Happy Jankell Pojkvän: Vem är han & är de fortfarande tillsammans 2024?

Sprid kärleken
Happy Jankell Pojkvän
Happy Jankell Pojkvän

Happy Jankell Pojkvän – Samarbetet mellan Happy Jankell och Alexander Sjögren har resulterat i en fantastisk roman. Hönt avslöjar en barndomshemlighet och orsaken bakom deras starka band i en intervju med skådespelaren nu. För att säga till Hänt, “Det känns helt fantastiskt”, säger Happy.

I början av juni förra året meddelade 28-åriga skådespelerskan Félice Jankell sin graviditet för världen tillsammans med sin pojkvän, 34-åriga H&M-modellen Nils Tham, 58-åriga Thorsten Flinck och 57-åriga Annika Jankell. Winston föddes i november, en son som har ärvt hjärtat av båda sina föräldrar.

Den 26-åriga Félice Jankell, som är extremt energisk med sin syster, ser helt fantastisk ut som husmormor. Skådespelerskan Happiness är på semester medan hon inte är med Winston, ungefär som sin syster. Den nya Viaplay-serien Ambassador, som Happy kommer att spela i i höst, är ett av flera kommande projekt hon arbetar med. På presskonferensen för programmet, när Hänt var på plats, utvecklade Hon sina erfarenheter av vanvård.

I ärlighetens namn är jag helt överlycklig. Framför allt har den här lilla kattungen min dödliga fäste. Det underbaraste något som har hänt mig är att se min syster bli mama, han är min klippa och bästa vän. Det är inte gränser med vår kärlek. Odå förklarar hon hon både positiva och negativa upplevelser som mama.

Sedan jag får chansen att åka dit och shoppa senare är det ganska skönt att lämna honom, enligt Happy. Vid ett tillfälle var Alexander Sjögren och Happy romantiskt involverade, och det är klart att de rockar ihop det. I många år har minsta förhållande varit positiva och mellan oss är allt bra.

Rätt konstigt säger hon att vi faktiskt är väldigt kära eller att det bara är jag, helt enkelt. Det verkar som att paret äntligen har hittat sin rätta match, och Happy är säker på att hon förstår hemligheten med ett lyckligt äktenskap. Det är oerhört viktigt för mig att ha mitt eget utrymme, mitt eget liv och mina vänner när det kommer till romantiska relationer.

Ätgörande är att göra saker tillsammans, men det är inte nödvändigt att göra allt på en gång. En tillgiven, sorgsen kopia Det är också i Winstons födelseberättelse som det positiva inflytandet i hans mors liv börjar. Så vitt jag kan säga är jag riktigt upprörd.

De flesta mammor jag har är väldigt stolta med hur de måste få ett annat driv och bli självsäkra. Lycka bekräftar att hon drömmer om att bli förälder och se kärlek hos sina vänner. Det är oacceptabelt att hon och hennes partner inte kan bilda en egen familj.

I synnerhet är det mitt önskade resultat. Allt om systerns son kommer fortfarande upp nu. Graviditeten till Happy Jankells syster Flisan förra året gjorde att hon tappade rösten. “Dystopia” skadisen älskar att mysa, men det är också roligt att lämna honom bak. Om det blir mycket kaos, har det gärna fastt med honom.

Ta reda på att du är en del av den nya “Dystopia!” serie på Viaplay! “

En dystopisk händelse som involverar en grupp som är ansvarig för dess organisation är i centrum för uppmärksamheten när den inträffar. En stor antal gäster från hela Europa kommer att vara med, och en gäng av våra unga kommer att vara för att se till att det går smidigt för dem. Vissa fabriker är mycket stora, mycket kända och historiska viktiga. ”Det är något som inte står rätt till” är en kommenter som serien hade.

Av det kvinnliga huvudrollen är du?

Henne är sjukköterska som jobbar på akuten, men hon har varit arbetslös mot sommar. Skådespelerska hade ambitioner innan hon blev sjukköterska och ägnade sig åt att hjälpa andra. Hon är inte bara en exceptionell människa, hon har också en exceptionell civil utbildning.

Hur överraskade din syster Flisan välkomnade Winston till världen förra ðret?

En ny familjemedlem är verkligen underbart, roligt och fantastisk underbart, meddelanden som det presenterar man kan få. Jag antar att jag borde säga att han är den jag spenderar mest tid med. Det gör jag definitivt inte! Winston är en absolut vinnare.

“Vi är väldigt knappa”

Det är mysigt att lämna honom bak, men det är riktigt skönt, har du sägt? Självklart tycker jag att det täcker allt. Att ta med sig Winston, min katt och vårdnadshavare, när det går galet är mer än acceptabelt. Jag ser verkligen fram emot möjligheten att klicka på sidan.

Du och Flisan är ett väldigt påfallande par, eller hur?

Det finns faktiskt tillfällen då jag inte kan låta bli att tycka att det är roligt när jag är i samma familj som någon ganska nära. Den andra individen kan faktiskt bete sig som du. Tvärtom, om Flisan gör något negativt kan jag bli irriterad på mig själv.

