Jona Källgren Familj

Sprid kärleken
Jona Källgren Familj
Jona Källgren Familj

Jona Källgren Familj – Här ställer en ung tittare in på TV4:s morgonnyhetsprogram.Men faktum är att han har setts på sträckan i många år, och han är en välkänd personlighet på kanalen i rollen som korrespondent, med Berlin, Tysklands huvudstad, som hans verksamhetsbas.

Jona uppdaterar också ofta tittarna om det senaste som hänt från EU:s högkvarter i Bryssel, och han har varit utplacerad i den spända ukrainska situationen under de senaste åren. Utöver sitt arbete för Sveriges Rundradio hanterar Källgren även internationella uppdrag för Associated Press och den europeiska public service-nyhetskanalen Euronews.

När Jona dyker upp på TV är det sällan Jona själv som står i centrum; snarare har journalisten alltid berättelsen i åtanke.Men med tanke på hans utbredda exponering i internationella publikationer var besöket från ett fan i Hannover, Tyskland på torsdagskvällen förmodligen inte så överraskande.

Ett fan skickar ett meddelande om support via direkt e-post.Jona pratade med programmets producenter, Anders Pihlblad och Maria Forsblom, båda från Stockholm, när den unga flickan plötsligt lutade sig fram och kopplade in sig i sändningen.

Här kommer en ung tysk kvinna som vill vara med i direktsänd tv, sa Källgren till publiken.Innan han försökte förklara på tyska för “inkräktaren” att han var med i direktmatnings-tv.Hon trängde sig in och frågade TV4-reportern om hon fick ta en bild med honom. Haha, hon kommer därifrån och skrattar och skriver mitt namn. Jona Källgren sa: “Hon är så glad!”

I rebro är Jonas Källgren bosatt på Bergslagsgatan 26. Hans hem är en del av Olaus Petri-samlingen i rebro. På den här adressen bor två personer: 45-årige Jonas Olov Anders Källgren och 35-åriga Johanna Maria Karlsson.

Thorbjörn Fälldin (Centerpartiet) var Sveriges statsminister och Carl XVI Gustaf var kung när Jonas Källgren såg solen gå upp för första gången den dagen. Han föddes i slutet av sommaren, i tvillingars stjärntecken och yangåret för den kinesiska zodiaken (elementet jord och symbolen yang).Den här killen är ingen gåva. Namnet Jonas är den grekiska formen av det hebreiska namnet Jonathan, som betyder “Guds son” på hebreiska.

Samma år som Jonas föddes kostade en Piggelin 1,10 kronor och en liter bensin 1,81 kronor. Ann-Louise Hansons “Don’t Let Your Skugga Fall Here” och Wizex “Om a Stund” låg båda i toppen av listorna i Sverige under samma vecka. På rebro bor Jonas Källgren på Bergslagsgatan 26. Hans hem är en del av Olaus Petri-samlingen i rebro. På den här adressen bor två personer: 45-årige Jonas Olov Anders Källgren och 35-åriga Johanna Maria Karlsson.

Thorbjörn Fälldin (Centerpartiet) var Sveriges statsminister och Carl XVI Gustaf var kung när Jonas Källgren såg solen gå upp för första gången den dagen. Han föddes i slutet av sommaren, i tvillingars stjärntecken och yangåret för den kinesiska zodiaken (elementet jord och symbolen yang).Den här killen är ingen gåva. Namnet Jonas är den grekiska formen av det hebreiska namnet Jonathan, som betyder “Guds son” på hebreiska.

Samma år som Jonas föddes kostade en Piggelin 1,10 kronor och en liter bensin 1,81 kronor. Ann-Louise Hansons “Don’t Let Your Skugga Fall Here” och Wizex “Om a Stund” låg båda i toppen av listorna i Sverige under samma vecka.

Bland de kända personerna som föddes samma dag har vi den amerikanske sångaren Bob Dylan (nu 82). Erik Lindh, pingisspelare (59 år). Jill Johnson, en artist i femtioårsåldern. Konstnären Nana Hedin (55 år). Den amerikanska sångerskan och låtskrivaren Priscilla Presley (78 år).

Mycket intressant fakta (baserat på en enda person): sedan Jonas föddes har han tagit runt 328 miljoner jobb och hans hjärta har slagit igen över 1,6 miljoner hjärtan.Jonas var 29 år när den första iPhonen började säljas sommaren 2007 och 31 år när den första iPaden började säljas våren 2010.

Året 1978

Hur gick födelseåret för Jonas.Varannan svensk tar chartersemester varje år. Den vanliga svenska akademiska terminen varar allt från fyra till fem månader.Enligt AFP:s rapportering kommer Olaf Scholz och hans parti, SPD, att försöka bilda en regering. Enligt World har både Bayern och CSU-ledaren Markus Söder gratulerat Scholz till segern.Det är dags för SPD, som Söder uttryckte det på en presskonferens.Enligt TV4:s Jona Källgren innebär det att CDU:s Armin Laschets chanser.

