Sprid kärleken
Elin Rubensson Föräldrar
Elin Rubensson Föräldrar

Elin Rubensson Föräldrar – Frans Rubensson föddes för drygt ett halvår sedan. Elins mamma tränar hårt för att återfå konditionen och bli en landströja igen. Om jag följer med till OS är det jättebra, sa mittfältaren. Det svenska landslagets Emil Forsberg berättade om den fred som har lagt sig över hans liv efter att ha blivit pappa i fotbolls-VM. Han hävdade också att han hade förbättrats som fotbollsspelare när hans dotter Florence föddes.

Sinnet blir mer tillfredsställande, och en ny tankegång växer fram. I en intervju med SVT sa långfingret “Jag kan inte annat än älska det.”Ytterligare en svensk mellanlandsstjärna har också nyligen blivit förälder, och dess framtidsutsikter är mycket lika de första. Frans Rubensson kom in i världen den 22 december, året innan. Sedan dess har mamma Elin jobbat hårt för att komma tillbaka till den form hon var i innan hon blev gravid.

Allt som pågår inuti kroppen är något som inte kan hanteras. Jag var borta från fotbollen i ett år, men jag var välsignad med en relativt lätt graviditet och fortsatte att träna hela tiden. Men så hade jag corona den senaste månaden, och det var då det gjorde ont, säger Elin Rubensson.

Läs mer: “Extreme smärtor” (No Open Switch) för Mikaela Mässing. Såg att jag chansade. Från Sandsjöbackas högsta punkt kan hon se när vildsvin, älgar och andra djur tar sig fram över de öppna markörerna på motsatt sida av grusvägen. Frans sitter med på intervjun trots att han inte är intresserad av ämnet alls, och den sker på dagtid. Mycket bra slut; det gick bra och jag fann mig själv igen på rekordtid. Medan jag var hemma i en hel månad kunde jag träna med reducerad intensitet i januari och februari och återgick till full styrka i mars.

Maken Filip, sonen Frans (sex månader), och tre katter. Sandsjöbacka, Lindome är hemmet för mig. Fotbollsspelare; Yrke. Klubbar: FC Rosengrd, BK Häcken (tidigare Göteborg FC), Marieholms IS, och Stehags AIF. Totalt antal Landskampers: 69 (A), 5 (U23), 26 (U19), och 22 (U17).

Den nuvarande situationen: Jag är en nybliven mamma som vill komma tillbaka till samma form som hon var i före graviditeten och återvända till sina gamla stampmarker. Visste du att genom att bli gravid när du spelade för ditt land tog du en risk med din karriär.

Ja, jag var medveten om att jag tog en chans, men jag har alltid antagit att allt jag lägger ut i universum så småningom kommer tillbaka till mig. Vi har alltid velat ha barn, så det har alltid varit en nära sak för oss. Förra året var det en pandemi, så många människor flydde sina hem och allt gick smidigt. Med tajmahal inrättad för mig kunde jag nästan börja träna med vikterna så fort den nya säsongen började.

Extrajobb varje dag

Innan Frans fyllde några veckor hade den egendom hon blivit vårdnadshavare för ändrats från Champions League-spelande Göteborg FC till BK Häcken. Elin började sin träning på samma sätt som de andra lagkamraterna.

Några månader senare har hon bestämt sig för att ta sina egna råd och använda sina pass. Bristen på explosivitet gör att det inte har funnits så många 90-minutersavsnitt på schemat som hon hade hoppats. Det har varit en trevlig sommar runt om. Ju närmare jag kommer, desto mer inser jag att det här är det sista.

Så efter de vanliga träningarna växlar hon mellan extra knäböj, styrketräning med betoning på explosiv kraft och motståndsbandsträning. Nästan varje dag gör jag lite mer, men vila är lika viktigt. Det handlar inte om en enorm ökning av träningen, utan en liten sådan.

Tack så mycket

Frans, som suttit omedveten i Elins knä, får plötsligt syn på en budbil med grus på vindrutan. Hon nästlar sig in på en mötesficka precis nedanför tornet. Tills gruen är borttagen och Frans kan bekräfta att den sista taxin körde i rätt riktning, kommer intervjun att pausas och inte återupptas. Innan dess kunde jag vila. För närvarande fungerar det inte.

En person kan ta så mycket tillbaka. Energin han ger mig är otrolig. Den stora skillnaden är bra när jag kommer hem från träningen. Innan dess kunde jag vila. För närvarande fungerar det inte. Det är oupphörlig kaos på den där killen. Elin Rubensson berättar historien om att vara förälder i ett halvår utan att använda en enda kliché.

Elin Rubensson Föräldrar

Att inte kunna sova eftersom vi tränar på eftermiddagarna var det som störde mig mest. Elin säger: “Då kunde Filip ha tagit honom, men vi är väldigt tacksamma för att vi inte gjorde det.” medan hon bestämt rapar i bordet med ratten på sin kniv.

