Sprid kärleken
Karolina Widerström Pojkvän
Karolina Widerström Pojkvän

Karolina Widerström Pojkvän – Karolina Widerström njuter av ostbricka för att välkomna sommaren och ser de svenska längdskidåkarna tävla i världscupen. Vid tolvtiden börjar jag och min arbetskamrat Jonas åka in till stan. Jag ska till stan eftersom vi har det jättebra, även om det är helt fel på mig. Efter att vi har sagt hejdå börjar jag ta mig tillbaka mot stadens södra kant.

Jag hittar en lista med anledningar till varför min pojkvän Richard borde lämna sitt jobb när jag är på väg till Södermalm. Ikväll ska jag göra jordgubbstårta, därför ska jag köpa jordgubbar och lite miniblommor. Innan jag åker går jag iväg till Brandstationen, en fantastisk butik där jag aldrig misslyckas med att upptäcka något nytt.

På Folkbaren går vi på ett bröllop, där Richard och jag träffas. Vi återvänder hem för att laga lunch istället för att gå ut. Med en skvätt rött vin i ena handen och Richard som spelar slumpmässiga låtar i bakgrunden kämpar vi ut från min stadslägenhet. När vi ätit klart lunchen slår vi oss ner i soffan framför På spåret och använder kompanjonappen på översta britsen.

Vi har stor framgång när vi använder våra telefoner för att ange svaret. Mitt i filmen bestämmer jag mig för att det är dags att gå och lägga mig eftersom min tidiga morgon som programledare på Mix Megapol med Gry Forsell håller på att blekna, och programmet avslutas med att vi startar en film.

Jag är oroad över att min ohälsa på lördagsmorgonen beror på en skada jag ådrog mig på jobbet. Trots det skulle jag föredra det om det var min rastlöshet istället för spökar. Sätt dig gärna en stund innan jag reser mig. Även om obehaget får mig att vilja kissa som en bebis så är rosmarin det bästa jag någonsin stött på på morgnarna.

Du kommer att få en lång promenad. Jag har sökt till Göteborgs universitet, så jag borde nog gå och hoppa, men det är så långt borta, och jag vill hellre gå en promenad med Richard. På eftermiddagen kunde jag boka bord på Café Nizza till min mamma, tre systrar och mig.

Normalt sett skjuter jag upp bokningen av hotell till sista minuten. Jag har dock allt planerat för denna helg eftersom två av mina systrar reser från olika delar av Sverige. Min favoriträtt är en ricotta- och nötfylld agnolotti. Sitter här en bra stund innan vi drar till Stadsteatern för att se musikalen Alltid vara vi.

Vår älskade Veronica Maggio och Oskar Linnros komponerade musiken som ligger till grund för musikalen. Ljudet av min favoritmusik gör mig nervös, men jag måste hålla ihop det så att jag inte får ett nervöst sammanbrott. Sedan, fortfarande i en vemodig sinnesstämning, ska jag sova över med en av mina systrar.

Börjar tidigt även på söndagar. Jag förbereder mig för mitt skidskyttelopp genom att äta frukt medan jag tittar på damernas världscuplag. Richard och jag väntar tålmodigt på min syster innan vi hoppar in i min pålitliga lilla bil, Polly, och tar oss till Fruängen, hem till en utmärkt secondhandbutik. Jag köper ett bord så att jag kan ta med mig något hem.

Efter att ha lagat lasagne på söndagskvällen njuter vi av den medan vi slappar i soffan innan vi beger oss till vattnet för att leka Handels. Efter det behöver jag sova lite eftersom jag och mina kollegor alltid invaderar Sverige runt 06:00 på morgonen på måndagar.

“Vem har sugit?” Hampafält är här. Både Karolinas earlurspanik och Sofias fjärde par AirPods är stora och betydelsefulla äpplen. Hjärtklappning och irritation blir det varje GÅNG. Apple har en allvarlig fixering. Fokus ligger på de fördrivna. Men framför allt annat, är det inte den höga figuren som är så prålig? “Vad ska man säga – flickvän/pojkvän?” Hallå där. Önskar dig och R ett snabbt tillfrisknande.

