Felicia Takman Pojkvän

Sprid kärleken
Felicia Takman Pojkvän
Felicia Takman Pojkvän

Felicia Takman Pojkvän – Jag och min rumskamrat gjorde båda slut under samma vecka, och vi var båda riktigt irriterade över allt som hade med relationer och att ta hand om varandra att göra. Enligt Felicia Takman, “vi gick omkring och sa till dem,” Åh, allt tar slut så småningom. Hennes första studioalbum, med titeln “Alla gör slut”, släpptes den 29 oktober.

Liksom många nya artister har Felicia Takman ännu inte testat vattnet i den “riktiga” artistvärlden. Utbrottet av pest och offentlig panik inträffade samtidigt, och det skulle dröja innan hon kunde ta sin plats i rampljuset utan inblandning.

Den enda garantin man kan lita på är att folk kommer att höra ens röst på sociala medier. Det är trevligt, men det är så svårt att linda huvudet runt det faktum att det finns en man som gömmer sig i skuggorna. Jag kunde inte tro att det fanns faktiska människor bakom de där ljuden förrän jag gjorde min första liveframträdande, säger hon.

Räck upp handen

Felicia Takman har haft tanken på att vara påve ända sedan hon var liten. Men när de blev äldre började de fundera på om de verkligen skulle satsa på musik. Hon tackade ja till ett erbjudande om att arbeta på ett marknadsföringsföretag omedelbart efter sin grundutbildning, och hon slutade efter två år.

Samtidigt satte jag mig ner och komponerade musik på kvällarna och insåg att jag aldrig hade tid att göra de saker jag tycker är coola. Jag bara jobbar och jobbar, men det finns inget jobb jag älskar. “Jag måste göra något med musik”, säger Felicia Takman.

Ändra dig

På nya albumet är “Lagom, vanlig och lame” Felicia Takmans personliga favoritlåt eftersom det handlar om att öppna sig för dem man bryr sig om. Alternativt kan hon sjunga, “Kolla vad du gjort med mig / lagom, vanlig och lame / But jag kan va basic med dig,” vilket är vad hon faktiskt gör. Låten är utan ackompanjemang, precis som resten av Takmans musik.

Det där gnagande tvivelet har alltid varit en del av mig, och jag misstänker att det alltid kommer att vara det. Människorna runt omkring dig håller alltid käften, och det gör dina föräldrar också. Jag tror fortfarande att saker och ting inte förblir desamma för alltid, oavsett hur fantastiskt det kan vara. Men nu när jag är i ett förhållande har min syn förändrats från när jag först började skriva albumet.

Kanske har hon mognat förbi sina yngre år och ser nu saker ur ett bredare perspektiv.Under sommarens sista dagar välkomnade Sveriges popscen ett nytt namn med dunder och brak: Felicia Takman, 23, är hemmahörande i Stockholm.

Hon skrev på Universal Music Sweden, ett av Sveriges största skivbolag, i början av året och har släppt två singlar hittills: “Ditt problem” och “Du vann.” Idag släppte hon den tredje singeln från en EP som kommer ut senare i höst med titeln Dunka dumma hjärta dunka.

Vi satt ute i regnet på Nytorget trots att vi bor på ett Södermalm med lågt hängande moln eftersom vi vet att det är bättre än att sitta och huttra inne på ett fuktigt och ljust café.Oj, jäklar!” Men det är härligt att vara igång. Det verkar som om tiden har gått, men allt smakar peppar, och allt jag kan göra är att vänta på vad som kommer.


Är det nu, två veckor innan ett singelsläpp, som du känner att det har varit det viktigaste att göra under dagarna, eller var det det viktigaste att göra innan din första smäll.Ja, men jag har varit instängd i studion hela sommaren, skrivit och jobbat, så det har varit en väldigt hektisk tid för mig.

Men nu finns det också möjlighet till en intervju eller fotografering; allt detta tar tid och koncentration, så det känns mer som att jag hela tiden måste jonglera med min dag för att få musiken färdig. Lite mindre självklart, men ändå ganska coolt ändå.

Asso verkligen, ah men kul. Om det inte finns något att jämföra med, så tror jag inte att jag har lett mig på. Jag tycker att det är underbart att folk verkar få det, och jag tycker att det är trevligt att de som står dig nära förstår vad du fokuserar på just nu.

Däremot avslöjar Felicia i sin Instagram-berättelse att hon kände sig “over the moon” när hon delade ett P3 med en stor artist som Travis Scott bara en månad efter sin debut. Jag frågade nonchalant om vi arbetade tillsammans på låten och fick snabbt höra “det är p gng, jag känner det.”

När jag frågar henne om det finns några musiker eller författare hon skulle älska att samarbeta med tipsar hon om att hon har några spännande samarbeten på G, men vill inte avslöja dem än. I efterhand reflekterar hon över att det hade varit fantastiskt att samarbeta om låtar med Jocke Berg, textförfattare och tidigare medlem i bandet Kent.

Felicia Takman Pojkvän

Busslinjen går upp till Hisingsbridge. Solen sjunger och sveper över mig genom det öppna fönstret. Vattnet i Göta älv glittrar. De röda kraniet poppar mot den klarblå himlen. Jag lägger undan min telefon, tittar på en film och försöker få en bra sikt genom bussfönstret. Jag skickar filmen tillsammans med orden “så jäkla glad att vara hemma i ett soligt Gbg.”

