Sprid kärleken
Clara Herngren Barn
Clara Herngren Barn

Clara Herngren Barn – Lisa, den yngsta av Dotters, är hemma från skolan idag på grund av en förkylning, men hon är ändå full av energi och en naturlig modell för kameran. Hon skriver till sin mamma ett brinnande brev, “Du är jättebra”, med stjärnor som springer igenom orden, och håller det högt genom det öppna fönstret mot uteplatsen där Clara är fotograferad.

Livet i Palma som Clara Herngren beskriver som “lyxigt” är hennes egen beskrivning. Efter att ha släppt av barnen i skolan tillbringar hon flera dagar på en närliggande idrottsklubb. Där lägger hon ner sina tre till fyra timmars arbetsdagar och tränar på tennisbanan, simsen eller löpbandet.

Hon är showrunner för SVT-serien Komiker utan gränser, men tiden i Palma har gett henne idéer för ytterligare en serie. Eftersom hon fortfarande är ung vill Clara inte avslöja för mycket, men hon säger att hon är fascinerad av de unika kulturerna och sederna hos människorna i sitt nya hem.

Många människor har flyttat dit av skäl som har visat sig vara mycket mer spännande än något jag kunnat föreställa mig. Vissa har kommit hit för att de letar efter något, medan andra har kommit för att komma bort från något. Både jag och Felix blev väldigt intresserade av dessa män under de första veckorna, och vi började spionera på dem.

Sedan Clara bestämde sig för att inte återvända till Sverige under en längre tid efter familjens flytt till den spanska ön, har Felix ständigt rest mellan där och Sverige. Idag är han dock hemma och när Clara upptäcker att deras brödrost har pressat upp deras kaffe går han ut och köper ny mjölk. Clara ser det som en tillgång för relationen då paret arbetar i samma bransch och delar en gemensam passion för.

Felix arbetar otroligt långa timmar, men detta är en gemensam passion för oss. Vi använder ofta varandra som språngbräda för samtal: “Vad tycker du om det här, var det här intressant?” Jag tycker det hela är ganska spännande. När Felix får klipp av nya gremlins sträcker jag nästan ut mig.

Många av de äldre barnen har också sökt sig till nöjesbranschen för arbete. Vera, Claras extradotter, jobbar som manuskritiker och skateboardåkare, och Claras äldsta son går på filmskola i Prag. Iris, det nyaste tillskottet i Young Sisters skådespelare, har också en del i Solsidan-filmen.

Om de själva vill att det ska vara tydligt. Eftersom Felix barn var äldre än mina när vi träffades, visste han bättre än någon annan att barn måste göra saker som gör dem lyckliga. Arbeta med det som intresserar dig och kom igång med det du planerar att ägna så mycket tid åt. Vad man är intresserad av blir mindre av en faktor efter det.

På jobbet stötte jag på Felix.Clara Herngren växte upp i Stockholmskvarteren Solsidan — ja, den där Solsidan — med sina föräldrar och en storebror. När hon var yngre drömde hon om det innan hon insåg hur ovanligt lycklig hennes barndom hade varit. Clara, då 16 år gammal, fick upp ögonen när hon åkte till Frankrike på familjeutbyte med en vän.

När hon sa: “Du inser inte hur glad du kommer att bli över att dina föräldrar tycker så mycket om varandra; de är genuint förtjusta i varandra”, smälte mitt hjärta och vi höll fast vid mina föräldrar ännu mer än tidigare.

Även om hon alltid hade drömt om att leva i den miljön, hade jag inte tänkt så mycket på det. När det inte finns något att jämföra med märker du det inte. Jag har haft lite ledigt.I tjugoårsåldern kunde Clara reflektera över sin relativt problemfria uppväxt och förutse dagen då lycantropen skulle återvända för att glida tillbaka mot henne.Hon hade rätt.

Felix Herngren har en aning.Hushållet Herngren är ofta full av aktivitet tack vare sina sex barn och ytterligare son. Felix Herngren, 54, regissör, komiker, skateboardåkare och grundare av det framtidssäkra produktionsbolaget FLX, har en stor barnfamilj utspridda till vänster och höger.Den unge Felix Herngren blev pappa.

Clara Herngren Barn

Vid 24 års ålder välkomnade Felix Herngren sitt första barn; under de följande 22 åren välkomnade han ytterligare fyra barn. Tillsammans med sin exfru Jenny Myrberg, som han skilde sig från 2003, har han tre barn: Fanny, 30, Vera, 25, och Leo, 21.

