Julius Jimenez Hugoson Aftonbladet

Sprid kärleken
Julius Jimenez Hugoson Aftonbladet
Julius Jimenez Hugoson Aftonbladet

Julius Jimenez Hugoson Aftonbladet – Allt är en drömsekvens baserad på den mest kända filmen som någonsin filmats i Alperna. Efter en tid samlas alla vid en rastplats i bergen några mil bort, norr om Bolzano, den största staden i området med cirka 100 000 invånare. Nu dansar familjen Andersson runt till samma musik i mer koreaniserade former. Mats Axby, filmfotograf, tog en virvel runt dem. I den färdiga filmen tar det sannolikt bara några sekunder.

Sedan, den långa väntan på mortician drömmar. En äldre matriark ger den unge Julius (Hakan Brkan) en snäcka under den sena lunchen (schnitzel, forsts). En man är nere på soptippen. Han är ganska stolt över att låna ut en av sina riktiga getters för en filmscen.

Lokala medier har besökt uppsättningen av vad Sydtyrolska bildkommissionen anser vara den största bilden som finns i regionen under de senaste tre åren. De pratar hellre med Frida Hallgren än någon annan. Anja Lundqvist berättar att när journalisterna träffade henne insåg de hur enormt populär “S som i himmelen” var i tyskspråkiga Europa. Frida och Kalle Westerdahl är nya i rollen som föräldrar till en av Sunes flickvänner.

Helt en fantasi

Återgå till den alpina slutsatsen. Det är dags för en familjecykelscen. Julius cyklar dock innan han blir taggad. Det verkar något dolt vid första anblicken. Om han har smällt sig i bordet på riktigt kommer alla att vara på kant. Även om han har skrubbser som inte fungerar med deodorant. Strax efter några tårar kom Julius goda humör tillbaka.

Och så skriver han i sin journal efter första dagen: Tugging on the Fridge

Fortsätt att vänta på en scen där familjen av olika anledningar har blivit strandsatta i skogen utan några av sina husdjur. Vissa av dem är endast delvis klädda. Brandkrens ankomst. Och en kookaburra. Du kan köpa dig en månad om du vevar kranen med en enorm lampa som pekar mot himlen, höjer den några dussin fot och sedan trampar på den. Glödlampor som flimrar bör konverteras till skblixtar. Under en buske står tre brandmän redo att spraya vatten på familjen Andersson.

Men i slutändan kommer du att bli rädd av en koattack! Ett dussin katter och några hökar pråmar in i föreställningen. Bären blir gyllene och fåglarna börjar sitta på de frigolit-skivor som används för att reflektera ljuset från lamporna. Att bli av med korna tar lite tid. En av grisarna går ut och sitter med sin koskälla medan de andra taggar.

Nöjd med resultatet, meddelar regissören Hannes Holm, “Vi kan inte lägga in någon post-credits-musik.” En koala kan höras i bakgrunden. Efter att pizzan har levererats kan slutscenen filmas. Klockan närmar sig vid midnatt.

Brandmannen får bara plaska runt i fyra minuter utan vatten. Därför är det viktigt att inte missa repriserna. Svaret beror mycket på den äldre Julius. Hans rykte är verkligen viktigt. Och du är den enda som kommer att avveckla en dyngus. Men han tar hand om dumheterna. Det blev fyra matcher, var och en bättre än den förra. Julius är så lättad efteråt att han verkar ha glömt att han är både trött och svag.

Han tittar på mig som om jag är galen och säger:

Ingenting, allt är bara bra!Maria Bloms MONKY, årets stora svenska familjefilm, har blivit en favorit bland forskare. Den svenska filmen MONKY, en av de dyraste och mest ambitiösa familjefilmerna som någonsin gjorts, hade premiär den 22 december och har redan setts av över 70 000 personer på 190 biografer runt om i landet sedan semestersäsongens början.

Filmens regissör, ​​Maria Blom, har beskrivit den som ett “glädjefyllt och pruttfyllt familjeäventyr” och ett “fyllnad till livet i det stora”. Du kan se personer som Julius Jimenez Hugoson, Frida Hallgren och Johan Petersson i huvudrollerna. Monky, titelkaraktären, är en animerad apa vars banbrytande användning av teknik har revolutionerat den svenska filmindustrin.

MONKY är en samling av djupa, mörka och sensuella känslor som attraherar både rovdjur och byten. Filmen erbjuder en mängd olika överraskningar. Maria Blom, filmens regissör, ​​är överlycklig över att filmens familjevänliga budskap fått genklang hos så många.

Den stora och konsekventa publikresponsen visar att det kommer att fortsätta så länge filmen levererar, enligt Patrick Ryborn, producent, Unlimited Stories. – Vi har vetat länge att det är svårt att sätta upp färska biografier i konkurrensutsatta tider. Jag blir ständigt förvånad över de otroliga berättelserna jag hör på sociala medier. Skadespelaren Frida Hallgren utbrister, “Jag är så stolt över att ha varit en del av denna underbara, roliga och vackra film.”

Det nya publikpriset Guldbagge introducerades för 2018 års firande. Alla nominerade långfilmer är berättigade till priset, och publiken röstar för att utse vinnaren. Du kan göra tummen upp på guldbaggen.aftonbladet.

