Celine Dion Sjukdom

Sprid kärleken
Celine Dion Sjukdom
Celine Dion Sjukdom

Celine Dion Sjukdom – Den världsberömda sångerskan Céline Dion kommer att vara i Europa under mer än 40 shower i år och nästa år. I oktober är Helsingfors värd för två föreställningar.Artisten Céline Dion har ställt in sitt oktoberdatum i Helsingfors. Städerna Oslo, Köpenhamn och Stockholm är andra möjligheter. Sex konserter i september i Paris och två i april i London har skjutits upp.

Turné Courage World Tour 2019, som innehöll 53 föreställningar, ställdes plötsligt in på grund av den pågående coronaepidemin. På grund av hälsoproblem meddelade Dion i januari 2022 att hon skulle skjuta upp den nordamerikanska delen av sin turné och ställa in den europeiska etappen.

På fredagen twittrade Dion att arrangemangen för hans europeiska konsertturné var klara. Céline Dion har en sällsynt typ av den neurologiska sjukdomen stiff person syndrome (SPS), som har påverkat hennes röst.

Har inga illusioner

Mitt hjärta blöder, men det är bäst att vi avbokar allt tills jag verkligen är redo att gå tillbaka på scenen”, twittrade Dion. Även om sjudomen är obotlig, har jag fortfarande hopp. Stiff person syndrome är ett autoimmunt tillstånd som drabbar en av en miljon personer och kännetecknas av anfall av överdriven muskelstelhet i armar och ben. Dessutom är de i ett ökat tillstånd av steroidkänslighet mer benägna att uppleva muskelkramper eller spasmer när de utsätts för normala stimuli som ljud, beröring eller lukt.

Eftersom oväntade, höga ljud kan utlösa anfall hos personer med SPS, och eftersom deras kroppars normala defensiva reflexer inte slår in i händelse av en oförutsedd olycka, är de med SPS mer benägna att uppleva skador än befolkningen i allmänhet. Céline Dions kanske mest kända låt är “My Heart Will Go On” från soundtracket till 1997 års storfilm Titanic.

Du kanske också är intresserad av att läsa att “Superstjärnan” Celine Dion har fått diagnosen en terminal neurologisk åkomma. I ett engelskt och franskt Instagram-inlägg förklarade Dion att hon har den autoimmuna sjukdomen stiff person syndrome.

Denna sjukdom visar sig mest i det centrala nervsystemet. Spasmer, stramhet och ihållande sammandragningar av muskler resulterar. Dion har sagt att hon inte kan prestera på sin tidigare nivå på grund av hälsoproblem. Hon tvingades skjuta upp årets europeiska turnédatum på grund av hälsoproblem. Stiff person syndrome är en autoimmun sjukdom, och det har bekräftats att sångerskan Céline Dion har det.

I ett känslosamt Instagram-inlägg förklarar hon allt. Superstjärnan känner att hans liv påverkas negativt av spasmerna eftersom han måste tränga in fler shower. Céline Dion, 54, har plågats av kronisk muskelsmärta under ganska lång tid, vilket tvingat henne att skjuta upp eller helt ställa in ett antal framträdanden.

Superhjältinnan har äntligen blivit klar över den mystiska sjukdom som har plågat henne: stiff person syndrome. Socialstyrelsen beskriver det som ett autoimmunt tillstånd som orsakar problem med centrala nervsystemet och stela muskler. Som ni väl vet har jag aldrig varit någon som har hållit hemligheter. Jag var inte beredd att säga ifrån innan, men nu är jag det. I en känslomässigt avlägsen Instagram-video erkänner hon, “Jag har haft hälsoproblem under lång tid, och det har varit svårt för mig att prata om dem.”

En av en miljon människor som jag har stiff person syndrome, som nyligen diagnostiserades. Vi kanske ännu inte helt förstår denna märkliga sjukdom, men vi vet att det är grundorsaken till mina spasmer. Dessa spasmer har en negativ inverkan på min livskvalitet på alla sätt; de gör det svårt att åka till platser och de hindrar mig från att sjunga med mina stimband som jag brukade kunna.

Céline Dion förklarar genom tårar att hon är hjärtbruten över att hennes planerade Europaturné, som ursprungligen skulle börja i februari nästa år men sköts upp på grund av pandemin och sedan på grund av hennes hälsoproblem, måste ställas om.

Hennes hemsida har uppdaterats med information om hennes kommande sommarshower 2023 samt hennes årliga konsertkalender för 2023 och 2024. Alla konserter som planeras för Sverige till och med den 30 september 2023 kommer att gå utan problem, enligt den officiella hemsidan .

Sångerskan Céline Dion krediterar sitt “fantastiska team av läkare” och sina “fantastiska barn” för att de hjälpt henne att återhämta sig. Det finns ett djupt tomrum i mitt liv sedan jag förlorade dig.Hon säger att det har varit en kamp att bli starkare trots hennes dagliga ansträngningar på medicinska gymmet.

Att sjunga har varit mitt livsverk och största passion. För att uttrycka det enkelt, jag saknar dig. Jag längtar efter de dagar då jag kunde se er alla på tv och vråla om mitt gillande. Hon tilltalade sina älskande fans, “Jag ger alltid 110% när jag har en show, men mitt kontrakt låter mig inte ge det till dig just nu.”

