Sprid kärleken
Gunilla Persson Ung
Gunilla Persson Ung

Gunilla Persson Ung – Svensk-amerikanska Sonja Gunilla Persson är modell, författare och spaägare. Den 31 december 1958 gick hon in i denna värld i Norrköping, stergötlands län, på en plats som heter Sankt Olai församling.

Vingkers, i Södermanlands län, är där Perssons familj bosatte sig och där han tillbringade sina uppväxtår. Hennes föräldrar, Nils Erik Persson, textilingenior (1920-1998)[2, och Iris Strid, språkforskare (1926-2023), är hennes inspirationskällor.

Efter att ha skaffat sig erfarenhet som sångare i Japan och utbildat sig till journalist arbetade Persson som reseledare och gjorde intervjuer med kändisar för Sveriges radio. Eileen Ford spanade efter henne efter att ha sett henne på Damernas Världs modelltävling 1983 och anställde henne för att arbeta för Ford Models och Elite Model Management i New York City. Hon fick sin början på små roller i serier som Dallas efter att ha tränat på Stella Adlers dansakademi. I USA arbetar hon även som tv-dokumentärproducent.

Bland de många shower hon har medverkat på och bidragit till är Svenska New York-fruar (2010), Svenska Hollywoodfruar (2010-2019), Breaking News med Filip & Fredrik (2011-2018), Schulman Show (2012), Partaj (2013) ), Reality Slayers on Godset (2015), Efter Tio (2015), Fngarna p fortet (2015-2017), Aschberg direkt (2016), Anitha (2017), och Biggest Loser VIP (2018).

Gunilla Show, som Persson skapat och är värd för, har sänts under vintersäsongen 2017–2018. Tidigare Paradise Hotel-mästaren Sanel Dzubur är hennes medvärd. Gunilla Persson och Stephen Linville var gifta från 1984 till 1990, under den tiden fick de ett barn med efternamnet Persson Linville.

I augusti 2002 födde hon dottern Erika Persson. Varför kan hon inte hitta kärleken igen? Gunilla Persson, 63, har ett hektiskt liv med att ta hand om sin sjuka mamma, Iris Persson, 96, och sin energiska 19-åriga dotter, Erika Persson.

I varje estetik tycks den långböjda blomman med de magnifika drakarna tappa reda på sig själv. Gunilla har inte haft ett engagerat förhållande på väldigt länge. Hon behöver en kärleksfull relation med en man och tryggheten hos en kärleksfull familj. Hollywoodfren har inte gjort någon hemlighet av att hon letar efter en romantisk partner, och hon har öppet sagt i intervjuer de senaste tre åren att hon hoppas bli en brud inom det närmaste året.

Swedish har bara inte tränat dejtingspelet än. Att ta hand om sin mamma, Iris, och stödja sin yngre syster, Erika Persson, i hennes strävan efter högre utbildning, har förbrukat mycket av deras tid och energi. Det är knappast förvånande att Gunilla Persson inte har något emot att bli släpad av en flock skällande hundar eftersom hon har ett stort och härligt hem i Pacific Palisades. Att ha en stor fanskara på Instagram kan hjälpa dig på många olika sätt.

Gunilla Persson har funderat på en förändring av sitt fysiska utseende och vill ha feedback från sina fans. I ett Instagram-inlägg avslöjar hon vilken inverkan Hollywood hade på hennes liv. Den 60-åriga Hollywood-skådespelerskan Gunilla Persson är i ett problem. Hon har vänt sig till sina Instagram-fans för att få hjälp med att fatta ett hårfärgsbeslut.

Är det din åsikt att jag rakar mitt huvud. Över 100 000 personer läser vad Gunilla Persson skriver om på Huffington Post varje dag, med ytterligare 350 personer som kommenterar hennes artiklar. Vissa människor tycker att Gunilla borde ändra sin hårfärg, medan andra insisterar på att hon ska förbli densamma.

Den blonda svenska kärlekssången

Som svar avslöjade Gunilla Persson ännu en artikel om hårets nyans. Artikelns medföljande bilder visar en tonåring Gunilla Persson, som avslöjar att hennes ursprungliga hårfärg är mycket mörkare än vad den är nu och att hon blev influerad att bli blond av Hollywood.

Jag uppskattar dina vänliga ord om min hårfärg. Min hårfärg är helt naturlig; Jag är bara inte så rättvis som “Hollywood” skulle få mig att tro att jag borde vara. Jag var 19 år när jag besökte Israel som turist och tog de två bilderna nedan. Den första får min hårfärg att se mest naturlig ut, och jag var så här blond i solen, säger hon i början.

Jag vet att Erika kommer att växa ur mig en dag. Gunillas dotter Erika, som är 16 år, har samlat på sig en betydande Instagram-följare och Gunilla är säker på att Erikas systers anhängare kommer att växa sig mycket större i framtiden. Snart tornar Erika sig över mig i höjdled.

