Sprid kärleken
Johan Kücükaslan Fru
Johan Kücükaslan Fru

Johan Kücükaslan Fru – Johan, en man född den 15 augusti 1985, är för närvarande bosatt på Helgagatan 30 i Stockholm. För ett år sedan, den 1 mars 2022, flyttade han in i sina nya utgrävningar. Det verkar som att han bor ensam i huset eftersom det inte finns några andra vuxna närvarande. Johan verkar ganska intresserad av denna produkt. Vi har säkert nämnt honom 480 gånger den här månaden.

Enligt lagen kan han lagligt dela bostad med upp till femton andra personer. Vi har gjort detaljerade anteckningar om planritningar och boende i varje sektion. Två andra personer som flyttade samma år som honom är fortfarande nuvarande hyresgäster i byggnaden där han bor. Johan Kücükaslan och Jennifer Kücükaslan, “The Kücükaslans on System Reliability,”

P Spret har gjort världen medveten om Jennifer och Johan Kücükaslans extraordinära fotbollskunskaper. Vi får sällskap av Kücükaslans, som delar sina perspektiv på ämnen som rasism i USA, en dokumentär om David Beckham, Zlatan Ibrahimovic och den senaste terrorattacken i Belgien. Johan Kücükaslans adress i Stockholm är Helgagatan 30, rum 1401. Hans hem ligger i stadsdelen Katarina. Avsändaren identifierar sig som Johan Kücükaslan, 38 år.

Olof Palme var statsminister och Carl XVI Gustaf var kung av Sverige när Johan Kücükaslan första gången såg solen gå upp. I den kinesiska zodiaken föddes han när sommaren var på väg, under Oxens år (träd, Yin-element). Johan, en svensk form av John, är ett vanligt tilltalsnamn. Johan har satt stopp för mer än 1 300 000 partnerskap och 279 000 000 företag sedan han föddes.

När fyllde Johan vilken ålder?

Johan fyllde 24 år våren 2010; han var 21 år när de första iPhones började säljas hösten 2007. När började Johans tur ta slut? McDonalds invigning McDrive hölls i Kungens Kurva. Kikki Danielssons “Bra vibrationer” var den överväldigande favoriten på den första årliga svenska musikfestivalen 1985. Årets vinnande låt i Eurovision sjöngs av det norska bandet Bobbysocks och de sjöng den i Göteborg, Sverige.

Förutom Back to the Future och The Goonies: Death March var andra storfilmer från det året The Breakfast Club, Oz: The Great and Powerful och Snowroller 2: The Return. Johan Kücükaslan, som då var 37, lämnade SVT 2015. Hans kontors “skitsnack” hade bjudit på ett utmärkt lunchmellanmål. Roliga grejer, sakerna han gjorde “bara för att ha invandrarbakgrund”, som han beskrev det i Lundh-podden.

Johan Kücükaslan är tillbaka i SVT våren 2020. Efter att han varit rädd och lämnat kanalen första gången gick han aldrig tillbaka. När jag tidigare jobbade på SVT fick jag mycket gratis mat. Att jag blev befordrad enbart på grund av min invandrarbakgrund fick mig att skratta högt. Kücükaslan säger att han skickades på intervjuer utan att få veta varför i Lundh-podden. Kücükaslan kände definitivt inte så. Mannen, nu 37, hävdar att han hörde samma ljud. Många gånger, sa han.

Mitt förtroende för mina egna färdigheter är orubbligt.

Men, som han själv sa till Sportbladet, “då var då och nu är nu.” Jag upplever inte dessa problem i dagsläget, och SVT förser mig med trivsel i toppklass. Sportbladet citerar Kücükaslan som säger: “Om jag inte hade vetat att SVT uppmärksammade situationen och kockarna hade vidtagit åtgärder för att lugna ner situationen, så hade jag inte kommit tillbaka.”

Kücükaslan hävdar att endast en liten grupp människor var ansvariga för de rasistiska kommentarer han hörde, och att det var dessa personer som övertalade honom att lämna kvarteret. När du kom tillbaka, hittade du samma personer? Jag har inte för avsikt att bråka eller använda ett kränkande språk. Andra kan kritisera dig hårt om de tror att du är osäker på ditt livs riktning.

Hur svårt var det att få till ett möte med redaktionen när du kom tillbaka till jobbet?

Allt om det var underbart. Eftersom jag är säker på mina förmågor erbjuder jag alltid 110 %. När det blev uppenbart att jag återvände till SVT hade många redan fått beskedet från andra innan de kom till mig. Som ett resultat hade jag aldrig någon anledning att oroa mig, och att återvända till mitt gamla kvarter var som att komma hem.

Max Bursell, nuvarande programchef på SVT Sports, bevittnade Kücükaslans första resa till Sverige när han var 37 och bestämde sig för att lämna nätverket. Vi hanterade det direkt. Det var tufft för honom att lämna, men vi är glada över att han insåg att det här var den sortens trupp han tyckte om att vara en del av och bestämde sig för att återvända, säger Busell till Sportbladet.

