Farao Groth Pojkvän

Sprid kärleken
Farao Groth Pojkvän
Farao Groth Pojkvän

Farao Groth Pojkvän – Farao Groth, den 30-årige programledaren på NRJ, började veckan med att försöka förstå en “pinsam miss” som hade fått hans vänner att “skratta högt”. Och hur kvällen den 18 augusti visade sig vara hans begravning. Farao på “Vakna med NRJ” säger: “Med risk för att bli lite osig på måndag morgon måste jag väsa min man.”Före allt annat tog han saken i egna händer och gick in i en teknikaffär och förklarade att han ville köpa Netflix för 5 000 svenska kronor.

En Netflix-anställd kan tycka att detta är förbryllande eftersom tjänsten betalas för månadsvis och Netflix-innehåll kan nås på både traditionella tv-apparater och datorer.Hans vänner hade tjatat om lagledarens programmeringskunniga, men det var pojkvännen som verkligen gick honom på nerverna. Han slog sig ner framför tv:n för lite huxflux och tittade bara på Netflix. Det visade sig att det redan var tillgängligt på tv i Farao.

Jag skulle inte ha alls lika mycket som jag gör nu om det inte vore för min fantastiska man, säger Farao med en suck av tacksamhet. I slutet av året gjorde paret sitt förhållande officiellt efter att ha träffats på efterfesten för kl. finalen i American Idol.Vi har bara varit tillsammans i en månad, men Farao sa att det kändes riktigt nytt och spännande.

Se Augusts hyllning i Farao nedan. Farao Groth är nu showrunner för SVT:s nya kärleksspa “Vi eller aldrig”, där par i oroliga relationer måste bestämma sig för om de ska fortsätta sitt partnerskap eller inte.Efter föreställningen på Malta åkte Farao hem och gjorde slut med sin pojkvän.

Två av de tre experterna på SVT:s relationsserie avslutade sina relationer i samband med programmets sändning. Vi vet detta om den kända sexologen Louise Mazanti, den kända psykologen Björn Hedensjö och den framstående mediefiguren Farao Groth.

SVT:s nya relationsserie Vi eller Aldrig följer ett par som upplever svårigheter i sin relation och försöker ta reda på om de ska arbeta igenom de här problemen tillsammans eller separera. Men vilka exakt är dessa människor som ger svaren? Vi vet de här sakerna om den 48-åriga sexologen Louise Mazanti, den 46-årige psykologen Björn Hedensjö och den 36-åriga mediepersonligheten Farao Groth.

Farao Groth är programledaren, men han är mer känd för sin tid som radioprogramledare på NRJ som “Fantastiska Farao” och för sitt framträdande på Idol: Extra Season 2016.Faraos privatliv kompromissades aldrig av någon, säger han till Aftonbladet. Så fort han kom hem från Malta, där avsnittet spelades in, avslutade han saker med sin otrogna partner.

Louise Mazanti är en psykolog som är specialiserad på psykosexuell somatik, eller studiet av sambanden mellan en persons känslor, kroppslighet och sexualitet. Hon har haft internationell utbildning och undervisningserfarenhet inom detta område.Den danskfödda, halvkatalanen Louise har bott i London det senaste decenniet.

Det finns en annan kvinna där ute. “Det fanns en annan kvinna.”Louise säger det till M’Bra, liknande hur Farao hanterade deras privata förhållande i förhållande till Vi eller Aldrigs prestanda.Oj, det är ett riktigt känsligt ämne. Medan vi sköt Vi eller Aldrig fattade hela min lägenhet eld. De senaste dagarna av repetitionen kunde jag konstatera att något var fel hemma. Mycket traditionellt. Åh, och förresten, det var en annan kvinna. Extremt surrealistiskt.

Björn Hedensjö har många års erfarenhet, men han har också en bakgrund som författare som skrivit för tidningar som Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter. 2011 gick han över till psykiatrin och driver nu sin egen mottagning.

Han håller föredrag och skriver böcker om stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi på sin webbplats. Björn är också programledare för två poddar, Dumma män och fickpsykologen, som om det inte vore nog. Farao Groth, en 36-årig radiopersonlighet, är programledare i SVT:s nya relationsprogram, “Vi eller aldrig.”

Experter som sexologen Louise Mazziti och psykologen Björn Hedensjö finns längs vägen.Inspirerad av Blev.Den dramatiska dokusåpan som utforskar intensiva känslor spelades in på Malta förra sommaren. I en artikel för Aftonbladet beskriver Farao Groth hur pjäsen fick honom att tänka på sin egen relation.

