Sprid kärleken
Hasse Brontén Fru
Hasse Brontén Fru

Hasse Brontén Fru – Hasse Brontén, komiker och före detta “Efterlyst”-profilämne, väntar barn med sin nya kärlek, Gina Lundberg. Det var inget vi hade planerat. Men när vi äntligen insåg vad som pågick sa vi “ja” till kärleken och livet. Den 52-årige komikern och före detta “Efterlyst”-profilen Hasse Brontén fann kärleken med en 42-årig kvinna från Ume i sommar, enligt Nöjesbladet.

Jag har trivts jättebra i Umeå eftersom pappa är på besök från Vännäs. Nu när jag jobbade där kände vi varandra redan. Vi träffades för lunch och pratade som goda vänner gör. Men på hösten såg vi varandra och insåg att vi båda var lyckligt singlar och på väg mot lycka. “Vägen är vad den är”, som Hasse förklarade när vi stötte på dem på en kändisfest.

Ingen sådan tur med planerna

Nu har hjärtat bestämt att sommarparet ska bli föräldrar.Det var inget vi hade planerat. Jag sa till henne: “Om du vill bli mamma, kanske jag inte är rätt man för dig”, men när saker och ting blev som de gjorde kändes det som att vi arbetade mot det målet tillsammans. Hasse sa till Nöjesbladet: “När vi insåg vad som hände sa vi ja till kärleken och livet.” Gina har inga barn för tillfället, men Hasse har en 28-årig dotter som heter Olivia.

Det är möjligt att vår dotter kunde ha fötts 190711, eftersom Olivia föddes 910711. Det skulle vara fantastiskt om de kunde fira någon form av högtid varje år, men vi hoppas att det inte händer. Men hon är glad och nöjd. Enligt Olivia har hon alltid velat ha en syskon, men de 28 åren däremellan…Det kommer att vara ett skämt, eller “det blir en flicka.”

Det var inte lätt att gissa vilket kön barnet skulle få. Hasse ville inte veta, men Gina stod på honom.
Det slutade så eftersom hon inte kunde förhindra det. Det blir en komedi-sketch. Och nu har vi funderat på namn också, och allt pekar ganska uppenbart mot Alba. Det verkar troligt, men vi får veta när hon verkligen kommer.

Det var länge sedan Hasse fick barn, och han ser ingen fördel med resan.Det börjar se ut som att jag snart måste börja leta efter ersättningsanvisningar till blunderbuss. Däremot är jag väldigt avslappnad eftersom jag har gjort det här tidigare med framgång. Gina tillbringade sommaren hemma i Umeå medan Hasse gjorde sitt hem i Stockholm. De har tagit ett beslut om när de vill bli föräldrar.

Hasse säger kryptiskt: “Blir man befruktad av en stockholmare s blir det Stockholm.” Vi hade redan planerat att det skulle bli Stockholm. Vi flyttar ihop på sommaren till ett nytt hus och börjar våra liv tillsammans.Hasses livepodcast “Snötsnack”, som sänds den 2 maj på Intiman i Stockholm, är det mest aktuella han gör just nu.Hasse Brontén och hans älskade Gina är på väg att bli föräldrar.

Deras första barn tillsammans föddes i juni, så skämtet lyder.Det verkar otroligt roligt, som Hasse Bronté uttrycker det.Hasse Brontén, 52, komikern och före detta programledaren för “Efterlyst”, fann kärleken med Gina Lundberg, 42, från Ume för runt ett och ett halvt år sedan.

Nu har paret bekräftat sin önskan om ett barn.Bara 97 dagar kvar. Hasse Bronté säger att det känns jättebra och tillägger: “Det kanske inte var helt planerat från början, men när det landade kändes det jättejättegott.” Det här blir Hasse Bronténs andra barn; han har redan en dotter, Olivia, som är 28 år gammal, och han hade inga direkta planer på att ha fler.

Ändå skulle vissa människor hellre ha en omärklig tillvaro.Jag har en soft spot för barn, men jag kunde inte låta bli att bli upphetsad av utsikten att “nu reser vi och har det roligt.” Det går förstås att göra det, och Hasse Brontén förklarar att de från början hade planerat att göra det med två personer, men nu kommer de att kunna göra det med tre. Ginas önskan att bilda familj med sin kärleksfulla partner beskrivs som “ödesmättad” av serierna.

Det är Ginas första barn, så det är extra spännande! Hon är inte en ung mamma längre – hon är 42 år gammal – så det här kommer som en chock för henne. Men som Hasse Brontén uttrycker det vill döden bli en oväntad överraskning.Sextiofem procent av graviditeterna har bekräftats och allt tycks hålla schemat, enligt serierna.Hasse Brontén berättar att efter sonens födelse i våras kommer paret att flytta ihop i sitt nyinköpta hem i Stockholm.

Hasse Brontén Fru

Världens mest modifierade man har genomgått en ny procedur och förvandlat sin hand till en “klo” för att efterlikna en utomjordisk invasion.Men tidigare under året gjorde Marcelo De Souza Ribeiro ännu en bisarr-modifiering.40-årige Marcelo De Souza Ribeiro är allmänt erkänd som världens mest tatuerade man.

