Chris Hemsworth Sjukdom

Sprid kärleken
Chris Hemsworth Sjukdom
Chris Hemsworth Sjukdom

Chris Hemsworth Sjukdom – Chris Hemsworth, som spelade superhjälten Thor i ett antal Marvel-filmer, har bestämt sig för att pausa sin karriär efter att ha fått veta att han hade en betydligt ökad risk att utveckla Alzheimers sjukdom. Flera butiker har rapporterat om det.

I samband med den nya tv-serien genomgick Hemsworth ett batteri av genetiska tester, vars resultat han förväntades diskutera på kamera. Där blev det tydligt att både hans mamma och pappa bär på en gen som ökar hans sannolikhet att utveckla Alzheimers, något som är ganska ovanligt enligt TT.

Hemsworths farfar har drabbats av sjukdom.Hemsworth säger: “Att göra en show om döden och möta min egen dödlighet triggade något i mig”, och att han planerar att “umgas mer med fru och barn” nu när han har lite stillestånd.

I samband med Disney+-sändningarna av dokumentärserien Gränslöst fick stjärnan Chris Hemsworth veta att han bär på ApoE4-genen från båda sina föräldrar, vilket utsätter honom för en risk att utveckla Alzheimers sjukdom som är dubbelt så hög som hos befolkningen i allmänhet.

Något i mig triggades.Hemsworth berättade i en intervju för Vanity Fair att händelsen “verkligen utlöste något i mig som fick mig att vilja ta ett sabbatsår för en tid.”Hockeyspelaren, som planerar att lägga sin karriär på is inom en snar framtid så att han kan spendera mer tid med sin fru och tre barn, insisterar på att testresultaten inte är diagnostiska; de ger starka bevis för att han så småningom kan ge efter för sjukdomen, men de är inte avgörande.

Hemsworth hoppas att hans öppenhet om sina kamper kan inspirera andra att ta bättre hand om sig själva. Han hoppas också kunna ge information om proaktiva åtgärder för att minska sannolikheten för att drabbas av psykisk ohälsa.Det handlar om att hantera ditt humör, stress, miljö, relationer och fysisk hälsa. De är, tillsammans, verktyg som måste tillämpas på ett sekventiellt sätt. Alzheimers sjukdom är den vanligaste formen av demens och drabbar nästan hälften av dem som lider av tillståndet.

Alzheimers sjukdom, liksom andra typer av demens, orsakas av skador på vitala hjärnregioner. Nervcellerna i pannloben och hippocampus är särskilt känsliga för skador vid Alzheimers sjukdom. Det påverkar din hjärna och hur du bearbetar data från dina sinnen.

Symtomen på Alzheimers sjukdom utvecklas gradvis över tiden. Vanliga symtom på Alzheimers sjukdom inkluderar minnesförlust och svårigheter att kommunicera. Det blir svårare att uttrycka sig genom språk. Förmågan att fokusera och uppfatta tid kan förändras.

Det är möjligt att känna sig hopplös, hjälplös och oförmögen att ta initiativ till saker. Det blir svårt att känna sig som sig själv och lokalisera sig, till en början utanför hemmet men så småningom även inne.Allt eftersom tiden går blir det allt mer utmanande att till exempel läsa och förstå miljön. Praktiska uppgifter som att betala räkningar, göra måltidsplaner, handla och laga mat blir mer utmanande utan hjälp.

Chris Hemsworth, känd för sin roll som Thor i Marvel-filmerna, tar en paus från sin skådespelarkarriär, enligt Los Angeles Times.Chris Hemsworth fick i ett avsnitt av tv-serien “Limitless” besked om att han löper en ökad risk att utveckla Alzheimers sjukdom.

I serien genomgick han ett batteri av genetiska tester med förväntningen att han skulle diskutera resultaten på kamera, något läkaren avrådde från. Hemsworths mamma och pappa bär båda på en gen som ökar deras avkommas risk att utveckla Alzheimers sjukdom, vilket är extremt sällsynt.

Hemsworth, som kommer att ta lite ledigt för att tillbringa mer tid med sina barn och sin fru, sa att att göra en show om döden och möta sin egen dödlighet rörde något i honom.Det är dock inte säkert att Hemsworth kommer att bli sjuk, trots “starka indikationer” på motsatsen. Chris är gift med skådespelerskan Elsa Pataky, som han har tre barn med. De vet ingenting om vad de har upptäckt, annat än att de fortfarande är för unga för att förstå det.

Skadespelaren erkände att ha skjutit en scen om döden och gått över gränsen med sin dödsönskemål, vilket fick henne att säga till honom: “Jag är inte redo att lämna ännu.” Sedan vi avslutade serien har jag slutfört de uppgifter som tilldelades mig enligt kontraktet, så att jag äntligen kan ta en paus från tjusningen. Nu när turnén har avslutats för veckan kommer jag att återvända hem för att tillbringa mycket tid med att koppla av och fundera på hur jag kan förbättra mitt liv. Jag ska bo med barnen och min fru.

Chris Hemsworth Sjukdom : Alzheimers

Efter att ett batteri av tester och blodprov tagits under produktionen av Limitless informerades Chris Hemsworth om sina riskfaktorer för sjukdom. Forskare fastställde att han ärvt två kopior av Alzheimers sjukdom.

