Göran Greider Sjuk

Sprid kärleken
Göran Greider Sjuk
Göran Greider Sjuk

Göran Greider Sjuk – Därför nämnde ingen att Göran Greider hade hittats död i en stol. Han haft feber inte ens de dagar. Eller så kan du bara dumpa den. iPaden har hittat ett permanent hem i hans knä, och orden och texterna där har börjat röra sig framåt i den jämna ström som är den icke-onormala Greider-takten.

Människor på den tiden var svaga och sårbara när de fick cellpresentbehandlingar. Ingen behöver det nuförtiden.En “dagsform” serveras nästan dagligen till Hans över 19 000 Facebook-vänner. Och snart kommer du att kunna läsa hans bok “Barndomsbrunnen”, där han blandar barndomsminnen med resor över Kräftan.

Det är inte så att jag har varit särskilt stoisk. Människor på den tiden var svaga och sårbara när de fick cellpresentbehandlingar. Ingen behöver det nuförtiden. Mediciner finns tillgängliga. Så det är inte bara jag som har hoppat och slarvat över hematologens datorer.För Göran Greider är det bara inte så. Hans anställning är en källa till styrka för honom. Ja, det tycker han.

Därför har det också terapeutisk potential. En metod för att förstärka en alternativ verklighet där andra regler gäller. Om du hittar de rätta orden kan du förändra en hård verklighet till det bättre. Det är inte förvånande att Göran Greider vände rampljuset tillbaka mot sin barndom. I kristider är det lätt att börja reflektera och söka efter svar på frågor vi alltid har haft men aldrig haft tid att verkligen ställa.

Innan vi känner hur våra kroppar kollapsar, går våra sinnen och själar på ända. Jag tror inte att det är en nederlag att män känner att de går miste om livet när de verkligen är nere på sin tur. Detta är den slutliga monteringen; allt måste passa ihop.

Vid trettio tänker man inte längre på sin barndom. Det chockerande är hur mycket av det liknar de värden som baren har. Det oväntade, det som förstör saker. Det känns som att jag är tillbaka i blöjor varje gång jag åker akut ambulerande transport till sjukhuset. Du vet att människor är beroende av andra människor för att ta hand om dem, så du kan bara hoppas att de gör det.Han tar ett steg tillbaka, provar olika metaforer för att beskriva det skyddsnät han har upptäckt och ler.

Folk klagar på att sjukhuset säger att man kan vänta i timmar på en akut tid. Jag är skyldig till att göra det också. Goran fortsätter, “Underbemanningen på gården är katastrofal; det är otroligt dumt att vi inte har utnyttjat fler resurser.”

Det finns dock ett skyddsnät när man kommer in på ett säkert sätt. När människor är extremt svaga är samhället som starkast. Det verkar rimligt som en socialistisk kliché, men det är sant. Och det måste vara så för ett civiliserat samhälle. Pengar ska inte ens komma i fråga. Alla har rätt till samma värde.

Hyllar hemmaförsvar

När han varit hemma har han varit i nära anslutning till hemsjukvrden.De har varit helt ansvarig och hållit koll på allt. Jag är inte övertygad om att killar förstår hur mycket av en investering ett hemmagym är. Det borde du skriva om.

Han har också en gudsstyrka som har hjälpt honom genom svåra tider. Men det är svårare att prata om det. Kanske är han bara trött, men Göran Greider slår handen över huvudet på honom. Dessutom vill han skydda de mest värdefulla.

Vi delar samma band, mystikern och teologen Mästare Eckhart diskuterar tomheten i varje människas kärna. Jag har skrivit mer om det i mina egna skrifter. För att vara säker, det är inte precis ett dolt faktum. Jag är inte säker på vilka ord jag ska välja.

När författaren Göran Greider gick bort i blodcancer stannade tiden. Scener från barndomen och framåt framfördes i sjukhusets isoleringsrum och diskuterades kort. Nu kanske du hittar dem tillsammans i den helt nya boken “Barndomsbrunnen”, där sjukvårdspersonalen spelar en lika avgörande roll.

Författaren Göran Greider gick bort i slutet av år 2020. Han checkade in på Stockholms Södersjukhuset med litervis av vätska i lungorna och en rekvisita i sängen. Efter omfattande tester fick han diagnosen malignt lymfom.

Göran Greider Sjuk

Författaren och journalisten Göran Greider har övervunnit två allvarliga sjukdomar på kort tid.
Han gick först bort i cancer, men tack vare behandling är han nu cancerfri. I november blev han sjuk i RS-virus. Hans hjärta stannade och han blev orörlig i respiratorn. Under denna tid drabbades han även av blodförgiftning.

