Sprid kärleken
Diana Baban Död
Diana Baban Död

Diana Baban Död – Efter Ben Mitkus affär sa Diana Baban: “Det var min bästa vän.Diana Baban och Ben Mitkus bröt upp i september förra året, och sedan dess har de handlat med varandra på sociala medier. Men nu är Diana ärlig om vad hon saknar i sin relation med YouTube-stjärnan. Till sina följares stora förvåning avslutade influencern Diana Baban, 29, och YouTube-stjärnan Ben Mitkus, 26, abrupt sitt förhållande mitt under en internationell termin.

Parets inlägg i sociala medier till och från varandra efter uppbrottet lät som en svidande attack. Däremot har Diana Baban äntligen kommit rent om den saknade biten i hennes förhållande med ex-pojkvännen Ben Mitkus. Jag hade så roligt med honom. Diana beklagar bristen på en person i hennes liv som är lika spontan som hon är i en video som lagts upp på YouTube. Som en illustration använder hon sin relation med Ben.

Ben var min allra bästa vän. Allt vi gjorde gjorde vi tillsammans. Så fort jag fick en idé berättade jag för honom. Jag hade gärna tagit med honom om det fanns någonstans jag velat åka. Jag skulle göra vad som helst med honom om jag kunde. För att han var min bästa vän. Jag hade också väldigt roligt med honom, som Diana minns. Diana fortsätter att förklara hur hon känner inför att vilja ha någon i sitt liv att göra så spontana och roliga saker med igen.

Jag håller ständigt utkik efter evenemang jag skulle vilja delta i och gör mentala anteckningar om saker jag vill göra. Jag har faktiskt inte heller några vänner som säger: “Fan, låt oss gå! Vi kör Jag har läst tebladen, och från och med år 2022 kommer jag att göra några av mina egna greker. Jag tror att jag måste sätta mig där ute också och träffa folk på vägen, säger Diana Baban. Diana Babas kropp.

Min kropp kände av att det inte var bra” Diana Baban berättar om det oroliga liv hon levt. Hon har kommit till nya insikter och berättar nu historien om hur hennes förhållande fick henne att förändras. Både Ben Mitkus, 26, och hans yngre bror, 29 år, avslutade året abrupt i september, vilket chockade deras fans. Diana skrev på Instagram att förhållandet hade upphört på grund av Bens ansträngningar. Läs mer om intrånget här.

Diana skrev på Instagram Jag är superledsen och kommer att tänka att det här är ett väldigt stort jobb, så jag hoppas att du kan förstå och respektera det. Tack.” “Jag kunde inte förstå varför jag var så orolig.” Diana avslöjade nyligen att hon led av svår ångest under deras tidigare förhållande i en Instagram-berättelse. Hon tänker tillbaka på sin tid med sitt ex och minns vad hon kände då.

Jag kunde inte förstå varför jag var så orolig. Jag sover bra; Jag är en snäll person. Vi gjorde många slagsmål. Inget dåligt har hänt mig, så varför har jag den här ångesten? Varför blir jag attackerad av dessa människor Hon fortsätter När mitt ex och jag var i Kreta, minns jag att jag sa något till effekten av: “Vi får se om min ångest dör nu, för det är då jag kommer att veta säkert att det här förhållandet är det som har tagit mig dit jag är.

När hon diskuterar ett samtal som ägde rum på den grekiska ön Kreta, nämner Diana Baban aldrig Ben Mitku vid namn. Det verkar troligt att detta kommer att vara en av de sista platserna Ben och Diana besöker innan bomben går av. Det är så tydligt nu”, skriver Diana Baban i sin Instagram-story och förklarar att hon tror att kroppen kan känna av när betydande förändringar är nära förestående. Men det faktum att hon tillbringade timmar med sitt ex utan att inse att deras förhållande var källan till hennes ångest är anmärkningsvärt. Hon känner sig normal igen nu när hon fått en ansiktslyftning.

Det är så uppenbart nu att det var så; min kropp kände till så mycket obehag att det inte var bra. Av denna anledning rekommenderar hon att du lyssnar på din kropp och hur den känns när du är med andra män. Din kropp börjar trycka undan det som inte hör hemma i ditt liv just nu. Och allt var precis som jag ville att det skulle vara, antar jag. Efter att ha hört Ben Mitkus ord utbrast Diana Baban: “Det är helt sinnessjukt!”