Kan du lägga ner fotbollen när du kommer hem som Emil Forsberg gjorde

Det är lite jobbigt när du försöker komma tillbaka till din destination snabbt. Allt tar tid. Jag hoppas att jag kan göra det när jag är helt återställd och mitt liv har lugnat sig igen, men just nu är mitt fokus på att komma tillbaka i bättre form.

Hur nära är du den form du hade i 2019 års landskap?

Det saknas något i detta extremt långa intro. Jag har bara spelat i två hela matcher, men jag vet att jag behöver mer träning innan säsongen tar slut på hösten. Kan inte undvika att tänka på OS. Elin Rubensson hade med stor sannolikhet kommit med i det svenska OS-laget till Tokyo 2020 om inte världen hade härjats av en pandemi. Men en pandemi slog till och spelet sköts upp till den 24 juli nästa år. Hon kanske är lite utanför sin topp, men en resa till Japans huvudstad tänker hon fortfarande på.

Det är svårt att undvika att tänka på det. Om jag går med dig till OS är det ett plus. Jag förväntades stanna där i minst sex månader efter att ha fött min son, Frances, och detta är en orubblig förväntan i mitt eget sinne. Hon var i kontakt med förbundskapten Peter Gerhardsson innan till den senaste landinvasionen. Och enligt mittfältaren själv var hon vidöppen med bristen på explosivitet och matchhastighet på den tiden. Men jag fortsätter som om jag snart är där.

Kryddan i tillvaron, Frans

Frans börjar rulla iväg från Elins hals. Katten Sune kastar sig mot honom från balkongen i andra våningen, och Häckens landskapsarkitekter ser hans dolda glädje trots hennes tidigare missnöje med hennes bristande framsteg mot hjärnans önskningar.

Även om han är den viktigaste personen och har högsta prioritet i alla lägen, har vi fortsatt att leva våra liv på samma sätt som tidigare. Just nu är Frankrike det största hotet mot vår säkerhet. Sommarens EM i England ser ut att bli en riktig uppgörelse.

Sedan mars månad har Elins man Filip kunnat arbeta hemifrån med 25 % kapacitet samtidigt som han har rollen som primärvårdare. När året är slut kommer han inte att arbeta igen förrän i maj 2022. Det är Filip, säger Elin, som praktiskt taget stjäl alla våra lediga morföräldrar.

Gårdsfåglar, senare

BK Häckens truppmedlemmar har piskat fram en miniatyr matchtröja i sexmånadspresent. Prydd med siffran två och ordet “Mamma” på baksidan. Hoppas du snart att bilda familj. Min förhoppning är att det är det. Jo, jag säger det nu: inte under min karriär, men man ska verkligen aldrig säga aldrig.

Vilka andra mål har du för tillfället

För att äntligen återknyta kontakten med Elin från 2019 års förflutna fysiskt. Jag vill inte sätta upp några mål för prestation, men EM i England nästa sommar kommer att bli en tuff mästarturnering. Med bara en halvtimme kvar att spela gjorde Sofia Fors ett mål och utökade Gamla Upsalas ledning.

Sanna hlund, som ökade Gamla Uppsalas ledning i den 90:e minuten, gjorde 3-0 innan matchen var slut. Matchen slutade med 3-0. Det betyder att Jitex BK ligger på sista plats och att Gamla Upsala är delad femma. Jitex BK tar emot Bollstanäs den 26 augusti kl 14:00. Vi gör vad vi kan, och jag tycker att vi gör det bra.

Jag tror inte att Mölnlycke är särskilt nöjd med matchen utöver de tre poängen, men det är klart att det ställer till dem en hel del problem. Vi har inte marginalerna med oss idag, och det får oss att längta efter en fast lag och rättvisa på andra sidan klyftan. Enligt Dalen/Krokslätts tränare Daniel Deweruds analys efter matchen är det fotboll.

Elin Rubensson draftades av LdB FC Malmö, därefter omdöpt till FC Rosengrd, 2010 efter att ha utvecklats i ungdomssystemet . Under sitt rookieår såg hon action i 13 matcher. Under säsongen 2011 spelade hon i 20 matcher, gjorde tre mål och satte upp fem andra.

Inför 2014 var hon med och tog fyra SM-guld. Sedan början av 2015 har hon spelat för BK HäckenFF (tidigare Kopparbergs/Göteborg FC). När Sverige vann F19-EM i Antalya, Turkiet 2012, var Elin Rubensson turneringens bästa målskytt med fem mål av tjugo möjliga -sex. Hon var tvåa i statistiken med 13 mål mellan knockoutturneringen och elimineringsmatchen. Rubensson spelade 26 matcher för F19-ligan och gjorde 24 mål under sin tid där.

Elin Rubensson Föräldrar
Elin Rubensson Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!