Johan Kücükaslan Ursprung

Sprid kärleken
Johan Kücükaslan Ursprung
Johan Kücükaslan Ursprung

Johan Kücükaslan Ursprung – 37 år gammal lämnade Johan Kücükaslan SVT 2015. Denna lunch var faktiskt en “skitsnack” från en kollega. Lundh säger att det är “mycket prat” att han var framgångsrik “bara för att” han är en invandrare på sin show. När sommaren rullar på 2020 är Johan Kücükaslan tillbaka i SVT på sin ordinarie tid. Eftersom han inte kände sig säker i kanalen lämnade han den första gången och kom aldrig tillbaka.

När jag jobbade på SVT hade jag tillgång till mycket gratis måltider. Det är helt absurt att min immigrationsstatus blev en faktor för att få möjligheter och till och med en befordran. Kücükaslan avslöjar på Lundh-podden att han skickades på intervjuer som ingen visste syftet med.

Besynnerligt, Plus, På SVT, Leifby;

Kücükaslan hade allvarliga problem med den utvärderingen. Mannen, nu 37, hävdar att han hört samma ljud. Han tryckte på punkten flera gånger. Jag tror på min egen förmåga. I ett tal till Sportbladet sa han, “då var då och nu är nu.” Jag känner inte likadant längre, och SVT bjuder på stor trivsel.

Kücükaslan konstaterade, “Om jag inte hade vetat att SVT hade tagit hand om problemet som fanns och att cheferna faktiskt arbetat för att se till att det inte skulle övervinna sig självt, hade jag aldrig gått tillbaka.” Kücükaslan tror att de rasistiska kommentarerna härrörde från ett fåtal utvalda som inte kunde stå ut med att ha honom i närheten.

Har de blivit kvar efter din återkomst?

Jag har inget intresse av att begå några våldshandlingar eller rasistiska trakasserier. Det krävs bara en person för att säga något som får dig att tvivla på ditt värde i universum.

Hur svårt var det att få till ett möte med redaktionen när du kom tillbaka till jobbet?

Det är ett fantastiskt svar. Jag är medveten om mitt värde och de bidrag jag kan göra. Nyheten om min officiella återkomst till SVT välkomnades av de som tidigare hört ryktet. Därför kände jag mig alltid trygg och säker i mitt eget hem när jag återvände.

Reaktion från Verksamheten

När 37-årige Kücükaslan till en början besökte SVT Sports fick stationens nuvarande programchef Max Bursell veta om spelarens avgång. Vårt tillvägagångssätt var direkt. Vi saknade honom medan han var borta, men vi är glada över att ha honom tillbaka, och Busell uttryckte nyligen för Sportbladet hur mycket han värderar sitt medlemskap i den här besättningen.

Han fortsätter:

I ett försök att mäta om någon på SVT upplever partiskhet eller begränsning eller inte, genomför vi frekventa personalundersökningar över hela verksamheten. Om vi upptäckte något skulle vi agera omedelbart. Johan Kücükaslan arbetade för Viaplay från 2015 till 2020. När Kücükaslan såg sina kamrater göra lätt över invasionsstyrkan, hoppade Kücükaslan upp och utropade: “Mdde inte s bra där.”

DOHA. SVT-reportern Johan Kücükaslan är just nu i Qatar och filmar en 360-graders video. 2015 gjorde han ett nytt framträdande på samma kanal av samma anledning. Lundh säger att han fick särbehandling för att han var invandrare på sin podcast. Lyssna på hela klippet nedan. Johan Kücükaslan har bevakat herr- och dam-EM i fotboll sedan han kom till SVT sommaren 2020. Tänk på att han skrev artiklar och skrev om vintersport.

För närvarande är han stationerad i Qatar som VM. Det har varit konstigt, för att uttrycka det enkelt. Det är i alla fall fantastiskt att vara här, så det är positivt. Med tanke på de många författare som har gått före honom kan Johan Kücükaslans användning av frasen “det har fått mig väldigt mycket” för att beskriva hans personliga upplevelse vara dålig i Lundh-podden.

Sedan hon var liten har den 37-åriga journalisten drömt om att jobba på SVT eller TV4. Efter att ha jobbat på SVT-sporten kunde jag få jobb på TV4, SVT (i två olika kapaciteter), och Viaplay. Han är tacksam för de möjligheter han har fått, men han är kritisk till kanalhuset för dess oduglighet på flervalsprovet. Jag tror att det är bättre nu när jag har hunnit överväga detta.

Det här är en heltidstjänst och jag tror inte att någon kommer att ifrågasätta min anställning på grund av min immigrationsstatus. Detta motiverar mig att arbeta hårt och uppnå mina mål. Det vore så fel om jag fick ett jobb bara för att jag har invandrarbakgrund. Johan Kücükaslan lämnade SVT 2015 efter att ha blivit berusad och snackat skitsnacket från några arbetskamrater. När jag insåg min oskuld bestämde jag mig för att göra mig ren. Redigeringspersonalen var fantastisk.

Var gick vi fel?

