.

Kishti växte upp i Stockholmsförorten Jordbro. Mamma var barnskötare och pappa arbetade för regeringen. De hade båda skådespelar- och sångkarriärer. I Jordbro skulle de betraktas som en genomsnittlig familj.Min mamma och pappa uppfostrade mig till att vara tolerant mot andra människor och deras seder. Helgerna ägnades åt att spela kort och dricka vin istället för att dricka Koskenkorva bryggd med äppeljuice.

Tomita Kishti reflekterar över priset som betalades för sin mamma

Kishti, då 12 år gammal, reste till östra Sverige för att hälsa på sina kompisar. Kishtis kreativa och intellektuella rötter lyste igenom i dessa miljöer. Som familj har vi alltid varit ganska tajta. Situationen kunde ha varit mycket värre om Ann-Sofies föräldrar inte varit där när mobbningen var som värst.

Våra föräldrar lärde oss saker som inte alla föräldrar gör eftersom de var så uppmärksamma. Alla var fantastiska och jag är glad att jag fick umgås med dem.Kishti förlorade båda sina föräldrar 2003; hennes mamma på hösten och hennes pappa på vintern.

Att förlora en mamma är en unik form av sorg som inte kan jämföras med en pappas död. Det är synd att hon var tvungen att gå så snart, men vid 98 år kanske hon kände att det var dags att sluta lida. Hon var lika förnuftig som de kommer. Efter det spände hon in sig för natten. Vår lyckliga upptäckt ledde till en utsökt måltid.

Kishti har varit tillsammans med sin sanna kärlek, Souleymane Toure, i tjugo år utan att producera någon egen avkomma. I Senegal knöt de samman. 2011. Lustigt nog var det Souleymanes rosett som vann över Kishti efter att hon hade gått kurser i afrikansk sång och sång.Jag kunde säga att hans kommentarer kom från hjärtat även när han pratade med andra män såväl som mig.

Paret gifte sig i Senegals moské och en svensk kyrka 2012. Det råder ingen tvekan om att Souleymane har kämpat i Sverige. Det fanns inte det minsta kulturellt konstigt eller missförstånd. Kishti tvivlade dock inte på att, tack vare hans överlägsna ledarskapsförmåga, kunde problemet snabbt och enkelt åtgärdas.Gör dig redo för kvällens festligheter.

Souleymane

Hon hävdar att hon är en stadssnyggare och att han är en snobbig lantpojke.Efter en tid ifrån varandra försonades paret och är nu lyckliga och friska i sin relation.Souleymanes bästa egenskaper är hans empati, mognad och pålitlighet. Han tänker kritiskt och arbetar outtröttligt. Inom bygg- och designbranschen briljerar han.Kishti har inget emot att det är 20 års åldersskillnad mellan dem.

Karin Trnblom och TT

Vi kommer bra överens eftersom han har stora bröder och jag har små. Vi delade en liknande bakgrund eftersom hans farföräldrar och mina var av samma generation. Jag bryr mig inte om en persons ålder eller hårfärg eftersom min senaste partner var 22 år äldre än mig. Ingenting skulle få någon att gilla mig om jag agerade så.

Jag försöker inte tona ner vikten av åldersskillnader; allt jag säger är att folk ska följa sin intuition. I en artikel om Kishti kallar den svenska kvinnotidningen Hemnet henne för “den bästa herrgardar, eller prästgaardar på Hemnet.” Paret skulle vilja flytta från sin lilla lägenhet på Södermalm i Stockholm och in i en mer rymlig, naturlig miljö.

Kishti Tomita Föräldrar

Kishti Tomita har varit medlem i “Idol”-juryn de senaste 17 åren.Hon hävdar att 2021 års upplaga har något speciellt, trots att hon har missat otaliga auditions genom åren, men hon avslöjar att något har tjatat på henne den senaste tiden.

Begravningen var otroligt välordnad och vacker. Som Kishti Tomita uttrycker det hade jag lovat min mamma att det skulle finnas “mer än kaffe och kaka” efter festligheterna. TV4:s “Idol” har premiär varje måndagskväll klockan 8. Svenska “Idol” hade premiär 2004 med Kishti Tomita, då 57 år gammal, som grundare av juryn. Efter säsongen 2007 lämnade hon showen men återvände senare 2017.