Nu öppnar Greider upp om sin tuffa sjukdom och efterföljande tillfrisknande.Jag gick på jakt efter RS-viruset, som hotar våren. Det är egentligen bara ett mindre besvär för de allra flesta män. Men jag tyckte att det var ett paradis. Jag gjorde en njurtransplantation, en levertransplantation, en hjärttransplantation och en blodtransfusion, säger han.

Se honom förklara det i videospelaren överst. Resandet till och från sjukhuset ökade plötsligt. Lunginflammation som sprider sig från en person till en annan. Lungstrumpan är full av vatten och måste tömmas. Svårigheter att gå eller hoppa. Herregud. Sedan hans blod, delen som gick ner i magen och sedan ut.

Då insåg jag att livet höll på att hända utan mig, säger Göran Greider; nivån på debatten har stigit ett snäpp från den vanliga nivån när folk blir uttråkade av att höra honom argumentera.Med stora dunsar och hans glänsande, vita hår flygande i vinden när han påbörjade cytostatikabehandling. Han fick diagnosen malignt lymfom av läkarna eftersom det är en aggressiv form av blodcancer. Han blev ingen zombie. Inte ens egen unika kappa, verkar det som.

Hade lämnat utan en blick bakåt.Utan behandling hade jag kunnat dö på tre till fem veckor. Nu är jag säker på att jag snart kommer att må bättre och vara frisk igen. Det finns ingen anledning att byta växel just nu.Författaren, debattören, redaktören och ceremonimästaren Göran Greider är still going strong; sjukdomen har inte slagit ut honom helt än.

Jag anser dock att det är mitt ansvar att sprida uppfattningen att en cancerdiagnos inte nödvändigtvis är terminal. Alla verkar nu fatta det. Aldrig en enda gång under de svåraste behandlingsperioderna – och det har varit många, eftersom han vägrat avslöja uppgifter om ambulerande transporter till sjukhus, panikattacker, hallucinatoriska mardrömmar och livshotande blockeringar som krävt akuta operationer – har han tappat perspektivet. starkt hopp för framtiden som helhet. Eller, som vi nu kan hänvisa till det.

Specialiserad inte mjuk

En mörkare inblick i hans framtid kom när läkare felaktigt diagnostiserade honom med lungcancer; detta var innan hans blodcancer blev stabil och en läkare kom in och rörde vid hans axel. Man kom fram till att sjukhusets läkare och sjuksköterskor var högt kvalificerade.

Det kändes då, och det känns för alltid. Männen fortsatte sitt frenetiska tempo. Så det ska inte antas att jag har övermänsklig styrka. Det finns något mer jag kan lägga stor vikt vid. Men jag är en evig optimist, och jag har en nästan barnslig tro på vetenskap och vetenskap.Utan min bästa vän, Berit, tror jag inte att jag hade vetat hur jag skulle ta mig igenom det.

Många förklaringar av livets mekanismer och motiverande krafter är tillgängliga för honom omedelbart. Kanske lärde han sig det av sin mor, som gick bort den 19:e dagen föregående sommar i en mogen ålder av 93. En “muncher” är hur hon beskrivs. Detta är verkligen ett svårt liv. Det var som om hon hade byggt en mur runt sig som höll världens utmaningar på avstånd.

Ja, jag tror att det finns en viss motivering för det. Men jag är en rimlig person också. Så det finns inget löfte om att något kommer att hända vid ett specifikt ögonblick. Just nu är jag inte helt ensam. Utan min bästa vän, Berit, tror jag inte att jag hade vetat hur jag skulle ta mig igenom det.

Hon har tidigare erfarenhet inom området och är helt cool med det. Det fanns en tumör i Hans egen familj. Vid den tiden var han sjuk, och även om han inte förstod symptomen på sin sjukdom, fanns en bild kvar etsad i hans sinne: en kreffie hade glidit in i hans trädgård. Baklänges.

Cancer, ett mer kliniskt neutralt namn, var en välkommen omprofilering av sjukdomen. Det är inte bra om människor jämför det med djur med fri vilja som fattar sina egna beslut. Det är möjligt att något guld kan gå förlorat om det händer. Men titta, har du märkt vad hon gillar.

Katten Lisbet, en älskad familjemedlem i Greiders gömda hem, letar efter en flygresa, eller som det nu av tur är, en bit från den skuggiga plats som vi har tagit vårt flyg ifrån. Djurens och äldres hälsa är i fara under dessa månader då Göran Greiders immunförsvar närmar sig bristningsgränsen. När han inte lyckas fånga ett husdjur i en blommande fälla.Det är häpnadsväckande att tänka på hur många olika typer av bakterier som kan finnas i vanlig jord. På sommaren ligger Dala-Flodas trädgård gömd i den frodiga växtligheten.

Göran Greider Sjuk
Göran Greider Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!