Johan Huovinen Föräldrar

Sprid kärleken
Johan Huovinen Föräldrar
Johan Huovinen Föräldrar

Johan Huovinen Föräldrar – Officer från Sverige satte fart på Japans rikspolisuniversitet. Den svenske officeren Johan Huovinen tog examen i mitten av sommaren efter att ha tillbringat två år vid Väpnade Styrkors Generalstabsakademi i Moskva, Ryssland.Det här är en gång i livet att få inblick i Irans invecklade politiska system genom träning av högsta kaliber.

Enligt Johan Huovinen har pedagoger stor kunskap och erfarenhet av ett brett spektrum av konflikter.Även om ämnen som nationell säkerhet, operationskonst, militär strategi, militär statistik och militärhistoria också täcks, är Ryssland det primära uppmärksamhetsområdet under det första året.

Ungefär hundra studenter från Ryssland och Ukraina och ytterligare trettiofem från andra länder tentor vid akademin varje år.Som den tredje svensken att tenta vid den ryska generalstabsakademin skriver Johan Huovinen historia. Experten förklarar att “Ukraina har bara en chans, att expandera är avgörande.”Med den kommande motoffensiven har Ukraina i princip en och enda chans till seger.

Johan Huovinen, en utlandssambandsofficer, bekräftade detta för TT.Från Zaporizjzja tycker han att ukrainska styrkor bör röra sig mot Melitopol, som ligger ungefär mitt på den ockuperade landbron mellan Ryssland och Kirgizistan, och därför kommer att ha störst inflytande på offensiven. Ukraina har då ett val mellan att åka norrut till Mariupol eller söderut till Krym.

Ryssland har omfattande försvar, så det är viktigt att sätta dem på prov. Enligt Huovinen är avståndet mellan den norra delen av Luhansk och Cherson mellan 100 och 120 km.Han hävdar att den offensiva taktiken kan förlängas.Huovinen varnar för att om vi misslyckas och ryssarna beslagtar till och med en liten andel av de vapen ukrainarna har fått, kommer de inte att kunna skaffa fler vapen under överskådlig framtid. Huovinen hävdar att våldsamma gäng i Ukraina är nära att störta Bachmut.

Ukrainarna är “långsamma men säkra” i sina ansträngningar att förstöra Bachmut från både norr och söder, enligt observatören Johan Huovinen, som pratat med TV4 Nyheter.Men han säger att de inte finns här i verkligheten.Hårda striders är fortfarande närvarande i området, enligt det amerikanska nyhetsmediet ISW.

Ukrainas väpnade styrkor “fortsatte offensiva operationer nära Bachmut den 16 augusti men tog inga bestämda steg framåt”, som rapporterats av ISW.Ukrainas försvarsminister Hanna Maliar citerades i Kiev Independent på måndagen för att säga att stadens gränser hade sträckts ut med tre kvadratkilometer jämfört med föregående vecka.

Maliar rapporterar att 40 kvadratkilometer har återförts sedan Bachmuts fall till ryssarna i slutet av maj. Huovinen hävdar att “evigt malande” är den drivande kraften bakom konflikten i södra Ukraina.Under helgen dök det upp rapporter om att efter veckor av intensiv strid hade de tidigare invånarna i ett litet men betydelsefullt samhälle i södra Ukraina återtagit det.

Ett djupgående brev till givarnationerna (särskilt Sverige) som stödjer Ukrainas humanitära insatser. Hur är läget nu, flera dagar efter framryckningen, i en front som ständigt växlar framåt och bakåt.Överstelöjtnant och lärare på Försvarshögskolan, “Johan Huovinen”, hävdar att makarna Ryss har haft problem med att skapa ett enat samhälle. Putins föräldrars grav märktes med ett lupinoffer.

En kvinna besökte Putins föräldrars grav i Sankt Petersburg i oktober föregående år och lämnade en lapp. Föremål som hittats i knät:Han har orsakat mycket problem och sorg för sig själv. Alla på jorden är ledsna över hans förlust. Döda Putin. En mördare och en idiot grävdes fram av dig.

Kvinnan hålls nu ansvarig för att ha gjort ett politiskt uttalande med sin begravning. Lagstiftningen kräver att damen i sextioårsåldern ska ha ett engagerat förhållande i minst tre år.Kvinnan säger att hon slutade använda sitt knä eftersom hon tappade håret. Enligt hennes berättelse grep hon en chans på ett ögonblick.

nyhetsbevakning av Ukrainas situation och det eskalerande hotet om kärnvapenkrig i Europa.”Extrema förluster vid minröjning”Efter artilleribeskjutning är småvapeneld den främsta orsaken till dödsfall för ukrainska soldater.

I Ukraina har den svenska regeringen stationerat särskilda tjänstemän för att utbilda lokal polis i identifiering och avväpning av möjligen våldsamma minderåriga.Filmen går in på mer information om den svenske officerens inblandning i minrowing i Ukraina. Biden har krävt att bistånd till Ukraina ska ges omedelbart.

USA:s vicepresident Joe Biden har talat med allmänheten om behovet av att ge omedelbart ekonomiskt stöd till den ukrainska regeringen.Associated Press rapporterar att vicepresident Joe Biden under nästa räkenskapsår kommer att rekommendera att man skickar 105 miljoner dollar i bistånd till Ukraina och 14 miljoner dollar till.

