Sprid kärleken
Jonna Lundell Ung
Jonna Lundell Ung

Jonna Lundell Ung – Polisen har gripit mannen som pressades mot väggen efter att Joakim Lundells familj mötts av mycket fiendskap och raseri. Joakim har uttryckt optimism om att mannen ska få den vård han behöver för att bli bättre. Några veckor har gått efter deras sons död för Joakim och Jonna Lundell i Stockholm.

Mannen publicerade till och med grafiska bilder av dödsskjutningen, vilket förstärkte situationens oroande karaktär. Han hade eldat på sig själv, bränt sig med cigarrtändare och greppat sig själv med en kniv, vilket allt var avbildat på bilderna. Dessutom är hela hans ansikte dolt av en svart mask. Joakim ringde polisen flera gånger, men ingen svarade under en längre tid. Polisen fick dock tillträde till förhör. De släppte loss en rasande ström av kaos vid den tidpunkten.

Billie Eilish slår sällskap med fyra andra kvinnor och slår rekord genom att toppa singellistan i Storbritannien. Enligt NME har sexmusik officiellt anslutit sig till de kvinnodominerade musikgenrerna. Om du inte kan huvudräkning är skillnaden att Olivia Rodrigo har två låtar på topp tio: trea med “Vampire” och sjätte med “Bad idea right.

Dua Lipa kommer på andra plats efter Billie Eilish, som äger den mest populära låten från “Barbie”-filmen med “What was I made for”, med sin låt “Dance the night”. Låten på femte plats är “Cruel summer” av Taylor Swift, och sjätte låten är “(It goes like) Nanana” av Peggy Gou.

Tillbaka tills Vintergatan, en långvarig svensk barnföreställning, firade 25-årsjubileum i dag. år. På föreställningen tog de publiken till ett rymdskepp. Under sommaren har Vintergatan 5a och 5b direktsänt serien. Där kan barn nå ut till vuxna för att få hjälp på sina äventyr.

En ny kortfilmatisering av klassikern, skriven och regisserad av Martin Fallhagen, har nyligen släppts. Han har redan gjort tre filmer om sin grupp som regissör. Medlemmarna i gruppen kommer från olika bakgrunder och har olika färdigheter.

Om man ska tro Martin Fallhagen på Nyheter24 kommer den kommande filmen att heta “Jorden anropar”. Det är lite av en uppföljare till hans senaste film, “Fest, problem och en rymdhjälte”, men det är ungefär allt den har gemensamt med den filmen. När Martin och hans team ger sig ut i skogen på jakt efter Femman kommer tittarna att kunna följa med. Nu vet Mira att hon återigen jobbar för Vintergatan.

Forskningen stöder flera utbredda föreställningar, inklusive Philomène Grandins. Hon startade rollen som Mira när showen debuterade vid millennieskiftet. Nu gör hon en helomvändning och planerar att imitera Mira genom att fylla på samma dryck.

Vi tycker att det är väldigt sofistikerat. Min gamla rymdräkt avslöjades och bärs nu en gång till. Tillbaka till Vintergatan var en avgörande hymn för många millennials bildande somrar. Filmteamet har ställt upp i museets bevarade studio i Ystad för att fånga föreställningen på film.

Philomène Grandin hävdar att många barn tror på myten om att städerna är fastfrusna. Hon minns att hon såg sin pappa på en Vintergatan-show, där han förklarade låtens betydelse för ett ungt fan med stora ögon. Hon har definitivt kommit in i spelet på en hög nivå. “Peo from Wintergate”-karaktären är tillbaka!

Anders Linder var en annan viktig figur där under utvecklingen av magin på Vintergatan. I tidigare avsnitt av Vintergatan-serien porträtterade han karaktären Peo, chauffören; han upprepar den ståndpunkten här. Gänget hoppas kunna utnyttja Martins samarbetsförmåga för att äntligen ta ner Femman.

Martin Fallhagen har ägnat de senaste fem åren åt att skapa “Jorden anropar”-romanen. Han säger sig ha följt Vintergatan ända sedan den sändes i början av 2000-talet. Martin Fallhagen förklarar, “Det var då jag fick idén.”

Skaparen av Vintergatan Petter Bragée har varit med på varje “Jorden anropar”-föreställning sedan millennieskiftet. Martin har fått särskilt tillstånd att använda studions anrika utrustning, trots att ingen annan produktionsfirma någonsin har fått filma där.

För att citera Philomène Grandin från Nyheter24: “Så han är med på det här projektet också.”Jorden anropar” skrevs och regisserades av Martin Fallhagen, som har Downs syndrom. Philomène Grandin antar att Petter Bragées höga anseende för projektet beror på att det är ovanligt eftersom det skapades av en person med Downs syndrom och att det övervakades av en sådan person. Sedan dess har filmens tema att vi är lika i grunden fastnat hos honom.

Jonna Lundell Ung

Petters spänning i denna strävan är berättigad. Att mäns röster behöver höras mer. Sällan kommer en person med Downs syndrom fram och producerar arbete av den här omfattningen. Hon hävdar att den höga kvaliteten på stämningen i de senaste föreställningarna bevisas av överflöd av kramar och pussar. Det borde dock ha varit fler pauser än vad hon brukar ta under en föreställning.