Han har gjort två justeringar i år som har fått män att svara på allvar.Han bestämde sig för att operera bort högra handens pekfingrar tidigare i år, och nästa steg är äntligen här.Med över en halv miljon följare på Tiktok opererades Marcelo De Souza Ribeiro för att ta bort sina muskler och hud och raka bort fett från sin högra arm så att han skulle se mer ut som en utomjording.

Jag har skapat en ny modifierare som inte funnits tidigare. Han sa till webbplatsen Need to know, “Jag har undersökt morphings över hela världen, och så vitt jag kan säga har ingen gjort något liknande tidigare.”

Fingrarna på din högra hand pekar alltid i en v-form.Och en tät knut.Marcelo De Souza Ribeiro sa till Need to know, “Jag får min inspiration från filmerna och dokumentärerna jag har sett om ufos.”Det utseende jag vill ha för mina händer ska vara som en utomjording, fortsätter han.

Så vi gjorde det

Trots att han saknat ett finger på ena handen och ett “klo” på den andra har Marcelo De Souza Ribeiros vardag inte påverkats.Överraskande nog har jag hittills inte haft några problem med att utföra någon uppgift som kräver att jag använder mina händer. Jag kan skriva, ta upp ett instrument och spela det utan problem alls, försäkrade han Need to know.

Enligt Marcelo De Souza Ribeiro var smärtnivån en sexa på en skala från ett till tio.Det är inte lätt att missa Wimbledon-mästerskapen i London. Det kommer att bli mer hörbart överlag.Enligt norska Dagbladet inträffade detta under en match mellan ryssorna Anastasia Potapova och Mira Andreeva i söndags.

Anastasia Potapova blev oförskämt avbruten under sin tjänst av en skunk som öppnade en champagneflaska och lät ångorna fylla rummet.John Blom, matchens domare, bad de högteknologiska åskådarna att avstå från att poppa champagnekorkar medan spelarna serverades.
Anastasia Potapova smög lite beröm för gryningsrefrängen.Efter det kunde spelet spelas utan några klirrande champagneglas. Åtminstone inte medan spelarna serverades.

Historisk kunskap

Mirra Andreeva, en 16-åring rankad 102:a i världen, vann första set med 2-0 och fortsatte med att besegra Anastasia Potapova, en 22-åring rankad 23:a.Det blev hon den yngsta kvinnan någonsin att nå Wimbledons singelfinal för damer, vid 25 års ålder.Glappet mellan födseln av Hasse Bronténs barn är 28 år. Den svenska komikern som besöker Jannes pappa delar med sig av berättelser från hans extraordinära liv.

För tre år sedan återupptog Janne Grönroos och Hasse Bronté i den svenska tv-serien En dag i vra liv. Medan Brontén fostrade ett litet barn förberedde Janne sig för att bli pappa för första gången.Nu när de äntligen har träffats i Podden har de båda barn.

Det var långt ifrån självklart ur Brontés perspektiv. I podcasten berättar han om att han berättade för sin snart blivande fru att han inte är rätt man för henne om hon vill ha barn. Han ansåg sig vara “komplett”, var redan femtio år gammal med ett barn och ville spela golf, träffa vänner och resa.
Inget behov av att avundsjuka

Vi samarbetar med HBL för att producera Jannes pappapodd. Janne möter intressanta och underhållande gäster i podden som delar med sig av sina skiftande perspektiv på faderskap idag. Det finns många ställen du kan lyssna på podden, inklusive Spotify, YouTube, Apple Podcast och Audible.

I det senaste avsnittet berättar Hasse Brontén om de extraordinära upplevelser han har haft som pappa i åldrarna 24 och 52. Sedan han var knädjupt i sin karriär när han fick sitt första barn, han har blandade känslor inför den tidsperioden.

Jag var inte pappa med min äldsta syster, och jag har pratat med henne om det, säger han i podden.Han var mer engagerad i den andra omgången av barnafödande, och han tillbringade sex månader hemma med sitt andra barn. Bront säger i podden att hennes storasyster inte har varit avundsjuk om sin lillasyster, nu när hon är 28 år tack vare sin pappa.

Du trasslade till, pappa.Bront tar det inte som givet att hon kommer att få ett långt liv med sin pappa. När hans pappa började ta livet av sig var han bara 21 år gammal. Hans barn har aldrig träffat hans föräldrar.Enligt Brontés podcast finns det inget logiskt svar på frågan om hur länge man ska bo hos sina föräldrar. Idrott överväger han möjligheten att han också befinner sig i andra halvan av livet.

Hans äldsta dotter är redan 31, och Brontén kommer att vara 83 när hans yngsta dotter når den åldern. Enligt TT säger hon, “Även om jag ville visa dig mina känslor just nu, så kunde jag inte eftersom jag knackar på foten efter varje ordlek.

Hasse Brontén Fru
Hasse Brontén Fru

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!