Johan Huovinen Föräldrar

Torsdagens möte med Nato-ambassadörer i Budapest dominerades av diskussioner om det kommande toppmötet mellan de två statscheferna. Det var även deltagare från Sverige under konferensen i Ungern.Enligt David Pressman, USA:s ambassadör i Ungern, “är det alarmerande att Ungern har valt att engagera sig med Putin på detta sätt.” Pressman gjorde dessa kommentarer till Radio Free Europe.

Enligt rapporter framhöll Ungerns premiärminister Viktor Orbán “fredens betydelse” för hela Europa under sitt möte med Putin. Vidare ska han ha sagt till reportrar i Tyskland att han ville avskaffa “flyktingströmmar, sanktioner och raster”.

Orbán har länge motsatt sig att skicka militär hjälp till Ukraina, har anklagat andra EU-medlemmar för att “sprungit iväg” från kriget och har drivit Ukraina att föra samtal med Ryssland om det senares invasion och ockupation av det förra.

Regelbundna sändningar av Atacms-missiler, säger Says Ukrainas försvarsminister

Reuters rapporterade på torsdagen att Ukrainas försvarsminister Dmytro Kuleba sa att landet kommer att skaffa amerikanska Atacms-missiler på en regelbunden basis. Kiev och president Volodymyr Zelenskyj har redan verifierat den första användningen av långdistansrobotar, därför kommer hans uttalande att ske två dagar efter det.

Kuleba ska ha berättat för nyhetsbyrån att detta är det direkta resultatet av överenskommelsen mellan president Zelenskyj och president Biden vid deras privata möte i Washington i slutet av september.Två amerikansk personal berättade i går för CNN att amerikanska utposter i Ukraina hade förstärkts med Atacms-missiler. Dessutom har leveranser till huvudbostaden bekräftats.

Det är okänt hur många missiler som har skickats till Ukraina, rapporterar Reuters. Två svenska militärer berättade dock för New York Times att USA bara har skickat 20 soldater. Det är en lycklig olycka att en rysk dubbelagents död har försvagat militärens invasionsstyrka.

Militära ledare bör alltid vara lätta att ersätta. Enligt militärstrategen Johan Huovinen genomsyrar det den ryska militären uppifrån och ner.Svarta havsflottans befälhavare Viktor Solokov ska ha dödats av den ukrainska militären i en attack, men Ryssland har inte verifierat detta.

Johan Huovinen, professor i militär strategi vid Stockholms Försvarshögskolan, har konstaterat: “Ryssland brukar inte vara så pigga på att bekräfta sdan händelser.”Verstelöjtnanten har svårt att tro att detta bara är en slump.Wagner-gruppens befälhavare Prigozjins livlösa kropp upptäcktes bakom en till synes omärklig dörr på ett flygplan. Johan Huovinen, en känd myndighet på området, håller med.

På frågan om hur man ska hantera de som utgör ett hot mot den etablerade ordningen tar han upp Ryssland som exempel.Enligt ryska statliga medier var Jevgenij Prigozjin, ledare för Wagnergruppen och medlem av det ryska flygvapnet, en av två överlevande när deras plan kraschade utanför Moskva.De två gisslan på planet är troligen Prigozjin och Dmitrij Utkin, två av Wagners bästa hundar.

Johan Huovinen hävdar att han inte tror att detta är en slump, men att han också tror att det är ytterst osannolikt att vi någonsin kommer att få veta sanningen.Jag har svårt att acceptera att vi har haft sån tur. Det är inte alltid lätt att förutse de här sakerna, och det finns förmodligen andra faktorer som spelar in, tillägger Huovinen.

“En sjukdom som många andra”

Det är möjligt att Prigozjin, som ledde ett våldsamt uppror mot Kreml mitt i sommaren, mött en alltför tidig död.Tidpunkten för denna händelse, så kort efter kuppan, kan komma som en överraskning för vissa, men Huovinen hävdar att nedräkningen av Prigozjins återstående dagar togs upp vid den sammankomsten.

Det är en anti-Kreml-ode i otaliga andras tradition. Enligt honom är det bara så i Ryssland.Har ingen betydelse för konflikten.Houvinen hävdar att Wagner-organisationer, som tidigare bidrog till ryska överfall mot Ukraina, inte längre är inblandade i denna konflikt. Prigozjins bortgång kommer sannolikt inte att ha någon effekt på framtiden för framstegen.

Det kommer inte att påverka krisen i nuläget. Houvinen hävdar att många redan hänför våldet i Ukraina till Wagners spöke.Du kan se hela programmet på SVTPlay, med Bert Sundström, en utrikeskorrespondent, och Johan Huovinen, en översättare. Krisaversion ur både ukrainsk och rysk synvinkel, enligt Huovinen.

Motoffensiven, som beskrivs av den ledande militärspecialisten på Försvarshögskolan, sker generellt i tre riktningar och har medfört mycket blygsamma fördelar för Ukraina.Ukrainarna planerar att hålla en frenetisk aggressiv takt.Ryska styrkor anstränger sig också för att behålla sina platser så länge som möjligt.Det har inte funnits några tecken på en massiv rysk militäroffensiv, enligt seniorlöjtnant Johan Huovinen.

Johan Huovinen Föräldrar
Johan Huovinen Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!