Jona Källgren Familj

Det nya albumet heter “skan in hjärtat”, och det släpps den 16 september, följt av en turné med ett nytt band.Jean Skarstedt var en av de mest inflytelserika personerna i mitt liv, och han levde ett anmärkningsvärt liv. Jag har ofta tänkt att någon borde skriva en bok om honom. Enligt Tomas Andersson Wij är detta något av ett utdrag ur boken.

En sketch om vänskap och kärlek, fäder och söner, slut och mirakel: det är vad “skan in hjärtat” handlar om. Enligt pressmeddelandet ska lyssnare förvänta sig att känna sig “som vanligt” efter att ha hört TAW:s 40 minuter långa brev till sina lyssnare.


Den här CD:n skrevs med samma idé som jag alltid har: att skapa en akustisk övergång. Det hände som det brukar. Och jag har nu börjat acceptera att breven kommer i den ordning de väljer. Det har hänt mycket mer under dessa två år än att bara spela en gitarr tyst. Min bästa vän hade en hund, och direkt efter det åkte min pappa för covid.

Även om jag och min pappa pratade på FaceTime i en halvtimme innan respiratorn stängdes av, förenade vi aldrig riktigt våra meningsskiljaktigheter eller njöt av varandras sällskap. Samtidigt som den här händelsen var jag insatt i en kärlekshistoria som jag aldrig varit insatt i tidigare. Som ett resultat har det blivit skarpa kontraster. Nybyggarna krävde kraft, säger Tomas Andersson Wij; de krävde buller och vapen.

CD:n har bidrag från många kända svenska musiker, däribland Lars Skoglund, Paulina Palmgren, Peter Morén, Erik Arvinder, och Andreas Mattsson med flera. TAW co-producerade större delen av albumet med Axel Jonsson-Stridbeck, som han tidigare samarbetat med i “Högre än händerna nr”, och som också skötte albumets mixningsuppgifter. Jonatan Järpehag är titelspårets producent.

rundtur i hjärtat med Tomas Andersson och skan Vi ska till PusteSports 78: Årsvaspriset vanns av fransmannen Jean-Paul Pierrat klockan 05.20.Årets Eurovision hölls i Paris, Frankrike, och den vinnande låten var “A-ba Ni-bi” av Izhar Cohen och Alpha-Beta of Israel.

Några av de mest sedda filmerna 1978 inkluderar Grease, All Hail King Maurice, Delta-gänget, The Deer Hunter och Superman: The Movie.En maskin som kunde omvandla luft och vatten till mat upptäcktes i april 1978.Jonas firar sin födelsedag två gånger om året.

Den 29 mars, 297 dagar efter hans födelse, firar vi Jonas födelsedag.Namnsdag är den 30 november, en torsdag som inträffar var 177:e dag.Jonas fyller 46 på en torsdag och han har 353 dagar kvar till sin födelsedag. Han fyllde 45 år idag och 13 dagar.

Födelsedatumet i romerska sifroner skrivs vanligtvis som XXIV.V.MCMLXXVIII (24.5.1978) på både antika dokument och samtida tatueringar. Hans nuvarande ålder, beräknad med romerska siffror, är XLV (45) år.

Det har gått 16 449 dagar sedan födelsedagen den 24 maj 1978.Jonas fyller nästa födelsedag den 24 november, en fredag om 171 dagar.Vid midnatt den 4 april, om 353 dagar, fyller han 50 år och firar sitt nästa 10-årsjubileum.Om du är född den 29:e i månaden, firar du din 30-åriga bröllopsdag den 29:e i året. Detta indikerar att Jonas guldbröllopsdag är den 24 maj 2002.

I det här fallet avser jubileumsårsdagar speciella födelsedagar.Nästa stora firande för Jonas blir hans guldjubileum, som börjar den 24 maj 2028. Andra årsdagar inkluderar 25-årsjubileet i silver (24 maj 2003), 40-årsjubileet för rubin (24 maj 2018), 60-årsjubileet för diamanten (24 maj 2038) och 70-årsdagen av platina (24 maj 2048).

För de som håller poäng hemma föddes Jonas den hundrafyrtionde dagen på året, eller för 2 349 veckor och 6 dagar sedan. Det är 45 år, 13 dagar, inklusive 11 lördagar och söndagar, eller 45 år, en vecka och sex dagar. Med andra ord, 5 år, 4 månader och 13 dagar. Jonas föddes på en torsdag, den senaste förlossningen skedde också på en torsdag och nästa förlossning kommer att ske på en torsdag.

Åldersmilstolpar: en miljon sekunder (30 januari 2010); hundra tusen timmar (19 oktober 1989); fem tusen dagar (31 januari 1992); två miljoner sekunder (12 april 2295); två veckor (23 september 2016); tiotusen dagar (18 juni 2019); tjugoen veckor (24 september 2016); tjugofyra september 2016); och tjugotre dagar (24 20 september.

Jona Källgren Familj
Jona Källgren Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!