Sprid kärleken
Farmen Qristina Sjuk
Farmen Qristina Sjuk

Farmen Qristina Sjuk – Den sjunde februari låg naturläkekonstens “grand old lady”, Qristina Ribohn, på händerna. Den berömde bonden dog 68 år gammal efter en längre tids sjukdom. Efter Farmen-Qristinas död höll Lasse Kronér ett övertygande tal. Enligt Lasse, som aldrig träffat Qristina i verkligheten, är det väldigt roligt.

“Jag tänkte bjuda familjen Wahlgren”

Det blev så mycket om bara Qristina. Väldigt intresserad blev jag. Umfatta med hur mycket mediatid det var? jag blev mycket triggad av det jag såg och kände att jag måste kolla. Vilken vacker blomma, vilken vacker blomma! Jag blev helt galen på henne. Christina var helt unik. När människor är sig själva är det så härligt.

Men han lärde känna henne till slut när hon dök upp i Farmen 2001 och slutade på piller efter piller.Drygt 90 % av alla i vår bransch är sysselsatta. Vi är många som bara följer en bäck som rullar och går, som Lasse, som blev förtjust över Farmen,Qristinas sista hyllning, säger. Chef de rédaction på Hänt, Tobias Wixström.

Säg hej till Tobias Wixtröm, chefredaktör och ansvarig utgivare för Hänt, och lär känna honom bättre i denna exklusiva intervju!Tobias Wixtröm har varit i rampljuset och presenterat den svenska dokusåpan från sina dagar på Aftonbladet och ledande Hänt-gruppen.I den här exklusiva intervjun delar han bland annat med sig av sina erfarenheter sin vision för.

Hänts framtid och vilken svensk kändis som får hans hjärta att hoppa över ett slag. Lite om hur du blev chefredaktör för Hänt, om du inte har något emot det. delning. Innan jag fick en fråga från Aller och ibland jobbade jag på Aftonbladet i många år.Om jag skulle vara intresserad av den lediga tjänsten som chefredaktör och ansvarig leverantör för hela.

Häntkoncernen skulle jag kontakta VDn Bodil Ericsson Torp.Jag erbjöds verkligen rollen i början av 2016 efter flera intervjuer och långa diskussioner med Aller. Något jag är väldigt glad över idag, åtta år senare. När du är chefredaktör på Hänt, vad är det bästa? Åh det finns så mycket som är bra med att vara chefredaktör på Hänt.

Det är en otroligt omväxlande karriär där man arbetar med både print och digital verksamhet. Eftersom vi är en nyhetsbaserad redaktion, vilket passar mig bra, är det full fart från morgon till kväll. Jag har verkligen turen att vara en del av ett fantastiskt team av journalister, och det är en spännande värld att arbeta med alla svenska och internationella kändisar vi skriver om.

Tobias Wixtröm och medlemmar i Hänt-redaktionen vann “Årets digitala tidskrift”Journalistikgalan 2020.En hel del festliga sammankomster har Hänt. Har du ett favoritminne från en konsert eller händelse som alltid får dig att le när du ser den igen?Våra reporterar är sköter med att jag är sällan ut i vimlet numera. Jag har dock många bra minnen från åren då Spy Bar var på topp.

Jag minns särskilt ett tillfälle när jag gick in i deras VIP-rum och där satt Mick Jagger och Backstreet Boys med bland annat E-Type och flera andra svenska artister. Det hade ett nästan surrealistiskt utseende.Det var det kändis som fick ditt hjärta att slå extra fort när du blev starstruck för senaste gången?En svår fråga, det var.

Det var svårt att inte bli star struck när jag fick möjligheten att hänga lite med Foppa bort med ett jippo på globen, men jag har ju en bakgrund som hockeyspelare själv.Om du skulle bjuda tre kändisar på lunch, vilka tre skulle du välja och varför?Blir det femton personer istället för tre kommer jag ändå att bjuda hela familjen Wahlgren. Inte ett tråkigt ögonblick med den fantastiska, underbara familjen.

Middag bjudar Tobias hela familjen Wahlgren!Vem är den mest älskade kändisen i Sverige enligt dig?
Den tidigare nämnda Bianca Ingrosso. Jag tycker hon att hon är alltid trevlig och bjussig, trots att hon är Sveriges mest påpassade stjärna och att alla rycker i henne, utan hon också kämpar med sina egna problem, samtidigt som alla andra. Att hon gör det i hela Sverige är den enda skillnaden.

Det kräver lugn.As far as I’m concerned, she truly delivers every time.Tobias Wixtröm uttrycker Bianca Ingrosso som är Sveriges härligaste kändis.Aktuellt känner svenska läsare mest populära vilka kändisar?Just nu är det mycket surr och intresse kring Love is Blind.

