Fredde Granberg Sjuk

Sprid kärleken
Fredde Granberg Sjuk
Fredde Granberg Sjuk

Fredde Granberg Sjuk – Fredde Granberg, en 26-årig ishockeyspelare, fick diagnosen testikelcancer och tvingades genomgå aggressiv kemoterapi och strålbehandling.Efter Fredes sjukdom blev hans trogna flickvän mot alla odds gravid, men bebisen förlorade sin livskraft efter två veckor.Skimmern rapporterade till Allas, “Det var hemlängtan; en känsla jag aldrig kommer att glömma.”

Som skridskoåkare, författare och regissör har Fredde Granberg underhållit svenskar i decennier. Han har fått svenskar i alla åldrar att skratta med sina produktioner som “Hem till Midgrd”.Fredde Granberg må vara känd för sin unika humor, men han har också kämpat sig igenom sin beskärda del av tuffa tider. Vid 26 års ålder, bara några år efter den massiva explosionen med Ronny och Ragge, fick han diagnosen aggressiv testikelcancer och fick genomgå cellgåvabehandling.

Sommaren 1997, när cytostatinom härjade i min kropp, var den lägsta punkten i mitt liv. Jag var ganska utmattad och aningslös. Jag rakade av mig allt hår och växte ut mitt bebishår först, sa han i en lång intervju med Allas, så det var lätt att börja fräsch.Fredde Granberg förrådde sin hustru dottern.

Skadespelaren valde att frysa ner sina spermier eftersom han var rädd för att bli steril under cancerbehandlingen, men hans sambo blev mot alla odds gravid några år efter att han slutat med sin medicin. Fredde var överväldigad av glädje och såg fram emot att bli pappa.

Men den lyckliga graviditeten slutade i tragedi. Sara, dottern till paret, slutade rulla i magen efter att flickvännen hade gått två veckor för sent. Moderkakan hade gått sönder, och även hon hade syrebrist i magen. Vi kunde gå fram till henne och hälsa henne varmt.

I en intervju med Allas beskriver Fredde Granberg upplevelsen som “homeskt”, eller en känsla hon aldrig kommer att glömma.Han berättar för tidningen hur han tog sig igenom den traumatiska händelsen med hjälp av sina vänner och familj och en allmänt optimistisk syn på livet.

Skdespelarens tacksamhet

Fredde Granberg bor för närvarande med sin fru Carola, som han gifte sig med 2011. Carola blev gravid efter flera IVF-behandlingar, och hon och hennes man är nu stolta föräldrar till sina barn, Molly och Dante. Barnen föddes så tidigt i vecka 32 att de fick ligga på sjukhuset en hel vecka innan de kunde åka hem.

På grund av allt som Fredde Granberg varit med om funderar han på att överge sina barn. Han har sett hur lätt det hade varit att leva om saker och ting hade varit annorlunda.Jag är en riktigt lättsam kille som tycker om att ha kul med sina barn och ta med dem på äventyr. Möjligen både en hönspappa och en curlingpappa. Samtidigt, vem ska man undvika om inte sina egna barn? Efter allt jag har gått igenom är jag så tacksam över att ha dem. När man vidtar försiktighetsåtgärder är det dock inte alltför farligt.

Skridskoåkaren och författaren Frede Granberg förlorade sitt första barn i testikelcancer bara några dagar innan beräknat förfallodatum. Efter många ansträngande år återförenades han äntligen med sin kärlek, Carola. Från och med nu kan du kanske fånga honom i tv-serien Finaste familjen och adventskalendern Panik på tomtelandet. Dessutom arbetar han på en ny bok i Doctor Mugg-serien.

I den tredje säsongen av TV4:s komediserie Finaste familjen spelar Fredde Granberg inte bara en ny roll. Dessutom har han haft fullt upp som skribent och regissör för SVT-julspecial i år, Panik i Tomteverkstan, med Per Andersson och Pernilla Wahlgren i huvudrollerna.

Tycker du att det är för sent att testa att göra någon form av juldekoration? Ja, men det var mycket mer speciellt att tänka på tomtoms och snö när jag skrev manuskriptet förra året i den stekande värmen, som Fredde förklarar.Han har tidigare dykt upp som skridskoåkare i två kalendrar: “Barna Hedenhös hittar julen” och “Jakten på Tidskristaller”.

Det här är första gången en komedi och en saga har blandats till en sammanhållen berättelse, och allt utspelar sig i Tom och Jerrys nordpolshem. Det är avgörande att det är njutbart, men oavsett om jag skriver eller regisserar vill jag också ta ut svängarna och göra något fräscht.

