Edward Af Sillén Partner

Sprid kärleken
Edward Af Sillén Partner
Edward Af Sillén Partner

Edward Af Sillén Partner – De har varit tillsammans i nästan två år men har hållit sin tillgivenhet privat.Nu introducerar Edward af Sillén för första gången pojkvänen Christoffer för världen.
Det här är det perfekta sättet för mig att komma in i semesterstämningen. Edward af Sillén, regissör och författare, har blivit framträdande under de senaste åren. Från att kommentera “Eurovision” till att tjänstgöra i “Talang”-juryn. Nu ska han vara värd för SVT:s årliga bokslutsretrospektiv och frågesport på nyårsafton.

Jag ska bli programmeringsledare för första gången. Jag har sammanställt tre högar med gratulationskort med bekanta ansikten och ställt frågor till dem om det gångna året. Men det är ingen dröm att vara programledare, förklarar Edward af Sillén vid premiären av den svenska storfilmen “Utvandrarna”; det här erbjudandet var bara för roligt för att tacka nej.

Om några dagar är läkaren där för din pojkvännen

Han har Christoffer Zackrisson, en gång känd som Mr. X, på sin sida.Jag arbetar inom det medicinska området, därför är kändisfester helt främmande för mig. Snart är jag expert på hur det går medicinskt. Jag har använt pluggar i fem år nu, säger Christoffer.Paret har varit tillsammans i ungefär två år, och det har varit en helt magisk tid.Om det är något som kan beskrivas som sådant så är det det här, säger Sillén med ett leende på läpparna.

Högtiden den 4 juli

Enligt mördarna ska julen firas med bara en hand.Det blir ganska lugnt och stilrent. Jag känner att hela det här året har varit galet och jag har gjort mycket. Äntligen kan lugnet och lugnet sätta in; telefonen är tyst och allt man behöver göra är att koppla av hemma.

Vi ska ta det lugnt och umgås hemma med mormor på semestern. Lite fungerar det. Jag har många kollegor inom mitt område, och allt vi gör är att prata och kasta runt idéer och använda alla möjligheter vi har. När jag går hem är det skönt att kunna stänga av datorn och koppla av en stund. Det hjälper mig att hålla nere min stressnivå. Detta är det perfekta sättet för mig att komma in i semesterstämningen.

Den 14 januari har den nya säsongen av “Talang” premiär och Edward af Sillén kommer återigen att sitta som medlem i programmets prestigefyllda jury.Det är så tröstande; det är som att återförenas med min kära, dysfunktionella familj. Det finns några riktigt roliga uppgraderingar i år också. Min gyllene knapp är en fin touch.Edward af Sillén, regissör och författare, kommer att kommentera Eurovision 2023, men det är inte allt vi får se av honom i sommar.

Som kommentator för Eurovision Song Contest 2023 är Edward af Sillén mycket eftertraktad.
Det du behöver veta om honom finns här. Edward af Sillén, 40, har många knutar på sin lyra. Han är ständigt uppdaterad med nya utställningar, filmer och tv-program. Noterbart är att han regisserade éshowen som startade 55-åriga Pernilla Wahlgrens karriär. Kort extatisk och tacksam; dessutom har Pernilla Wahlgren gått en liten hybris.

Edward har varit ansiktet utåt för svensk bevakning av Eurovision Song Contest i flera år. Loreen kommer att tävla för Sverige fredagen den 9 maj i semifinal och, tummarna, återigen söndagen den 13 maj i finalen.Den 25 september 1982 föddes Edward af Sillén. Det innebär att Edward fyller 41 år sommaren 2023.

Edward håller ofta sina följare på sociala medier, och hans Instagram-konto (som går efter handtaget @edwardafsillen) har cirka 70 000 följare. Hur växte Edward af Sillén upp? Var han adopterad.Edward af Sillén adopterades av svenska pappan Claes och amerikanska mamman Judy när han var liten. Tillsammans reste de till Sverige och Edward åkte planet till Bromma i Stockholm med paret.

Edward sa i en intervju till Dagens Nyheter att han aldrig har känt behov av att spåra för sina biologiska föräldrar.Jag ser ut som mamman Judy och jag lyssnar som pappan Claes, men jag har inte den där faderliga instinkten: det är inget i min barndom som jag behöver fixa, sa han till mig.

