Sprid kärleken
Ingvar Hirdwall Dödsorsak
Ingvar Hirdwall Dödsorsak

Ingvar Hirdwall Dödsorsak – Ett stödfäste, hirdwall, sked och flerfärgat glas är alla en del av setet. En sak som många vet om Becks mormor är hennes ovanliga egenskaper. Det som dock behöver åtgärdas är varför just han känner sig tvungen att hålla i stödrepet. “Vill du ha en sprinkler?” frågar. I rollerna finns ofta 68-årige Peter Haber som Martin Beck och 86-årige Ingvar Hirdwall som Valdemar.

Personan skapades av Rolf Borjlind på 1990-talet. Rolf Borjlind hade en verklig följeslagare på den tiden som var lika snäll och trevlig som sin inbillade motståndare. Haber och Hirdwall har båda fortsatt medverkat i seriens filmer ända sedan de “nya” “Beck”-filmerna ursprungligen släpptes på DVD 1997. När det gäller den 42:a delen i serien, “The Lost Son”, den första trailern för vilken sändes även i fredags.

För närvarande är oddsen för min död åttio procent. Några märkbara funktioner inkluderar huvudets bästa vän och gröna, bland annat orangeröda glasögon och ett skägg. “Sprinkler” är Hans mest kända slagord, och det gör det ofta. Detta är två distinkta aspekter.

Trots rykten om motsatsen har Valdemar förblivit mamma om omständigheterna kring hans whiplashskador. Det undersöks att det faktum att Valdemar var med om en cykelolycka kan ha bidragit till olyckan. Han förklarar för Beck i den sista scenen i den mest aktuella filmen hur han fick tag i stödrepet och varför han har använt det i mer än 40 filmer under de senaste 24 åren. Han förklarar också varför han har brutit det i alla dessa roller.

Jag vet inte om jag har lagt grunden för att hålla en supportavgift. Jag vet inte vad som hände i närheten av Vidsel, men min hjärna känns som om den blev bombad. Enligt min mormor är chansen liten att jag går under om jag räcker upp handen. Den tidigare skådespelaren Peter Haber, 67, som spelade långhåriga karaktären Martin Beck, valde att dra sig tillbaka från showen efter dess 20-årsjubileum.

“Lite extra värme till det hela på något sätt” var så Peter Haber uttryckte det när vi träffades i december 2017, trots sin väldigt korta längd. Oavsett hur lång tid det var. På grund av det annalkande nya jubileumsdatumet omprövas vissa förändringar.

Peter Haber återupptar sin roll som Beck i denna del av “Beck”-serien. Även om Martin Beck är souschef på sin restaurang just nu är han fortfarande väldigt förknippad med sina banddagar. Martin Beck fortsätter med sin vanliga praxis att ligga på rygg med en större vikt i korgen efter att ha tvingats ta itu med efterdyningarna av en mycket våldsam incident som dödade en nyfödd.

I den här scenen delar Beck en del av måltiden han har ätit med Ingvar Hirdwall, som porträtterar sin flickvän. Allt är så dystert och otäckt. Därefter kommer Martin Beck att vara ensam ansvarig för att medla i tvisten. Som en nick till slutscenen av “Beck – bortom rimligt tvivel” klipper kameran abrupt till en stillbild av Martin Becks stilla lik.

Filmserien “Beck” har producerats här under en längre tid av Tomas Michaelsson, som jobbar på produktionsbolaget Filmlance. Början på detta nya kapitel i Martin Becks liv är något han är ganska exalterad över. Den här typen av individer definieras till exempel av deras anställning.

Han försökte avgå från sin post men lyckades till slut inte. Är dagen bortgången för honom att göra det han tänkt sig, eller finns det ett annat sätt? Jag är helt aningslös, om jag ska vara ärlig. Kanske. På grund av detta förändras hans liv på ett sätt som kommer att återspeglas kraftigt i berättelserna som skildras i filmerna.