Liksom resten av SVT undersöker vi med jämna mellanrum alla våra anställda för att ta reda på om någon av dem har utsatts för förtryck eller diskriminering på jobbet. Vi skulle svara snabbt om vi upptäckte något där. Mellan 2015 och 2020 arbetade Johan Kücükaslan för Viaplay. När Kücükaslan hörde sina medarbetare skratta åt invasionen tog han till orda och utbrast: “Mdde inte s bra där.”

Han upprepade denna praxis 2015 av samma anledning. Lundh hävdar i sin podcast att han fick särbehandling på grund av sin immigrationsstatus. Nedan finns en spelare där du kan lyssna på hela klippet. Sedan han kom till SVT sommaren 2020 har Johan Kücükaslan bevakat både herr- och dam-EM i fotboll. Han täckte med största sannolikhet aktuella händelser och vintersporter i sitt författarskap.

Johan Kücükaslan Fru

Han är för närvarande en virtuell maskin i Qatar. Denna upplevelse har varit olik alla andra. Trots det är det fantastiskt att vara här, så det är ett plus. Möjligheten att få förstahandserfarenhet och bilda mig en egen uppfattning har varit ovärderlig, som Johan Kücükaslan uttrycker det i Lundh-podden. Kanske är detta ett besvärligt sätt att uttrycka det, men när jag tänker på alla författare som kom före mig kan jag inte låta bli att se sanningen i det jag säger.

Sedan hon var liten har den 37-åriga journalisten velat jobba på SVT eller TV4. Innan han kom till Viaplay hade han tjänster på TV4 och SVT efter att han lämnat SVT-sporten. Han respekterar de möjligheter han har fått, men han är frustrerad i kanalhuset över att inte göra mer för att hantera besökarna.

Sedan du först ställde den här frågan tror jag att saker och ting har förbättrats. Ingen kommer att tro att jag har erbjudits ett heltidsarbete på grund av min immigrationsstatus. Därför kommer jag att anstränga mig maximalt för att nå mina mål. Det skulle vara ett stort misstag att anställa mig bara på grund av min status som utrikesfödd individ.

2015, berättar Johan Kücükaslan i podden, han slutade sitt jobb på SVT efter att ha blivit full och småätit skitsnacket som några arbetskamrater erbjöd honom. Jag var på SVT i två år innan jag började på Viaplay. Jag erkände min skuld eftersom jag omedelbart var säker på att jag inte hade gjort något fel. Dessa redaktörer var olik alla jag någonsin sett.

Var gjorde vi fel?

Det var många kontraster till TV4 som var slående. Mer besläktad med grottmänniskor och byråkrati? Det är mitt suddiga foto. Wow, det är konstigt. Det är avgörande att alla förstår sin plats, och saker och ting kan gå över styr om en nyanställd bestämmer sig för att lägga ner extra timmar på att utöva en annan sport eller utföra en annan roll.

Hur upplevde du det?

När jag tidigare jobbade på SVT fick jag mycket gratis mat. Mycket tonvikt lades på den roll som min immigrationsstatus sades ha haft i min befordran och den efterföljande särbehandlingen som jag hade fått. Andra ifrågasatte varför jag blivit utskickad på intervjuer.

Var det det du ville?

Detta var något som jag blev informerad om upprepade gånger. Tidigare managern David Fjäll hördes tjattra om vad som hände honom innan han släpptes. Jag hoppades att du kunde verifiera det åt mig. Det var precis så allt hände. När jag då och då lämnade SVT ville jag inte ta med mig min TV4-erans kunskap. Nu när jag tänker efter var det inte nödvändigt att steka köttet.

Framför allt hade jag bra chefer. Även om min dåvarande chef, Per Yng, gjorde allt för att hålla mig kvar på jobbet, valde jag till slut att sluta eftersom jag inte fick tillräckligt med mat. Det gick upp för mig att detta inte var ett tekniskt problem utan snarare ett som krävde redaktionell uppmärksamhet.

Mina chefer var verkligen stöttande, men jag var tveksam till att skapa en kvällsgrej av det eftersom jag inte tyckte att det var värt besväret. Det vore dumt av mig att bränna broar nu när jag är tillbaka på SVT och jobbar på min examen. SVT och Sveriges Radio har dock fått in klagomål. Det har varit svårt för dem att hålla folket under kontroll, som ni vet.

Absolut. De visste inte vad de skulle säga som svar på blandningsfrågan just nu. Det är vettigt att ett mainstream medianätverk som SVT skulle lyfta fram betydelsen av att utöka sin publik. Människor med mycket olika kulturellt ursprung var nästan tvungna att ta till spel som sitt enda hopp. Alla deltagare måste komma från ursprungsbefolkning, där minst hälften av gruppen är kvinnor.

De gjorde en enorm investering för noll avkastning. För vissa kan det vara för mycket. Bristen på kännedom om branschen som visades av många av reportrarna bekymrade mig vid den tiden. Låt oss säga att jag spenderar nästan ett år på att försöka få en intervju med Serena Williams, och sedan lyckas jag. Jag var orolig att ingen var uppmärksam.

Johan Kücükaslan Fru
Johan Kücükaslan Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!