Farao Groth Pojkvän

Upplevelsen inspirerade mig. Jag var kär i fem år när jag var där, men när jag kom hem tänkte jag “nej”, som han uttryckte det i tidningen.Han beskriver sedan hur han och dagens expojkvännen med hjälp av programmet kunde avsluta sin relation utan några tiff eller sammanbrott. Han hävdar också att ett av paren verkligen motiverade honom att äntligen avsluta saker.När Farao Groth säger: “Jag såg mig själv och min pojkvän i sängen och tänkte, ‘nej, jag vill inte stanna där'”, säger han sanningen.

Skicka in igenom radion

Farao Groth, tidigare känd som Marcus, började sin karriär som blivande reporter i Borlänge, hans hemstad.Strax därefter kastades han in i radions värld som Annika Lantz’ sidekick.Enligt Fara Groth, som gav en intervju till Dalarnas Tidningar 2014, kräver det att köra med kändis mycket värme och mycket utrymme mellan dig och den andra bilen.

Han fungerade också som 2016 års “Idol extra”-värd. Efter att en 7-årig pojke och hans mamma hittades döda på en Stena Line-färja i torsdags var BLT först med att rapportera om händelsen, vilket fick polska myndigheter att ändra brottsrubriceringen från oavsiktligt drp till mord och självmord. Båda familjemedlemmarna var polska medborgare.

Grazyna Wawryniuk, talesperson för Gdansk tingsrätt, säger till Expressen att mordanklagelserna mot den misstänkte har ändrats från “brottsrubriceringen” till “mord på barnet och mammans självmord” efter att nya bevis samlats in. En uppmaning till mord: Utreds som mord.

Vill du ställa några frågor

Både de svenska och polska anklagarna behandlar händelsen som mord. Enligt de polska skvallren dödade mamman sitt barn och sprang sedan iväg med livet i behåll.En polsk kvinna berättar för Fakt att hon befann sig i matsalen under händelsen, men att hon efteråt såg mamman och barnet leka ute på däck.

Det är sant; Jag gick förbi henne. Nu önskar jag att jag hade ställt frågor eller tagit kontakt.När helikoptern skrek: “Vinschades ner!”En annan vit man som intervjuades av SVT Nyheter Blekinge var klädd i färgen blå när händelsen inträffade.Vi såg en stor grupp människor rusa fram mot räcket och dyka med huvudet först i vattnet. Sedan kom uppgörelsen och alla började prata polska, så vi hade ingen aning om vad som pågick, säger han.

Vidare hävdar ett vittne som talat med Blekinge Läns Tidning att Stena Spirits besättning snusat ut en livbåt. Senare såg hon en räddningsarbetare sänkas ner i vattnet från en helikopter.Jag såg att någon tappades i vattnet från en helikopter. Men det var så långt bort att det var svårt att säga om de hade med sig någon, sa vittnet.

59 minuter efter att barnet hittats av mamma. Bara tio minuter senare upptäcktes duvan. Ingen av dem lyckades överleva. De hade polskt medborgarskap och talade polska.Ingen blev någonsin en ledare av sig själv utan snarare med sina familjer och människorna omkring dem. Helena Larsson säger: “När man tar till sig själv, det är då det är det.”SVT:s nya dokusåpa “Vi eller aldrig” ska hjälpa ett par kärleksparar att lista ut om de har en framtid tillsammans eller inte. Farao Groth, 36, är ansvarig för programmet.

Det var första gången han någonsin producerade ett så stort tv-program, och det var också första gången han tog på sig rollen som programledare. Pilotavsnittet av den svenska dokusåpan “Vi eller aldrig” hade en scen inspelad i Malta. Publiken kommer att bevittna paret när de bråkar, söker rådgivning, diskuterar deras sexuella liv och försöker bestämma sig för om de ska stanna ihop eller gå skilda vägar.

Paret tog allt till nominellt värde; detta bevisar genom hela avsnittet att de faktiskt är ett riktigt par som hanterar verkliga känslor och verkliga problem. För att citera Farao Groth: “Blev inspirerad”
Han blev så rörd av deras framträdande att han bestämde sig för att avsluta sitt förhållande med sin pojkvän när han kom hem från teatern.

Upplevelsen inspirerade mig. Jag var lite kär i honom när jag var där, men efter att jag kom hem insåg jag att han inte passade rätt för SVT:s “Vi eller aldrig”, och jag önskar honom lycka till med att landa andra programchefsspelningar i framtiden.

Jag förväntar mig att temperaturen på min telefon kommer att öka när den är ute. Behöver Melodifestivalen mig så är jag med på auditionerna, säger han och morrar.SVT och SVT spelar “Vi or aldrig” kl 22:30 på tisdagen.

Farao Groth Pojkvän
Farao Groth Pojkvän

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!