Användningen av hittills är ganska praktisk. Med en grimas i ansiktet, fortsätter Philomène, “det kanske finns en ska-spelare som säger, “Nej, nu måste jag sova. Jag är ganska medveten om antalet Vintergatan-troende. Jag delade inte mycket på Instagram, men svaren var överväldigande. “Åh, vilken suck det är”, utbrister Philomène.

Better Bragée deltog i showen och efteråt diskuterade de de mest produktiva tiderna för att få jobbet gjort. Petter deklarerade att den nya Vintergatan inom kort skulle vara under uppbyggnad. Människor som var barn före sekelskiftet är nu vuxna som hoppas kunna ta med sina egna barn till Vintergatan.

Philomène råder att hålla sina tummar friska för, ja, vem vet. Vid 14 års ålder gjorde Jonna Lundell en abort som gjorde det svårare för henne att bli gravid i framtiden. Jonna är lycklig och tillfreds med sitt liv för första gången i sitt vuxna liv när hon förbereder sig för att föda sitt första barn.

Jonna Lundell går fram till luggen och tittar under den, och hon tror sig se blyg. Det är lite av en överraskning att hon så accepterar olika perspektiv, med tanke på hennes berömmelse som co-host för YouTube-kanalen “Jocke & Jonna” med sin man Joakim Lundell (tidigare känd som Jockiboi).

Jag har följt Jonna och Jockes resa till föräldraskap sedan min moster, som är tjugo, är ett stort fan. Hon väntar just nu en flicka som hon planerar att kalla Luna Belle. Jag är nyfiken på hur hon mår nu när det bara är fem veckor kvar till bröllopet.

Under tryck beaglar

Idag har jag haft en lång dag och som ett resultat är jag arg och utmattad. Nuförtiden brukar jag känna mig ganska nere. Mycket arbete måste göras just nu, och det finns en viss nervositet inför när barnet kommer. Jonna är orolig inför sin nästa flicka men förväntar sig mycket roligt och spänning.

Jag skulle hellre behöva lägga ner lite arbete och tid. Min främsta oro är att framstegen kommer att gå för snabbt och att ingen kommer att kunna hänga med. Folk har sagt saker som “nej men gud, nu är det någon annans bebis som sitter på mitt huvud,” och uttryckt sin tro att något är fel i deras huvuden. Om de tillåter honom vill Jocke spela in ceremonin på video .

Jag vill känna den fulla effekten av att förlora alla mina pengar, och jag kan inte förutse vilken typ av omständigheter jag kommer att hamna i. Jag är nyfiken på min reaktion, Jockes agerande och det slutliga resultatet. Utmärkt, det är underbart att ha. Hela vår resa har lett fram till denna punkt, och det skulle vara tragiskt om våra fans missade det.

Beundra Svenssons syn på livet. Jonna delar en extraordinär mängd personlig information om sig själv. I goda och dåliga tider, stunder av kärlek och spänning. Jag har ett ansvar gentemot de många människor som ser upp till mig för att visa att det är acceptabelt att vara felbar och göra misstag ibland. Folk står på trottoarkanten framför mig, ropar på mig och frågar om jag menar allvar.

Därför är det avgörande att jag visar att jag är precis som alla andra. Jag är sjuk och blåslagen. Jag kan göra ett misstag då och då. Allt jag kan säga är att du borde få några fler fans eller följare. Är det inte överväldigande att folk alltid stirrar på dig, stöter på dig, kommer in i ditt hus och väntar på att du ska komma ut.

Det är fördelaktigt och utmanande att uttrycka sina känslor öppet. Eftersom Jocke och jag delar så mycket om våra liv är det ingen överraskning att folk antar att de känner oss väl. Vi är sociala varelser, men vi är också människor som gillar sitt eget utrymme när de kan ha det, som hemma eller över en måltid.

Det är ett smärre irritationsmoment att vi inte kan gå på marknaden eller Liseberg som “normala” män kan. Det blir mer och tuffare att ta med våra barn till offentliga platser som lekplatser och simbassänger, ändå vill vi att de ska få uppleva en konventionell svensk uppväxt.

Ett menstruationssymtom att oroa sig för

Jonna Lundell: Jag är orolig för att vi ska skynda igenom skilsmässan.Den 24-åriga Jonna är en kontemplativ introvert med östeuropeisk accent. Hon har precis publicerat en bok med titeln PMS-kossan där hon beskriver de svårigheter hon mötte som barn. Hennes syn på kroppen har uppenbarligen utvecklats i samma takt som hennes liv.

På grund av storleken på min näsa hade jag många problem att se den i spegeln. Innan andra människor påpekade det och skämtade om det, kände jag mig inte ens hemsk över det. Sedan blev jag komplicerad och väntade tålmodigt tills jag var tillräckligt gammal för att lagligt bli opererad. Nu inser jag att det bara är jag; Jonna, min näsa, är den som gör dessa kopplingar.

Jonna Lundell Ung
Jonna Lundell Ung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!