Årets “Idol”-släpp har en uppsjö av helt nya förbättringar. Anis Don Demina tar över som programledare för TV4 Plays originalsegment “Idolraketen”, medan en ny show som heter “Idol live gig” har premiär samtidigt. Han kommer även att tjänstgöra som den 40-årige Pär Lernströms assistent.

Det kommer också att utses en ny jury. Katia Mosally, 34, ersatte Nikki Amini som domare i programmet efter att Amini slutade. Katia Mosally är rätt hand för rätt spel, säger Kishti Tomita.Hon är underbar och rolig och klok utöver sina år. Hon “passade in” och bidrog mycket samtidigt som han var en boll av gränslös energi. Det är härligt, som Kishi Tomita skulle uttrycka det.

Hela sommaren har Kishti Tomita, Katia Mosally, Anders Bagge och Alexander Kronlund rest landet runt i jakten på nästa stora grej inom musiken. Kishti Tomita levererar en exceptionell säsong, och kvaliteten har förbättrats sedan hon kom med i juryn, enligt hennes mening.När jag tänker på populariteten för “Idol” 2004 och nu ser jag att allmänhetens fokus på sångförmåga bara har vuxit. När någon kommer in och du ifrågasätter om de är en artist för att de kan sjunga, vet du att du har kommit in i en annan dimension.

Den förödande förlusten av Kishti Tomitas mamma

Kishti Tomitas liv förändrades av allt annat än “Idol”-proven. Hans mamma dog i februari vid 98 års ålder. Enligt Kishti Tomita har mycket energi lagts ner på att försöka lappa till.Sedan tillade hon: “Nu när jag inte bryr mig längre.” Ingen vill någonsin att deras föräldrar ska ta reda på detta, men det är respektfullt att göra det. 98 är en imponerande mogen ålder.

Kishti Tomita hade gått utöver i sina ansträngningar att trösta sin sörjande mamma. Kishti Tomita har fått veta att en av hennes mammas sista önskemål var att hennes begravning skulle fyllas med ett glädjefullt, blomstrande liv.

Begravningen var otroligt välordnad och vacker. Jag hade sagt till min mamma att det skulle finnas mer än bara bakverk och kaffe på festen. Tjugo av oss åt en underbar måltid tillsammans, och vi pratade om våra mammor, läste poesi och spelade sjunger. Arrangemanget av möblerna enligt mammas önskemål var en välkommen syn.

Kishti Tomita är alltid exalterad över möjligheten till stora livsförändringar på “Idol” under de kommande veckorna. Hon medger att juryn kan ha hittat några riktiga pärlor den här gången.Året har varit fyllt med underbara överraskningar. Att se hur människor reagerar kommer att vara fascinerande.

Vi har haft en underbar tid hittills! Kishti Tomita har välsignats med fyra överraskningar och längtar efter att få bilda familj. En enorm oro och en ihålig känsla har varit närvarande. Och först överväger Kishti att bilda familj.

När Kishti Tomita först provade på American Idol 2004, skakade hon om saker och ting på ett stort sätt. Medias hårda hållning mot rostcoachers härrör troligen från allmänhetens fascination för den mystiska jurymedlemmen.

Jag förväntar mig en mindre kvav och mer fashionabel offentlig skamning av mediebranschen när jag kommer tillbaka. Kishti, 54, som är van vid att bli fruktad och misshandlad av andra, tillägger: “Jag tror att de lämnade det grova språket bakom sig.” Sedan hon var en ung flicka har hon varit medveten om det. Många människor blev dagligen.

Jag var alltid klassens clown och fokus för uppmärksamheten i varje klassrum jag gick in i. Jag var en blyg unge, så att prata med pojkar var en sällsynt händelse. Liten, sprudlande, pratsam och svag, det var jag. Och jag är fortfarande en ung person också. Pöbeln var “normal” för Kishti, som trots allt har en extremt kraftfull mental styrka, och han “kvävdes” de fem gånger han verkligen var inblandad.

Kishti Tomita Föräldrar
Kishti Tomita Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!