Evelina Galli Familj

Sprid kärleken
Evelina Galli Familj
Evelina Galli Familj

Evelina Galli Familj – Att Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är mammor och döttrar är väl känt. Ändå är den svenska populärmusikscenen också hem för flera fler band som kanske inte är lika kända. Nedan är en lista över några av dem som vi har sammanställt. Den skrevs av Josephine Bornebusch och Claudia Galli Concha. Åkarna Josephine Bornebusch (38 år) och Claudia Galli Concha (41 år) delar mer än bara talang; de är också väldigt roliga att vara runt. Trots att endast tre år skiljer dem åt i ålder kvarstår faktum att Claudia är äldre än Josephine.

En nära familjemedlem till Claudia är den sceniske designern Cian Bornebusch, även känd som Josephines mamma.Vi är verkligen självsäkra. – Vi är jättetajta. Själsfränder. Vi har äntligen vuxit upp och blivit ett system; nu ska vi bara luta oss tillbaka och slappna av. Som spioner, inte bara för att vi är lata. Eller så kanske det känns nästan för jobbigt att prata om vårt förhållande. Vi är bara de vi är. Hon har redan avslöjat för Aftonbladet att Joss och jag är väldigt lika.

Systrarna Kerman: Malin och Jennifer

Malin kerman, en Hollywood-stjärna på 41 år, har en syster som heter Jennifer kerman, en 30-åring som är känd för sina roller i program som Svenska Hollywoodfruar. När han var där gifte han sig med Vera Stevens och fick ytterligare två barn med henne, Jennifer och Mikaela Kerman.

Malin Akerman har etablerat en framgångsrik raketkarriär i USA, och hon och hennes syster Jennifer delar nu sin tid mellan New York och Stockholm. Hon är bloggare, modell, sångerska och låtskrivare. Hon deltog i Let’s Dance på TV4 2013, och sedan 2018 har hon varit i ett förhållande med den brittiske skateboardåkaren Tom Payne, som är mest känd för sin roll i The Walking Dead.

Tityo och Neneh Cherry

Titiyo, en 52-årig artist, föddes i en musikalisk familj; hans far, Amadu Jah, var musiker och hans mamma, Maylen Bergström, hade en bakgrund som sångerska och dansinstruktör. Och hennes andra hälft på sin fars sida är inte heller något slarvigt: singer-songwritern Neneh Cherry, 55, som njöt av en rad hits på 90-talet och samarbetade med ett antal svenska artister, inklusive Petter och Kleerup på 00-talet. Neneh bor i London och Titiyo i Sverige, så de ses inte så ofta, men när de gör det gillar de att laga mat tillsammans. Det finns mycket styrka i systerskapet.

Jag har alltid svarat “min syster” på frågan vilka mina idoler är. Du behöver bara undersöka min arbetsstil från början av min karriär för att se att jag liknar henne på alla sätt. har redan berättats för folket i Damerna av Titiyo. Nenehs bror är artisten Eagle-Eye Cherry och hennes 23-åriga dotter Mabel McVey har prisnominerats på både svenska Grammisgalan och British Brit Awards.

Evelina Galli Familj

Den 46-årige prins Daniel växte upp i Ockelbo som en nära vän till familjen. Ingen verkar ha glömt att träning, lek och glädje fyller hans hjärta; det var trots allt som personlig tränare han träffade sin mångåriga crush, drottning Victoria.Tillsammans har paret tagit initiativ till att stödja Generation Pep, en organisation som arbetar för att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha tillgång till hälsosamma, fysiskt aktiva livsstilar. Och rekreation verkar vara på is; Daniel är officiellt förtjust i den 34-åriga skidpatrullofficern Frida Hansdotter.

Frida har en guldmedalj i slalom från de olympiska vinterspelen 2018 och en världscupseger i samma tävling från säsongen 2015–2016, båda har hon lagt till sin meritlista. Den 1 januari 2019 tilldelades hon Konungens medalj för sin insats för svensk dans.Därför är Ewa Westling, Daniels mamma, en kusin med Fridas mamma.Det är allmänt känt att Malin Berghagen är storasyster till populära svenska sångerskan Barbro “Lill-Babs” Svensson och mamma till 50-åriga Kristin Kaspersen, som är värd för sin egen show. Ändå har även hennes egen son synts ofta ute i kändisvimlet.

Filip Lamprecht, 22 år, har ett förhållande med artisten Peg Parnevik, som också kommer från en känd familj (hennes far, golfaren Jesper Parnevik, och hennes farfar, komikern Bosse Parnevik, är båda välkända figurer i Sverige). Genom att sändas för första gången 2015 gjorde tv-serien Parneviks Peg och resten av familjen Parnevik till kända namn i Sverige.

Filips pappa är före detta modellen Martin Lamprecht, som hade en affär med Filips mamma, Erica Johansson, efter att ha blivit dumpad av Filips styvmor, Kristin Kaspersen. Han hade också nyligen ett förhållande med programmets exekutiva producent, Agneta Sjödin. Filip har till exempel en halvsyster på pappas sida och en halvbror på mammas sida som heter Leon, vars pappa är programledare.

Familjen till 82-åriga skedespelerskan Christina Schollins är allt från anonym. Hennes syskon, skådespelarna Linus, Niklas och Pernilla Wahlgren, har alla valt att leva sina liv på inspelningsplatsen eller i rampljuset, och den färdigheten delar hon med Hans Wahlgren. Helena Brodin, 83, är en svensk skådespelerska mest känd för sina roller som Signe i tv-serien Hedebyborna och som sjuksköterskan Berit i Skärgrdsdoktorn.

Både Christina och Helena tillbringade mycket tid tillsammans som barn, och ett tag bodde de till och med i samma hus. Christina har berättat för SvD att de båda började sjunga i Radiotjänsts flickkör strax efter att de börjat uppträda tillsammans på teatern. Vi träffades första gången på en fest hos min dåvarande flickvän Helena Brodin den 16 april 1957. Brodin och jag hade gått på samma teaterskola, så vi slog naturligtvis till. Enligt vad Christina tidigare sagt till Expressen, “verkade det bara rätt från början” när de två var singlar.

Alex Schulman, en 43-årig författare och krönikör, har skrivit många bloggar under året och tillsammans med sin bror Calle Schulman var han med och grundade den roliga webbplatsen 1000 Apes. Många av Alex Schulmans böcker innehåller berättelser om hans egen familj.

Evelina Galli Familj
Evelina Galli Familj

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!