Sprid kärleken
Claes Malmberg Ung
Claes Malmberg Ung

Claes Malmberg Ung – Claes Malmberg har blivit en av Sveriges mest älskade skateboardåkare och komiker. Några av de vanligaste frågorna om stjärnan besvaras av Nyheter24, och de ämnen som tas upp sträcker sig från familj och vänskap till hälsa och ekonomi.

Claes Malmberg är en välkänd saxofonist som har varit med i ett flertal barnklassiker, bland annat i filmerna “Lotta på Brkmakargatan” och “När karusellerna sover” och motsvarande adventskalender.Dessutom har han blivit en framträdande plats som återkommande deltagare i TV4:s “Parlamentet”, ett drag som väckte kritikstorm under vintern 2021. Läs mer om kritiken mot Claes Malmberg i Sveriges riksdag här.

Men hur välinformerad är du om Malmbergs personliga liv, inklusive hans familj, hans hälsa och hans ekonomi? Några av de vanligaste frågorna om honom i Sverige besvaras av Nyheter24.Den 8 april 1961 föddes Claes Malmberg i Göteborg. Det betyder att han fyller 62 år sommaren 2023.

Många människor förbryllas över Claes Malmbergs ungdomliga utseende. Eftersom skdespelaren har en gedigen karriär bakom sig har han tillräckligt med bilder att välja på. Claes Malmbergs mamma var socialsekreterare och gick under namnet Mona-Lisa Rellmark.

Jag skulle inte säga att han är så söt privat, berättade hon för Aftonbladet 2003 om sitt barn. Malmberg växte upp utan sin pappa, operasångerskan Gösta Malmberg, som lämnade familjen när Malmberg bara var fem år gammal på grund av alkoholism.

När Claes Malmberg deltog i SVT:s släktforskningsprogram “Vem tror du att du är” r 2009 fick han en helt ny inblick i det vida som hans frnvarande pappa hade levt.Faktum är att han fick veta om sin halvbror, den rutinerade piloten och flygplaneraren Ulf Skjäl, 54 år, i tv-programmet. Processen att få kontakt med den nya och spännande familjemedlemmen präglades av nervositet.

Jag var mest orolig eftersom jag är en riktigt utåtriktad person. Han hade lätt kunnat bilda sig negativa åsikter om vad jag gör och vem jag är baserat på medias skildringar av mig. Och det är inte ens garanterat att han skulle tycka att det var jättekul att hitta en ny bror, som Malmberg tidigare har berättat för Aftonbladet.. Hans första barn, en son som heter Nils, föddes när han var bara 21 år, även om han inte kände sig redo att ta på sig något föräldraansvar vid den tiden.

Jag smög in i Stockholm på tunnelbanetåget, kraschade i flera vänners soffor och vandrade på gatorna som en lodis. Jag var hänsynslös och alldeles för ivrig att bilda familj. Jag blev Nisses vanligaste besökare och berättade hans livshistoria för Allas.Senare fick Nicholas Malmberg och Michelle Malmberg en son och senare fick Amanda Malmberg och Caroline Brunell en dotter.

Yngst bland skridskoåkarens avkommor är Nelson och Perla, som han fick med Fatima Rainey.Claes Malmberg har hyllats tre gånger.Enligt Claes Malmbergs podcast “Bathinas skilda möten” har jag väldigt goda relationer med allihopa.I september 2022 blev det uppenbart att Malmbergs senaste förhållande, med brasilianska Janiana Panchero Silva, hade upphört.

Vi har inte blivit ihop ännu, men det har gått några månader och jag har varit där hela tiden. Malmberg sa i podcasten “Bathinas skilda möten” “Jag trivs bra med att vara själv, om jag ska vara ärlig.” Claes Malmberg dog i prostatacancer kort efter att coronapandemin fastställts som faktum. Malmberg opererades kort efter att ha fått sin diagnos; proceduren gjorde honom steril.

Det jag gillar med mig själv är att jag kan hålla mig kall under press. Han sa lika mycket i podcasten “Fördomspodden” under sommaren 2022, när han fortfarande var i ett förhållande med Janiana Panchero Silva, när han sa att han brukar säga till sin flickvän att de inte har ett heterosexuellt förhållande och att hon borde se mig nu som en lesbisk partner.

Här är Claes Malmbergs ord om erektil dysfunktion.De senaste åren har Claes Malmberg bosatt sig i ett hus i pittoreska Barsebäck. Jag brukar resa ganska mycket. Men det finns ingen intern press som driver mig, jag har alltid gillat att bo på olika platser. Malmberg har sagt till GP: “Snabb här, jag kommer att vara hemma igen”, och han menar det.

