Henrik Jönsson Sjukdom

Sprid kärleken
Henrik Jönsson Sjukdom
Henrik Jönsson Sjukdom

Henrik Jönsson Sjukdom – När jag försöker kartlägga den mörka grottan som är vår nutid tänker jag göra det med entusiasm. Det finns en vanlig missuppfattning att jag gör förberedda och ofullständiga sökningar efter böcker i hyllorna längst till höger. Men min främsta motivation är att försöka förstå.

Jag känner mig ofta missförstådd av dem som motsätter sig mina politiska åsikter. Försöken att komma närmare dem har sträckt sig från att avfärdas som ett skämt till att bli anklagad för “gaslighting” av en anhängare som säger sig förkasta “vaken” kultur och “kross” socialism.

Men utan att förvandlas till en milt kränkande tupp, skulle jag vilja vara rättfram om något. I ärlighetens namn är jag en komplett nybörjare. Jag ska försöka sticka in näsan i några industribyggnader och berätta vad jag såg och kände på andra sidan.

Jag blev uppenbarligen förvånad över att höra att libertarianen Just Henrik Jönsson, entreprenören Just Henrik Jönsson och youtubesuccén Just Henrik Jönsson alla släppte en kombinerad självbiografi som fungerar som en kurs i personlig utveckling.

Under de senaste åren har jag försökt förstå sambandet mellan senkapitalismens kollaps och självhjälpskulturens framväxt. Termen “den intellektuella mörka webben” används ofta för att beskriva en del av internet där detta fenomen är genomgående.

Henrik Jönsson ansluter sig till Jordan B. Mellan Burning Man och en koncentrationsring hamnar alla i ett anmärkningsvärt guru-gränsland av mumbo jumbo. Unga män som söker äldre kvinnor bör först och främst leta dit. Vad kan man därför förvänta sig av formatet på Henrik Jönssons “Bli fri” över dess glesa 160 sidor? Han har sex pekare. Små restriktioner, förmåga att skifta fokus och sammanhang, bristande defensivitet, proaktivitet och kunskapsbevarande.

Summan av alla upplevelser

Det är spännande hur alla Jönssons upplevelser framstår som så universella med tanke på att han är en helt unik individ. Om något har mitt liv och entreprenörens liv varit anmärkningsvärt lika. Jag tror att alla berättelser om entreprenörskap kräver symboliska ögon för att bevisa att de var utvalda för storhet. Det mesta inträffar under sommaren när folk erbjuder sig att plocka sina farföräldrars ogräs eller när de håller en gårdsrea för att tjäna pengar genom att sälja lemonad och glass.

Allt är gjort, om du måste veta.Som ett exempel på vår digitala grossists unika säljegenskaper brukade han sälja Karlssons-stil snäckor på tändsticksaskars som souvenirer till semesterfirare under den hektiska sommarsäsongen på en västkustö. Precis som du gjorde jag samma sak och åkte ner till sommarsolnedgången på en ö i Bohuslän. Våra vandrande jivves verkar ha varit stöpta i en oväntat klystoid form.

Henrik Jönsson Sjukdom

Ändå verkar Jönsson ha ett mycket svårare socialt trauma än jag. är svårt att etablera ett företag” dyker hela tiden upp i hans livshistoria.Vi har levt i miljöer där man möter unga radikaler regelbundet, så vi vet allt detta redan.

Att göra-lista efter inramning

Så snart han framgångsrikt har lanserat sitt företag och har en tydlig vision för dess framtid kommer han att sökas upp för ytterligare arbete. Även om det finns gott om jobb att tillgå är det ingen på Simrishamnsgatan som vill jobba eftersom de anser att Möllan är överkörd av företagare.

Henrik Jönsson bockar av ännu en ruta på snöflinga-enkätens borst. För alla killar till vänster som vill att den högra sidan av gatan ska respektera dig också. Något som brukar eskalera alldeles för unga vänner i tjugoårsåldern, som manbun, progg, mikrodosering, lärarkavaj i Manchester, en liten hatt. Allt detta är Sveriges fel.

En möjlig förklaring till Jönssons bristande karriärriktning är att han nyligen gick ut gymnasiet och nu är en del av samma ålderskohort och medelklassdemografi som han är. Hälften av medlemmarna i den svenska försäkringsbranschens främsta yrkesgrupp har nu doktorsexamen.

Även om Henrik driver en framtidssäker dataverksamhet måste han få vara en arbetslös börda för sina vänner och bekanta. varför. Det är inte riktigt klart. Det är då han gör det som alla andra runt omkring honom alltid har gjort på samma sätt: han gör det utan att tänka. Han börjar prata en massa teologiska dumheter. Därifrån reser han till USA. Varje företagare älskar det där och vill jobba där. Kanske för att han har erbjudits ett jobb och som ett resultat endast interagerar med de som är anställda och därför vilar.

Börjar arbeta för USA.En amerikan som går under namnet “Rich” och kommer från staden “Richmond” poserar för Jönsson. Senare springer affärsmannen med en advokat vid namn “Joe Rounds.Ett annat exempel: en yogi som, när yogaklassen ska äta hamburgare, pekar ut en bunt hippa kvinnor, varav en vill ha en veggieburgare, och säger till henne att hon måste äta alla de andra elevernas åtta kött.

I vanliga verkligheter skulle detta kallas maktmissbruk; det kan också vara ett fel. Andra skulle till och med kalla det “sinnessjukt”. Ändå nappar Henrik Jönsson på goodwill och ser en subtil vägvisare mot dubbelmoral i godhetssignaler.

Försöker att undvika att begå en slarvig handling av oärlighet

Det Jönsson gör bra här är att han inte försöker dölja den svaghetsfaktor som ofta ligger till grund för självhjälpsmiljöernas låga effektivitet. Han gör självförbättringsnischen mindre nisch och därför mindre respektabel.För att undvika att skicka fel godhetsbudskap, som Jönsson uttrycker det, bör du hålla dina egna mål för dig själv och istället dela dem med en liten grupp människor som tycker som du. Detta gör att starta en sekt låter väldigt klumpigt. Men vad exakt kan gå fel? Det finns inga exempel i historien på en grupp mördare som försökte få ner sig själva och misslyckades.

Henrik Jönsson Sjukdom
Henrik Jönsson Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!