Sweden och deltagarna i Netflix-serien. Många av Melodifestivalens artister har också nämnt att vi just nu befinner oss i det ögonblicket.Men från den första tävlingen var det inte matcherna de var mest exalterade över, utan snarare ATeens comeback efter 25 år. Carina Berg och Björn Gustafsson återförenades efter den omtalade kärlekshyllningen.

Farmen Qristina Sjuk

De senaste åren har vi halkat vår journalistik dramatiskt och idag är vi en marknadsaktör där respekten är av största vikt med de människor vi sviker i detalj.Emilia “Big big world” Rydberg, Denise Lopez och Tobias Wixtröm, sommaren 2023.Vad är mål och visioner för framtiden som du och Hänt har?

Varje år är vi anlednad att fortsätta bygga Sveriges mest nöjesuniversum och att fortsätta växa digitalt samtidigt som vi förvaltar våra fantastiska print-titlar.Vad kan jag som läsare förvänta mig att läsa på Hänt år 2024?Förväntningen bör vara att du kan gestalta Sveriges bästa, snabbaste och mest fåfänga nyhetsjournalist, både online och i print.

Allt annat kan glömmas på en stund och alla intressanta kändisar kan fascinera dig i en spännande och underhållande värld.Quristina, “Farmen”-kvinnan, gick bort i en ålder av 68. Onsdagen den 20 februari gick tv-personligheten bort. Holländaren Skådespelerskan Qristina Ribohn, välkänd som “Farmen”-Qristina, har gått bort.Sydöstran skriver att hon dog i Karlshamn den 7 februari.

Ribohn dog vid 68 års ålder.Enligt “Farmen”-programledaren Hans Aftonbladet var hon en omtänksam person med ett otroligt stort hjärta.FarmenQristina, 48, får ett chockerande avslöjande på tv i kväll. Hon har fått diagnosen den dödliga och obotliga KOL-lungsjukdomen efter att ha rökt tre förpackningar om dagen i 37 år.

Qristina säger att hon trots allt hon gått igenom genom åren fortfarande är tacksam för sitt liv. Den snart 40-åriga racerföraren har tagit på sig skorna. I kväll får Farmen-Qristina förstadier to den dödliga tillfällen KOL. “Jag tror inte att jag kommer att utveckla någon svår form av sjukdomen” , quipped Qristina.

Kvällens avsnitt av “Fimpa nu” kommer att testa lungkapaciteten hos de fem deltagarna. Målet är att avgöra om avstötningen orsakades av kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL). Jag var så rädd. I föreställningen berättar Qristina om hur hon nästan svimmade och ville bort,Väldigt besviken.

Både Qristina Ribohn och Göran Halldin får efter det dramatiska beskedet besked om att strålningen har försämrat deras lungfunktion. Lungkapaciteten som Qristina har är bara 72% av vad hon skulle ha om hon inte varit sjuk.Hennes lungor är inflammerade och stramare än vanligt på grund av stenarna.

På grund av sin långvariga hosta har Qristina definitivt minskat sin lungkapacitet och börjat med KOL. Enligt Gunilla Bolinder, gastroenterolog och behandlande läkare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, kommer hon aldrig att få tillbaka sin barndomskapacitet.

Enligt Qristina, som pratat med Expressen, blev hon chockad över att höra diagnosen lungcancer eller svår KOL.Nyheten var lätt. En tendens till KOL har alltid funnits hos oss. Det skulle kunna utvecklas till ett KOL-program om cirka 20 år. Med tanke på allt jag har stoppat i min kropp genom åren – hasch, heroin och cigaretter – är det bra för mig att vara här.

En KOL är en allvarlig sjukdom som nästan uteslutande drabbar läkare. Allra flesta känner sig helt friska i början av sjukdomen, det kommer sakta och smygande.Det är därför det finns runt 200 000 svenska läkare som är KOL utan att veta om det. Det är avgörande att diagnostisera sjukdomen tidigt. “Utredningen kan fortsätta om Qristina slutar gråta nu”, säger Gunilla Bolinder.

Tidigare har Aftonbladet berättat att hon även arbetat som KBT-terapeut och drogrådgivare.Hon hade kämpat med missbruk i sitt eget liv. Hon gick i pension från sitt jobb 2020.Hon levde ett lugnt liv i Karlshamn ett tag.Jag är omgiven av ett antal människor, men det är inte så att jag nyper fingrar här och där. Efter det njuter jag av att läsa och vara ensam.

“För andra människor kan det här låta tråkigt, men för mig är det fem”, sa hon till kvällstidningen 2021.Håll kärlekslivet doltI mer än 30 år levde Qristina som nunna. Hon föredrog att inte diskutera sitt kärleksliv offentligt. Även i utdraget från fredagen, när jag skulle tävla, var jag ganska hemsk.

Farmen Qristina Sjuk
Farmen Qristina Sjuk

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!