George Michael Förmögenhet

Sprid kärleken
George Michael Förmögenhet
George Michael Förmögenhet

George Michael Förmögenhet – George Michael lämnar cirka 1,2 miljoner dollar i sitt kölvatten, medan Fadi Fawaz är helt utelämnad från festen.Istället kommer popstjärnans system, pappa och sju kompisar att dela lyckan.En källa nära George berättade för The Sun, “George var alltid fäst vid sin far och sina syskon; de skulle för alltid bli ohhandlede.”

Två och ett halvt år efter George Michaels död på juldagen 2016 kan hans egendom äntligen delas upp. Den brittiska tabloiden The Sun fick rättshandlingar som visar att påven övergav 97,6 miljoner pund i valuta, eller cirka 1,2 miljoner svenska kronor.

Symmetrins stjärnor

Från 2012 till sin död 2016 var George Michael, vars riktiga namn var Georgios Kyriacos Panayiotou, in och ut ur relationer med Fadi Fawez. Fadi var också den som upptäckte George Michael död i sovrummet i ett av popstjärnans hem.

Istället kommer George Michaels två systrar, Yioda Panayiotou, 59, och Melanie Panayiotou, 57, att ärva huvuddelen av hans förmögenhet och två Londonfastigheter från honom. Kyriacos Panayiotou, George Michaels far, kommer att få ärva den hästuppfödningsgrd han också har kört och arbetat på sedan George Michael köpte den mer än 20 år före sin död.

En källa nära George berättade för The Sun, “George var alltid fäst vid sin far och sina syskon; de skulle för alltid bli omhändertagna.” I testamentet är alla vänner och familj namngivna pang! trummisen Stjärnan lämnar konst, antikviteter och pianot som tidigare tillhört John Lennon till en välgörenhetsorganisation i sitt testamente, enligt Sun. Han nämner även två andra nära vänner.

Vänner inkluderar hans fru, hans tidigare assistent, en publicist, modellen Kay Beckenham och Wham! sångaren Shirlie Kemp. Enligt The Sun bestämmer George Michaels syster Yioda vad de två vännerna ska skaffa för att hedra Michaels minne i sångarens testamente.Att nämna sina närmaste vänner är en mycket bra gest. Till sist är det upp till Yioda. Enligt spåmannen som citeras i The Sun visste han att hon alltid skulle göra rätt.

Bor hemma hos popstjärnan

Men namnet på framlidne pojkvännen Fadi Fawaz finns ingenstans i testamentet. Till och med George Michaels samarbete med Kenny Goss mellan 1996 och 2011 förbises.Brittiska tidningsrapporter tyder på att Fadi Fawaz har lämnat hemmet i London som han delade med George Michael trots att hans familj gjort sitt bästa för att övertala honom att återvända. Fadi öppnade sin dörr på måndagen när The Sun knackade på för att fråga om hans testamente, men han hade bara detta att säga som svar:

Nej, absolut inte. Ha en underbar kväll! George Michaels mångmiljonförmögenhet har varit föremål för många spekulationer.Det har blivit tydligt att hans syster Melanie äger herrgården där han tillbringade så mycket tid, som uppskattas vara värd 100 miljoner dollar.

Han hade gett Melanie ett speciellt band. En källa nära honom berättade för The Sun att hon var vid hans sida under hans värsta timmar. Vid tidpunkten för hans död i december var George Michael värd över hundra miljoner dollar, eller över en miljon svenska kronor.

Eftersom vismannen aldrig gifte sig eller fick barn är hans arv tydligt. Men den konventionella visdomen har länge hävdat att hans systrar kommer att få lejonparten. George brydde sig djupt om sin familj, och hans hängivenhet var tydlig även i hans sista stunder. En källa nära The Sun rapporterar att han var övertygad om att hans familj kommer att ha en välmående framtid var ett unikt band.

Nu står det klart att hans äldre syster Melanie Panayiotou, 55, ockuperar hans massiva hem i norra London, enligt The Sun. Det var där han investerade huvuddelen av sin tid och energi innan han lämnade.Han hade gett Melanie ett speciellt band. Ett vittne hävdar att hon aldrig lämnade hans sida, även under hans värsta timmar.

Enligt rapporter bor syster redan i hemmet på 100 miljoner svenska kronor.Hon gillar verkligen Highgate-huset han köpte först. Det finns många fantastiska minnen som delas mellan dem där, och det har en speciell plats i hennes hjärta. Enligt de uppgifter som lämnats vistas Melanie där tillfälligt medan hon ordnar begravningen.

Michaels andra syskon, Yioda Panayiotou, 57, förväntas också ta del av hans generositet, liksom hans gudson. Halshuggen med en guldnyckel. Fadi Fawaz, artistens 43-åriga partner, förväntas inte överraska någon. Han flyttade nyligen in i en av de andra herrgårdarna i Regent Park, som värderas till cirka 50 miljoner svenska kronor. Enligt hyllningen ska Michaels familj ha förbjudit honom att närvara vid begravningen.