Familj till Edward af Sillén

Edward af Sillén har i en intervju med Aftonbladet uppgett att han är öppen för att bilda familj och gärna vill ha barn i framtiden.Eftersom han själv adopterades förstår han att han kommer att slutföra en cirkel genom att adoptera ett eget barn.

Jag är sugen på att bli förälder. Jag älskar barn väldigt mycket, och eftersom jag själv adopterades som barn ser jag att adoptera ett annat barn som ett slags pay it forward som skulle hjälpa till att knyta ihop paketet snyggt, som han uttryckte det.

När det kommer till hans personliga liv har Edward af Sillén alltid varit en gentleman, men 2021, under en filmpremiär, gjorde regissören slut med honom. Edward följde med Christoffer Zackrisson för Utvandrarnas biopremiär.

Paret hade redan varit tillsammans i två år när de träffades igen under kaoset. Eurovision Song Contest ligger Edward nära och varmt om hjärtat. Christer Björkmans högra hand har arbetat med produktioner av och på sedan 2005.Edward af Sillén har kommenterat svenska händelser vid fem olika tillfällen.

Edward Af Sillén Partner

Vi var i Las Vegas; vi skulle arbeta tillsammans; och vi hade längtat efter en chans att göra det. Vi bestämde oss då att vi inte skulle vara som att “försegla affären” och göra den officiell, så vi debiterade fartyget. Konstigt nog kommer jag ihåg det. Det var väldigt roligt, som Edward redan hade förklarat för henne.

Christian Bauers släktskap med Edward af Sillén

Edward och Pernilla är inte bara goda vänner utan också utmärkta affärspartners. Närmare bestämt är Edward seriens producent för Pernilla Wahlgren har hybris. I somras turnerade hela “hybrisgänget” landet runt för att uppträda för sina hängivna beundrare.

Pernilla har tidigare beskrivit föreställningen som en två timmar lång skrattfest. Flera justeringar har dock varit nödvändiga i programmet sedan det skrevs för sommarsäsongen 2019. Det är officiellt: Christian Bauer, 55, har kommit in i Pernillas liv på nyårsafton och förändrat allt.

Till skillnad från Edwards perspektiv är Pernillas hemliv i hennes relationer inte särskilt mysigt. Edward af Sillén skriker nyheterna om lördagskvällen. Innan han träffade Edward på stormen hade Hänt varit ganska skyddad i sitt privatliv. Mannen som stal Edwards hjärta var föremål för en tidigare kryptisk beskrivning från Edward.

Han sa till Hänt: “Jag är en glad osingel”, menade han det.Men nu har Edwards bestämt sig för att göra sitt bästa. Edward kommer att närvara vid premiären av filmen Utvandrarna tillsammans med sin kompis Christoffer Zackrisson.Ja, det var vad jag sa! Jag var ensam förut, men nu är jag glad över att vara ensam. Edward betonar ordet “vante” innan han fortsätter: “Men absolut, nu när julen snart är här, så nu går vi ut tillsammans.”

Nu när året gått mot sitt slut kan Edward och Christoffer se fram emot en jul tillbringad på byns krogar.Som är brukligt för oss planerar vi att tillbringa julen med vår närmaste familj hemma. Vi är verkligen traditionalister, så vi tycker att sådant är avkopplande och elegant.

Upplevelsen av att vara adopterad från Brasilien och växa upp i Bromma har gjort intryck på honom och han planerar att återvända till födelselandet.Han har citerats i Dagens Nyheter som sagt: “Det absolut bästa vore om jag kunde adoptera från Brasilien.” Edward af Sillén; hans namn är känt praktiskt taget överallt. Han är mer än bara kommentator för Eurovision Song Contest och anlitad skribent för Melodifestivalen och de svenska sändningarna av Eurovisionsfinalerna.

Han regisserade olika scenproduktioner och skrev manus till Helena Bergström-filmen, En underbar jävla jul. Även om Edward af Sillén blev känd de senaste åren, inte minst som medlem i Talang-juryn, har han arbetat i underhållningsbranschen i ganska lång tid. någon gång.

Edward af Sillén sa i en omfattande intervju med Dagens Nyheter 2020 att det faktum att hans biologiska far adopterades från Brasilien hade djupt påverkat honom, vilket fick honom att ständigt vilja bevisa sig själv; han beskrev att han var yngst i rummet och kände ett behov av att läsa för att känna att han hörde hemma där.

Edward Af Sillén Partner
Edward Af Sillén Partner

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!