Använda internet för att hitta kärlek

Hon avslutar med att uttrycka optimism om att hon så småningom kommer att återvända hem.
Det är här min tyngdpunkt ligger, och jag anstränger all min energi för att återta min tidigare position. Jag är tacksam för all kärlek och stöd jag har fått.

Celine Dion Sjukdom

Celine Dions hälsoproblem tvingade henne att skjuta upp eller boka om flera shower tidigare i år. Stjärnan har precis avslöjat att hon lider av det fruktansvärda autoimmuna tillståndet som kallas Stiff Person Syndrome. I en Instagram-video hon delade på torsdagen meddelade den internationella divan Celine Dio att hon hade fått diagnosen den autoimmuna sjukdomen Stiff Person Syndrome.

Han slänger 1 000 000 dollar!” I klippet kan man höra Dion säga: “Jag har haft hälsoproblem under lång tid, och det har varit väldigt svårt för mig att hantera dessa utmaningar och prata om allt jag har varit en del av.”Den sällsynta neurologiska sjukdomen Stiff Person Syndrome, som bara drabbar en av en miljon människor, upptäcktes just hos mig. Vi kanske ännu inte helt förstår denna märkliga nya talang, men vi vet att den har påverkat varenda en av mina spasmer.

Dion förklarar att hennes sjukdom har hindrat henne från att uppträda, därför har hon varit tvungen att ställa in flera shower. Hon nämner också att hon arbetar med ett “jättebrateam” av läkare och att hon är engagerad i att bli frisk så att hon kan återvända till framträding.

För att parafrasera: “Jag älskar dig så mycket, och jag hoppas verkligen att jag kan se dig snart igen.” Stiff Person Syndrome (SPS) hänvisar till ett neurologiskt tillstånd som är extremt ovanligt. Det är en autoimmun sjukdom, vilket innebär att kroppens immunsystem av misstag förstör friska celler och organ.

Vuxen ålder är kopplad till uppkomsten av symtom, som inkluderar kronisk muskelsvaghet, återkommande muskelkramper och i sällsynta fall onormala muskelryckningar.Stiff person syndrom anses vanligtvis vara en autoimmun sjukdom. Trettio procent av dem som har syndromet lider också av ett annat autoimmunt tillstånd, oftast typ 1-diabetes.

Enligt globala undersökningar drabbar SPS färre än en av en miljon unga vuxna, vilket gör det till en mycket sällsynt sjukdom. Långtidsbehandling försöker minska symtomens svårighetsgrad och dämpa kroppens immunologiska svar.

Medan prognosen i allmänhet är god, är vissa tumörformer kopplade till mer allvarlig sjukdom.
Céline Dion har ställt in några av sina europeiska turnédatum på grund av en sällsynt neurologisk sjukdom. En rad föreställningar mellan februari och juli har planerats. Sverigesspelning är fortfarande planerad till 30 september.

Dion, 54, förklarar i en Instagram-video att hon precis fick diagnosen “stiff person syndrome”, ett autoimmunt tillstånd som påverkar det centrala nervsystemet och dödar 1 av 1 000 000 människor.Dessa anfall av tyranni berör varje del av min tillvaro.

De gör det svårt att röra sig och låter mig inte lyssna på musik genom mina hörlurar. Den kanadensiska representanten tillägger i filmen, som spelades in på både franska och engelska, “Det gör ont i mig att behöva förklara att detta betyder att jag inte kan börja min turné i Europa i februari.”

Eftersom Céline Dions hälsa fortsätter att sjunka har konserten skjutits upp många gånger i år på grund av coronaepidemin. Céline Dions “Drabbar typ en miljon” beskriver den stereotypa trista personen. Céline Dion erkänner att hon har varit sjuk länge, och nu vet hon varför: hon har stiff person syndrome, “något som drabbar en av en miljon”, som hon uttrycker det.

Dion och hennes kollegor försöker fortfarande ta reda på exakt vad denna sjukdom är, men de är säkra på att det är roten till de spasmer hon har haft på senare tid. På grund av sjukdomens genomgripande natur måste patienten acceptera fullt ansvar för sitt liv. Trots sitt tillstånd lägger Dion stor vikt vid att hon vårdas av en stor och hängiven medicinsk personal.

En optimistisk Dion säger, “Det enda jag vet är hur man sjunger”, vilket indikerar hennes tilltro till hennes förmåga att övervinna de hinder som står i hennes väg. Stiff person syndrome är ett allvarligt tillstånd i centrala nervsystemet, som det står på Försäkringskassans hemsida. Ny forskning har visat att det är ett autoimmunt tillstånd där patienter utvecklar antikroppar mot proteiner i centrala nervsystemet.

Autoimmunitet uppstår när immunsystemet av misstag riktar in sig på friska vävnader och organ.
Långvariga perioder av muskelsvaghet är karakteristiska för stiff person syndrome. En persons känslighet för ljud, lukter och njutningsförnimmelser förstärks under episoder av muskelstelhet eller spasmer.

Celine Dion Sjukdom
Celine Dion Sjukdom

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Innehållet är skyddat !!