Sprid kärleken
Johanna Möller Barn
Johanna Möller Barn

Johanna Möller Barn – För att ha medverkat till att pojkvännen Mohammad Rajibi mördade sina föräldrar dömdes 46-åriga arbogakvinnan Johanna Möller till livstids fängelse. Viaplays nya dokumentärserie “Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna” innehåller intervjuer med Möllers barn, som delar med sig av sina minnen av sin mamma.

Mama och Mohammad har en familjeanknytning. Det sticker visst ut, säger Julias mamma. För att ha medverkat till att pojkvännen Mohammad Rajibi mördade sina föräldrar dömdes 46-åriga arbogakvinnan Johanna Möller till livstids fängelse. Viaplays nya dokumentärserie “Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna” innehåller intervjuer med Möllers barn, som delar med sig av sina minnen av sin mamma. Mama och Mohammad har en familjeanknytning. Det sticker visst ut, säger Julias mamma.

För att ha dödat sin pappa Göran Möller och försökt döda sin mamma Anki fick Johanna Möller livstidsstraff. Misshandeln av Möllers kvinnohäkte i Ystad har inletts i dag. Möllers barn delar med sig av sina erfarenheter av att växa upp med “Arbogakvinnan” för första gången i dokumentärserien “Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna.” Som socionom till utbildning startade Johanna Möller flyktingföretaget “Pangelius familjehemsvrd” 2015, och hela familjen anslöt sig.

Till en början tyckte Julia och David att ställningen var precis vad de hade hoppats att den skulle vara. Familjens perspektiv på ungdomarna förändrades dock när några av de afghanska flyktingpojkarna, framför allt Mohammad Rajabi, flyttade in hos dem. Vi var alla överens om att det var en hemsk plan. Som Julia beskriver i filmen hade hon svårt att ta emot afghanska barn på grund av sin lilla bostad och sin enorma familj.

Sången “Skämdes” sjöngs.

Både Julia och David insåg snabbt att deras föräldrar, Johanna Möller och Mohammad Rajabi, sågs. Jag tror att jag blev mer förvånad över hans närvaro än alla andra. Mamma var inte den yngsta kvinnan. Det var många som stirrade upp, säger David. I filmen hörs David säga att nyheten om Mohammad Rajibis drunkning under sommaren inte kom som en chock för honom. Johanna Möller befanns skyldig till flera fall av mord och mordförsök och hon dömdes till livstidsstraff.

Flera misslyckade mordförsök ledde till att hon förnekade hennes tidigare märke, Aki Paasila. Sommaren 2002 befanns Mohammad Rajabi skyldig till mord och mordförsök och dömdes till 14 års fängelse. Enligt Aftonbladet ska en socialtjänsteman närvara vid eventuella besök mellan Johanna Möller och hennes barn då hon avtjänar en livstidsdom för mord.

Efter en minut och arton sekunder förklarar Mordoffrets avkomma: “Det är uppenbart att Johanna Möllers följeslagare har försatts på fri fot.” I morgon, i Arboga, börjar rättegångarna för den historiska “Sommarsolståndsmassakern”. Ett av den avlidna kvinnans barn från ett tidigare förhållande har uttalat sig för första gången och säger till TV4News att det är “troligt” att en eller flera gärningsmän fortfarande är på fri fot. Anklagelsen är korrekt; Johanna Möller begick inte självmord 2015.

Johanna Möllers bortgång belyser vikten av att sluta fred.

Att Johanna Möllers mamma, som led mycket på grund av sin dotters agerande, saknar lagliga medel för restitution är moraliskt förkastligt. Det är avgörande att lagstiftningen reformeras så att alla barn kan gå på laglott en gång. Fallet Johanna Möller illustrerar tydligt behovet av en lagändring. När moral och lag utvecklas i takt med det moderna samhället bör rätten till lättja avskaffas. Det hävdar advokat Svante Thorsell.

För mordet på sin far och mordförsöket på sin mor dömdes Johanna Möller till livstidsstraff på Arbogamlet. Den moderna världen må ha lyckats ignorera Johanna Möller, men det betyder inte att hon inte borde få hugget. Johanna Möller har all rätt att utöva rättvisa för sin mamma oavsett hur hon känner mot sina föräldrar.

Det finns i stort sett allt här som kan torka bort en familjs pengar. Hon dödade sina föräldrar såväl som sin mammas pappa och sykos biologiska pappa. Hon samlade sedan ihop ett gäng lönnmördare och planerade att döda sin mamma. Johanna Möllers arv i modern mening är opåverkad av detta.

Johanna Möller kan inte göras arvlös i ett modernt testamente eftersom en bröstarvinge alltid har rätt till laglott. Men genom att döda sin far har Johanna Möller ändrat de lagar som skulle ha lett henne till arv efter hans bortgång. Om Johanna Möller hade försökt utrota moderniteten och lyckats hade hon förverkat sin äganderätt.

En laglott är det absoluta minimum du bör räkna med från Johanna Möller. Således har beslutet om huruvida man ska förvärva tidssänkan som kallas laglotten eller inte moderniserats. En person har rätt att göra vad den vill med sitt liv, oavsett konsekvenserna. Att vara arvlös i Sverige kräver mer än bara att förlora båda föräldrarna. Ett sista dekret. Det finns ingen idiotsäker metod för att få ett barn att lyda sina föräldrar. Detta kan bara uppnås om den unge mördar båda föräldrarna. Vad lagstiftaren tycker om det är också uppe för diskussion.

Johanna Möller Barn

Varför ska barn som indirekt beklagar en aristokrats död ha rätt till laglott?

