Sprid kärleken
Jacqueline Idol Pappa
Jacqueline Idol Pappa

Jacqueline Idol Pappa – Ingen vet dock om de fortfarande är tillsammans idag. Jacqline dyker upp på “Idol”Vid 16 års ålder lämnade Jacqline gymnasiet för att fokusera på sin musik. Under tävlingen var Jacqline väldigt nära att vinna, men hon besegrades i finalen. Enligt “Idol” 2021 nådde Jacqline Mossberg Mounkassa den andra omgången.

Hon är trots allt inte besviken över att ha tagit våldtäkten. Hon säger att hon är helt liten stolt över min resa. Vinnare blev 21-årige Birkir Blaer och tvåa blev 23-åriga Jacqline Mossberg Mounkassa i “Idol” efter en rafflande final på Globen, Avicii Arena, i Stockholm inför 10 000 åskådinare.

Det enda Jacqline Mossberg Mounkassa känner är tur, säger hon. Varför står hon upp utan Liamoo? Enligt Hanna Ferm finns det flera saker som du antagligen skulle inte undersöka. Melodifestivalen 2020 är igång och tittarna kommer att få se flera bekanta ansikten från tidigare år på scen. Artisten och före detta Idol-deltagaren Hanna Ferm, 19, är just nu en av de tävlande som återvänder.

För inte så länge sedan tävlade Hanna faktiskt i Melodifestivalen med 22-årige Liam “Liamoo” Cacatian Thomassen. Det var förra året, 2019. Vid det tillfället tävlade de med Håll dig-utmaningen. Hanna är nu bak och denna gång kommer att vinna! Hennes bidrag i år heter Brave och det är verkligen livligt! Om Hanna Ferm inte står på scen, vem är hon då? Och var dök hon upp inför Idol? Hent svarar.

Med Hanna Ferm i Talang 2014

Japp, många känner Hanna Ferm från sin fantastiska phase på Idol. Det var inte där att titta på hennes första gången i tv-rutan. Hanna har redan visat sin mage i TV4:s Talang-program 2014. Dort sjöng för henne en cover på låten “I have nothing” av Whitney Houston.

Under tävlingen gick hon vidare till kvartsfinal, men motståndet blev för starkt och Hanna blev till sist utslagen. Början på Hanna Ferms mardröm kom 2018 när hon sjöng inför Idol-juryn för första gången. Senta henne till slutaudition i Stockholm var det en självklarhet med den tonsäkra rösten.

Idolsäsongen fortsatte till sista dagen

Tyvärr blev hinderbanan för svår och Hanna Ferm slutade på andra plats i tävlingen när finalen hölls på Globen mot Chris Kläfford.Hannah Ferms äktenskap med Jackie Ferm och Svartenbrandt
Med tanke på att Hanna Ferms efternamn inte är särskilt vanligt i Sverige har många undrat om Hanna är förlovad med Jackie Ferm och hennes pappa, Lars-Inge Svartenbrandt.

Jacqueline Idol Pappa

I höst, efter att ha varit inlagd inte en utan två gånger på grund av pandemin, kan du se fram emot premiären av Infruset – Själens skrubbsår: En kvick och hoppfull musikföreställning om de svåra och fantastiska delarna av att vara människa. Premiären är planerad till den 12 november och det är då musiken och texterna från Mando Diaos hitalbum Infruset och deras senaste album, I solnedgången, äntligen kommer till liv i showhallen på Malmö Live.

Under dagarna är besättningen samlad och arbetar på Malmö Live för testning, kostnadsuppskattning, fotografering med mera. Nu ansluter sig även stjärnkottetten Jacqline Mossberg Mounkassa, istället för Shirin El-Hage, som blivit åsidosatt, i den deltagande gruppen – Björn Dixgård, Arja Saijonmaa, Milton Felländer, Carolinae Damkör, och Malmö SymfoniOrkester.

Jacqline gick direkt till final i en utsåld Avicii Arena efter att ha kraschat bland Idols miljoner tittare förra året. Sång och dans har varit Jacqlines passioner sedan barnsben och hon är nu 24 år gammal. Hans mål är en karriär som global artist. Ser fram emot möjligheten att delta i ett så storskaligt projekt som Infruset i höst:

Att vara med i Infruset ska bli mycket utmanande och roligt. Det kommer att bli mycket extra att få med på en känslomässig upplevelse med låtarna som vi ska framföra! Denna musikföreställning är baserad på de ikoniska sångerna av Infruset som arrangerades för Malmö Symfoniorkester. Björn Dixgård har också komponerat ny musik för den första föreställningen som Moqi Simon Trolin regisserar. Med regissören Daniela Musca och scenografen Eilev Skinnarmo.

För oss är intrånget en signaturföreställning på Malmö Live. Inte en större konstnärlig produktion med flera föreställningar sätter vi att verka. – Vi hoppas att de som älskar musiken, värmen och glädjen som föreställningen ger kan få en speciell plats i människors hjärtan, säger Karin Karlsson, programchef Malmö Live. Malmö Live Konserthus kommer att stå värd för musikföreställningen Infruset – Själens skrubbsår från 12 till 19 november 2022. Just nu är det sex föreställningar inplanerade. Jag är inte en fejk.

Sjungs av Björn Dixgård

I bandet Mando Diao, som funnits sedan 2002 och sålt i miljontals exemplar världen över, är Björn Dixgård sångare. “Ett stort framgångskoncept” har blivit deras ikoniska rock’n’roll-sound kombinerat med Björn Dixgårds själfulla röst.

Sång av Arja Saijonmaa

En älskad folksångare, artist, schlagerstjärna och författare, Arja Saijonmaa har spelat in 35 album på många språk under sin långa karriär. Hennes internationella aktiviteter inkluderar att delta i Eurovision Song Contest-auditionerna för både Sverige och Finland.

Ms Jacqline Mossberg “Ung man, sång”

Som medlem i programmets nya satsning Raketen tog sig Jacqline Mossberg Mounkassa igenom Idol 2021. Avicii Arena sändes live till hela Sverige när hon tog sig till finalen. Under sina 24 år av livet har Jacqline haft sång och dans som sina passioner sedan hon var en liten flicka. Hans mål är en karriär som global artist.

Jacqueline Idol Pappa
Jacqueline Idol Pappa

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!