Jonas Von Essen Familj

Sprid kärleken
Jonas Von Essen Familj
Jonas Von Essen Familj

Jonas Von Essen Familj – Flickvän, ålder, karriär, inkomst och namn: Jonas von EssenFör att bevisa att det är möjligt att fängsla en tv-publik med psykisk ohälsa och vägran att betala för sitt eget porto, blev Jonas von Essen känd som “Mind World Master” i Postnummer miljonär.Men hur ser tankeläsaren på världen dagligen.Vad gör Jonas på sina lediga dagar, och vem är hans go-to-hangout-kompis.

I veckan slog Jonas von Essen över Hanna Dorsin och Anna Charlotta Gunnarson för att vinna “Jeopardy” i Sverige. Han hade tidigare vunnit VM i minnet två gånger, memorerat namnen på alla 500 000 personer i ett tv-programs Talang-segment, svarat rätt på en miljonfråga i Postkodmiljonären och på senare tid vunnit mot dem i en omgång Jeopardy.

Men Jonas föddes inte med några speciella mentala förmågor; allt började när han kollade in en bok från biblioteket om hjärnträningstekniker när han var i tjugoårsåldern.Han försökte först lära sig själv att memorera siffror, och han gjorde snabba framsteg. Så fort tävlingen började kände Jonas lust att slå det svenska Pi-rekordet och han bestämde sig för att försöka.

Förhållandet mellan en cirkels omkrets och dess diameter, eller Pi, är ett tal med ett oändligt antal decimaler. Det tidigare svenska rekordet var 12 345 decimaler, men Jonas lärde sig själv att multiplicera med 15 000.

Nyckeln till att lära sig så många siktar är visuella

Nyckeln till att lära sig så många siffror på kort tid är, tro det eller ej, bilder.Det verkar komplicerat, men jag kommer inte ihåg en enda siffra av det. Jag gör siffrorna av bilder. Varje triplett renderas som en bild. Jag kommer aldrig att glömma de där bilderna från den kvällen. Att läsa tidningen är som att ta en promenad i parken och ta del av sevärdheterna.

Enligt hans konto för Aftonbladet skulle det så småningom ta formen av en utdragen, osammanhängande film.När det kommer till tävlingar och tal är Jonas favoritställe att vara i centrum.Jag är en ung dam från Skövde som tycker det är häftigt att göra projekt utöver det vanliga och intressanta saker.

Som minnestekniker jag bestämt mig för att behärska. Annars hänger jag med i improgrupper i Göteborg eftersom jag tycker om att uppträda på scen. Jag skriver scenpoesi och spelar i slumpmässiga kortfilmer, sa han till Aftonbladet.

Familj till Jonas von Essen

1991 föddes Jonas von Essen i Skövde.Hans pappa är privat rådgivare och hans mamma är tandläkare.Jonas är den äldste av de tre syskon.Flickvän Jonas von Essen Jonas von Essen har sin flickvän Jessica Ahrling på den här sidan. Under loppet av mer än två decennier tillsammans har de stöttat varandra i vått och torrt.

Alla i familjen tycker att Jonas ambitioner är underbara och hans flickvännen, Jessica, är alltid ivrig att hjälpa honom att träna inför tävlingar.De tycker att det är roligt. Min bästa vän stöttar mig också genom detta. Varje kväll i en månad låtsades jag och min kompis vara Rickard Sjöberg från “Postkodmiljonären” genom att agera en scen från föreställningen. I en intervju med Aftonbladet sa han, “Jag har haft mycket sparring med henne, så jag är helt bekväm med den här typen av situationer.”

Jonas säger i samma intervju att det är en bra idé att använda sinnesteknologi för att förbättra mellanmänskliga relationer. Som alla andra på gräl.Ja, det är möjligt om man har bildat sig en bild i sitt sinne av vad som krävs. Om hon nämner något som jag tror kommer att uppstå i framtiden kan jag visualisera det i mitt sinne och lagra det där.

Jessica föddes den 22 april 1991 och bor för närvarande med sin pojkvän Jonas i en lägenhet i Göteborg. Paret är öppna om sitt förhållande på sociala medier, men Jessica är mer privat om deras vardag tillsammans.

Däremot kan man läsa att hon gick på Göteborgs konsthögskola, och fler av hennes magnifika konstverk finns att se på Instagram. Jonas v. d. lder EssenJonas föddes två dagar efter sin fars födelsedag, den 24 april 1991.Han berättade för sina vänner och familj på sin 30-årsdag hur hans partners familj traditionellt firar bröllopsdagar.

Jonas Von Essen Familj

Min BFF och jag har varit kända för att ha långa skattjak-sessioner, och hon har nyligen börjat införliva frisbee i mixen. I en intervju med Göteborgs-Posten konstaterade Rickard Sjöberg på “Postkodmiljonären” att senast han såg henne var hon helt dolda åt honom.