Julius Jimenez Hugoson Aftonbladet

En grupp läkare inklusive Frida Hallgren, Johan Petersson, Ing-Marie Carlsson och Ing-Marie Blom var ansvarig. FAMILJ Titelns användning av ordet “Monky” är så oerhört opassande att det är underhållande. Producerad digitalt med en oortodox finansieringsplan för svensk film. Gorillan är otröstligt rolig. Ja, det är väldigt fantastiskt. Skateboardåkare skildrar ibland mänskliga karaktärer, men det är mycket lättare att tro på apan Monky. Det är inte i nivå.

Karaktärerna i “Monky” är alla kärleksfulla medlemmar av en stor familj. Skådespelerskan Frida Hallgren är utmärkt i sin moderroll. Att vara mamma är ännu mer av en bedrift för Ing-Marie Carlsson. De unga vuxna i videon visar en hel del öppen fientlighet mot varandra.

Teaterföreställningar för barn och familjefilmer kan vara typiska. Det är nu lätt att observera parallellerna mellan “Paddington 2” och “Monky” på bio. En datorgenererad varg attackerar de mänskliga skådespelarna i en berättelse om ensamhet, medkänsla och sorg.

Den brittiska filmen har uppenbarligen mycket mer finansiering. Även om hon är dyrare har hon en mer intressant historia och använder sig mer av den mänskliga handen. Berättelserna de berättar är det som gör även de mest främmande personligheter eftertraktade. När de är översatta till svenska håller jag med dig. När det kommer till outgrundlig beteende i fiktionen är frågan “Voffor gör di p detta viset?”, som Medan Monky hela tiden ställer, en tidlös replik från Astrid Lindgren.

Filmen berättas av Frank, en 11-årig pojke med en söt yngre syster. Deras tidiga vårsemester leder dem till Thailand, där flickan besöker ett gibbonreservat eftersom hon är så intresserad av primater. Vi planerar att uppföra en av dessa på bakgården mycket snart. Det är en nedgång, eller hur? Har den en zooliknande lukt? Jag förstår inte varför han eller hon är intresserad av Franks nära och kära. Pojken bedriver sin forskning i hopp om att snubbla över en förklaring som ska belysa den aktuella situationen.

Familjen äger och driver en skidstuga i en avlägsen bergsby. Ekonomin fortsätter att spricka. Vissa invånare i staden identifierar sig som typer och de gillar att hålla sig för sig själva. Hyss och buss och slapstick tjänar alla till att störa situationen kring det kaotiska klimaxet.

Filmens komiska ton är förtjusande. Det viktigaste är att “Monky” är en berättelse om att ge och ta emot vård, om att övervinna isolering och sorg. Familjen kan vara ett känslomässigt minfält, och det krävs övning för att lära sig att ta sig igenom det på ett säkert sätt. Men toppen är fantastisk.

Filmen kommer att fokusera på Sunes yngre bror Hkan. En “actionspäckad familjefilm med mycket humor och hjärta”, “Hakan Brkan” är uppföljaren till de kritikerrosade “Sune”-filmerna. I filmen följer publiken med när Hkan lämnar sin hemstad i ett försök att ta sig tillbaka till en viktig datastavningsturnering. Många skådespelare, däribland Gabriel Odenhammar, Julius Jimenez Hugoson och Baxter Renman, har spelat “Hkan Brkan”.

Ingen som spelar huvudrollen i filmen har ännu meddelats. Det förväntade premiumdatumet är juli 2022, och spelen kommer att börja strax efter det. Thobias Hoffmén skrev manuset till “Sune – uppdrag midsommar”, medan Ted Kjellsson hjälmde filmen.

Producenten Malin Söderlund sa i ett pressmeddelande, “Att dyka djupt in i Hkans värld och hans fantastiska kungarike har varit en helt fantastisk upplevelse.”Från höga toppar till grönskande dalar.
Olyckor på cyklar och rastlösa nätter rankas där med “Sound of Music”-parodier och bisarra överfall.
Med cirka 600 000 biobesökare är “Sune p bilsemester” uppföljaren till “Fjolrets största svenska filmsuccé” och har följts exklusivt av Nöjesbladet.

De små, pittoreska städerna i Sydtyrolen ligger inbäddade bland höga alptoppar och bär de namn vi minns. mber från tiden då Ingemar Stenmark styrde slalomvärlden. Alla talar tyska, fast vi är i Italien. Hitler gav Mussolini kängan under andra världskriget.

Därför läser vi mer mot den italienska kulturen. Phillipp Moravetz, chef för de tjugofem lokalbefolkningen som ansvarar för antagandet, förklarar att om de inte hade hört saxiska, skulle de aldrig ha gjort det. Det är en mycket trevlig del av Italien. Massor av grönsaker. Här äter vi vårt femte äpple medan vi är i Europa. Otrolig arbetslöshet.

Vilken riskfylld resa

Det passar helt enkelt inte bra för familjen Andersson. Den enda gamla bil Anja Lundqvist någonsin har sett är den hon kör själv — en rostig Volvo från 1970-talet. Morgan Alling berättar om familjen Anderssons roadtrip över hela Europa som syftar till att återbekanta dem med deras rötter.

Karin och Rudolf kom hit på sin smekmånad, och nu har de några ungar att ta hand om. Efter det, säger Anja, finns det en smart förklaring till varför de försvinner – en som bara Rudolf känner till.
Rudolf är lika klumpig, dum och snäll som vanligt och de hamnar alltid i galna situationer, som Morgan uttrycker det. Filmteamets hemmabas är staden Gargazzone, som är hem för ungefär.

Julius Jimenez Hugoson Aftonbladet
Julius Jimenez Hugoson Aftonbladet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!