Desiré Inglander Föräldrar

Sprid kärleken
Desiré Inglander Föräldrar
Desiré Inglander Föräldrar

Desiré Inglander Föräldrar – Ett nytt VM-guld tog Armand Duplantis i stavhoppen.När det gällde som mest slog Desiré Inglander inte på filmen. Jag blev fångad, säger hon. Armand Duplantis säger: “Jag är glad att jag kunde vinna för henne.” I VM-slutspelet var Armand Duplantis aldrig ett riktigt hot. Även om fyra ryttare utanför Duplantis var i strid under stora delar av loppet, kunde ingen passera den 23-årige vinnaren, som korsade mållinjen vid 6:10.

Känslan är väldigt bra. Jag ska anstränga mig för att inte ta det här för givet. Det här är jättebra, säger Armand Duplantis, och jag tänker njuta av det till fullo. Greg och Helena, föräldrarna och tränarna för “Mondo”, var på plats i Budapest för att se finalen. Även stavhoppsstjärnans filmkompis, Desiré Inglander, var där.

När Duplantis planerade att ta sitt språng klockan 6:05, visade TV-sändningar Desiré Inglander. Den uppmärksamma tittaren skulle ha märkt att hon inte såg särskilt hårt ut när Duplantis hoppade. Notera det. Jag har med andra ord blivit fångad. Det var för att jag kände mig orolig. Jag pratade till slutet, men jag är för nervös för att prata, säger hon.Jag kan helt enkelt inte vara likgiltig inför detta. Varje gång får jag samma nervösa känsla. Det är verkligen viktigt för honom. Hon fortsätter med att säga: “Då är det viktigt för mig också.”

Flickvännen brydde sig inte ens om att titta

När säkerheten för VM-guldet var garanterad var Duplantis och engelsmännen beväpnade med en segerkyss. Greg och Helenas föräldrar tog det lugnt och agerade snabbt när guldet var klart. Vi är ganska avslappnade. Vi är en avslappnad familj. Vi försöker vara precis det och varken för högt eller för lågt. Vi bara chillar och tar det lugnt, som Armand Duplantis uttrycker det.

Vill du verkligen missa showen 6.05?

Hon kan bara inte hålla henne kall. Han eller hon kommer att bli en jättenervös personArmand Duplantins skadades i ryggen under finalen. Trots detta lyckades han säkra guldet och försöka världsrekordhöjden på 6,23 gånger.

Att fira eller att behandla, det är frågan

Båda visar sig vara galningar. Vi måste ta reda på hur det känns. Jag lovar inte att jag ska gå all out. Men jag ska ta en björn, förklarade den nykrönade världshärskaren. Att vänta är en betydande del av stavhoppsporten. Speciellt för en ytterspelare som Armand Duplantis, som reser sig över sina rivaler och tar med sig en betydande del av tävlingarna i väntan på att motståndet ska slita isär honom.

TV-filmer från VM-finalerna visade hur Duplantis låg mellan humlen. Det observerades att den svenska stjärnan skulle ligga ner och stretcha, massera sina lordosmuskler med massagepistol, äta bananer och dricka energidrycker.Den mest observanta tittaren märkte dock att den placerade en stor gyllene tejpbit över burken som “Mondo” dränerades ur.

Red Bull Energy Drink är en av Armand Duplantis stora sponsorer, men han tvingades ta bort deras logotyp från sin bil innan lagets stora debut på VM Arena i Budapest.Sponsorernas papper behandlades inte för visumSvenska landslagets spelare tävlar i VM-matcher iklädda dräkter som tillhandahålls av förbundets sponsorer, som är godkända i förväg av Internationella Fäktförbundet (WA).

Om så är fallet kan ingen nationell sponsor hjälpa till. Som marknadsdirektör för föreningen kan jag bekräfta att Mondo fick besked i “uppropsrummet” att han inte skulle få ta med föremålet in på tävlingsarenan om han inte tjatade över loggarna.Duplantis manager Daniel Wessfeldt bekräftar att detta också var fallet med Red Bull-burken, som inte heller sanktionerades av WA. I Budapest sponsras VM av ett annat kemtvättföretag.Under VM-finalen sågs svenska stavhoppsstjärnan hoppa med både en skor och en klocka från olika sponsorer.

Förklara de viktiga bilderna innan avslutningen

De sista orden av Bergqvist: “En otrolig lättnad” Upproret avvisas av Armand Duplantis, som står fast. Anledningen Han ville ockupera en annan virtuell maskin. Bara en halvtimme återstod tills stavhopp VM-finalen drog igång. Armand Duplantis fokuserade helt på sin konditionering och tekniska diskussioner med tränaren Greg.

Sedan stannade de plötsligt. Något som fångade folks uppmärksamhet från duons renoveringar visades upp på jätteskärmen inne på Budapests arena.Bilder från damernas 200 meter medaljceremonin, som hölls utanför stadion, visades på en stor skärm. När Noah Lyles fick guldet och den amerikanska nationalsången spelades, bestämdes det att far och son Duplantis skulle fylla vidskepelsen.