Mycket riskabelt Widerström

Karolina Widerström och Sofia Dalén pratar om alla möjliga ämnen i sin relaterbara, humoristiska och analytiska feel-good-podcast, inklusive kärlek, relationer, karriärer och förödmjukande ögonblick. Megapol blandningsprofil Under graviditeten Det här är Karolina Widerström i en ålder av 35. Programledaren för radioprogrammet gav den underbara nyheten.

Hon avslöjar, “Jag känner att det är svårt att hålla det här hemligt” i sin berättelse “Gry Forssell med vänner.” Karolina Widerström, radioprogramledare, meddelade att hon är gravid under torsdagens sändning av “Gry Forssell med vänner” på Mix Megapol. Det känns som länge sedan nu.

Att hålla något hemligt är svårt för mig. Ändå kvarstår lusten att avslöja. Vi ville helt enkelt ta en stund för att tacka alla våra lojala lyssnare som fortsätter att stödja oss dagligen. “Och då vill jag berätta för er, mina kära lyssnare, att det är så att jag ska få barn”, fortsätter hon.

Kollegor tillrättavisade

Hennes radiokollegor Gry Forssell och Jacob Öqvist gratulerar henne i studion. I överroligt sig det. Jag ber om ursäkt. Är det sjukt? Jag menar, hur känns det? “Forssell” hävdar.

Karolina Widerström Pojkvän

Ankomst i mars

Bebisen beräknas födas i slutet av mars, enligt Karolina Widerström, som pratat med Aftonbladet.
Det känner vara väldigt vackert och spännande. Fler välkända användare har gratulerat henne i Instagrams kommentarsfält. “Grattis fina du”, skriver Peg Parnevik i ett mejl. Herregud! Hälsningar! Det skriver programledaren Malin Stenbäck.

En direktsändning av “Mix Megapol” avslöjade graviditetsbeskedet. Under sin livesändning av “Gry Forssell med vänner” delade Karolina Widerström, en personlighet på Mix Megapol, den underbara nyheten att hon väntar. Karolina Widerström väntar sitt första barn. Den 35-åriga radiovärden Karen Widerström väntar sitt första barn.

Mix Megapols torsdagskväll “Gry Forssell med vänner” var tillfället då hon delade den glada nyheten. Jag har svårt att hålla detta hemligt för tillfället. Ändå kvarstår lusten att avslöja. Vi ville helt enkelt ta en stund för att tacka alla våra lojala lyssnare som fortsätter att stödja oss dagligen. “Och så vill jag berätta för er kärleksfulla lyssnare att det är så att jag ska få en bebis”, förklarar Karolina.

Jacob Öqvist, 52, och Gry Forssell, 50, som är hennes kollegor i radiostudion, var ivriga att gratulera henne när hon intog scenen. I överroligt sig det. Jag ber om ursäkt. Är det sjukt? Han känner sig obekväm när han säger det och frågar Gry hur det är. Det verkar alltid lite konstigt när jag förväntas säga det eftersom det verkligen är motsägelsefullt. Att ha hemligheter är svårt, men nu känns det fantastiskt. Om du frågar Karolina, “det gillar man bara inte”, hävdar hon.

Förväntas till mars

Ungefär en månad före slutet av mars nästa år, säger den gravida kvinnan till Aftonbladet, att hon väntar ett barn. Det känner vara väldigt vackert och spännande. Hon säger till tidningen att hon nu mår bra och ser så stora framsteg mot det.

Karolina Widerström levde från 1856 till 1949…

Karolina Widerström tog det medicinska kandidatprovet vid Karolinska Institutet och skrev historia som en av de första kvinnorna i Sverige att bli legitimerad läkare. Hon tillbringade också tid som gästläkare vid Karolinska Institutet. Karolina föddes i Helsingborg 1856 av Otto Fredrik Widerström och Olivia Erika Dillén.