Enligt Skatteverkets handlingar som Nyheter24 tagit del av hade Claes Malmberg en fast pensionsinkomst på 295 469 kronor 2020.Dessutom fick serietecknaren en reavinst som uppgick till 575 858 svenska kronor samma år.

Kort efter att pandemin bröt ut dog skdespelaren och komikern Claes Malmberg, 61, i prostatacancer, som upptäcktes genom en rutinmässig fysisk undersökning.Claes uppmanades att söka läkarvård av en vän och efter att ha träffat en läkare remitterades han till en urolog för vidare undersökning.Cancer upptäcktes och tack vare den privata sjukförsäkringen behövde Malmberg slappna.

Claes Malmberg Ung

Han fortsatte. Om du är känd eller inflytelserik, kommer folk att glömma det snabbt. Men dina nära och kära kommer förhoppningsvis att sakna dig när du är borta. En dag kollapsar vi alla.Förra veckan berättade Claes Malmberg att han och hans mångåriga flickvän äntligen hade slutat.

Han har varit tillsammans med sin flickvän Janaina de senaste sex åren. Den ursprungliga planen krävde att de skulle flyga ihop igen, men pandemin satte stopp för det. Istället tvingades de leva som främlingar i olika länder; Janaina i Brasilien och Claes i Sverige.

Den senaste sexåterföreningen inträffade dock 2015, när den tidigare lågan Fatima Rainey besökte efter 20 års mellanrum. Claes hade Nelson och Perla med sig och han hävdar att hans relation till sina två små barn bara har blivit starkare efter att han skilt sig från deras mamma.

Han blev pappa första gången som 21-åring när han adopterade Nils. Claes hade tidigare sagt till Allas i en intervju att det inte passade in i hans okonventionella livsstil att bli pappa i så ung ålder.
Jag gled in i tunnelbanesystemet som en lodis, sov på vänners soffor och vandrade på Stockholms gator. Jag var hänsynslös och alldeles för ivrig att bilda familj. Jag blev mest besökare i Nisses liv, har Claes sagt Allas.

Barn har gjort hans liv komplett.Claes är pappa till två barn, Nicholas (med Michelle Malmberg) och Amanda (med Caroline Brunell). Förhållandet med Nisse är helt annorlunda än det brukade vara. I intervjun säger Allas att hans relation till alla sina barn är bra och att det är de som gör hans liv perfekt.

Sedan slutet av 1980-talet har folksångaren och komikern Claes Malmberg, nu 60, varit med i otaliga filmer, tv-program och scenproduktioner. Rollen som Ronny Jönsson gjorde honom till ett känt namn på den tiden.

Sedan dess har han medverkat i en mängd olika produktioner, bland annat Riksdagen, Saltön och Lotta på Brkmakargatan. Han har även setts i utbildningsprogram som Doobidoo och So ska det lta. Under 2018 tävlade Claes även i Let’s dancing tillsammans med sin danspartner Malin Watson, mot konkurrenter som Martina Haag och Gunde Svan.

Claes Malmberg på mässor (på svenska)

Malmberg har tidigare varit väldigt öppen om sitt personliga liv och de dussintals sexexponeringar han har varit på. Den senaste var 2016 mellan mångåriga paret Fatima Rainey, 53, och hennes missbrukande exman, som hade varit gift i 20 år. Men han ser inte negativt på skilsmässorna eftersom det ledde till totalt fem barn.Hade jag inte pressat mig själv så ofta hade jag aldrig fått barn, och det är ett lyckokast, som Claes Malmberg sa en gång till Expressen.

Hur Claes Malmberg är släkt med sina barn

Alla barn i Clas fembarnshushåll med fyra olika mammor är nu vuxna. Nils, äldsta sonen, är 39 år gammal, men han gifte sig med sin tonårsälskling Johanna när Claes bara var 21.Jag gled in i tunnelbanesystemet som en lodis, sov på vänners soffor och vandrade på Stockholms gator. Jag var hänsynslös och alldeles för ivrig att bilda familj. Claes hade tidigare berättat för Allas i en intervju att han hade en bra relation med sina barn nu, trots att jag blev Nisses vanligaste besökare.

Claes har ytterligare fyra barn förutom Nils: Nicholas, 35, med Michelle Malmberg; Amanda, 28 med Caroline Brunell; Nelson, 22 med Fatima Rainey; och Perla, 17, med Nelson. Även om Claes söner har valt att vara anonyma på nätet har hans döttrar bestämt sig för att dela detaljer om sitt dagliga liv på Instagram. De ser ut idag enligt följande:Det här Instagram-inlägget visas inte för tillfället.
Amanda Malmberg, en 28-årig tvåbarnsmamma, är bosatt i Lund.

Claes Malmberg Ung
Claes Malmberg Ung

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!