Chris Hemsworth Sjukdom

Dr Peter Attia säger till Chris Hemsworth i det femte avsnittet av Limitless, med titeln “Memory”, att skådespelaren har en hög risk att utveckla Alzheimers sjukdom. Det betyder att han ärvde två kopior av APOE4-genen, en från var och en av hans föräldrar. APOE-genen, även känd som apolipoprotein E, finns i flera olika former. Hemsworth bär på APOE4-mutationen, som är associerad med hög risk för sjukdom.

Det finns ingen anledning att antyda att alla blev chockade när den här nyheten kom på webben. Thors skridskoåkare befann sig mitt i en störtflod av välönskningar i det fåfänga hopp om att Thor inte skulle följa i deras fotspår och ta den enkla vägen. Tja, det finns verkligen ett litet sug av lätthet genom hela testningen.

Dr Lawrence S. Honig sa till The Daily Beast att även om APOE4-genen ökar risken, är den inte avgörande. Han noterade också att en ansenlig del av Alzheimers patienter inte bär på APOE4-genen. Det betyder att det inte finns några avgörande bevis för att Hemsworth är sjuk just nu trots utbredda spekulationer om motsatsen. Professorn i neurologi Sam Gandy konstaterade att kosten och livsstilen, tillsammans med resistens mot geners starkaste effekter, alla är viktiga faktorer när det kommer till Alzheimers sjukdom.

Inte alla med två exemplar utvecklar Alzheimers sjukdom. Det finns själviska män som lyckas undvika att göra det. Både kostnad och livsstil är avgörande. De är sårbara för vad vi kallar “resiliensgenes”.
Detta innebär att medan Hemsworth löper en högre risk att dö av sjukdom än befolkningen i allmänhet, har han också en god chans att klara detta test med glans. Just nu finns det därför ingen anledning att oroa sig. En hälsosam livsstil och konsekvent social interaktion kan mildra faran, är läkare överens.

Läs också: “Det är en ny blandning av … alla fantastiska actionvapen från 1980-talet”, säger Chris Hemsworth. Aldrig tidigare har vi sett bilder på “Brutal” Thor som tränar för vänlighet och ridderlighet.

När Dr. Attia kom med nyheten ses Hemsworth justera sin hållning och försöka förbli lugn medan han lyssnar på läkarens instruktioner. I efterhand erkände han att han var “golvad” (galen). Hans känslor är inte svåra att förstå, eftersom vem som helst skulle bli bedrövad av att höra sådana nyheter om sin egen hälsa.

Men vi vet alla att Hemsworth är en riktig fighter. När han pratade med Vanity Fair gjorde han det klart att han inte ville att situationen skulle överdramatiseras och att han inte använde humor för att framstå som någon som ville ha sympati.

Han ville att det skulle verka som om han inte hade fått svar på sitt förfrågningsbrev. The Men in Black: International Actor noterade också att filmen fungerade som en påminnelse om dödligheten och att oavsett hur mycket folk försöker undvika att prata om döden, kommer den att förbli en mycket verklig fråga.

“De flesta av oss vill undvika att prata om döden i fåfängt hopp om att vi kan hitta ett sätt att förebygga den. Vi kanske alla tar hjärtat av att vi så småningom kommer att inse detta. Efter det står det klart att flera stora indikatorer satsar verkligen på den här händelsen eftersom dess uppkomst är oundviklig. Din egen personliga svaghet.

Hemsworth hävdade att denna avslöjande fungerade som en sorts lindrande faktor, trots att det var en enorm bit av tidigare okänd information om hans liv. Efter att ha avslutat sitt pass vill han ta det lugnt ett tag. Nu när han har mer ledig tid planerar han att spendera den med sina nära och kära. Vi förväntar oss att vår favorit Avenger kommer att komma ur den här situationen starkare än någonsin tidigare.

Streamingtjänsten Disney+ innehåller nu Chris Hemsworth-filmen Limitless. Christopher Hemsworth är en australisk skateboardåkare. Han föddes den 11 augusti 1983. Han fick först ett brett erkännande för sin skildring av Kim Hyde i den australiska tv-serien Home and Away (2004–2007) innan han gick vidare till en karriär i Hollywood.

Hemsworths skildring av Thor i Marvel Cinematic Universe (MCU) började med 2011 års film med samma namn, och han återupptog rollen i Thor: Love and Thunder (2022), vilket befäste sin position som en av de högst betalda skådespelarna i filmen. värld.

Kanske du, läsaren av Chris berättelse, skulle njuta av Kolla in Marvel i kronologisk ordning

Star Trek (2009), Snow White and the Huntsman (2012), Red Dawn (2012), Blackhat (2015), Men in Black: International (2019), Extraction (2020), dramat A Perfect Getaway (2009) och komedin Ghostbusters (2016) finns alla på hans filmografi.

Fansen lade märke till Hemsworths fysiska attraktionskraft när han klev in i rollen som Thor i Marvel Cinematic Universe-serien. Media, som The Times of India, Men’s Health, Men’s XP, Entertainment Tonight och Metro, diskuterar regelbundet hans träningsrutiner. Han utvecklade senare fitnessappen penCentr, som ger sina betalande användare.

Chris Hemsworth Sjukdom
Chris Hemsworth Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!