Efter det offentliga spottandet mellan Ben Mitkus och Diana Baban i september förra året har paret fixat till saker på sociala medier. Det som dras upp står inte, säger Diana om Bens situation. I sin senaste YouTube-video, Ben Mitkus diskuterar hur han ofta missförstås. Han berättar sedan om en incident som inträffade på Idols efterfest för ett antal år sedan, då han och Jasmine “Jasse” Gustafsson båda var på plats.

När jag kom nära henne sa jag “Shit, vad du är vacker i din klänning”, ekade Ben. Han beskriver hur Jasmine Gustafsson bjöd hem honom några dagar senare. Ben hävdar att det är uppenbart att Jasmine hade känslor för honom. Men Diana Baban finner sig också ganska hemma hos Jasmine Gustafsson. Sedan öppnade jag ögonen för Diana och började hänga.

Diana Baban Död

Diana säger till Ben Mitkus, “Varför vi avbryter kontakten är något bara vi två vet”, sträcker ut en arm i en utsträckt famn. I en video som lagts upp på hennes Instagram-flöde fortsätter hon att begrava yxan. Jag menar, det låter helt otäckt. Sluta! Jag vill bara vara ifred, sa han. Som svar på Ben Mitkus nya video, “Jag har träffat ngon”, har hans fans blivit vilda.

Ben Mitkus laddade upp en video på YouTube med titeln “Jag har träffat ngon” mindre än en månad efter att Diana Babans skandal bröt. Några anhängare började lägga märke till en rosa färgton. Diana Baban och Ben Mitkus, som tillbringade nästan tre år tillsammans innan de bestämde sig för att gå sina egna vägar, har haft några tumultartade veckor.

I ett uppriktigt Instagram-inlägg avslöjade hon att Ben hade startat slagsmålet efter att ha insett att deras relation hade blivit mer affärsmässig än tillgiven. Sedan dess har båda parter kommenterat intrånget via sociala medier. Ben anklagade Diana i en YouTube-video för hans oförmåga att hantera sin ADHD-diagnos, vilket hon också hade anklagat honom för. Det är så att jag har träffat någon, sa Ben Mitkus.

Men Ben lade upp en video på YouTube som blev viral på måndagskvällen. Det har hänt mycket den senaste tiden. Jag tror inte det, men jag antar att många kommer att tycka att det är “för tidigt” och orimligt vid det här laget, som Ben Mitkus uttrycker det i videon. Ben inser dock att man måste hålla sig till både vänlighet och sina egna böjelser.

Det är sant att jag har träffat en ny person. Åh, och jag tänkte göra en introduktion till dig idag. Ben säger “Så älskling” och kysser den välbekanta figuren. Dennis Chapman, Bens vän och tidigare medarbetare på kanalen, syns på bilden. Ben har inte sett Chapman på över ett år. Övriga kommentarer

I kommentarsfältet var vissa lättade över att se Dennis tillbaka på Bens kanal, medan andra var allvarligt irriterade. Titeln på videon, “Jag har träffat ngon”, är anledningen till detta. Bens nya flickvän efter att ha gjort slut med Diana avbildas i öppningsbilden som en blond kvinna med tecknade stora ögon.

Här är några av de mest omtalade kommentarerna: Chockerande oansvarigt clickbait Fortsätt läsa om du sa att Diana skapade clickbait. Chockerande förpliktande, var är respekten? Diana Baban skapade kaos på sociala medier när hon blev i fokus för en intern fejd mellan Jocke och Jonna, och Jocke putsade in sina plattformar med bilder på Baban.

Nu dyker hon upp hos Ben Mitkus som kvinnan i väntan, och i hans senaste video kommer de två väldigt nära varandra – tillräckligt så att deras fans undrar om de är ett föremål. Det är viktigt att veta att Diana och Ben ex-flickvännen My Karlberg är de bästa vännerna och att Diana har umgåtts med Bens familj.

Innan Diana träffade Ben för första gången borde hon ha frågat Mig om det var okej, och Me skulle ha sagt ja. Men när filmerna släpptes stod det klart att hon var allt annat än OK. Det ryktas att hon har nappat på ett Diana-skämt och lagt upp bilden nedan till sin Instagram-story.

Diana Baban Död
Diana Baban Död

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Innehållet är skyddat !!