När Lyles njöt av sin tid som regerande dubbelvärldsmästare, stod de vid sidan av, händerna på bröstet, för att fylla honom.Duplantis på oväntade fotografier Armand Duplantis anser ödesdigra händelser vara självklara. Respekt för omständigheten och användaren är vad.

Desiré Inglander Föräldrar

Ja, jag är också amerikan, säger Duplantis. Det dramatiska slutet på Jakob Ingebrigtsens seger Guldbrist, sjukdom och familjestrider. I söndags lyckades Jakob Ingebrigtsen fly VM-kaoset och vända hem med 5000 meter guld.

När jag inte gör det bra är jag helt idiot, säger nordmannen. Två av Norges mest kända män under det senaste decenniet är Narve Gilje Nords och Jakob Ingebrigtsen. Efter ett infekterat familjedrama bröt Jakob Ingebrigtsen upp med sin pappa och tränare, Gjert, och började träna med Narve Gilje Nords istället.

I torsdags tog Ingebrigtsen silver och North brons på 1500 meter. De måste klättra tillbaka upp till 5 000 fot på VM:s sista dag. Båda norrlänningarna hängde i tätklunga till en början, men efter att första halvan av varvet torkat tog sig Nords ur. Matchen mellan Ingebrigtsen och spanjoren Mohamed Katir slutligen blev det en kamp.

Norge toppade Sverige i medaljställningen

Ingebrigtsen tryckte dock förbi spanjorerna på de sista metrarna för att komma först. Ny säsongs bästa är den 30 november kl. 13.00. Norge och Sverige är medalj i medaljställningen. Jakob Ingebrigtsen har kämpat mot sjukdom hela veckan; han försökte till och med springa 5 000 meter när han var sjuk i influensa. Redan när solen gick ner på söndagen var symtomen bekanta för norrmännen.

Oddsen att vinna VM är utan tvekan höga, men han sa till TV4 att de totalt sett “inte är så bra”. När reportern Mattias Tjernström först frågar Ingebrigtsen om hans intryck av de olika berättelserna om konflikten mellan Nords och Papa Gjert, svarar norrlänningen att han “fokuserar på sig själv”.Efter intervjun tackade Tjernström “Henrik” men fann sig snabbt. Du måste vara Jakob; min bror Henrik heter det.

Det är oklart om Ingebrigtsen uppmärksammade TV4-reportrarnas förbiseende men han passade på att krama Henrik, Filip och Elisabeth Asserson. På sätt och vis är det också en form av spionage. Det är inte de som tar första steget, men att veta att jag kan lägga all min uppmärksamhet på mig själv ger Henrik, Filip och Elisabeth en stor glädje.

Flickerwoods träd

Elisabeth Asserson följde leden från sjön. När guldet var säkert gick hon ut i rännstenen. Så mycket har gått fel den senaste tiden. Hon sa till NRK att ingen kunde lita mer på att avsluta saker på topp än hennes pojkvän, Jakob. Tidigare i veckan riktade VM stjärnans bror Henrik Ingebrigtsen kritik mot det norska förbundet, som han sa hade otillräckligt skyddat Jakob under mästarturneringen.

Jag har välsignats med ett mycket effektivt försvar som skyddar mig från skada. Då hade jag kanske varit i min egen bubbla, säger Jakob Ingebrigtsen.Norrman går vidare i åratal och gör det ensam. Om det inte går bra är du en total idiot; om de är det, är du ett psykologiskt kraftpaket som kan ignorera allt utom dig själv. Världshärskaren har precis kallat dig ett mentalt geni.En nordnorsk d? Han slutade på fjortonde plats totalt och pratar om en väldigt speciell VM-vecka.

Jag har försökt bryta vanan, men jag läser fortfarande kvällstidningarna som alla andra. Det enda som möter dig dag efter dag är din egen prövning och en ny konfrontation från någon eller något, som det nordiska ordspråket lyder. På söndagskvällen tog Armand Duplantis emot sin guldmedalj.

Stjärnan var dock väldigt nära att missa sin egen prisutdelning. Han fick uppenbarligen sin ackreditering på festen igår kväll, säger Greg Duplantis. Armand Duplantis började höja insatserna efter att VM-guldet var garanterat, och han gjorde det till en världsrekordhöjd.

Men pappan Greg Duplantis ville inte att hans son skulle fortsätta hoppa. Förutom att vara tränare för sönerna sa Greg Duplantis på torsdagskvällen att “Mondo” hade ådragit sig ryggskador under semifinalen i sönernas turnering. Efter att det svenska laget hade problem med kramp vid turneringen i Monaco i slutet av juli blev Duplantis sneda baksidor ett trendämne.

Händelserna under den föregående dagen kastar en blek av osäkerhet över kommande tävlingar, inklusive bland annat Finnkampen i Stockholms stadion nästa vecka.Duplantis själv säger att han är “daglig”, men det finns för närvarande inga planer på att schemalägga några tävlingar. I söndags visade en ultraljudsundersökning av stjärnans lemmar inga skador. Greg Duplantis, pappa och tränare, säger att vi måste försöka förstå vad det är.

Desiré Inglander Föräldrar
Desiré Inglander Föräldrar

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!