Sprid kärleken
Daniella Hemsley Boxer
Daniella Hemsley Boxer

Daniella Hemsley Boxer – Låt oss för en sekund låtsas att hela Europas kontinent är befolkat av nudister. Nätverk är fria att fortsätta sända dessa program efter 21.00. Influensarens agerande utgör alltså inte ett betydande hot mot upprätthållandet av nationella tv-bestämmelser.

Om detta hade hänt i ett mer konservativt land, kanske vi hör en helt annan berättelse just nu. Då kan hon ha varit i djup fara för sitt oetiska beteende. Därför förutser vi inga större konsekvenser för Hemsley. Men hon kan få betala priset för sina missgärningar.

När det gäller “blinkande” firanden är Hemsley’s inte det första som världen har sett. År 2022 såg en annan australiensisk boxare, Tai Emery, frossa i en liknande seger. Det mullrades om att hon fick rejäla böter som ett resultat, men det var i slutändan irrelevant eftersom hennes handlingar bara stärkte hennes rykte. Hon tjänade också mer pengar på att modellera för OnlyFans än hon gjorde i fängelset.

Till och med den brittiske promotorn Eddie Hearn har uttalat sig mot förslaget och sagt att landet inte bör förknippas med sådana aktiviteter. Han tycker också att professionell boxning och den framväxande trenden med influencerboxning bör hållas som distinkta enheter. Många vuxna är oroliga för att unga tittare ska utsättas för olämpligt material om boxningsmatchen sänds i tv.

Kvinnliga fighters som Ebanie Bridges har kommit ut till stöd för Daniella och sagt att tillvägagångssättet är acceptabelt och inte kommer att få några skadliga konsekvenser inom influencerboxningens område. Vad tycker du om hennes prestation? Eller skulle du vilja ha hårdare straff för hennes stygga parti? Berätta för oss hur du känner om denna incident i kommentarsfältet.

Kolla in den kommande utgåvan av Spiel Times för detaljer. Genom att registrera dig för våra push-meddelanden säkerställer du att du får alla våra framtida uppdateringar omedelbart. Förutom Spiel Anime kan du nu hitta oss på Twitter, Instagram och YouTube.

Mer kommer! Efter en incident nyligen som involverade en olämplig fighter, har promotor Eddie Hearn efterlyst en paus mellan den professionella boxningsbranschen och den framväxande influencer-boxningsrörelsen.

Efter att ha besegrat Aleksandra Daniel genom enhälligt beslut på lördagskvällen vid Kingpyn Boxing-evenemanget, blåste den populära OnlyFans-användaren Daniella Hemsley hennes topp. I en intervju med Fred Talks Boxing uttryckte Hemsley senare ånger för sitt beteende och sa: “Jag blev lite överväldigad, jag ville bara uttrycka mig.”

I en nyligen intervju med Boxing Social uttryckte den berömda boxningspromotorn Eddie Hearn sitt missnöje med det aktuella läget. Eftersom du alltid verkar vilja veta vad jag tycker, bestämde han sig till slut för att ge det till dig. Folk kommer nog att klaga om jag börjar predika för dem. Det är hemskt, i min bok.

Jag tycker att det är offensivt, speciellt efter alla slagsmål vi har lagt ner för att få kvinnliga boxare att erkännas för sina färdigheter och engagemang. Först och främst måste vi reda ut det faktum att det här inte är en boxningsmatch. Vi måste klippa alla band med grupper som Misfits och Kingpyn och tvinga bort dem från den professionella boxningsscenen.En boxare som flashade publiken efter en vinst säger att hon fick göra det.

Ms Danielka, som Aleksandra Ola Daniel, tog sig an Daniella Hemsley lördagen den 15 juli. OnlyFans-modellen vann efter mycket fram och tillbaka. Hemsleys upprymdhet vid händelseförloppet fick publiken att explodera. Vid 22 års ålder bestämde sig den unge mannen för att göra akrobatik för den uppskattande publiken och de miljoner som tittade på tv.

I ett ögonblick drar Hemsley upp sin svarta väst för att avslöja hennes bröst. Efter att ha gått in i ringen bad internetkändisen att blinkningen skulle börja, vilket bevisade att det inte var någon slump. Hon sa till Alpha Plug efter matchen, “Jag fick godkännande från promotorn, och jag skulle bara göra det om jag vann, och det gjorde jag och jag blev överexalterad, och ja, varför inte.

Kingpyn-promotorn Chris Boyne sa att han inte gillade strategin men kunde se varför den användes. Han citeras av intervjuaren på iFLTV för att säga: “Ja kolla, du vet vad tjejerna vet hur man blir viral, och se det är vad det är. Ärligt talat, jag tänkte inte på det; oanständiga skämt och knappa kläder är inte min grej. Tja, du vet argumentet: “Men, titta, de är stjärnor i sociala medier, och titta, det är vad det är, och de vill bli virala.”Denna fråga har lösts.