Skulle det någonsin vara möjligt för Martin Becks tidigare att vara värd för ett framträdande av “Beck”?

Verkar som att allt fungerar normalt. Efter Gunvalds bortgång började rykten cirkulera om att filmserien “Beck” kan komma att ställas in någon gång. Det verkade också som att ingenting rörde sig. Förutsatt att du tror på dig själv och kan komma på ett bättre namn för filmserien än “Gunvald”, så är följande lösningen på din fråga: det spelar ingen roll.

Avgörande principer som du upprätthåller. C More och TV4:s nyaste “Beck-filmerna” har Niva Westlin Dahl anställd som exekutiv producent. Martin Beck är inte den enda fascinerande och populära karaktären i “Beck”; programmet kunde fortfarande fortsätta utan att han spelade huvudrollen. Vi och publiken kommer att ta reda på om vi nådde vår destination eller inte när vi passerar över.

Varje skandal som involverar Martin Beck kommer att påverka allmänhetens intresse för de två filmer som har spelats in men ännu inte släppts?

Även om vi erkänner Martin Becks berömmelse och allt vad det innebär, inser vi också att han är en äkta människa. Inte bara kunde våra nära och kära bli sjuka, utan vi kunde också gå under. Att leva är utmanande för det. Vi är förvånade över att du är ivriga att bevittna hur denna fråga tas upp i de kommande filmerna; vi förstår att vissa tittare kan vara upprörda över situationen just nu.

Fanns det någonsin någon osäkerhet om vilka byggnader som skulle påverkas?

Nej, vi vill att “Beck”-filmerna ska visa världen sanningen, vilket inkluderar att olyckor händer och att sjukdom är ständigt närvarande. Vi hoppas att det här blir filmatiserat. Arbetsstugan i Norra ngby (på Hirdvägen), ett typiskt litet hus i stadsdelen Bromma, var där Hirdwall bodde som barn, enligt hans biografi.

Han började sina studier på Göteborgs Teatergymnasium efter fem års arbete som elektriker, som han började vid femton års ålder. Han hade tagit sitt gymnasieexamen när han var femtio år gammal. The Man on the Roof, regisserad av Beck 1976, spelade Hirdwall i huvudrollen. I Martin Becks senaste filmer gestaltar han rollen som Becks flickvän.

Ingvar Hirdwall Dödsorsak

Förutom 2003 års Guldbagge tog han hem Svenska Akademiens Teaterpris 2004 för sin prestation som filmens bästa manliga huvudroll, If I Turn Around. År 2003 belönades han också med en Guldbagge för sitt framträdande i filmen. Sommaren 2006 medverkade Hirdvall och hans fru på scenen i Sunne teateruppsättning av Peer Gynt, en pjäs av Ibsen.

Produktionsbolag var Sunne Teater. Hösten 2006 var han den ledande mannen i en uppsättning av Harold Pinters Hemkomst på Stockholms stadsteater. En 88-årig artist vid namn Ingvar Hirdwall gick bort. Hans byrå meddelade TT att skådespelaren Ingvar Hirdwall hade åkt iväg. När han gick bort var Hirdwall 88 år gammal. En väldigt nära och kär vän som jag har förlorat är Peter Haber, en av våra största skådespelare, som säger till Expressen.

Ingvar Hirdwall, skådespelare, dog i hemmet på påskdagen. Han är 88 år gammal. “Hans familj, vänner och arbetskamrater sörjer hans avgång”, säger hans agent Birgitta Rönnhedh i ett brev. Bland hans många framträdanden på scenen och framför kameran är han förmodligen mest känd för sina 45 filmer med Peter Haber som polisen Martin Becks granne.