Ett barns föräldrar kan pressas in i en ätstörning om de ser att deras barn beter sig avlägset eller olyckligt, även om barnet faktiskt är antagonistiskt mot dem. Genom att behandla sina föräldrar med förakt och ignorering, och genom att använda eller missbruka dem. Endast om bartendern avlider som en direkt följd av brottslig hantering kan baren förlora sin arvsrätt.

Sådan behandling innefattar inte att lämnas ett arv av sina föräldrar. Döda kvarlevor grävs upp inte genom mord utan genom en utsträckt plog. När en yngling protesterar mot ättestupan och döden svarar den vuxne med att ge barnet en arv, men i vilket syfte? Tycker du att bartendern förtjänar en lön? Svar: Nej.

Det är omoraliskt att Johanna Möllers mamma inte ska ha rätt att göra henne arvlös på grund av den skada hennes dotter har orsakat. Lagstiftningen måste reformeras, och varje barn måste ges rätt till laglott. En som direkt kommer att tänka på är berättelsen om Johanna Möller. Att åldras på konstgjord väg, som i laglotten.

Om det inte finns överordnade äkta ment, har den avlidnes brostarvingar alltid rätt till hela kvarltenskapen. Det spelar ingen roll vem den avlidne lämnade allt till i sitt testamente; barnen får fortfarande hälften (lagloten). En pil är samma sak i naturen som en gåva. Det borde inte vara någon skillnad om donatorn lever eller inte. Lagen kräver inte att du lämnar in dina skjutvapen. Fara lurar i struphuvudet. Det kan inte göras med enbart viljestyrka.

Det går emot den omistliga rätten till privat egendom som alla människor har. Den svenska grundlagen garanterar att ingen kan ta vår egendom utan att betala skatter och andra obligatoriska avgifter, därmed är våra ägodelar säkra. Enligt EU-lagstiftningen förstärks detta skydd ytterligare.

För över 160 år sedan borde den riktiga historien tillskrivas språkets införande. I ett nummer av tidskriften Kvartal som ägnas åt Johanna Möller-fallet gör professor i juridik Marten Schultz ett övertygande fall i liknande riktning. Förutom att tillhandahålla ett skyddsnät för barn, dök Laglotten upp för att passa behoven hos terraformningsindustrin när jorden genomgick sin övergång.

Barndesertering är inte alltid en sexuellt övergripande konsekvens av föräldrasex, och Jordbruksveriges familjestrukturer innehåller alltmer ett större utbud av föräldraslag, som samboende, delsboende, särboende och hbtq-föräldrar. Konstgjord insemination är nu laglig i Sverige och England och spermiedonatorer stigmatiseras inte längre för sitt deltagande.

Blodsband är mindre viktiga än de verkliga sociala banden mellan föräldergenerationen och deras avkomlingar, oavsett om avkomman är “allas barn”, “outsiderbarn”, “bonusbarn” eller något helt annat. Det är viktigare att uppmärksamma målen för individen och deras gemenskap än att avgöra om de delar en persons genetiska sammansättning eller inte. Om ett barn adopterades 1958 skulle han eller hon ha rätt att ärva endast efter sina biologiska föräldrar.

Folk brukade vara mycket äldre och kasserade ofta yngre barn. Svensken fyller 80 år i dag. Den genomsnittliga vuxen som är vaken hela natten för att titta på TV är långt ifrån att vara ett barn och från att ha ett barn. Medelåldern för en Volvo-, Villa- eller Vovveägare är över 50 år. I sin tur är barn de vuxna som inte behöver vara rädda för sina föräldrar. Laglotten är lika omodern nu som den där gamla änkepensio n var då.

Arvltaren ska vara fri att göra vad han vill med de saker han stjäl. Om föräldrarna till en dotter som bor i servicelägenhet också råkar ha en son som är aggressiv kan familjen hamna i en svår situation. Inget är svaret. Vilka faktorer kan bidra till utvecklingen av ett barns arvlöshet efter att ha blivit försummat eller, ännu värre, övergiven av sina föräldrar? Inget är svaret. Varför skulle inte ett friskt, moget barn – ett som tagit ledigt från skolan eller jobbet till exempel – få få barn och behålla vad hon tjänar? Inget är svaret.

Är det troligt att en pappa skulle pressa sitt barn att överge sin laglott till förmån för ett barn som pappan kanske aldrig träffar på grund av sin partners trilsking? Vad mer har de gemensamt förutom en delad genetisk förfader? Finns det något argument för varför biologisk ärftlighet också ska ge möjlighet att ärva egendom? Det är bra, det är svaret. Det är uppmuntrande att veta att Johanna Möller har en laglig rätt till arv i denna situation. Hon är en perfekt illustration av varför vårt nuvarande rättssystem är föråldrat och i behov av revidering. När moral och lag utvecklas i takt med det moderna samhället bör rätten till lättja avskaffas.

Svante Thorsell, Advokat

Debattören Svante Thorsell har en framstående advokatprofil i Göteborg som sträcker sig över mer än femtio år. På måndagen spelades 13-åringens hemmavideo upp på tingsrätten i Västmanland och 42-åringen lyssnade på den i en ljudisolerad kammare. Son kommenterade, “Hon var orolig att hon inte skulle kunna gå till sin begravning i fängelsedräkten.”

13-åringens vittnesml var samtalsämnet under hela mitten av veckan. Den 27 september hölls konserten i Barnahuset på Västers. Pojken sa att hans mamma hade hotat att splittra familjen om han inte ljög om var hon var på Halloween. För att höras på avstånd tillade han: “Ja, och då förstod jag att tvillingarna aldrig varit upp till tolv. De har ju s k n tre r.

Johanna Möller Barn
Johanna Möller Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!