Hon gick på Gymnastiska centralinstitutet 1873–1875 när hennes familj flyttade till Stockholm 1873 och uppfyllde sin fars livslånga dröm om att få henne att göra en karriär inom gymnastik. Under de kommande två åren delade hon sin tid mellan att hjälpa professor Branting och att undervisa i träningsklasser privat. Karolina Widerström avslutade sina grundutbildningar vid Branting på 1880-talet och skrevs därefter in på läkarutbildningen vid Uppsala universitet och Karolinska Institutet.

1884 blev Karolina Widerström den första kvinnan som klarade läkarexamen vid Karolinska Institutet. 1888, fyra år efter att hon avslutat sin medicinska licensexamen, blev hon legitimerad läkare och fokuserade på kvinnomedicin och gynekologi.

Hon skrev historia genom att bli Sveriges första kvinnliga monark. Året därpå etablerade hon en gynekologisk mottagning i Stockholm, som snabbt fick ett stort anhängare; patienterna fortsatte att vänta i långa köer för att träffa den kvinnliga läkaren.

Karolina Widerström var en tidig banbrytare inom området rådgivning för sexuell läggning. Avbildade i hennes mycket kontroversiella artikel från 1889 “De qvinnliga könsorganen, deras funktioner och deras vanligaste sjukdomar” var skildringar av kvinnliga reproduktionssystem. Det är viktigt för unga att höra om alla positiva aspekter av sexualitet, men hon upplevde sexuella övergrepp i yngre ålder.

1897 hade Karolina Widerström redan börjat undervisa i sexuell hygien för både manliga och kvinnliga elever och lärare. År 1907 hade nästan varje flickskola i Stockholm börjat undervisa i sexualitet. Därefter inkluderade vi skolor och seminarier i vår läroplansexpansion.

Karolina Widerström var en banbrytare på flera fronter när det gällde kvinnors rättigheter, inklusive hennes roll i sexuella trakasserier. Oönskade mammor borde ha socialt skydd, vilket hon kämpade för, och hon ledde rörelsen för att få ett slut på prostitution. Tillsammans med det hjälpte hon hjälporganisationer att stödja kvinnor som utsatts för våld eller hot. Vid Karolinska Institutet upphöjdes hon 1933 till hedersdoktor.

Karolina Widerström var en innovatör i många avseenden, både professionellt och politiskt. Även efter att hon gick bort 1949 var hennes engagemang för kvinnors rättigheter fortsatt starkt. Karolina Widerström, ursprungligen från Lund, blev känd för Malmöborna genom sitt arbete med Mix Megapols lokalsändningar.

Några av hennes kompisar, inklusive Gry, är med henne i morse. Hon hjälper till genom att hålla sig uppdaterad om alla de senaste händelserna inom underhållningsbranschen. Den första kvinnliga svenska läkaren, Karolina Widerström, föddes 1856, enligt internetkällor. Överraskning, det är inte samma Karolina!

En kvinna som heter Karolina föddes den 7 december 1987 och bor i Årsta på Slätbaksvägen 33. Karolina har namnsdag den 20. maj. För åtta veckor sedan, den 8 december 2023, flyttade hon till sin nuvarande bostadsrätt. Att ingen i huset är mer än femton år betyder att hon verkligen är ensam.

Alla är missnöjda, inte bara Karolina. Hittills denna månad har vi meddelat hennes status fyra gånger. Karolina är ledamot i styrelsen för företaget eller organisationen där hon arbetar. Källaren är en gemensam bostad för henne och tretton andra personer. Två andra personer, däribland Karolina själv, bor fortfarande i byggnaden där hon samma år flyttade in i sin lägenhet. Majoriteten av våra kunder som söker Karolina hamnar i Stockholm.

Karolina Widerström Pojkvän
Karolina Widerström Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!