“Omsorg om äldre”

Allt är “en fruktsvärmad tragedi”, säger den livslånga beundraren Peter Haber. Han berättar för Expressen att han har förlorat en god vän och en av våra mest kända skådespelare. Hirdwall har erbjudit Haber rollen som “stand-in” i Beck-filmer i cirka 30 år. Det är en lina promenad mellan oss som har varit ansträngd. Oavsett hur lång tid det tog innan vi sågs igen var vi ständigt i kontakt. Han är speciell, säger Haber.

I den pågående serien som startade 1997 var författaren Rolf Börjlind förlovad med att skriva 26 av de ursprungliga Beck-filmerna. Enligt honom castades den karaktären specifikt för Hirdwall under castingprocessen. Det var ett högt val, i mitt perspektiv. Han var en riktigt grundad och ärlig skådespelare. För Börjlinds del var han ytterst rak i sin rollansökan.

Konventionella däckmodeller

Stockholms industrihus baby Hirdwall från 1934 var starkt förknippat med Göteborgs Stadsteater under hela 60- och 70-talen. Därefter förblev han länge en stöttepelare på Stockholms stadsteater och Dramaten. Hirdwall har haft många roll på tv och film, och för det sistnämnda har han fått två guldbaggar – en första för bästa skådespelare där “Barnens ö” med 1981, och en andra för bästa manliga biroll med “Om jag vänder mig om” Med 2004 .

Hans betydande filmroller inkluderar samarbeten med filmskaparna Bo Widerberg och Lars Molin. Filmerna “Kejsarn av Portugallien” och “Kvarteret Korpen” hörde till hans talrika. Huvudpersonen i Widerbergs “Mannen på taket”, en tidig Beck-filmatisering, spelades av honom. Tragiskt nog har skådespelaren Ingvar Hirdwall lämnat vår värld.

Folkhjälten porträtterades berömt av skådespelaren Ingvar Hirdwall, som har dött bort. Ingvar Hirdwall, som kanske är mest känd för sin roll som Valdemar, komminister Becks mormor, arbetade på Göteborgs kommunteater innan han nådde stjärnstatus.

I lördags åkte skådespelaren Ingvar Hirdwall iväg i sitt eget hus. Han är 88 år gammal. Hans är älskad av familj, vänner och kollegor, enligt hans agent Birgitta Rönnhedh, som skrev i en intervju för nyhetsbyrån TT. Hirdwall har en lång historia av att uppträda, medverka i filmer, TV-program och scenproduktioner.

Bland sina många framträdanden på scenen och på bio är han förmodligen mest känd för sin skildring av polisen Martin Becks granne i Peter Haber-filmerna. Skådespelaren Peter Haber diskuterar sorgen i en intervju med Expressen. Haber är 70 år gammal.

Denna sorg är laddad med frukt. Hans uttalande till tidningen lyder som följer: “Det är en av våra största skådespelare och en väldigt nära och kär vän som jag har förlorat.” Han säger, “Im allt han gjorde – på scen och på film – hade han en total ärlighet och en total närvaro.”

“Känsla för tajming”

En av författarna bakom de 26 originalfilmerna från Beck var Rolf Börjlind. Enligt honom castades den karaktären specifikt för Hirdwall under castingprocessen. Det här var ett medvetet beslut, säger Börjlind till TT.

Var han typisk som skådespelare?

Han var en riktigt grundad och ärlig skådespelare. “Han var märkbart okomplicerad när han tog på sig en roll, vilket också var hans känsla för att dansa”, säger han. Hans förmåga att leverera replikes med precision var imponerande.

“Fantastisk person”

“Hirdwall beskrivs som en otroligt underbar person” enligt Lena Endre, musiker och skådespelare.
Han var först och främst så trevlig och snäll, empatisk och det var roligt att prata med honom. “Förutom det var han en fenomenal skådespelare”, upplyser hon till TT. Hon verifierar att Hirdwall var stolt över allt han åstadkom, och att han är en av de stora i sin generation som nu är borta.

Ingvar Hirdwall Dödsorsak
Ingvar Hirdwall Dödsorsak

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!