David Hellenius och Hanna Hedlund

I den svenska tv-serien Finaste familjen spelar David Hellenius och Helena af Sandeberg föräldrarna till huvudkaraktärerna Freddes och Hanna Hedlund. Vi beter oss som det arbetande paret som inte bryr sig om att gå hem i rimlig tid.

Vi lägger ner arbetet, och han säger, “de kommer aldrig att lämna oss.”Fredde har känt till liknande spannmålsmagasin i verkligheten, men alla nära hemmet i villaomrdet i lvsjö är “superbra”.Jag har ingen aning om hur de ser på min familj just nu. Men vi möter bra överlag och har en härlig stämning, så jag tror att de tycker att vi har det bra, säger Fredde. Vi vidtar åtgärder var.

Fredde Granberg Sjuk

Jag har aldrig haft det så illa som jag hade den sommaren 1997.Dagen efter opererades Fredde och han fick även utstå tuffa cellpresentbehandlingar.Jag har aldrig behövt känna mig så låg som jag gjorde sommaren 1997, när cytostatinomceller brände ner min kropp. Jag var ganska utmattad och aningslös. Efter att jag rakat av mig allt hår och växt ut mitt bebishår var det nästan för lätt att börja igen.

Dvärgflickvännen Erika blev gravid några år efter avslutad behandling, men han gick inte upp i vikt. Någonstans i stil med “Jaha, vad kul, för jag är steril s det kan inte vara jag som är pappan”, minns jag att jag sa något.

Chansen för sterilitet var stor efter cellbehandlingarna, vilket läkarna hade varnat för. Om Fredde vill bli pappa i framtiden bör därför spermieprover tas från honom före eventuella behandlingar.
Men det stod klart att min produktion ändå hade återupptagits. Det var helt oväntat och bortom allt jag hade räknat med.

Förlorat sin mamma

Graviditeten fortskred normalt och tog cirka två veckor längre än väntat. Så, plötsligt, slutade Sagas dotter att gnugga sig på magen. Det var tydligt att moderkakan tappat, då hon var täckt av syrebrist och hund.Det kändes som hemma, en känsla jag aldrig kommer att glömma.

Vi kunde gå fram till henne och säga hej.Fredde förlitade sig mycket på sin allmänt positiva syn på livet och uppmuntran från sina närmaste för att finna styrkan att driva vidare.Sambon blev gravid igen med hjälp av IVF-behandling och den här gången gick allt smidigt. Babyn Stella föddes.
Men förhållandet höll inte, och paret splittrades 2008.

Fredde förklarades cancerfri efter fem år, men han fortsatte att lida i ytterligare fem.Jag hade inget annat val än att fortsätta gå till dig en gång om året och kolla in saker. Men risken för att drunkna är inte längre större än den skulle vara för någon annan, så jag försöker att inte uppehålla mig för mycket.

Det kan dyka upp vid slumpmässiga tillfällen, vanligtvis när jag är under mycket press. Sedan funderar jag på hur mycket värre det kunde ha varit och bestämmer mig för att vara glad för de som är friska och lyckliga.klockan fyra på morgonen en lördagskväll i Stockholm, i en klubb som heter Hell’s Kitchen, tog livet en ny vändning.

Carola stod oberörd framför honom i det ögonblicket.Kanske är det inte det lättaste att stöta på någon efter en lång utekväll, och absolut inte hans blivande fru, som han klagar på.Men de har träffat varandra, knutit samman och utbytt gåvor sedan 2011.

Fredde är ganska lätt att ha runt, så vi gjorde som alla vanliga människor skulle göra och gick ner till hamnen för att dansa och prata. Härlig, lugn, omtänksam och öppen. Vi satt direkt på kajen och pratade, dansade, svor och drack till småtimmarna på morgonen. Carola säger att hans ögon i det ögonblicket gnistrar ganska vackert i solljuset.

Makarna ville bilda familj tillsammans så snart som möjligt, men det tog flera IVF-ingrepp innan Carola blev gravid.Det fungerade inte första eller andra gången, men läkaren sa att vi skulle göra ett sista försök. Vi tog två ägg då; vanligtvis tas bara en.

Tvillingar, en pojke och en flicka hände dock inte den här gången.Vi ville inte ta ut något ur inkubatorn förrän tvillingarna var födda och vi kunde se att allt var bra.Molly och Dante gick upp var och en ganska blygsamma 2 kilo, och de tillbringade 55 dagar på neonatalavdelningen innan de gick hem.
De föddes i vecka 32 och vi hade mycket hjälp från sjukhuset i början. Men efter det kunde vi sonmata på egen hand, även om sjukhuset gjorde hembesök till oss med samma intervall. Skönt att allt gick smidigt igår och idag.

Fredde Granberg Sjuk
Fredde Granberg Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!