Daniella Hemsley Boxer

Världsmästaren Ebanie Bridges försvarade OnlyFans boxningsfenomet Daniella Hemsley efter att hennes kamp med Aleksandra Danielka vid ett Kingpyn Boxing-evenemang väckte kritik för Hemsleys blinkande publik. Hemsley, då 22 år gammal, fick internationell uppmärksamhet när hon firade sin seger genom att ta av sig behån inför 3Arena-publiken och hemmapubliken.

Hemsley gav en intervju efter händelsen där hon bad om ursäkt för sina hemska handlingar och hävdade att hon hade låtit sina känslor få det bästa av henne.Den stora boxningspromotorn Eddie Hearn var missnöjd med den växande metoden att schemalägga betalda matcher mellan kändisar som skådespelare och musiker. Sådana som Misfits och Kingpyn har ingen plats i professionell boxning, och vi måste lägga så mycket utrymme mellan oss själva och dem som möjligt.

Claressa Shields, en världskänd boxare, upprepade Hearns känslor. Hon twittrade efter den häftiga festen, “Wow….. det här är ett steg bakåt för kvinnlig boxning.” Dra inte ut det här mycket längre.Den australiensiska världsmästaren Ebanie Bridges, som är känd för att ha på sig provokativa underkläder innan invägningar, trodde inte att firandet var skadligt för kvinnor i sporten, och hävdade att “influencerboxning” är annorlunda.

För att parafrasera Bridges tweet, “Det är definitivt inte något jag skulle göra”, anmärkte han. Du kan ha enorma bröst och ändå delta i underklädersvägningen som alla andra. Alternativet är att exponera ur t**s för hela landet på bästa sändningstid.

Hon anmärkte, “Jag förstår varför hon har gjort det… hon är en “influencer” det handlar om åsikter, “med vetskapen om att hennes handlingar skulle chockera internet och skapa intensiv debatt. För att uttrycka det på ett annat sätt, hon har uppnått syftet med influencerboxning, vilket är att “bryta internet.” Du kan sluta dra t*s skämt i min närvaro från och med nu, tack. Jag behöver inte ens klä av mig för att hacka mig in på webbplatser.

Om du eller någon du känner säger något i stil med, “Hon hade fantastiska bröst tbf hahaha och alla som pratar om hur det är dåligt för kvinnlig boxning, först och främst är det influencerboxning och för det andra kommer det verkligen inte att påverka det, låt oss vara verklig,” du är antingen trollande eller ett troll. Influensarens berömmelse, efterföljare och ekonomiska framgång kommer alla att öka som ett resultat.

Jag är också ledsen om min övergivenhet hade några negativa effekter på någon”, skrev Hemsley på Instagram efter matchen. Hon skämtade om att hennes tofsörhängen fastnade i hennes behå av svett.Efter Hemsleys uppvisningsmatch mot Aleksandra Danielka på KingPyn Boxing-evenemanget i 3A Arena i Dublin, Irland på lördagskvällen, var hon tänkt att absolut blinka livepubliken.

Efter kampen sa Hemsley i en intervju, “Jag fick godkännande från promotorn.” DAZN sände spelet under helgen trots förfrågningar från The Post om kommentarer och avslöjande av alla syften. I sitt förtjusta Instagram-inlägg bad Hemsley alla som tyckte att hennes spänning var obehaglig om ursäkt. Hemsley skröt, “Inte din genomsnittliga Barbie Doll”, i sitt flerkampskontrakt med KingPyn Boxing. Jag har ingen typisk profil. Ingen vet vem som kommer att försöka döda dig.

Claressa Shields, en flerfaldig världsmästare, och Eddie Hearn, hennes promotor, hade båda tankar om hennes upprymdhet. Efter hennes “blinkande” firande på ett Kingpyn Boxing-evenemang blev internetkändisen Daniella Hemsley viral. I den sista omgången av turneringen, som hölls i Dublin, Irland, stötte hon på Aleksandra Daniel. Efter att OnlyFans-modellen vunnit höll de en galen fest till hennes ära.

Daniella, överväldigad av glädje över att höra hennes namn kallas som vinnaren, “blinkade” publiken genom att ta av sig hennes bh. Hon sa att det var så hon visade sin glädje efter att ha uppnått något utmanande. Nyheten om detta riskfyllda och kanske ödesdigra drag spreds snart över världens medier och sociala nätverk.

Hur mycket ska Daniella Hemsley betala i ersättning. Det var dock mer en ritual än en ärlig demonstration av känslor. Därför förklarar Daniella, “Jag fick godkännande från promotorerna, och jag tänkte bara göra det om jag vann, och det gjorde jag, och jag blev överivrig, och ja, varför inte.

Daniella Hemsley Boxer
Daniella Hemsley Boxer

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!