Nu är vårt band mer kraftigt än efter Winston kom. Jag hörde henne nyligen säga, “Du säger aldrig att jag är gullig längre.” Det är för att hon sa det. Trots att jag är hennes lillasyster så tycker hon inte längre att jag är den mest godhjärtade personen.

Happy Jankell Pojkvän

Han fick en flaska äppeljuice, men den smakar verkligen bittert. Irrigtvis såg pappa riktigt arg ut när jag var liten för att säga ifrån. Gratis drinkar på fester, speciellt för min pappa, är inte coolt enligt mig. Han skulle ha varit gladare om jordgubbs läsk hade fått honom istället för champagne.

Ett sommarbröllop är planerat mellan H&M-designern Nils Tham och skådespelerskan Félice Jankell. Vi kunde följa Felices fantastiska parisbröllop på sociala medier i början av juni och i sommar ska hon och Nils knyta ihop säcken. Nej, Félice Jankell har avstått från att fantisera om att avsluta förhållandet.

Tills det inte finns några undantag. “Nu springer jag fortfarande när tillfälle ges,” hon konstaterade i ett frätande uttalande när hon varumärket Titti Schulz på P4. “Jag har gömt mannen i mitt liv.” Hennes bröllopsdröm har dock tagit en annan vändning efter att ha träffat sin kirurg Nils Tham.

Jag ser det nu som ett mirakel eftersom jag har träffat mitt livs kärlek. “På ELLE-galan i år ingick Félice Jankell och Nils Tham. Hennes långsiktiga mål har alltid varit att knyta skorna, men hon har svårt att räcka upp handen i samtal.

Det är närvarande i den sista romansen mellan de två. Han är min bästa vän och känner mig utan och innan. En hel dag efter hemkomsten den dagen snarkade jag på grund av min besatthet av en viss roll. Efter det säger han till mig att stanna i min egen värld och inte gråta över personen han pratar om.

På grund av detta var Torsten Flinck emot att gifta sig med Félice Jankell. Det finns vissa likheter, även om Félice och Nils helt klart har valt olika karriärer. Nils är filmintresserad, har gått teaterskola och är ett produktionsbolags driver, enligt Hon. Brev är ett vanligt sätt för dem att kommunicera hemma.

Jämför alla mina dygder om Hans. Sedan hjälper han mig mycket med tänkande och det är väldigt fina samtal, ägnade Félice Jankell. En icke namngiven filmkritiker vid namn Happy Jankell berättar om sina upplevelser med kända personer och sina känslor för ordet “buljong” i film. En bedårande 23-åring vid namn Betty Nicole Hildegard Jankell befinner sig i en fotostudio i hjärtat av Stockholm. Hon håller sig varm i kylan genom att ta på sig sin beige pälsmössa och svarta stövlar.

Hela tiden har Happy varit min identitet; Nicole har aldrig varit det. Eftersom min storasyster heter Felice, vilket betyder glädje och framgång, kallade mina föräldrar mig “glad” även när jag var sjuk. Min far insisterade på att jag skulle få namnet “Betty” efter Betty Boops-masken. “Jag ska leta upp Nicoles namn,” sa hon med rösten något raspig.

Nästan direkt efter början bytte hon namn till Betty Jankell istället för Happy och gick in i branschen. Han tyckte att Betty var ett mer passande namn för henne när hon fick sin första filmroll i musikalen Tusen gånger starkare, med skådespelaren, vid femtio år. Hennes ex-pojkvän tog inte Happy på allvar.

Enligt det skrattade du när du var fem år gammal att tro att du visste allt. Men jag minns att han sa att “tur är en känsla, man kan inte vara en professionell skådespelare och växa upp som en känsla.” Med undantag för min ex-pojkvän har ingen någonsin kallat mig “Betty” förutom mina föräldrar, kusiner och grannar.

Jag träffar glada människor

Uppenbarligen, de åtta gånger Happy frågar “va?” under intervjun är förolämpande. I örat började hon sitta första maraton rädd och lätt sjuk, och det har blivit där i tre veckor. Där sitter ägarens lås. Att springa när jag mådde dåligt var riktigt jobbigt. Som ett av mina nyårslöften 2017 tränade jag i vad som kändes som en evighet innan loppet i Berlin och ett av maratonloppen stod på agendan.

Hjälp dig ljusa?

Jag skulle nå mer hålla med. Det är viktigt för mig att ta långa pauser idag med alla sociala medier och snabb information som går genom den andra. “Att våren” inkluderar bara att gå framåt en fot i taget och sedan förbereda sig; det innebär annat.”

En resa runt jorden är som att ha ett barn. Det är lugnande, äger jag. Irritating as it may be, började det inte så hade mig att börja ett maraton. Mycket lyft ligger också i min förmåga. Kraften att helt fånga mig har utövats av deras musik. Alla har sina svagheter och styrkor.

Happy Jankell Pojkvän
Happy Jankell Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!