The Sun fortsätter med att säga att George Michael kommer att ha två begravningar under de kommande veckorna, en för nära familj och vänner och en för en större grupp sörjande. Han kommer att begravas bredvid sin mamma, Lesley Angold, som gick bort 1997, när hans tid på jorden är över. Han borde bära en Cartier-klocka i guld och hans favoritkostym från den senaste turneringen. Mer än två år efter George Michaels tragiska död är det nu klart vem.

George Michael Förmögenhet

Nu, cirka 2,5 år efter det tragiska bortgången av världens mest kända musiker, har planen för att dela upp hans förmögenhet lagts upp i detalj.George Michael lämnar efter sig 1,2 miljoner svenska kronor, som kommer att delas mellan hans far, hans syskon och sju nära vänner.Den brittiska tidningen The Sun har publicerat utdrag ur ett domstolsdokument som avslöjar Michaels finansiella utbetalningsstrategi.

Priset på steken var 1,2 miljoner svenska kronor.Den “vårdslösa whisper”-sångaren tjänade över en miljon svenska kronor, eller 97,6 miljoner amerikanska dollar, för sin avgång. Det mesta av hans pengar går till hans två systrar, Yioda, 59, och Melanie, 57, som också förvaltar hans två fastigheter i London. Sedan George Michael köpte godset för 20 år sedan har Pappan Kyriacos Panayiotou bott i och vårdat fastigheten.

George var alltid fäst vid sin far och sina syskon; de skulle för alltid bli ohhandlede, sa en källa till The Sun.Fadi Fawaz, 46, samma person som upptäckte George Michael död i sitt hem, skulle inte få några pengar som en del av arvsfördelningen. Från 2012 fram till George Michaels död 2016 delade paret ett på-och-av-förhållande. Till och med Michaels långvariga älskare Kenny Goss, som artisten var tillsammans med i 15 år, har gett upp andan.

Fawaz fortsätter att bo i ett av konstnärens hem i London och vägrar att flytta dit trots påtryckningar från sin utökade familj.George Michael har namngett två flickvänner och en före detta assistent i sitt testamente. Hans nära vän Shirlie Kemp finns också med. Han har dock ännu inte bestämt vad de ska äta. Han har istället skickat beslutet vidare till sin syster, Yioda Panayiotou.

Det är en väldigt bra gest att nämna sina närmaste vänner. Till sist är det upp till Yioda. Informationsgivare till The Sun hävdar att han hela tiden visste att hon skulle göra rätt. Första säsongen av den svenska succéserien “lskar, älskar inte” hade premiär samma år. Tony Björk, 46, som har fallit för Christy, 23, filippinare, har varit i fokus för tre säsonger av tv.

De träffade varandra medan Björk tillbringade en termin i Filippinerna. Christy meddelade Tony Björk att hon var gravid en tid efter att han återvänt till Sverige.När Melissa föddes var alla överlyckliga, men nyligen har frågor väckts om huruvida Tony verkligen är Melissas biologiska far eller inte.

Redan under den första säsongen uppstår frågan, och Tony får senare besked om att han måste göra ett faderskapsprov. Han har dock också varit säker på att utgången inte skulle förändra något för honom, oavsett hur det blir.Tony Björk har tidigare sagt till Expressen, “Oavsett vad saker och omständigheter visar, kommer jag att ta henne som min mamma.”

Tony Björk bekräftar nu att han klarat faderskapsprovet, men att resultatet inte är något han tänker behålla inom familjen. Svaret finns på nattduksbordet där det har legat ett tag. Vi har bestämt oss för att behålla det inom familjen, och folk kommer så småningom att acceptera det, som Tony Björk uttrycker det.

Christy gymnasieelev

Christy och Melissa fortsätter att bo på Filippinerna.De har alltid tänkt flytta till Sverige, och nu när Christy är gravid kommer de äntligen att göra resan.Om du frågar Tony Björk hur det kommande tillskottet får honom att känna så säger han att det är bra och roligt. Han kommer dock inte att närvara vid bröllopet eftersom hans familj enhälligt har kommit överens om att en resa till Filippinerna skulle vara för påfrestande för honom.

Eftersom vår inkomst är min ser det ut som att vi kommer att stanna nära hemmet under en överskådlig framtid. Sedan kommer vintern tillbaka och när allt är klart för resa till Sverige kommer ännu fler biljetter behöva betalas. Jag vill verkligen inte låna pengar, därför måste det gå så här, säger Tony.

Den senaste tiden har Cristiano Ronaldo varit föremål för kritik och har alienerat några av sina följare på sociala medier. Det verkar som att han färgade sina ögonbryn svarta i ett stort antal av inläggen han gjorde.Det verkar inte vara ett moderiktigt val utan snarare ett pragmatiskt.
Mixed kampsportare har blivit ett affischbarn för denna rörelse.

Vakt mot sjukdomar

Det finns en betydande risk för att klorna ska gå sönder till följd av naturliga krafter i både blandad kampsport och fotboll.Det har rapporterats att tyskarna målar sina ansikten för att skydda sig mot vampyrer och bakterier.Det finns ingen ny trend, som Bild konstaterat, utan den har snarare pågått ganska länge. Cristiano Ronaldo bestämde sig för att färga sitt hår svart redan 2010.

George Michael Förmögenhet
George Michael Förmögenhet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!