Som svar på en fråga om hur åldrande får honom att känna, sa han:

Hur tillfredsställande. – Det känns bra. Jag är nyfiken på att se vad mina trettio år har i beredskap för mig eftersom mina tjugoårsålder var så spännande och fulla av häpnadsväckande äventyr.Värdet av Jonas von Essen Jonas har tävlat i många år och vunnit en rejäl summa pengar, men han har eländigt slösat bort det.

Nej, jag går fortfarande i skolan på heltid, och jag har massor av intressen som inte spränger banken. Utvecklingen av en läroplan, sa han till Aftonbladet, är inte hans största angelägenhet. Han tillade, “Det skulle vara bra att ha lite pengar om jag ville sätta upp en kurs.”

Tja, Jonas är en skurk från Skövde som råkade ut för den perfekta boken vid den perfekta tiden. Fortsätt läsa för att ta reda på hur han snubblade in i en framgångsrik karriär som tankeläsare.En ung Jonas von Essen hade friheten att bli vem han ville. Han har nu fullständig mental dominans och tillgång till alla resurser.

När hände det Så han plockade upp några mentala knep. Jonas är nu säker på att vem som helst kan ta till sig dessa metoder på grund av deras enkelhet och det faktum att de visade sig vara oväntat effektiva. Även om det är möjligt för vem som helst att ha ett sinne i världsklass, kommer inte alla att kunna tävla på de högsta nivåerna av mental prestation.

Jonas började klura ut saker i juni 2012. Hans nuvarande mål var att anmäla sig till den kommande SM-träffen i Göteborg. När han äntligen ploppade ner vid tävlingsbordet i en glasbås på bokmässan i Göteborg hade han ägnat många sommarnätter åt att skriva ner silar, blandade ord, skrivit historiska händelser, utländska namn, abstrakta former och liknande på papperslappar.

SM-ledtråden resulterade i blödande händer och en galen världsomspännande utflykt för Jonas. Det är möjligt att han under de närmaste åren kommer att vinna det globala mästerskapet två gånger i rad, dyka upp i några udda kinesiska TV-program, göra lite kommersiellt arbete i Australien, öva sina minnestalanger i Afrika och delta i den första någonsin Extreme Memory Tournament i USA. Tänk bara på kraften i en liten bok med sinnestrick.

Jag tillbringade en månad av kvällar med att se min vän Jonas von Essen spela Rickard Sjöberg i en film.När han blev ombedd att beskriva sin tid i Spanien efter att hans mamma dödades av en minsvepare, svarade berättaren: “Det fanns ingen drivkraft där.” Han har vunnit miljonpusseltävlingen “Postkodmiljonären” och “Virtuell maskin ( VM) in the Mind”-tävling två gånger.

Jonas von Essens liv förändrades oåterkalleligt när han slarvigt kastade en bok om mind control.Upplevelsen är mycket filmisk. Om de tvingas beskriva sig själva, skulle de flesta män välja “mind masters”. Kanske om en liten stund, tvärtom.Jonas von Essen, 32, har identifierats som individen som setts offentligt flera gånger som hade VM i huvudet.

Han tävlade mot Hanna Dorsin och Anna Charlotta Gunnarson i TV4:s “Jeopardy!” förra veckan och hamnade på topp. Han skulle ha svarat på “Postkodmiljonären”-miljonfrågan då. David Batra, en jurymedlem, gav honom den gyllene summern efter att han noggrant räknat in namnen på de 500 personer i publiken som deltog i “Talang” 2018 Han är ett stort matematiskt geni eftersom han beräknade pi till 24 063 decimaler (trots att målet var 100 000) och vann Europamästerskapet.

Lek i stånden

Vad är Jonas von Essen för typ? För att svara på din fråga, Hans, måste jag säga nej.Katalysatorn var en biblioteksbok som han kom över som diskuterade olika tanketrick. För att uttrycka det tydligt, vi bildar mentala “arkivskåp” för att lagra och återkalla information, och dessa “arkivskåp” är baserade på visuella associationer.

Ge mig lite bakgrund; Jag vet att du är den berömda diplomaten Jonas von Essen, men vem är du egentligen?

Jag är en ung kvinna från Skövde som tycker det är häftigt att ta sig an utmanande ansträngningar och nya upplevelser. På samma sätt som jag tänkt träna upp mitt minne. Eftersom jag älskar att stå på scen hänger jag även med i improvisationsgrupper i Göteborg. Ibland tar jag på mig skådespelarhatten och skriver en scen eller två för en kortfilm.

Du vill vara på teater, va?

Det var vad jag tänkte säga i alla fall. När jag mår bra med mig själv, som när jag pratar med andra frågesportare, har jag en tendens att agera på en stund. Tjugo år hade gått sedan dess, och jag kände mig fortfarande tvungen att gå med i en nyfikenhetssport.

Vad ger?

Det är svårt att föreställa sig idag, men jag var inte din vanliga tonåring. Jag tränade först upp mitt minne genom att memorera siffersekvenser och decimalformen av pi. Jag fortsatte att göra bra ifrån mig i turnén.

Jonas Von Essen Familj
Jonas Von Essen Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!