Han har just nu ett förhållande med den 48-åriga romanförfattaren Clara Herngren , med vilken han har tre barn: Bill (15 år), Iris (10 år) och Lisa (år 8). Felix Herngren är bonuspappa till Claras 21-årige son Nils från ett tidigare förhållande. Herregud!

Herngren-Rosén, Fanny

Fanny Herngren-Rosén, 30 år, är idag anställd på företaget Söderberg Agentur där hon jobbar i filmbranschen som hennes pappa gjorde före henne. Och för de som burit sin sorg med sig så hade mormor Fanny en liten del som flygvärdinna i Papa Herngrens film Hundraringen, som seglade ut genom dimman och försvann 2013.

Fannys privatliv definieras av hennes tid på kungliga Djurgrden i Stockholm med sin man William Rosén, 32, och deras dotter Milou, 1. När klockan slog midnatt för Fanny och William delade stolta pappa Herngren med sig av bilder som han tagit i kyrkan på Djurgården.

För att parafrasera Vera Herngren

Vera Herngren är nu 25 år gammal, och liksom sin syster och pappa (!) jobbar hon i filmproduktionens stora värld. Hon har arbetat som regissör på ett antal program, bland annat Netflix-succén Störst av allt och kritikerrosade HBO Nordic-serien Björnstad.

År 2020 gjorde Vera Herngren sin regidebut med en reklam för Johnny’s Mayo.Clara Herngren, Veras extramamma, var en av de första som gratulerade henne till att nå stora 5-0 i somras.Vissa människor har det där lilla extra. Vera har det, och mycket mer. Hon berömde Clara och sa: “Hon är den coolaste, snyggaste, roligaste kvinnan, bonussystern och systern man kan begära.”

Som sagt av Leo Herngren

Skolan verkar från flera europeiska städer, mestadels Paris men även London, Berlin, Madrid, Warszawa och Turin. Leo Herngren förväntas slutföra sina studier på Handelshögskola till år 2024. Många har utöver sina studier kommit ihåg Leo i hundraårskriget eftersom han sprang ut från kyrkogården genom fontänen och försvann. Här är ett foto som pappa Herngren visade stolt upp vid sin sons dop i fjol.Både rörande och vackert när ens unge först kliver in i vuxen ålder. Felix Herngren sa med eftertryck, “Säsongen gick så full fart.

Herngren, Bill

Bill the Femto är fortfarande en ung pojke, men liksom sin äldre syskon spelade han en statistisk roll i Hundringen som utspelade sig genom dimman och försvann.Bills mamma, Clara, hyllade honom på sociala medier på hans födelsedag. Ingen annan grillar mig precis som du gör! Det finns ingen annan som står så lite som du. Det finns ingen så vacker och underbar som du, skrev Claras mamma.

Vi, Herngrens Iris och Lisa

Iris, det tioåriga yngsta barnet, bor i välbärgade stermalm i Stockholm med sin mamma, bror Bill och systern Lisa. Hon är i centrum för uppmärksamheten i hushållet, ännu mer än sin far. Det beror på att hon spelar Alex (Felix Herngren) och Annas (Mia Skäringer) dotter Wilma i TV4-succéserien Solsidan, skapad av Felix Herngren och tillikad av TV4. Såvitt jag vet är Lisa Herngren, sju år, det enda barnet som har medverkat i någon av sin fars filmer eller produktioner.

När Clara Herngren blev psykolog upptäckte hon den explosiva ingrediensen i bonusrelationer och använde den för att lansera den svenska tv-serien Bonusfamiljen med Moa i huvudrollen. Bokens författare har också personlig erfarenhet inom området; Felix relation med tillverkaren hade en stenig början.

Det var oerhört svårt att berätta för så många män att de hade fel, som Clara Herngren förklarar när hon träffar Femina i Palma, där hon för närvarande bor med sin familj.Clara Herngren öppnar dörren till den ljusa takvning där hon bor med sin man, Felix, och deras tre likadana barn vid tiotiden på eftermiddagen. Denna bekväma lägenhet har tre balkonger med utsikt över havet och Palmas magnifika La Seu-katedralen, en av stadens mest kända landmärken. Familjen har bott i Mallorcas huvudstad sedan sommaren 2022.

Clara Herngren Barn
Clara Herngren Barn

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!