Mina vänner svarar mig rakt upp, med röda händer och upphöjda ögonbryn och frågor om när vi äntligen ska ses igen. Det river i mig och jag skruvar upp volymen på musiken i öronen. Men om du vill att jag ska göra vad du vill, vad fan, fråga mig bara snabbt, som sjungits av Felicia Takman.

Det är 2015 nu. Jag hade tänkt åka till Stockholm. Nä okej, men Göteborg d.Jag kom på en medelväg. En ansenlig stad där han kan njuta av gynnsamma villkor för sin nystartade affärssatsning. En storstad där jag skulle känna någon och kunna glömma att jag var ensam. Men för honom var rebro allt som gällde, så jag packade ihop mina saker och flyttade in hos dig.

Jag minns fortfarande när han ringde mig. Liknar hur rosor kommer fram ur ett bete. Det var svårt att avgöra om den charmiga aspekten av hans samtalsstil eller bara hans dialekt var att skylla på.
Varför är du fortfarande här, Martina? Du borrar ju helt här nu.

Det var söndag, och jag slappade i mitt vardagsrum med mina föräldrar i Falköping. Det var inte lätt att lämna platsen där jag tillbringat hela min barndom, även om jag precis hade flyttat till Stockholm med min pojkvän.

Jag planterade en monstera och ställde den på ett bord nära fönstret. Den tillfälliga sängen i min klasskamrats dagliga rum var inte särskilt stor. Jag hade lämnat Reykjavk och grannmordet och flugit till Stockholm för att plugga in. Platsen jag alltid hade drömt om att besöka i min ungdom. Utanför min hamn breder Södermalms sand ut sig som vågor och jag bestämde mig för att tillbringa mina dagar där.

Efter att mina fötter blivit skavda från marken, svor jag att jag aldrig skulle resa för en annan människa igen. Från och med nu tänker jag bo precis där jag vill bo. Inget mer att vänta på någon som inte kom hem samma natt i en liten stad.

Min arbetskamrat hade rest hela vägen från Stockholm till Oslo. Hon hyrde en lägenhet och bodde där med sin milda svarta herde. Vi satte oss till hennes ädelostsoppa och pasta. Hunden sov på golvet bredvid spisen.

Du borde verkligen flytta till Göteborg om det är där ditt hjärta ligger.Hon fick det att verka som det tydligaste i världen. Personligen kände jag inte så. Min döda sambo hade legat begravd på Bors i många år, och allt han ägde fanns där. Åh, och jag hittade ett jobb just i det ögonblicket. Så det var verkligen bekvämt för oss att bo i Bors.

Det var svårt att avgöra vem jag egentligen försökte lura. Honom, eller bara jag själv? Han satt mitt emot mig och stirrade intensivt.Jag utövar yoga, sjunger i kören och jobbar i det här området för att jag vill känna mig hemma här.Men han visste, och jag visste.

Att jag inte var förtjust i staden, och att det inte var mitt hem på samma sätt som det var hans. På nästan ett år bodde vi tillsammans, och de flesta nätter var han ute och gick och var romantisk, medan jag satt ensam hemma och väntade på honom.

Jag går en lång promenad längs Norra älvstranden, där vattnet från Göta älv glittrar i solen och vinden doftar saltvatten. Jag kan se hamnen, bron till Elvsborg och den röda Eriksbergstolpen härifrån. Jag tar fram min telefon, spelar in den och skickar den till mina kompisar.

Musik i vaggvisorna När det kommer till dig gör jag vad Felicia Takman säger åt mig, och jag antar att det är så det är när en person blir förtjust i dig. När du verkligen bryr dig om en annan person kommer du att göra nästan allt för dem och gå vart de vill. Det är nästan likadant när man blir fäst vid en plats; då kommer du att göra vad som krävs för att kalla det hem.

Men från och med nu kommer jag att göra precis vad som krävs för att jag ska känna mig som hemma. Från och med nu ska jag göra vad som helst för att komma hem igen.Popstjärnan Felicia Takman möttes av en jublande publik när hon en torsdagskväll intog scenen på Lundakarnevals massiva scen för att uppträda. Energin var hög, både nere i publiken (som smidigt klappade med i alla låtar) och uppe på scenen.

Ofta jämfört med Veronica Maggio har Felicia Takman framstått som ett tydligt namn på den svenska popscenen. Hon släppte en EP som heter “Hatar att förlora” under pandemin 2020, och det är tydligt att hon har längtat efter en chans att uppträda live sedan dess.

Hennes energi på scenen smittar och hon håller utmärkt kontakt med sin jublande publik under hela föreställningen. Folk kommer att bli särskilt chockade när “Dunka dumma hjärta dunka” av Felicia Takman släpps som singel 2020.

Musiken är tråkig, och även om texterna är lätta att sjunga med i, tycker jag att det hela är riktigt monotont. De flesta låtarna låter exakt likadant; efter tjugo minuter känns det som att jag har hört samma låt.

Felicia Takman Pojkvän
Felicia Takman Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!