Sprid kärleken
Cassandra Klatzkow Vikt
Cassandra Klatzkow Vikt

Cassandra Klatzkow Vikt – Allt är ett problem. Och det är ett problem eftersom vi alla har så starka känslor för varandra. Bekymmer, inte bara perspektiv.De fysiskt positiva har en genomtänkt plan för att abstrahera bort värderingar. Den kloka, “Hej, jag är en tjock,” kommer från idén att “tjock” beskriver en typ av person. Inte olikt utan jämförelse.

Det korrekta inlägget om maktdynamik av Clara Lidström står i skarp kontrast till Cassandras. Clara låter förändringen ske i alla kanaler. Lyssna på poddar, skriv bloggar och lägg upp bilder på Instagram. Det finns en känsla av fyllighet och stoliditet mellan de olika orden.

Och för den som inte kopplar sitt värde till sitt eget är Claras metod att upprätthålla relationer enklare. Något att jobba med på samma sätt som modedesigners jobbar med sina egna personliga garderober.

Eller, som jag engagerar mig i projektet att stå och organisera mitt äventyrsrum mellan vinter- och cykelsäsongen. Kroppen i projektet ser mer ut som Claras för mig. Min fysiska form är en helgedom för hela mitt väsen. Jag vill att min kropp ska kunna göra det jag behöver den för att göra, och jag tror också att min kropp är en symbol för den person jag strävar efter att vara, så det verkar för mig att jag skulle vilja optimera min kropp för detta ändamål mål.

Min kropp är ständigt på väg, så jag ger den gott om mental energi för resan. Inte på grund av dess relativa värde, utan för att intresse och analytisk förmåga är oupplösligt sammanlänkade. Jag vill ha en kropp som är rolig att umgås med. Och ett sinnestillstånd som är öppet för att uppleva mycket glädje i livet. Det är där saker och ting hänger ihop fint!

För mig är det som att ha en kropp som fortfarande utvecklas men som inte är ett hinder för att göra eller känna det jag vill göra eller känna det jag vill känna. På samma sätt skulle jag vilja göra fler saker som kan rationaliseras av att min kropp inte är som den är just nu.

Oavsett omständigheterna måste lycka i livet tjäna som motivation. Jag ska ge dig några exempel från mitt verkliga liv just nu och hur de relaterar till bilderna ovan. De tre första bilderna är under den tid på året 2017 då jag sprang som mest. Ja, jag lägger på mig lite mer muskler och har en annan kroppstyp än tidigare. De tre sista bilderna är från 2018, då jag reste tillbaka i tiden minst 15 år. Skillnaden i vikt mellan de två bilderna är cirka 20-25 pund.

Jag älskar mig själv lika mycket i min största storlek, men livet är enklare när jag är mindre. Till exempel: “Jag vill cykla oftare i sommar, och det blir enklare om jag äter lite mindre så att jag känner mig lite lättare och piggare.” “Jag vill springa mer trail i sommar, och det är då det är bäst att jag har byggt upp en stark kärna och en bra styrka som hjälper till att hålla upp kroppen så att jag minimerar slitage när jag vill springa länge.”

Jag har många kläder som jag gillar men som är lite för små för att jag ska kunna bära dem. Jag vill använda dem själv! Att gå tillbaka till skeppet skulle hjälpa mig att må bättre och prestera bättre. Därför kan mer passande plagg fungera som verktyg för motivation och drivkraft.

Jag vill vakna upp och känna mig energisk och fokuserad på morgnarna, därför försöker jag undvika att äta socker. Detta är den primära anledningen till att jag får en diffus känsla av huvudvärk när jag sover.Många av mina vänner skulle vilja vara ständigt i bakgrunden. Topptura, springa, och cykla.

Jag skulle vilja känna att jag hör hemma där utan att ha fastnat bak i packningen med mjölksyra i öronen. Det är verkligen svårt att hantera hur du känner. Så jag uppskattar det ofta. Men jag vill ge mig själv en form som gör den typen av övergång möjlig.

Cassandra Klatzkow Vikt

En av mina följare skickade ett direktmeddelande till mig och frågade om jag någonsin har upplevt ett återfall i min egen självkontroll. Om jag slumpmässigt börjar känna mig överväldigad av osäkerhet och press om min kropp och dess utseende. Och… ja. Visst, jag kan förstå det.

När sådana tankar dyker upp i mitt sinne har jag svårt att formulera dem för andra. Jag är en hårt arbetande och jag är utmattad. Jag är en förebild för andra när det kommer till kroppspositivitet och självacceptans. Men då börjar jag nog ha mörka tankar om hur min tjockhet är så dålig som full och hur den gör mig överkänslig för allt och hur jag nog bara borde svälta mig igen.