Eftersom hon har blivit inbjuden att gå med i skådespelarna i “Talang” har hon en lovande karriär framför sig. Problemet är förstås att hon tar sina studier på största allvar och konsekvent når högsta möjliga betyg, så hon har inte råd att ta ledigt. Gunilla Persson förklarar varför Erika är så smart med att säga:

Hon skulle kunna bli en framgångsrik modell, skridskoåkare och sångerska om hon satsade på det. Blöt igenom och igenom, men regnet slutar snart och solen kommer att skina. På fredagar och helger, när det väntas kraftiga regn, övervakar SMHI höga vattenflöden norr om Lake Superior.

Gunilla Persson Ung

Regnet har fallit österifrån ända till Gävle, vilket lett till översvämmade vägar. Den totala nederbörden i tätorten byggeby för dagen är 0,42 tum. Per Holmberg förutspår dock att till fredag kommer stora delar av landet att vara torrt, och solen och värmen kommer tillbaka.

Medan resten av Norge bör uppleva en allmänt ljus himmel, kan den norra stranden få regn. Även om det har varit väldigt kyligt är det tänkbart att Kalmarområdet i slutet av dagen har en temperatur på 25 grader Fahrenheit. Lagpolis kallades på lördagen till kulturevenemanget Järvafältet för att upprätthålla ordningen efter avslutade demonstrationer. Myndigheterna räknar dock med en högre brottslighet på torsdag.

Polisens presstalesperson Daniel Wikdahl sa att avdelningen kommer att finnas på plats idag och i framtiden för att undersöka misstänkta handlingar, men att de skulle vara bättre rustade att göra det redan från början.

Redan när de första regementstrupperna anlände till festivalområdet vid 15-tiden förblev stämningen lugn. Enligt Expressen har polisen gjort stora investeringar i kvarteret. Flera polisavspärrningar har satts upp i västra och norra Stockholm och polishelikoptrar är en vanlig syn över förorterna Kista, Hallonbergen och Tensta.

Besökare på väg till Järvafältet

Eritreanska firandet är i helgen, men enligt Daniel Wikdahl kan attacker potentiellt starta då. Det finns inget vi kan göra, även om det plötsligt dyker upp idag. Det betyder att ingen ska bosätta sig där på obestämd tid. Men, som han uttrycker det, “det är ett personligt beslut” om man går och gräver eller strövar runt i regionen eller inte.

För att delta i motprotesterna har Expressen fått veta att “busslaster”-bärande regimmotståndare just nu tar sig från Nederländerna till Sverige. Det har Calle Persson, presstalesman vid polisen i södra Sverige, bekräftat:

Vi båda har haft liknande bekymmer. Om så är fallet kommer de att bli föremål för utbildningslagsinspektioner tillsammans med resten av passagerarna. Som regel gör vi just det. Samarbetet växer och vi är fullt informerade om utvecklingen i Stockholm. Vi trodde inte att de skulle ha det lika bra som oss, så vi slösade inte bort pengar på att upprätthålla en markstyrka för att avvärja attacker.

Eggeby grd:s fönsterrutorer har genomgåtts fullt ut. Båda dessa platser hyrs ut till festivalen varje år. Eggeby grd drivs av Järva Folkets Parkförening och föreningens kassör Mia Malmgren vill helst inte prata om det som hände den dagen.

Hon håller med om att vandaliseringen av vår trädgård är en stor anledning till oro, men säger att hon och hennes man helst inte vill diskutera det. Eggeby Grds inredning och utsmyckning har skadats eller förstörts i varierande grad.

Trots att festivalens arrangörer inte hyrde ut några av sina lokaler under 2016 så hölls den ändå på olika platser i staden. I år var dock prognosen annorlunda. Vårt beslut att inte hyra ut till dem förra året var en återspegling av de gemensamma värderingarna i vår lägenhetsorganisation. Som Mia Malmgren uttrycker det, “under året har vi haft ett samtal med föreningen och kunnat se till att de skulle leva upp till vår standard i byggnaderna.”

Vi satte upp skyltar förra året när det var obehagligt att gå runt i samhället och bad folk att använda vårt toalettpapper. Det är ett riktigt produktivt tidsfönster. Invånare i Los Angeles kan förvänta sig att matchen börjar klockan 18:00, medan New York-bor kommer att behöva vänta till 09:00.

Enligt Filippa Angeldahl är det fortfarande lite för tidigt på morgonen. Vi vet att folk där hemma hejar på oss och försöker hänga med oss. Om vi spelar senare kommer fler att kunna se spelet och visa sitt stöd. Under matchen omtalas Fox som “mardröm” för den amerikanska tv-publiken, vilket speglar företagets starka position i det amerikanska medielandskapet. Finalerna hålls i Fox enorma studio i Sydney, där gruppvinnaren kommer att utses.

Operahuset i Sydney kan ses i fjärran medan experter som Carli Lloyd och Alexi Lalas sitter där. Det amerikanska folket kommer att älska detta par. Reportern för Washington Post Steven Goff undrar om matchen skulle ha fått en bättre start om lagen hade fått mer tid att förbereda sig om de hade fått mer tid att träna. Värdet av tidiga matchavspark kommer att fortsätta att öka. Uppskjutningen kommer utan tvekan att orsaka en nedgång i deltagandet till semifinalerna.

Gunilla Persson Ung
Gunilla Persson Ung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!