Det blev många förändringar från TV4:s ordinarie schema. Mer grottmansliknande på sina byråkratiska sätt? En yttre ögonblicksbild av dig verkligen. Verkligen? Det är konstigt. Spänningarna ökar snabbt när en nykomling dyker upp och försöker ta om en etablerad deltagare i en sport eller i en ledarroll.

Hur kände du för det?

När jag jobbade på SVT hade jag tillgång till mycket gratis måltider. Många spekulerade i att min juridiska status som invandrare var en faktor i mitt framsteg och att jag hade gynnats av särbehandling som ett resultat. Många av personerna jag intervjuade var förbryllade över varför jag hade skickats till deras plats.

Johan Kücükaslan Ursprung

Var det det du ville?

Jag har faktiskt fått detta verifierat flera gånger av pålitliga personer. Tidigare chefen David Fjäll uttryckte denna oro när han tog en promenad.

I vilken utsträckning är detta sant?

Okej, det är vettigt. När jag lämnade SVT ville jag inte ta med mig min TV4-upplevelse. Jag insåg att det inte var någon nytta att steka kött. Den utmärkta hjälp jag fick från min kulinariska besättning var avgörande. för jag mådde inte så bra där. Det gick upp för mig att problemet inte låg hos kocken utan hos redaktionen.

Mina handledare på den tiden var ganska stöttande, men jag vidtog inga kvällsåtgärder eftersom jag inte tyckte att det var värt besväret. Jag har återvänt till SVT nu när jag har slutat skolan eftersom bränna broar ligger under mig. Både SVT och Sveriges Radio har dock varit måltavla.

Håller du med om att de trots kritiken misslyckades dåligt med publikkontroll?

Absolut. De visste inte hur de skulle reagera på blandningsfrågan för tillfället. Helt rättvist, och till och med passande för en välrenommerad firma som SVT, fortsatte de att understryka att de var tvungna att öka sin popularitet hos den bredare allmänheten, men detta är inte metoden för att förhindra ett problem. Många människor med olika bakgrund och etnicitet reducerades till spelande för sin existens.

Det skulle inte finnas några kvinnor närvarande, och männen skulle bara gifta sig inom sin egen ras. De höjde den till elva vid ett tillfälle. För vissa kan det bli för mycket. Det som störde mig mest då var dock reportrarnas generella brist på erfarenhet i ämnet. Låt oss säga att jag äntligen lyckas sätta upp en intervju med Serena Williams, och att folk tror på det till nominellt värde trots att jag har försökt göra det under större delen av ett år. Det var irriterande för mig att ingen märkte vad jag sa.

TV4 är inte den enda stationen som har fått kritik för att vara för trångt. Efter förra årets läcka av bakom-kulisserna-bilder från C Mores Champions League-sändningar var du bland dem som ropade ut oss för det. Det är inte ett hett ämne att påpeka att falska nyheter har tagit sig in i mainstreammedia och till och med sportjournalistik. Går det att fixa på något sätt överhuvudtaget?

Jag tror att det är avgörande för media att göra ett bättre jobb med att lyfta fram människor med invandrarbakgrund, peka ut de mest lovande individerna och ge dem en chans. Men om du tittar på det från kockens perspektiv, kommer du att upptäcka att det är laddat med multiplar. Har restaurangens huvudkök några utlandsfödda kockar? Det är i alla fall till stor hjälp.

Den tidigare nämnda Emir Osmanbegovic har fungerat som nätverkschef för både TV4 och Discovery i olika skeden av deras existens. Det är inte bara bekvämt; det finns heller ingen risk att förlora pengar om du gör det. Jag tycker bara att det är lika viktigt att visa vad som händer bakom kameran som vad som händer framför den; annars är att säga något i stil med “Vi är bra på jobbet eftersom vi anställer någon med olika bakgrund”, är bara tom symbolik eftersom vi inte har någon aning om hur det är för redaktörer, producenter, projektledare eller VD:ar bakom kulisserna.

Var ser du att dina idéer passar in i den här frågan?

På SVT bryr de sig inte jättemycket. Det kanske de gör, men jag har inte sett det. Att hålla koll och analysera allt är meningslöst. Din utbildning och erfarenhet bör göra det enkelt för dig att svara på frågor som dessa. Med hänvisning till massorna, naturligtvis; Ändå borde jag definitivt avstå från att läsa C.

Mores kommentarer, “fan så dumma som de är”, eller ord i den meningen. Även om jag tror att dessa farhågor är viktiga, vill jag inte begränsa min plattform till dem. Många utländska människor skickar e-post för att fråga hur jag kunde få jobb i USA. När jag var yngre önskade jag att det fanns fler förebilder som såg ut som mig, så jag gjorde det till mitt uppdrag i livet att bli det.

Vilken rekommendation skulle du ge till publiken?

Lägg in arbetet, tala sanning och acceptera det faktum att ingenting värt besväret någonsin ges till dig gratis. Vi skojade inte när vi sa att det är så det brukar gå ner. Alltför många unga människor idag, verkar det som, tror att de måste omhuldas för att vara lyckliga.

Johan Kücükaslan Ursprung
Johan Kücükaslan Ursprung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!