När jag var i Marbella överväldigade de känslorna och tankarna mig. Små grupper av vänner och bekanta omgav mig. Vi hade 13 eller 14 flickor som bodde i ett stort hus med privat badtunna och pool, så våra dagar var fyllda av skratt och upptåg. Jag gick topless och gick runt i en liten t-shirt, men jag insåg efter ett tag att jag behövde täcka upp.

Sätt sarong på mig och linda. Jag undrade vad folk i poolen tyckte om mitt hängande stora bröst och min hängmage. Det är lika utöver det vanliga att tänka på att jag sticker ut med min spända kropp. Mina djupaste känslor sattes igång på denna resa. Självhatet.

När jag känner att jag blir för gammal, för tjock och borde krympa, försöker jag skjuta dem åt sidan. Under den här terminen gjorde jag samma sak. Men jag ser nu att det var dålig strategi från min sida. På grund av detta är hundratals procentenheter på väg att explodera i mig. Det här är min plan för att äntligen övervinna dessa känslor.

Tillåt mig själv att bli lite skrämd så att jag kan sova ut imorgon och vara snäll mot mig själv igen. Snälla påminn mig när jag glömmer varför jag är bra, sakerna jag är glad över, sakerna jag tänker på med mig själv, etc. Affirmationer är ganska enkla.

Tid som går åt till att skriva “piffa mig” är en annan form av självnjutning från min sida. Skrubba kroppen, massera senorna, justera håret och smörj sedan in köttet. En annan av mina egenheter är att jag gillar att ta bilder på mig själv.

Även om jag känner mig som en bedragare så hjälper det mig att sätta på något fint och ta bilder. Det är ett sätt för mig att sätta fingret på mina tankar som trots allt bara är tankar. När jag äntligen får en dejt nu för tiden, slutar jag alltid med att titta på de där gamla fotona och säga, “Men fan, jag trodde att jag var världens största man då, och nu ser jag att jag uppenbarligen inte var det.”

Jag tror inte att det går att existera i det samhälle vi just nu befinner oss i utan att ge efter för sådana känslor i någon mån. Hur kroppsaccepterande en man kan vara. Däremot kan man arbeta bort tankarna under en större del av sin begränsade tid. På grund av min framgång är jag medveten om detta. Om jag kan göra det kan du också.

Här är några övningar som alla kan göra just nu:

Lägg upp den där selfien på Instagram!!! Du har ingen kontroll över innehållet i reklam, filmer eller andra medier, men du har kontroll över vad du ser på sociala medier. Sluta följa konton eller personer som får dig att känna så här. I början av min kroppspositivitetsresa raderade jag alla mina små vänner – inklusive kändisar som Queen B och Rihanna – och ersatte dem med en profil full av slinky modeller.

Börja arbeta med positiva affirmationer. Skriv ner eller berätta för dig själv i spegeln varje morgon och kväll vad du tyckte om den dagen. Saker som får dig att le men som också får dig att må bra med dig själv. Vi är så dåliga på att inte tänka positivt hela tiden och kräva för mycket av oss själva att det här verkligen hjälper. Det kan verka dumt att se en fågel flyga, men jag tycker verkligen om det här. En person förutser slutet med ivrig förväntan.

Väldigt stolt över dina prestationer! Så lång att jag kunde känna det hela vägen över gumpen och armarna t.ex. Hade alltid en rumstäckande halsduk eller wrap i kimonostil till hands. slutfört dagens uppgifter och faktiskt slutat tänka på dem . Gör detta några gånger, och ganska snart kommer du att märka att dina armar börjar bli trötta. Vem än säger det så är det glasklart att Gumman ska ha en ludd på sig precis som alla andra.

Ta dina egna bilder, älskling! Många klarar knappt sin egen spegelbild, så de kan inse att detta är ett stort åtagande. En bra selfie kan övertyga folk om att du ser ut precis som du säger att du gör. Lägg inte upp dessa bilder online. Ta dessa bara för ditt eget bruk.

Det här är användbart. Jag bestämde mig för att skriva om människokroppen och dess vikt, därför om du inte förstår vad jag pratar om, stäng det här fönstret.Vi vill inte prata om kroppen för att det är svårt, men eftersom det är svårt måste vi prata mer om kroppen. Citatet är inte officiellt, men trionen i podden med titeln “Det Skaver” löste sig till en genuint fräsch.

Cassandra Klatzkow Vikt
Cassandra Klatzkow Vikt

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!